Implant silicon sani
Bafta multa Sandra, iti tin pumnii. Abia astept sa ne spui cum a decurs. :*
mai creola dar scumpa esti la vedere..pardon sanii tai.scuze de com dar chiar nu vad unde-i problema daca fetele te-au rugat sa pui o amarata de poza.stai linistita ca nu te obliga nimeni
oh mama cata zgarcenie si de poze..ahahahah scuze dar nu am putut sa ma abtin
oh mama cata zgarcenie si de poze..ahahahah scuze dar nu am putut sa ma abtin
Din cate stiu eu dr Parasca este implicat in scandalul de la spitalul de arsi. De dr turcu ma interesam si eu dar n am aflat nimic, asa ca m am razgandit.
Bafta sandra!!!!!
Bafta sandra!!!!!
Am înţeles, multumesc margutza. Eu încerc sa ma focalizez pe un doctor. Deşi îmi plac foarte mult si rezultatele dr Totir :). Insa ma mai interesez.
Roxana_roxi şi Savianna felicitări pentru rezultat!!
Roxana_roxi şi Savianna felicitări pentru rezultat!!
Draga creola33..aşteptăm cu nerabdare sa iti pui o poza reala la profil.Multumim pentru amabilitate.
Aida, cum te simti? S-a rezolvat problema cu retentia de apa si urinatul des? Arata foarte bine sanii tai si nu par umflati...cand este facuta poza?
Stasy sunt foarte frumosi sanii tai, ma bucur sa vad inca un rezultat superb al dr-lui Grecu :) Felicitari si sa-i porti cu mandrie!O poza din fata, se poate?:)
Nyca, bine ai revenit pe forum! Ti-am admirat inca de la inceput sanii si vad ca se mentin in super forma.Parca seamana cu ai lui capri...superbi!
Imi amintesc, ca si mie durerile de spate mi-au dat cele mai mari batai de cap si au fost chiar mai greu de suportat decat cele ale operatiei in sine, dar au trecut subit dupa 2 saptamani, cand am avut voie sa dorm pe parti. Pe burta, insa n-am mai dormit niciodata dupa implant.nu eram nici inainte fan dormit pe burta, dar dupa implant, de cate ori am incercat sa o fac, n-am mai putut, deoarece este singura pozitie in care simt implantele ca pe ceva strain.
Bafta aspirantelor si recuperare usoara noilor posesoare! Oricat de mari ar fi durerile, merita tot efortul si suferinta!:)
Stasy sunt foarte frumosi sanii tai, ma bucur sa vad inca un rezultat superb al dr-lui Grecu :) Felicitari si sa-i porti cu mandrie!O poza din fata, se poate?:)
Nyca, bine ai revenit pe forum! Ti-am admirat inca de la inceput sanii si vad ca se mentin in super forma.Parca seamana cu ai lui capri...superbi!
Imi amintesc, ca si mie durerile de spate mi-au dat cele mai mari batai de cap si au fost chiar mai greu de suportat decat cele ale operatiei in sine, dar au trecut subit dupa 2 saptamani, cand am avut voie sa dorm pe parti. Pe burta, insa n-am mai dormit niciodata dupa implant.nu eram nici inainte fan dormit pe burta, dar dupa implant, de cate ori am incercat sa o fac, n-am mai putut, deoarece este singura pozitie in care simt implantele ca pe ceva strain.
Bafta aspirantelor si recuperare usoara noilor posesoare! Oricat de mari ar fi durerile, merita tot efortul si suferinta!:)
Ma simt bine Iri-Nico.dimineata sunt intepenita tare dar apoi incep sa misc si imi revin. Sanul stang e mai mare decat dreptul...sper sa nu ramana asa. Am inceput sa mananc pepene si e ok cu urinatul, nu mai am picioarele si burta umflate. Poza e facuta dupa 2 sapt de la operatie. Mai fac alta azi sa vad daca s au mai schimbat:))
Ceau ceau, mi-am postat si eu poza facuta de acuma seara, dupa 5zile de la operatie.Parca s-au mai dezumflat putin, si eu dupa operatie am avut problema cu burta umflata, 3zile mi-a fost tare umflata si mergeam la baie normal, de azi dim e normala nu mai am probleme.va pup
Stacy, dl doctor recomanda sa nu stai la plaja mai devreme de 2 luni, cat despre solar, daca faci dupa minimum 5-6 luni. Cel putin datele astea mi-au fost oferite mie. Fromos rezultat, mult succes!
Buna fetelor. Am intrat pe la 15 30 iar la 17 m.am trezit. Am ales anatomic 330 medium height, moderate plus projection ( recomandarea doctorului).ma simt bine, am mancat am baut,
doar ca nu am reusit sa fac pipi. Abia astept sa le vad maine. Pupici
doar ca nu am reusit sa fac pipi. Abia astept sa le vad maine. Pupici
Buna fetelor, felicitari noilor posesoare. recuperare usoara. eu imi revin din ce in ce mai repede reusesc sa ma ridic singura din pat de cele mai multe ori. burta inca o am umflata si simt ca innebunesc. care a fost maximul de timp la voi dupa care v-ati desumflat. ca sa stiu cat continui sa ma simt obeza :D?
partea de sus a sanilor se simte destul de normal acum. inca sunt beton de tari in polul inferior. o sa incerc sa pun o poza maine. v-am pupat
partea de sus a sanilor se simte destul de normal acum. inca sunt beton de tari in polul inferior. o sa incerc sa pun o poza maine. v-am pupat
Fetelor, este vreo problema daca port aceeasi bustiera care am primit'o cand m'am operat si nu pe cea de la triumph?
Poate sa faca vreun rau? 😕
Poate sa faca vreun rau? 😕
Monami am uitat sa te intreb ai avut tuburi de dren? Si daca da cat timp se tin? Nu prea stiu in ce consta aceste tuburi..
@ dorina, eu nu am avut tuburi de dren, dar nu-ti face griji, ca nu dor si nu se pun decat daca este nevoie, pentu a evita formarea de hematom ajutand la eliminarea acumularilor de sange si lichid in jurul operatiei.Se tin cam 1-3 zile. Bafta!
Buna fetelor, o sa va scriu maine toata experienta mea cu "dr" baker. Cert este ca ati avut 100% dreptate. Nu va pot da decat un sfat : duceti.va oriunde, la orice dr dar nu la el!!!
Nu exista pe planeta asta dr mai sarlatan ! Toata fam e la fel fara exceptie!
Nu exista pe planeta asta dr mai sarlatan ! Toata fam e la fel fara exceptie!
Draga Andra, eu sper ca rezultatul tau sa fie unul foarte reusit, sa fii tu exceptia in cazul acestei familii, dar daca nu te-ai operat inca, mai poti anula operatia, e vorba de sanatatea ta la urma urmei. Sunt multi doctori buni in Bucuresti, iar daca unii au refuzat sa te opereze deocamdata, au facut-o pentru ca au considerat ca nu este momentul oportun pentru organismul tau.
Multa sanatate si sa ne tii la curent!
Multa sanatate si sa ne tii la curent!
Nu m.am operat dar daca se mai joaca mult cu nervii mei nici n.o sa ma mai operez. E putin spus se joaca cu nervii mei. E foarte placut sa te ia cnv la misto pe timpul tau si pe banii tai:) e foarte greu sa poti sa.ti tii nervii sub control cu un astfel de dr
multumesc frumos iri-nico..au ramas la fel la aproape 2 ani de la op doar ca sunt mai moi si mai flexibili.se aseaza mai bine in sutien
Buna ziua ! Il cunoaste cineva pe doctorul Nicula Valeriu din cluj??? Trebuie sa imi fac implant cu el si as dori sa stiu daca este chiar bun sau Asa si Asa..
Merci frumos :)
Merci frumos :)
cmrzodiac, o sa pun o poza si din fata...momentan nu am, astept sa mi scot si eu firele sapt asta si o sa fac. multumesc! si sanii tai arata super...par f naturali.
adelinne22, ms pt raspuns...o sa l intreb la urmatoarea consultatie sa stiu exact. ce rezultat frumos ai si tu :x
adelinne22, ms pt raspuns...o sa l intreb la urmatoarea consultatie sa stiu exact. ce rezultat frumos ai si tu :x
Iti multumesc Stacy, asa e cel mai bine, sa intrebi doctorul, e cel mai in masura sa iti dea sfaturile de care ai nevoie.
Ioescu olivia, am verificat cu optiunea search, dar este prima oara cand este mentionat dr Nicula Valeriu pe acest forum. Poate vei putea sa ne dai tu mai multe detalii despre dumnealui sau poate fetele din Cluj cunosc fete operate de dumnealui si te vor putea ajuta mai mult.
Sandra recuperare usoara iti doresc!:* Pinkthing nu stiu cum e bustiera de la triumph dar sigur nu e nicio problema daca o porti tot pe aia cu care te-ai trezit din operatie pt ca mie mi-a zis doctorul sa o port nonstop timp de 2-3 luni. Tu ai 1 luna si o sapt de la operatie deci o poti purta fara griji in continuare.
Andra iti doresc multa bafta si sper sa fie totul bine.
Azi am facut 3 sapt de la operatie...am pus poza noua dar eu nu vad nicio schimbare in bine:( doar ca sanul stang e mai sus si mai mare.
Andra iti doresc multa bafta si sper sa fie totul bine.
Azi am facut 3 sapt de la operatie...am pus poza noua dar eu nu vad nicio schimbare in bine:( doar ca sanul stang e mai sus si mai mare.
Aida22 ai niste sani foarte frumosi, s-au asezat bine, e o mica diferenta dar nu au trecut decat 3sapt, in timp se mai aseaza dar spun ca arata foarte frumosi. Eu maine am o sapt de la operatie si ma simt foarte bine, foarte mici dureri mai am, abia le mai simt. Pup
iri-nico, multumesc frumos! intr'adevar dl dr Grecu este foarte bun si pune mult suflet in tot ce face. o sa pun o poza si din fata curand :p
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 11nodul la san
- 30Implantul mamar
- 36chirurg bun timisoara pt. san
- 0Implant mamar - recomandare medic
- 4Afectiuni ale sanilor de patru ani
- 9Vreau sani mari
- 9Chimioterapie sau Tratament hormonal
- 1Interpretare ecografie san
- 2sini prea mari
- 5Mancarime mamelon
- 1Marire sani
- 11Implant cu silicon
- 1Marire sani si scolioza?
- 0despre Sani
- 1Contractura capsulara
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: