Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 152315241525 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
12-05-2014, ora 14:36
savianna
Nu este medic/terapeut
savianna
Bafta multa Sandra, iti tin pumnii. Abia astept sa ne spui cum a decurs. :*
0
12-05-2014, ora 14:55
roxa_roxi
Nu este medic/terapeut
roxa_roxi
Multa bafta Sandra, sa nu ai emotii. Pup
0
12-05-2014, ora 16:48
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
mai creola dar scumpa esti la vedere..pardon sanii tai.scuze de com dar chiar nu vad unde-i problema daca fetele te-au rugat sa pui o amarata de poza.stai linistita ca nu te obliga nimeni
oh mama cata zgarcenie si de poze..ahahahah scuze dar nu am putut sa ma abtin
0
12-05-2014, ora 17:59
margutza
Nu este medic/terapeut
margutza
Din cate stiu eu dr Parasca este implicat in scandalul de la spitalul de arsi. De dr turcu ma interesam si eu dar n am aflat nimic, asa ca m am razgandit.
Bafta sandra!!!!!
0
12-05-2014, ora 18:36
nichole
Nu este medic/terapeut
nichole
Am înţeles, multumesc margutza. Eu încerc sa ma focalizez pe un doctor. Deşi îmi plac foarte mult si rezultatele dr Totir :). Insa ma mai interesez.
Roxana_roxi şi Savianna felicitări pentru rezultat!!
0
12-05-2014, ora 19:12
alexiro
Nu este medic/terapeut
alexiro
Draga creola33..aşteptăm cu nerabdare sa iti pui o poza reala la profil.Multumim pentru amabilitate.
0
12-05-2014, ora 19:51
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
Aida, cum te simti? S-a rezolvat problema cu retentia de apa si urinatul des? Arata foarte bine sanii tai si nu par umflati...cand este facuta poza?

Stasy sunt foarte frumosi sanii tai, ma bucur sa vad inca un rezultat superb al dr-lui Grecu :) Felicitari si sa-i porti cu mandrie!O poza din fata, se poate?:)

Nyca, bine ai revenit pe forum! Ti-am admirat inca de la inceput sanii si vad ca se mentin in super forma.Parca seamana cu ai lui capri...superbi!

Imi amintesc, ca si mie durerile de spate mi-au dat cele mai mari batai de cap si au fost chiar mai greu de suportat decat cele ale operatiei in sine, dar au trecut subit dupa 2 saptamani, cand am avut voie sa dorm pe parti. Pe burta, insa n-am mai dormit niciodata dupa implant.nu eram nici inainte fan dormit pe burta, dar dupa implant, de cate ori am incercat sa o fac, n-am mai putut, deoarece este singura pozitie in care simt implantele ca pe ceva strain.

Bafta aspirantelor si recuperare usoara noilor posesoare! Oricat de mari ar fi durerile, merita tot efortul si suferinta!:)
0
12-05-2014, ora 20:02
aida22
Nu este medic/terapeut
aida22
Ma simt bine Iri-Nico.dimineata sunt intepenita tare dar apoi incep sa misc si imi revin. Sanul stang e mai mare decat dreptul...sper sa nu ramana asa. Am inceput sa mananc pepene si e ok cu urinatul, nu mai am picioarele si burta umflate. Poza e facuta dupa 2 sapt de la operatie. Mai fac alta azi sa vad daca s au mai schimbat:))
0
12-05-2014, ora 20:55
roxa_roxi
Nu este medic/terapeut
roxa_roxi
Ceau ceau, mi-am postat si eu poza facuta de acuma seara, dupa 5zile de la operatie.Parca s-au mai dezumflat putin, si eu dupa operatie am avut problema cu burta umflata, 3zile mi-a fost tare umflata si mergeam la baie normal, de azi dim e normala nu mai am probleme.va pup
0
12-05-2014, ora 21:26
adelinne22
Nu este medic/terapeut
adelinne22
Stacy, dl doctor recomanda sa nu stai la plaja mai devreme de 2 luni, cat despre solar, daca faci dupa minimum 5-6 luni. Cel putin datele astea mi-au fost oferite mie. Fromos rezultat, mult succes!
0
12-05-2014, ora 21:30
Sandra1
Nu este medic/terapeut
Sandra1
Buna fetelor. Am intrat pe la 15 30 iar la 17 m.am trezit. Am ales anatomic 330 medium height, moderate plus projection ( recomandarea doctorului).ma simt bine, am mancat am baut,
doar ca nu am reusit sa fac pipi. Abia astept sa le vad maine. Pupici
0
12-05-2014, ora 21:35
adelinne22
Nu este medic/terapeut
adelinne22
Felicitari sandra, ce revenire rapida!
0
12-05-2014, ora 23:28
andreeam26
Nu este medic/terapeut
andreeam26
Buna fetelor, felicitari noilor posesoare. recuperare usoara. eu imi revin din ce in ce mai repede reusesc sa ma ridic singura din pat de cele mai multe ori. burta inca o am umflata si simt ca innebunesc. care a fost maximul de timp la voi dupa care v-ati desumflat. ca sa stiu cat continui sa ma simt obeza :D?

partea de sus a sanilor se simte destul de normal acum. inca sunt beton de tari in polul inferior. o sa incerc sa pun o poza maine. v-am pupat
0
13-05-2014, ora 00:42
Pinkthing
Nu este medic/terapeut
Pinkthing
Fetelor, este vreo problema daca port aceeasi bustiera care am primit'o cand m'am operat si nu pe cea de la triumph?
Poate sa faca vreun rau? 😕
0
13-05-2014, ora 00:54
Pinkthing
Nu este medic/terapeut
Pinkthing
Mentionez ca am o luna si o sapt de la op
0
13-05-2014, ora 02:11
dorina123456
Nu este medic/terapeut
dorina123456
Monami am uitat sa te intreb ai avut tuburi de dren? Si daca da cat timp se tin? Nu prea stiu in ce consta aceste tuburi..
0
13-05-2014, ora 09:25
monami7
Nu este medic/terapeut
monami7
@ dorina, eu nu am avut tuburi de dren, dar nu-ti face griji, ca nu dor si nu se pun decat daca este nevoie, pentu a evita formarea de hematom ajutand la eliminarea acumularilor de sange si lichid in jurul operatiei.Se tin cam 1-3 zile. Bafta!
0
13-05-2014, ora 09:58
Lilith3
Nu este medic/terapeut
Lilith3
0809gabi: ti-am trimis mesaj pr
0
13-05-2014, ora 11:28
andramarik
Nu este medic/terapeut
andramarik
Buna fetelor, o sa va scriu maine toata experienta mea cu "dr" baker. Cert este ca ati avut 100% dreptate. Nu va pot da decat un sfat : duceti.va oriunde, la orice dr dar nu la el!!!
Nu exista pe planeta asta dr mai sarlatan ! Toata fam e la fel fara exceptie!
0
13-05-2014, ora 11:41
cristina_24_
Nu este medic/terapeut
cristina_24_
Draga Andra, eu sper ca rezultatul tau sa fie unul foarte reusit, sa fii tu exceptia in cazul acestei familii, dar daca nu te-ai operat inca, mai poti anula operatia, e vorba de sanatatea ta la urma urmei. Sunt multi doctori buni in Bucuresti, iar daca unii au refuzat sa te opereze deocamdata, au facut-o pentru ca au considerat ca nu este momentul oportun pentru organismul tau.

Multa sanatate si sa ne tii la curent!
0
13-05-2014, ora 12:14
andramarik
Nu este medic/terapeut
andramarik
Nu m.am operat dar daca se mai joaca mult cu nervii mei nici n.o sa ma mai operez. E putin spus se joaca cu nervii mei. E foarte placut sa te ia cnv la misto pe timpul tau si pe banii tai:) e foarte greu sa poti sa.ti tii nervii sub control cu un astfel de dr
0
13-05-2014, ora 12:20
nyca_2
Nu este medic/terapeut
nyca_2
multumesc frumos iri-nico..au ramas la fel la aproape 2 ani de la op doar ca sunt mai moi si mai flexibili.se aseaza mai bine in sutien
0
13-05-2014, ora 12:52
Ioescu olivia
Nu este medic/terapeut
Ioescu olivia
Buna ziua ! Il cunoaste cineva pe doctorul Nicula Valeriu din cluj??? Trebuie sa imi fac implant cu el si as dori sa stiu daca este chiar bun sau Asa si Asa..

Merci frumos :)
0
13-05-2014, ora 13:09
stacy
Nu este medic/terapeut
stacy
cmrzodiac, o sa pun o poza si din fata...momentan nu am, astept sa mi scot si eu firele sapt asta si o sa fac. multumesc! si sanii tai arata super...par f naturali.

adelinne22, ms pt raspuns...o sa l intreb la urmatoarea consultatie sa stiu exact. ce rezultat frumos ai si tu :x
0
13-05-2014, ora 13:13
adelinne22
Nu este medic/terapeut
adelinne22
Iti multumesc Stacy, asa e cel mai bine, sa intrebi doctorul, e cel mai in masura sa iti dea sfaturile de care ai nevoie.
0
13-05-2014, ora 13:14
cristina_24_
Nu este medic/terapeut
cristina_24_
Ioescu olivia, am verificat cu optiunea search, dar este prima oara cand este mentionat dr Nicula Valeriu pe acest forum. Poate vei putea sa ne dai tu mai multe detalii despre dumnealui sau poate fetele din Cluj cunosc fete operate de dumnealui si te vor putea ajuta mai mult.
0
13-05-2014, ora 13:58
aida22
Nu este medic/terapeut
aida22
Sandra recuperare usoara iti doresc!:* Pinkthing nu stiu cum e bustiera de la triumph dar sigur nu e nicio problema daca o porti tot pe aia cu care te-ai trezit din operatie pt ca mie mi-a zis doctorul sa o port nonstop timp de 2-3 luni. Tu ai 1 luna si o sapt de la operatie deci o poti purta fara griji in continuare.
Andra iti doresc multa bafta si sper sa fie totul bine.
Azi am facut 3 sapt de la operatie...am pus poza noua dar eu nu vad nicio schimbare in bine:( doar ca sanul stang e mai sus si mai mare.
0
13-05-2014, ora 14:04
roxa_roxi
Nu este medic/terapeut
roxa_roxi
Aida22 ai niste sani foarte frumosi, s-au asezat bine, e o mica diferenta dar nu au trecut decat 3sapt, in timp se mai aseaza dar spun ca arata foarte frumosi. Eu maine am o sapt de la operatie si ma simt foarte bine, foarte mici dureri mai am, abia le mai simt. Pup
0
13-05-2014, ora 15:28
stacy
Nu este medic/terapeut
stacy
iri-nico, multumesc frumos! intr'adevar dl dr Grecu este foarte bun si pune mult suflet in tot ce face. o sa pun o poza si din fata curand :p
0
13-05-2014, ora 16:38
0809gabi
Nu este medic/terapeut
0809gabi
Multumesc pt raspunsuri !
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 152315241525 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •