Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 149414951496 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
18-04-2014, ora 12:49
ancaioana89
Nu este medic/terapeut
ancaioana89
@mona multumesc da sper sa se mai lase faza e ca in lateral si de jos am volum frumos in fata nu prea:))) am o luna jumate ar trebui sa port sutiene mai stramte putin ca sa imi apropie sani? ca din cat vad eu la mine siliconul e foarte in lateral.. multumesc pt raspuns si felicitari la toate foarte frumoase rezultate:)
0
18-04-2014, ora 12:52
ancaioana89
Nu este medic/terapeut
ancaioana89
@mona ai tai sunt superbi :) si vroiam sa zic ca a zis doctorul ca abia au intrat si astia:))) deci mam mai linistit :) sarbatori fericite :*
0
18-04-2014, ora 12:54
angy rebeka
Nu este medic/terapeut
angy rebeka
danaangy26 cat purtai inainte? am citit profilul tau, am vazut un c dar aveai sanul lasat mare? poti sa-mi dai niste detalii te rog sunt superbi
0
18-04-2014, ora 13:02
Pinkthing
Nu este medic/terapeut
Pinkthing
Fetelor, dupa cat timp ati inceput sa conduceti?
0
18-04-2014, ora 13:11
anushka86
Nu este medic/terapeut
anushka86
danaangy26, multumesc de raspuns, m-am uitat cu atentie la poza ta de profil si am vazut (sper sa nu ma insele poza) ca si la tine a existat acea "cuta" (ca o linie foarte subtila) la polul inferior al sanului, intre implant si glanda, care se vede daca te uiti doar din lateral. acum o mai ai, sau a disparut?
0
18-04-2014, ora 13:15
anushka86
Nu este medic/terapeut
anushka86
@ pink, eu conduc deja, desi cu mare atentie, si schimb vitezele cu ambele maini. am primit ok-ul pt condus de cateva zile, stand deci pe bara 3 saptamani.
@ margutza, apropos de fata aceea...la ce te asteptai? fetele au fost indeajuns de "pe faza" incat sa o desfiinteze rapid. :) nu avea ce dovezi sa aduca decat eventuale probleme la mansarda :)
0
18-04-2014, ora 13:21
Danaangy26
Nu este medic/terapeut
Danaangy26
Anuska ai dreptate. Da se vede doar cand ma indrept prea tare, si nu inteleg dc.. Eu le fac masaj, o sa intreb dr l controlul de 3 luni, e ca si cum sta implantul teapan sipica pielea peste. Dar doar in partea de jos. Angy rebeka imediat o sa iti rasp si tie
0
18-04-2014, ora 13:26
blondyana
Nu este medic/terapeut
blondyana
Fetelor... imi iubesc sanii in poza nu arata ca in realitate... am o singura chestie...ma doare mana dreapta de mor..nu pot sa o indrept... de la ce o fi ?
0
18-04-2014, ora 13:29
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
Ancaioana89, distanta dintre sani nu prea se poate micsora de la implante, decat in f mica masura.Sanii tai aveau aceeasi distanta si inainte de implant, din cate vad eu in poza si aceasta a ramas. Cu sutiene mai stranse, poti crea impresia ca sunt apropiati dar nu te vor ajuta sa se apropie efectiv.
Monami7 ii avea si inainte foarte apropiati, iar implantul si mai ales liftingul i-a apropiat si mai mult.
Tu ai un rezultat f frumos, totusi, iar departarea dintre sani nu este exagerata.
Sa-i stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de ei!
Sarbatori cu bucurii si fericire, tuturor!
0
18-04-2014, ora 13:53
Danaangy26
Nu este medic/terapeut
Danaangy26
Angy rebeka aveam c cu push, Si am pus si o poza mai stramba adevaru:)) cu sanii mei inainte, nu erau lasati, f putin, dar aveam distanta mare de la ei pana sus. Cam asta e..
0
18-04-2014, ora 13:54
anushka86
Nu este medic/terapeut
anushka86
exact danaangy, exact asta observ si eu si explicatia dnei dr a fost ca eu avand destul de multa glanda si inainte, acesteia ii ia, la fel ca si pielii un anumit timp sa se aseze. si inca o intrebare: ce e cu masajul? sunt cazuri in care se impune si cazuri in care e interzis. de ce?
0
18-04-2014, ora 14:00
ancaioana89
Nu este medic/terapeut
ancaioana89
multumesc iri nico ! putin ma gandesc ca trebuie sa se mai apropie:)) cand ii masez nui pot cuprinde ca sunt foarte in lateral... sa speram.. sarbatori fericite si tie
0
18-04-2014, ora 14:00
Danaangy26
Nu este medic/terapeut
Danaangy26
Din cate stiu dr totir recomanda la toate pacientele lui acest masaj, de la verisoara mea op l ina isac la fel stiu ca doamna nu recomanda.. Acum fiekre cu stilul lui.. Mie mi-a spus sa ii masez mai tare ca altfel o sa imi ramana tepeni.. Si cum de frica deabia ma mangaiam, drept dovada mai ales dreptul care imi paraia cand il masam, si de frik numai il mangaiam, dedesubt sta f teapan... Mai astept, am 2 luni acum..
0
18-04-2014, ora 14:14
Larisa86
Nu este medic/terapeut
Larisa86
Pink, eu tot dupa 3 saptamani am condus, dat fiind faptul ca am masina manuala... Drul imi spusese ca daca aveam automata puteam sa conduc si dupa 3 zile, dar sincera sa fiu, nu cred ca as fi reusit... Atunci cand am reluat condusul in prima zi simteam mici dureri cand luam total de volan sau la manevrele de parcare si nu la schimbatul vitezelor... doar cand bagam in marsarier foloseam ambele maini, si asta pentru ca la marca de masina pe care o am e putin mai ciudat, trebuie intai sa impingi spre sofer cu ceva putere. Cred ca iti va arata organismul tau cand vei putea sa conduci, fiecare dintre noi se recupereaza diferit...

Anushka, parerile sunt impartite... Unii medici il interzic categoric mai ales la anatomic justificand ca exista riscul de rotire al implantului... eu sunt de parere ca daca buzunarul este facut corect, avem grija de sanii nostrii si fortam cu nimic, acest risc este aproape inexistent. Apoi, intorcandu ma la masaj, dupa operatie am inceput sa ma documentez si sa vad cam ce se recomanda in SUA, iar marea majoritate a chirugilor de acolo recomanda masajul, unii dintre ei afirmand ca acestea reduce riscul aparitiei contracturii capsulare.
Chiar si asa, eu sunt de parere ca trebuie sa faci ce iti recomanda drul tau, tot ce pot sa spun este ca pe mine masajul m a ajutat destul de mult.

Va pup!
0
18-04-2014, ora 14:17
anushka86
Nu este medic/terapeut
anushka86
multumesc larisa si danaangy! ma voi documenta si eu!ce tehnica de masaj se foloseste?
0
18-04-2014, ora 14:26
Danaangy26
Nu este medic/terapeut
Danaangy26
Cam grea tehnica:))) daca o sa ti recomande dna dr masajul arunci il faci... Mie tot nu mi se desumfla de sus:( si mi se pare prea lunga, acum parca regret ca nu mi-am pus rotund... Asa cum vroia si dr:(( si ma incomodeaza f mult in parti, ii simt tot tp. Sunt f melancolica azi.
0
18-04-2014, ora 14:29
anushka86
Nu este medic/terapeut
anushka86
gata cu documentatu' zice asa un site Us : daca implantul este Allergan texturat nu se recomanda masajul, texturarea fiind facuta pt a se "prinde" implantul mai bine de buzunar si pt a evita contractura capsulara. daca implantul este "smooth" atunci se impune masajul.
0
18-04-2014, ora 14:59
adelinne22
Nu este medic/terapeut
adelinne22
Blondyana, si eu am patit-o, dr mi-a spus ca e normal, mai ales la cat am stat in sala de operatii, dar, va trece in 2-3saptamani. Cel putin mie asa mi-a trecut.

Felicitari fetelor operate, chiar aveti rezultate frumoase!
0
18-04-2014, ora 15:04
Rainy :)
Nu este medic/terapeut
Rainy :)
Fetelor ma apropii si eu cu pasi rapizi spre operatie...Si bineinteles avand timp de gândire la dispozitie, ma stresez de nu mai pot !! Am tot citit despre valurile care se fac pe marginea implantului. Ce sanse am sa ma aleg cu asa ceva? E chiar asa des intalnita situatia asta? Sunt constienta ca la atingere sunt sanse mari, dar sa se vada? Am vazut in poze arata îngrozitor!!
0
18-04-2014, ora 15:24
anushka86
Nu este medic/terapeut
anushka86
rainy, din cate stiu, daca se alege marimea corecta, nu ar trebui sa patesti nimic, din ce am vazut pe site uri toate defectele estetice post operatie sunt cauzate de incorecta alegere a implantului, si/sau malpozitionarea. deci, mana chirurgului isi va spune cuvantul...
0
18-04-2014, ora 16:03
alexiaalexandra
Nu este medic/terapeut
alexiaalexandra
cmrzodiac, Larisa86, multumesc pentru raspunsuri
0
18-04-2014, ora 16:45
o@n@
Nu este medic/terapeut
o@n@
buna fetelor!
la voi cum sunt cicatricile?la mine e una mai mare si alta mai mica :(
0
18-04-2014, ora 16:49
antonya1
Nu este medic/terapeut
antonya1
Buna, fetelor pe 23 am si eu programare la dr Grecu, in ultima vreme nu am mai vazut comentarii legate de el, a mai fost operata careva operata la el. Voiam si eu o parere.Multumesc.
0
18-04-2014, ora 18:18
monami7
Nu este medic/terapeut
monami7
@ancaioana si eu iti multumesc si cred ca sanii tai inca sunt in proces de asezare, dar tu avand o piele mai tonifiata si musculatura la fel, le trebuie mai mult timp sa se aseze.Mai porti bustiera? Cred ca te-ar ajuta sa-i tina stransi si i-ar mai apropia, cat de cat.
@ antonya, cred ca eu sunt cea mai recent operata la dr Grecu si sunt foarte multumita. Citeste la mine la profil mai multe detalii si pareri daca vrei.Trebuie sa dai clik pe poza ca sa deschizi profilul. Mai sunt operate tot la dr Grecu si adelinne22, irinico, ella24.Gasesti si la profilul lor pareri si impresii.Oricum iti vei face propria impresie pe 23 cand vei merge la consultatie.Succes!
0
18-04-2014, ora 20:15
Danaangy26
Nu este medic/terapeut
Danaangy26
Oana ce sani superbi ai! Adevarul ca dr totir face nijte sani f frumosi:* dar si materialul clientei conteaza f mult. Asa sunt si la mn cicatricile una mai mare una mai mica:d la stangul e mai mare poate si din cauza ca s-a lucrat mai mult ptr a imi scoate acel ser, asa zic eu.
0
18-04-2014, ora 20:40
angy rebeka
Nu este medic/terapeut
angy rebeka
multumesc danaangy pt rasp. rainy succes nustiu daca mai intru o sa fie totul bn, abia astept pozele.
0
18-04-2014, ora 21:32
icegirlgl
Nu este medic/terapeut
icegirlgl
Fetele, am incarcat si eu poza, in sf. Distanta dintre sani cred ca va ramane asa, pt ca asa a fost.. dar nush ce are sanul stang, sfarcul priveste oarecum in lateral. Sper sa se mai aseze, ca e ciudat asa.. :(
0
18-04-2014, ora 21:57
ninuletz
Nu este medic/terapeut
ninuletz
icegirlgl: Ai niste sani superbi!
0
18-04-2014, ora 22:08
icegirlgl
Nu este medic/terapeut
icegirlgl
Saru mana.. La.mine n au fost schimbari majore. Asa sunt din prima zi, doar ca nu mai sunt umflati, de asta astept sa coboare si sa se uite si ei in fata :)
0
18-04-2014, ora 22:49
Alexada
Nu este medic/terapeut
Alexada
Buna fetelor! Am doua saptamani si jumatate de la operatie, medicul m-a declarat oficial vindecata :). Singurele interdictii - sa nu ridic greutati mari si sa nu fac miscari bruste. Am condus dupa 5 zile- masina manuala, dupa 10 zile I-am dat liber mamei si m-am ocupat singura de copii. Asta pentru mamicile interesate. cEl mic are 1 an si 9 luni, era inainte un alintat, statea numai in brate. Acum s-a obisnuit cu idea ca nu il mai ridic, se suie singur in masina, in patut i-am dechis usita si se urca/coboara singur, in scaunelul de masa la fel, merge mult pe jos. Eu mi-am reluat toate activitatile obisnuite dat fiind ca sunt singura cu cei doi copii, ma mai ajuta fata mea de 9 ani dc e vreun effort mai mare.
Sanii imi plac foarte mult, astept sa mai coboare - fara masaj ca am Allergan. Singurul discomfort il am de la frecarea pielii cu bustiera, ma ustura pielea rau mai ales in zonele unde am avut plasturii pe care ii schimbam zilnic.
Apropo de bustiere, mi-am luat una super ptr purtat peste o luna, de la Tex - Carrefour, cu 20 lei. de BBc, cu sustinere buna, inchidere in fata si in spate model gen tricouri fara bretele pe umeri.
Acum am uitat sa intreb dr. Pot incepe masaj cu crème anticelulitice ptr abdomen si coapse? este vreo legatura?

Ps. nu stiu cum sa editez poza ca sa nu mai apara intoarsa.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 149414951496 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •