Implant silicon sani
Larisa, pt putin. Sper sa-ti iasa asa cum iti doresti de data asta, abia astept sa scrii aici sa ne zici cum e a doua interventie :) multa bafta!
haaa! Vezi dana! Cand iti ziceam eu ca vor scadea, credeai ca sunt nebuna :))
Sincer, eu abia astept un bebe sa mi le pun mai mari dupa 3
Sincer, eu abia astept un bebe sa mi le pun mai mari dupa 3
Neata!!!!
Eu m am trezit de la sase pt a mi bea cafeaua, altfel ma ia durerea de cap pana la pranz cand intru in operatie.
Mi a spus doctora ca am voie doar cu sase ore inainte, asa ca m am conformat.
Am putin nasul infundat, oare este vreo problema?
Eu m am trezit de la sase pt a mi bea cafeaua, altfel ma ia durerea de cap pana la pranz cand intru in operatie.
Mi a spus doctora ca am voie doar cu sase ore inainte, asa ca m am conformat.
Am putin nasul infundat, oare este vreo problema?
Eu la grivita, pink.
La ina isac.
Baftaaaa!!
La ina isac.
Baftaaaa!!
Bafta si tie margutza!! Offff am emotii, sper sa fie bineeee
bafta, fetelor!!! fara emotii k nu aveti de ce.
Multumeeeesc!!!!
M am internat, mi a luat sange si acum astept.
M am internat, mi a luat sange si acum astept.
Bafta Margutza!
Bafta si tie, Dya92, totul va fi bine maine! Ai nr meu, suna-ma dupa ce ve fi operata sau trimite-mi mesaj!
Bafta si tie, Dya92, totul va fi bine maine! Ai nr meu, suna-ma dupa ce ve fi operata sau trimite-mi mesaj!
Fetelor, am aj si eu la spital, la 2 ma operez!
Panica e mareeeee :(
Panica e mareeeee :(
Ce am vazut dimineataaaaaa:o:o de cateva zile simteam ca un cos mic la terminarea taieturii la sanul stang, astazi am pus mana si tot acolo era, cand am pus lumina de la tel si am vazut in oglindaa, surprizaa:)) un cap de firicel nu s-a topit si vrea sa iasaaa:))) l-am sunat pe domnul dr a spus ca nui nimik o sa iasa singurel.. Fapt k nus in tara acum sa mi-l scoata.. Da park imi sta pe creier as trage eu de el:)) voi ati patit?
Dana ma panichez si eu acum. De cateva zile la sanul stang cam la un cm de unde se termina operatia, spre axila, simt ceva tare si ma jeneaza, e o durere dar nu insuportabila. Nu-mi dau seama ce poate fi. Am pus-o pe mama sa se uite si ea zice ca e totul in regula. Ce ar putea fi?
Nush nicole.. La mn sanul drept trosneste cand il masez mama mama:))) dar m-am invatat..la sanul stang numai simt nimik este ca si al meu dar dreptul mai imi da nijte junghiuri:)) rabdaricaaa or sa treaca toatee
Dana, eu nu am patit, dar corpul nostru are mereu tendinta de a elimina din el corpuri straine si lucruri nedorite... Nu te panica, eu cred ca va iesi si va fi totul bine. Daca era cazul sa tragi tu de el, iti spunea Totir, asa ca lasa l sa iasa singur, tu doar tine l sub observatie.
Nicol, nu ai de ce sa te panichezi, o sa tot simti astfel de mici dureri/arsuri/furnicaturi, eu le simt si la aproape 4 luni de la operatie, mai ales cand e innorat afara... L am intrebat pe dr si a zis ca e absolut normal...
Fetelor, nu va mai panicati, o sa vedeti ca o sa fie totul bine! Mult succes si recuperare usoara! Va pup!
Nicol, nu ai de ce sa te panichezi, o sa tot simti astfel de mici dureri/arsuri/furnicaturi, eu le simt si la aproape 4 luni de la operatie, mai ales cand e innorat afara... L am intrebat pe dr si a zis ca e absolut normal...
Fetelor, nu va mai panicati, o sa vedeti ca o sa fie totul bine! Mult succes si recuperare usoara! Va pup!
Cat tp trebuie sa ma dau cu crema ptr cicatrici?
Cristina multumesc din suflet pt incurajari :* maine la 11:30 trebuie sa fiu la spital. Am emotiiii... Am vb cu dml dr si mi-a zis ca imi pune 350 profile moderate plus. Va pup pe toate si va tin pumnii :*
Sigur?:d am uitat sa intreb si asta... 2 luni de la op sau de cand incepi? M-am cam saturAt sa fAc si masajul si cu creme... Off
Am pus si eu o poza la 4 sapt dar e intoarsa :( cum vi se par fetelor?
Nicol sunt superbiii:x si acum sunt mai mari decat ai mei:)) si ai sfarcurile ff sussss ii adorrr:x
Dana.. dupa ce iti scoate firele te dai 2 luni de 2 ori pe zi...eu inca nu ma dau cu nimic pt ca am 4 zile de la operatie si nu mi.a scos firele...
Blondyana eu fac deja 7 sapt si ma dau de la 2 sapt fire nu am avut ca sa imi scoata😻
De la 2 sapt de cand ti.a zis medicul timpt de 2 luni... eu asa am citit pe fisa mea data de dna doctor...inca n.am ajuns sa ma dau cu crema
Gata!
Am iesit din operatie!
Mi se par fffff mici, si daca ziceti ca scad considerabil, habar nu am cu ce voi ramane :(
Am iesit din operatie!
Mi se par fffff mici, si daca ziceti ca scad considerabil, habar nu am cu ce voi ramane :(
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Sani moi, lasati si plini de vergeturi...
- 3Am un san mai mare si unul mai mic
- 7Mana umflata dupa operatie
- 15sanii mici cum ii pot marii?
- 7Iritatii pe ambii sani
- 36chirurg bun timisoara pt. san
- 13Sani mici
- 11nodul la san
- 7sani mici - tratamente hormonale
- 6Am sfarcurile prea sus!
- 76va rog sa imi recomandati un doctor pentru implanturi mamare
- 12Implanturi mamare
- 0pastilele push-up influenteaza un test de sarcina?
- 10Silicoane sani, detalii
- 2operatie estetica la spital
- 2de aproximativ 3 ani sanii mei au crescut foarte mult. Intre timp s-au lasat
- 0Lifting cu implant mamar
- 1Implant mamar
- 0Va rog, putin ajutor! mare diferenta intre sani dupa operatie
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: