Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 147148149 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
04-08-2010, ora 12:07
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Irinuco, ce frumoasa esti!Parca esti o pustoaica de vreo 20 de ani!Pe bune!Si sexy, evident!
0
04-08-2010, ora 12:08
myx
Nu este medic/terapeut
myx
irinico arati extraordinar de bine felicitari, abia astept sa vad poze cu tine la 50 de ani;) si madonna va fi invidioasa :)))))))
0
04-08-2010, ora 12:17
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Irinico, bine ca ai revenit si nu ne mai faci in ciuda !!!! :)))) Da, sunt foarte fericita ca mi-am reluat sala, imi reintru in normal... Deja ma simt mult mai bine. Am facut si putina febra musculara :D:D
0
04-08-2010, ora 12:26
eva985
Nu este medic/terapeut
eva985
capri, , , , dupa cat timp de la operatie ai mers la sala? si eu am intrerupt aerobicul..:((...dar asta e..merita
0
04-08-2010, ora 12:31
myx
Nu este medic/terapeut
myx
eva eu am mers la sala la 2 saptamani, dar nu la aerobic ci doar pt cardio -banda 20minute, picioare, chestii fara brate :) fesieri. etc... aerobic nu cred ca mai fac vreodata mi0e frica cu sanii sa-i tot salte mai ales ca ai mei nu sunt micuti si fixi asa ca ai vostri..
0
04-08-2010, ora 12:36
eva985
Nu este medic/terapeut
eva985
eu am slabit 3 kg in urma operatiei si vreau sport mai mult pt tonifiere si intretinere..pt ca ma simteam f bine dupa sala:)...
Poate ne mai ajuta Irinico cu niste sfaturi:)
Mul;tumesc,
0
04-08-2010, ora 12:42
suciugeorgeta
Nu este medic/terapeut
suciugeorgeta
Irinico, ma simt bine, incet incet imi reiau functiile, ma lupt cu caldurile si bustiera. Referitor la poze nu am mai facut deocamdata, pt. ca am bustiera dar astept sa treaca doua saptamani de la operatie si mai fac atunci.
0
04-08-2010, ora 12:50
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
Fetelor, multumesc mult!!... as vrea eu Joy, sa mai am odata 20 de ani dar cu mintea de acum;)))
Myx, la 50 de ani spersa nu fiu prea departe de aspectul de acum:))si n-o sa fiu, ca am grija:)))
Capri.stii ca fara febra inseamna ca n-ai lucrat...deci e buna si febra la ceva, mai ales dupa pauze:)
Eva sigur, cu cea mai mare placere va ajut cu orice sfat acolo unde ma pricep:).Cam 2 saptamini este perioada de pauza totala recomandata dupa operatie, dar daca te simti bine si nu te mai doare nimic, poti incepe cu miscari usoare de picioare in special bicicleta.Trebuie sa eviti topaiala, sariturile, si miscarile de brate, umeri, spate, piept pentru inceput.Ideea principala este ca poti sa faci orice pina la durere...cum ai simtit durere sau jena, intrerupi sau schimbi miscarea.
Spor la treaba si refacere usoara in continuare!
0
04-08-2010, ora 12:54
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Fetelor, eu am plecat la munca!O zi minunata !
Georgeta, ma bucur ca te simti din ce in ce mai bine!Asteptam sa termini si perioada de purtat bustiera si sa faci poze noi!
Myx, ceva poze noi???Cu ceva toalete trasnet???Ca doar, de, avem ce admira!Esti o frumoasa din cap pana in picioare!Si nu numai tu!Taote de pe acest forum sunteti niste tipe care arata pur si simplu superb!!!
0
04-08-2010, ora 13:03
steel.lady
Nu este medic/terapeut
steel.lady
Buna, fetelor! Cred ca am sarit, in total, doar 5 pagini, in rest... de 2 zile tot citesc si citesc. Sunt la faza de cautari si de strans bani... E bine, totusi, sa ma informez din timp, nu? Imi place sa vad ca va intelegeti asa de bine, ca ati devenit, practic, o familie. Mai e loc de inca un membru? Sper sa am putin timp sa inteleg cum pot vedea pozele postate de voi, deocamdata mi-am creat contul si m-am pus pe treaba. Din tot ce am citit pana acum, vad ca dr. Grecu, Parasca, Totir si Brezeanu sunt in top. Ma bucur ca sunteti multumite si ca ati facut pasul asta sau sunteti pe cale sa-l faceti. Felicitari tuturor! O sa revin cu intrebari. Pup!
0
04-08-2010, ora 13:18
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Eva, fac 2 luni pe 7 aug. Nu stiu daca as fi putut incepe cu mult timp inainte, cred ca as fi reusit, insa nu stiu daca ar fi recomandat. Primisem verde de la dr chiar de la controlul de o luna, insa atunci sigur nu mergea... Cred ca 2 luni pt efort fizic sustinut e cat de cat ok.
0
04-08-2010, ora 13:21
myx
Nu este medic/terapeut
myx
steel lady bine ai venit:) abia asteptam sa vedem poze before ca sa-ti spunem ce iti trebuie;)))))))
0
04-08-2010, ora 13:25
myx
Nu este medic/terapeut
myx
steel lady, da asta e topul mai ales ca ne-am orientat si noi la doctori care au inteles ca e criza si trebuie sa puna un pret rezonabil. DACA si altii ar fi lasat din pret clar erau si numele lor mai des intanlite pe forum dar dansii probabil prefera doar vedete si doamne cu multi bani.
0
04-08-2010, ora 13:33
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Irinico, :)) stiu... ca doar nu fac sport de ieri, de azi :) chiar ma asteptam sa fie mai rau dupa 2 luni.. Am facut acolo unde vroiam sa lucrez cel mai mult, adica picioare si fesieri :) Deocamdata am renuntat la manusile cu nisip :))) si la flotari.
Steel.lady, bun venit la noi in familie :)Sigur ca ai loc. Ca sa vezi poza mai bine, trebuie sa dak click pe ea. Din pacate forumul nu permite postarea a mai multe poze deodata si nu pastreaza un istoric. Daca te intereseaza in mod special evolutia uneia dintre noi, ne spui si cand suntem in acelasi timp pe forum, putem pune poze sa-ti faci o parere.
0
04-08-2010, ora 14:49
steel.lady
Nu este medic/terapeut
steel.lady
myx si capri, ms mult! o sa ma apuc de facut poze. Sunt adepta esteticului, iar pt mine asta inseamna cat mai aproape de natural. Din pacate, e mai greu cu strans banii, insa ma bucur ca m-am hotarat sa fac pasul, desi ma batea gandul de cativa ani. Acum sunt foarte determinata sa fac ceva si pt mine, destul m-am lasat pe locul 2... As vrea, totusi, sa raman o noapte dupa interventie si am inteles ca la dr. Grecu se poate. Oricum, e f importanta pt mine comunicarea medic-pacient. Daca nu inteleg eu tot ce se intampla, nu am incredere. Am inteles ca au mai facut si mici imbunatatiri drept bonus. As vrea sa-mi spuneti ce medic si despre ce e vb, nu mai retin bine, v-am zs ca am citit o gramada si e cam greu sa gasesc pagina cu info. As fi vrut un botox pt riduri de expresie (cam stau incruntata... si mai sunt si cele din colturile gurii). Oricum, bine ca sunt numai astea... Mi-ar prinde bine. Dr Grecu face si inteventii faciale (lifting, remodelari) sau numai implant mamar? Dak stie cineva, pls info! S-ar putea sa va pun intb la care s-a mai raspuns, trimiteti-ma la pag sau mai faceti un efort. Multam! Sa aveti o zi minunata!
0
04-08-2010, ora 15:08
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Pai mie mi-a facut ca bonus un botox pt riduri. Face tot felul de operatii, nu numai implant. Si la Grecu pretul este 2800 + bonus (botox pt riduri sau marire de buze) + 2 bustiere + o noapte de cazare, medicamentatie si toate controalele de dupa pana la 2 ani. Sunt foarte multumita de rezultat si de doctor, am mare incredere in el si oricand mi-as mai face orice tip de interventie la el. Daca dai click pe pozele noastre, vei vedea in profil si caracteristicile tehnice (la cele care au pus). Sunt foarte naturali.
0
04-08-2010, ora 15:16
neea
Nu este medic/terapeut
neea
Sunt constienta ca arunc banii aiurea, pt ca m-am hotarat ramane doar consultatia din pacate am programt-o.nu mai stiu la dr totir operatia era 2500 mentor si 2600 matrix?la dr grecu?pt JOY AI MAI NASCUT DUPA CE TI-AI FACUT OPERATIA?
0
04-08-2010, ora 15:21
steel.lady
Nu este medic/terapeut
steel.lady
Capri - Oau!! Vesti mai bune nici ca speram! Am vaz poza si tipul de implant. Ce inseamna dual plane? Oricum, sanii tai au un aspect natural, sunt f frumosi si cred ca esti tare mandra de ei. Sa-i stapanesti sanatoasa si fericita! O sa innebunesc de-a binelea! Nu mai am rabdare. Am citit prin ce ati trecut si pre si post operatoriu, teama, durerile, neincrederea, dar si cand am ajuns la partea cu satisfactiile... Cred ca merita tot efortul.
0
04-08-2010, ora 15:21
neea
Nu este medic/terapeut
neea
eu sunt chiar retardata inteleg ca de citit nu am stiut sa citesc pm-ul dar nu reusesc sa raspund.
0
04-08-2010, ora 15:32
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Neea, poti sa o anulezi :) nu e capat de tara... La Grecu nu stiu cat e cu matrix, e mai scumpa decat la Brezeanu, dar cum ziceam, sunt incluse si 2 bustiere si cazare si un bonus care valoreaza vreo 300 eur...
Steel.lady dual plane inseamna ca iti sectioneaza muschiul in 2, in asa fel incat implantul este pozitionat intre, pentru a-i conferi mai multa stabilitate. Majoritatea il pun fie in spatele muschiului (total) fie subglandular. Eu fiind mai sportiva, aveam nevoie de o mai buna ancorare, pt a nu se misca sub presiunea muschiului. Practic jumatate de muschi ramane in spatele implantului, jumatate il acopera. Este o tehnica mai noua, si mai dificila pe care el o executa cu succes :) Multumesc, da, sunt ffff mandra si multumita si fericita ca l-am ales pe el.. Am observat ca are un specific. ii face frumosi, naturali si f apropiati, deci pt fetele care cauta astfel de rezultat, el este cel mai bun dr :)
0
04-08-2010, ora 16:07
alexanndra.b
Nu este medic/terapeut
alexanndra.b
DA capri am 2 sapt...nu am avut tuburi de dren.dar intradevar am ceva probleme cu coagularea...probabil este din cauza aceea..maine o sa merg sa'mi mai fac ceva analize...ms oricum !!!
0
04-08-2010, ora 16:09
alexanndra.b
Nu este medic/terapeut
alexanndra.b
Joy41...nasul este foarte bine..nu am probleme cu el..in mare parte sunt multumita..!
0
04-08-2010, ora 16:10
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
neea, steel.lady, si toate celelalte fete interesate, subscriu si eu celor spuse de capri, si adaug inca ceva:):mai aveti putina rabdare pina in septembrie cind se intoarce din concediu si atunci va puteti face o programare la consultatie la dr Grecu, pentru a va convinge singure de tot ce ati auzit si citit.
Mult succes!
0
04-08-2010, ora 16:23
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Irinico, eu stiu ca a fost in concediu si a revenit. A fost chiar inainte de controlul meu de o luna.. stii tu altceva?
Alexandra.b, te intrebam de drene pt ca ele au rolul de a recolta sangele scurs dupa operatie... cu atat mai mult daca ai probleme cu coagularea ar fi trebuit sa-ti puna, pentru ca sangerarea nu s-a oprit iar acel sange nu s-a inchegat, ci se afla in buzunarul cu implantul. De-aia se si scurge inca. Ar trebui totusi sa faca ceva in sensul asta... 2 sapt de sangerare... nu e deloc ok. Sa nu iei aspirina sau vitamina k...
0
04-08-2010, ora 16:27
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
da, este in concediu, din nou si clinica Medsport inchisa toat luna august..:)
0
04-08-2010, ora 17:02
myx
Nu este medic/terapeut
myx
steel lady ai pm;P_
0
04-08-2010, ora 18:30
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
salutare fetelor, citesc tot ce scrieti, sunt pe faza doar ca nu apuc sa intru in vorba, Eu am o dilema.Pana acum cateva zile nu ma deranjau sanii mai deloc, acum de o vreme simt ceva discomfort, ma deranjeaza sutienul, unul cred ca e rasucit, iar durere simt in partea de sub ei, acolo unde teoretic asta drept incapatanat al meu nu vrea sa coboare.Ma intreb daca nu sunt eu de vina, adica l=am cam ridicat zilnic in brate pe balaurul meu mic de 14kg si poate asta ar fi problema.In rest, n=am ajuns la medic, dar oricum am luat poate cea mai inteleapta decizie.Am sa astept daca totul e in regula si nu sunt probleme(simt uneori ceva ciudat sub brat la cel cu probleme) si am sa strang bani pt o alta interventie prin care sa=i pun mai mari si sa se repare problema.Chiar ma deranjeaza foarte tare faptul ca ii vad foarte mici, nici nu stau cum trebuie, sunt si destul de micuti...offff.Va pup pe toate, bun venit celor mai noi dintre fete pe forum si la cele veterane, imbratisari, sunteti tari:)Apropo fetelor, cum e mai indicat, sa porti sau nu sutien?
0
04-08-2010, ora 18:33
myx
Nu este medic/terapeut
myx
anca buna! doctorii spun ca e indicat sa porti sutien, altfel risti sa se lase sanii..
0
04-08-2010, ora 18:37
neea
Nu este medic/terapeut
neea
eu nu mai pot ast mi-am luat biletele pt duminica si oricum m-am hotarat pt totir are un caz pe site cu o fata care are sanii ca ai mei si dupa operatie i-au iesit exact ceea ce-mi doresc eu.o sa-i arat poza si o sa fie bn sunt sigura.
0
04-08-2010, ora 18:41
neea
Nu este medic/terapeut
neea
Joy 41 scz daca te stresez spune-mi si mie daca ai mai nascut dupa ce ti-ai facut operatia ?ai sanii superbi
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 147148149 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •