Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 148214831484 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
14-04-2014, ora 15:39
alexiro
Nu este medic/terapeut
alexiro
Daa ne vedem abia astept !!! Multumesc sa fie !!!
0
14-04-2014, ora 16:29
cmrzodiac
Nu este medic/terapeut
cmrzodiac
bafta alexiro!

eu la bustiera am avut 75C..la sutiene doar din dantela tot 75C.luate de la Tex Acces( fabrica d unde am avut si bustiera d la clinica)..de la intimissimmi mi am.luat sutiene cu cupa triunghi..cam ca la cele d baie..cu un burete ff subtire..dar mi a venit marimea 80B..la ce am mai probat la new yorker 75D imi venea..deci fara sa probez nu prea merge sa imi cumpar nimic..depinde de model..
0
14-04-2014, ora 17:21
Ela82xy
Nu este medic/terapeut
Ela82xy
Eu cred ca sunt in pragul unei minidepresii... Sanul stang e mai mare decat dreptul. La ambii sani s-a folosit aceeasi marime la implant. Inainte de operatie sanul stang era tot putin mai mare decat dreptul, insa dr a zis ca nu se justifica folosirea unor marimi dif de implante pt ca in timp vor arata la fel. Totusi... diferenta dintre ei e destul de mare... Sunt in a 5-a zi de la operatie, sanii nu sunt f durerosi, nu mai am febra musculara, oare vor arata in curand la fel sau raman cu doi sani total diferiti?! :(
0
14-04-2014, ora 17:26
Mejuly
Nu este medic/terapeut
Mejuly
Ela82xy tocmai astazi am vazut sanii unei prietene care a fost in aceeasi situatie ca si tine. Acum, dupa 8 luni sunt la fel. Initial si ei ii erau foarte diferiti, inclusiv sfarcurile.
0
14-04-2014, ora 17:27
Mejuly
Nu este medic/terapeut
Mejuly
Eu o sa ma operez pe 29.04 si din cate vezi si la mine dreptul e putin mai mare si o sa imi pun aceeasi marime
0
14-04-2014, ora 17:38
Ela82xy
Nu este medic/terapeut
Ela82xy
Cam asa erau si la mine inainte de operatie. Joi voi merge la control, de-abia astept sa vad ce o sa imi spuna dr. Sper sa se transforme rapid, vreau sani frumosi, acum arata ciudat :(
0
14-04-2014, ora 17:44
cmrzodiac
Nu este medic/terapeut
cmrzodiac
ela82xy, ai putin timp de la operatie..mai asteapta putin, nu e cazul sa t panichezi d acum..abia pe la 3 luni sanii vor lua o forma aproape finala..mie mi s au modificat pana la 3 luni mai mult..si pana la 1 an parca tot s au mai modificat, dar ff putin fata d la 3 luni..nu te ingrijora, la multe fete sanii reactioneaza diferit, unul se umfla mai mult decat celalalt..daca ti ai pus aceeasi marime la ambii, ar tb sa ajunga cum erau la inceput..adik diferenta dintre stangul si dreptul sa fie la fel cum era si inainte de operatie..mai asteapta sa se mai aseze, poarta bustiera si banda elastica, nu face efort si inarmeaza te cu rabdare..o sa vezi k o sa fir bine
0
14-04-2014, ora 17:51
alexa1981
Nu este medic/terapeut
alexa1981
Multumesc, Al3poz! M-am operat la dr. Badea. Imediat ce voi scoate bandajul, voi pune si poze.
0
14-04-2014, ora 18:28
margutza
Nu este medic/terapeut
margutza
Ma omoara bustiera asta!!!
Mi a spus sa stau fara ea doar cat o spal. Voi stati fara ea vreodata? Ce v a indicat medicul?
0
14-04-2014, ora 18:38
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
Te credeam mai isteata al3poz, dar constat cu tristete ca m-am inselat amarnic... continui sa aberezi, sa scoti din context, sa rastalmacsti cuvintele si mai mult de atat ai inteles gresit sau ai vrut sa intelegi gresit mare parte din mesajul meu. Nu ma straduiesc sa-ti mai explic, pt ca oricum tot ce vrei si ce poti intelegi, nici macar nu caut sa-ti reamintesc despre cate persoane cunoscute sau necunoscute ai vb tu de-alungul timpului, in fel si chip si DA voi incerca sa te ignor de acum incolo, -(dealtfel nici nu m-am adresat tie, initial ci la modul general celor care fac frecvent recomandari gratuite, iar profilul ti l-am citit acum pt ca mi-ai atras atentia)- in primul rand din respect pt fetele care nu sunt interesate de disputa noastra siapoi, pentru a-ti satisface orgoliul tau de atotstiutoare.de mahala, evident...:)

margutza, nu sta fara bustiera decat atat cat o speli, cel putin 1 luna sau 2, cat ti-a recomandat medicul. Este intradevar groaznica dar trebuie purtata pentru ca rezultatul operatiei sa nu fie deteriorat de sanii lasati liber inainte de termen.
Refacere usoara tuturor recent operatelor!
0
14-04-2014, ora 19:45
margutza
Nu este medic/terapeut
margutza
Multumesc iri-nico!
E normal sa ma doara un singur san?
0
14-04-2014, ora 19:56
pisicutza90
Nu este medic/terapeut
pisicutza90
Alexiro si saviana, mult succes pt maine, nu aveti de ce sa va temeti desi :-) mai ales daca va doriti asta din tot sufletul veti trece mult mai usor peste.

Eu am scapat de drenuri si ma simt atat de usurata si de fericita. In curand sper sa revin si eu cu poza de profil.

Zodiac imi place tare tare mult sutienul tau si pare tare confortabila.
Voi de unde a ti luat bustierele? pe asta deja nu o mai suport dar ma conformez si o sa o port atat cat este nevoie.
0
14-04-2014, ora 20:24
alexiro
Nu este medic/terapeut
alexiro
multumim pisicutza!!!!!!te pupam..nu ne temem..inca...vrem boobs :))))hai cu boobs!!!:****
0
14-04-2014, ora 21:01
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
Margutza, este normal sa te doara doar un singur san si de regula doare sanul pe care s-a lucrat mai mult, sau care a fost mai micut, sau pur si simplu mai sensibil.Daca durerile persista sau se intetesc in decurs de 1-2 saptamani, atunci ar trebui sa mergi la o consultatie.

Alexiro si Saviana, multa bafta si curaj maine, si din partea mea si va asteptam sa reveniti cu detalii si poze cat mai curand!
0
14-04-2014, ora 21:11
blondyana
Nu este medic/terapeut
blondyana
Fetelor ma doare un sfarc... e normal?
0
14-04-2014, ora 21:23
Mejuly
Nu este medic/terapeut
Mejuly
Stiti cumva 370 grame e echivalent cu 370 cc?
0
14-04-2014, ora 21:26
alexiro
Nu este medic/terapeut
alexiro
multumim iri-nico!!!! te pupam ( p.s saviana se opereaza pe 16, dar ne vedem la spital ) :**
0
14-04-2014, ora 21:49
anushka86
Nu este medic/terapeut
anushka86
mejuly, 370 gr este echivalentul a 395cc asta cu aproximatie :)
0
14-04-2014, ora 21:50
anushka86
Nu este medic/terapeut
anushka86
bafta fetelor, va tin pumnii sa iasa totul asa cum va doriti si fara dureri!
0
14-04-2014, ora 22:22
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Iri, sunt o persoana foarte inteligenta si in niciun caz nu sunt "de mahala", cum spui tu. Am o educatie foarte buna si provin dintr-o familie de oameni destepti. Asta doar asa, sa nu iti mai para rau ca te-ai inselat.

Ai o varsta si, din pacate, o ai degeaba... Te contrazici singura si spui ca nu intelegem noi...
Chiar nu vad de ce imi bat capul, dar cand cineva spune ceva de inteligenta mea sau ma face mahalagioaica, chiar nu ma pot abtine, pentru ca stiu bine cum sunt!

In fel si chip, NU AM VORBIT DE NIMENI, pentru ca nu-mi sta in fire! Nu-mi permit sa fac pe nimeni prostituata sau sa vb de mame de prostituate, cum faci tu. Am folosit cuvantul prostituata, pentru ca asta am dedus toate din spusele tale!
0
14-04-2014, ora 23:06
cristina_24_
Nu este medic/terapeut
cristina_24_
Al3poz, ti-ai dat cu parerea, la fel si eu, acest lucru a deranjat, desi ca place unora, ca nu, avem acest drept. Dar intr-adevar fiecare are dreptul a investigheze pe cont propriu, fiecare poate sa selecteze informatiile oferite pe baza propriilor criterii.

Iar daca anumitor doamne nu le place acest lucru, este strict problema lor.

Amintea una din fete de doctorul Daniel Popescu, intamplator am aflat de la o alta fata de pe acest forum, ca acesta activa intr-un alt loc si s-a aflat ca avea mai multe conturi deschise. Nu am verificat aceasta informatie pentru ca nu m-a interesat acest medic, dar adesea in spatele acestor conturi poate fi chiar si una si aceeasi persoana. Deci nu vad de ce ar fi parerea lui X sau Y mai pertinenta atata timp cat nu stim cine este in spatele user-ului. Sunt sigura ca multi medici si asistentele lor au conturi pe aceste forumuri.

Si este si normal ca dua ce vedem un esec sa recomandam dupa ceea ce am vazut sa fie evitat acel medic. Fiecare va alege ce doreste, eu sustin ca sunt cativa medici la care nu as merge, inclusiv Grecu, daca as avea nevoie de lifting, mie nu-mi place, dar asta nu inseamna ca altor fete nu li se poate parea frumos ceea ce imi displace mie sau ca nu are cazuri reusite, inclusiv operatia lui Iri-Nico pare a fi una reusita, desi este in sutien si poza nu de aproape, pare un rezultat foarte OK. Eu am citit si ce a scris Dananangy despre atitudinea dumnealui si nu numai, am vazut un lifting care dupa parerea mea nu a fost reusit.La Parasca (pentru ca, Lisa, stiu ca te-a suparat parerea mea) este alta situatie, eu am vb mult cu Alexandra si din prisma tragediei ei, am fost inversunata, desi recunosc, mie Parasca imi placea inaintea acestui caz. Apoi a urmat fata cu operatia infectata, tot la Parasca, pentru mine este de ajuns sa-l evit. Asta nu inseamna ca rezultatul Lisei nu este unul reusit sau ca fetele care vor merge in viitor la Parasca vor avea toate esecuri.Un medic din cauza caruia o fata nu va mai alapta pentru ca i-a sectionat glanda mamara, un medic care a provocat ceva de nedescris in cazul unei paciente pentru mine este de evitat.

Mai scriati fetelor ca este uman sa mai si gresesti, da, asa este, dar cand e vorba de chirurgie plastica, cred ca incercam sa facem in asa fel incat sa minimalizam cat de mult putem potentialele riscuri.

Eu personal as evita medicii ale caror esecuri le cunosc sau imi displac din anumite motive.

Si de aici incolo eu nu voi da explicatii, cred ca suntem libere sa ne dam cu parerea, iar fiecare utilizator al forumului poate filtra informatia.

Eu am citit despre acesta operatie pana am aflat toate riscurile, m-am documentat pentru ca asa am considerat ca ar fi mai bine pentru mine. Poate am si exagerat. Voi continua sa scriu de cate ori am timp sau am raspunsuri la anumite intrebari, iar cand nu am recomandat un anumit medic sau am recomandat a se evita doamna Jianu de exemplu, sau Marek sau mai stiu eu care, am venit cu exemple concrete.

Al3poz, tu esti o fata finuta care mereu ai ajutat fetele de-a lungul timpului, cred ca multe fete iti sunt recunoscatoare datorita sfaturilor pe care leai dat.

Dya92, nu ai poze, chiar astept cu sufletul la gura rezultatul tau.

Alexiro, multa bafta maine! Sunt extrem de curioasa de decizia ta finala in legatura cu forma/marimea.

Danaangy26, foarte mult ti s-au schimbat sanii, categoric in bine! Vezi ce bine ca ai avut rabdare :). Dupa parerea mea sunt mari, eu nu i-as mai modifica in locul tau, dar gusturile difera la noi toate.
0
14-04-2014, ora 23:15
alexiro
Nu este medic/terapeut
alexiro
Multumesc cristina!!!!! Sa fie !!! Te pup.
0
14-04-2014, ora 23:17
cristina_24_
Nu este medic/terapeut
cristina_24_
Va fi bine! Te pup si crede-ma ca abia astept sa ne spui marimea/forma :* :)
0
14-04-2014, ora 23:20
alexiro
Nu este medic/terapeut
alexiro
Si eu sunt curioasa...;) cum ies din operatie si daca ma simt in putere va scriu.Va pup si va multumesc ca existati. O noapte minunata va doresc.
0
14-04-2014, ora 23:22
cristina_24_
Nu este medic/terapeut
cristina_24_
Vei avea putere, daca nu imediat dupa operatie, atunci a doua zi. Am vazut ca majoritatea fetelor au scris la putin timp dupa operatie, la fel va fi si in cazul tau.

Britanica, pe unde esti? Ti-am raspuns mesajului privat, nu mai retin exact data in care te operezi, iti tin pumnii!
0
14-04-2014, ora 23:23
pisicutza90
Nu este medic/terapeut
pisicutza90
alexiro, o sa fii bine :-), eu la 4 ore dupa operatie citeam de mama focului forumul si am mai si postat un comment sau doua :-P
0
14-04-2014, ora 23:28
alexiro
Nu este medic/terapeut
alexiro
Super..atunci abia astept sa va scriu de pe patul de spital.;;))) la ora patru fix sau mai devreme ;)))
0
14-04-2014, ora 23:36
carla antonia
Nu este medic/terapeut
carla antonia
Buna fetelor. Eu ma operez pe 30 la dr. Nae. Ce parere aveti despre dansul?? Mie mi sa parut ok, nu cunosc pe nimeni operata la el dar mie mi-a inspirat incredere si l-am ales din prima. Ce imi puteti zice de el?? Este ok??
0
14-04-2014, ora 23:45
cristina_24_
Nu este medic/terapeut
cristina_24_
Carla, sunt foarte multe fete operate de catre dr Nae, am citit multe pareri pozitive despre dansul. Pune marimi potrivite, in proportie cu corpul pacientei. Au fost si cateva fete cu cazuri mai dificile care au fost foarte multumite si ele, Elena Vladescu: http://forum.romedic.ro/user.php?id_user=104723
, Ionela http://forum.romedic.ro/user.php?id_user=155945 (nu si-a schimbat inca poza de la profl cu noii sani)

si mai sunt fete: Nyca:http://forum.romedic.ro/user.php?id_user=44245
, daca ai timp sa citesti putin in urma, atunci vei gasi nenumarate fete operate de dansul...

Aida22, tu cum stai? :)

Eumaria, ce rezultat frumos ai!!! Mie imi place foarte mult rezultatul, mai ales ca ai doar cateva zile de la operatie. Cat ai platit la Dr Zamfirescu?
0
14-04-2014, ora 23:49
anushka86
Nu este medic/terapeut
anushka86
alexiro, bafta multa, iti tin pumnii stransi si sa ne dai vesti bune! pup
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 148214831484 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •