Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 152153154 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
07-08-2010, ora 20:08
myx
Nu este medic/terapeut
myx
raluka bafta multa, intradevar fallen are sanii suberbi si vane parca tot la dansul s-a operat...
cat despre mancarimi eu nu am avut delocc...
0
07-08-2010, ora 20:16
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Buna seara!
Mancarimi parca am avut cand aproape sa imi scoata firele si numai in zona taieturilor...Cred ca era semn ca s-au vindecat taieturile.Oricum, au fost mancarimi nu foarte intense si au trecut repede.
Szraluca, mult succes!
Intr-adevar, Fallen are niste sani superbi si e operata de acelasi medic care te va opera pe tine!
0
07-08-2010, ora 20:36
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
zraluca bine ai venit.

dupa cum au spus si fetele eu sunt operata de dr Radu Voicu, am implinit 8 luni si 2 saptamani de la operatie si sunt multumita de sanii mei. nu sunt perfecti dar tinand cont ca am plecat de la sani micuti si probleme de conformatie, arata f naturali. i-am urmarit mult timp cazurile (in marea majoritate f reusite!) iar la consultatie m-a convis. si eu am mers pe recomandarea dlui si nu imi pare rau. experienta de la clinica a fost una f buna, nu ma asteptam sa trec asa usor peste primele 24 de ore. asistenta de calitate, clinica curata si dotata. altceva nu stiu ce sa iti mai spun..daca ai intrebari..iti raspund cu placere
0
07-08-2010, ora 20:50
szraluca
Nu este medic/terapeut
szraluca
va multumesc mult de tot pentru raspunsurile prompte...fallen, 11, 1 diametru nu e cam putin(stiu ca sunt slabuta)...dar ma gandesc sa nu arate prea "puse"
0
07-08-2010, ora 20:53
szraluca
Nu este medic/terapeut
szraluca
fallen, eu as fi multumita daca ar iesi ca ale tale, poate un pic mai micutze
0
07-08-2010, ora 22:43
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
szraluca daca doc a ales 11, 1 cm ca diametru inseamna ca atat poate suporta sanul tau ca latime. de regula e de preferat sa nu se depaseasca, poate decat cu maxim 0.5 - 1 cm la prima operatie. Baza sanului meu a fost de 12, 1 cm iar implantul are 12.5. La implantele rotunde cred ca se masoara altfel. Sanii mei sunt doar medii spre mari, dar recunosc ca inainte de a ma opera cand am vazut cum arata un san cu proteze de 350 cc mi s-au parut chiar huge. apoi perceptia se schimba un pic:P mie mi-a recomandat 325 sau 350 si am ales maximul. mi-ar fi placut rotunde dar nu erau ok pt mine. oricum anatomicul meu are o forma f rotunda..
0
07-08-2010, ora 22:51
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
FallenStar, ai vazut 380cc, ai uitat? :)))
0
07-08-2010, ora 23:53
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
nu sweety, de ce?
0
08-08-2010, ora 00:03
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
ma refeream la poze, ca model. daca ralucai i se par mari ai mei, sau un anumit volum, dupa op e mai mult decat posibil sa ii vada cu alti ochi. asta am vrut sa subliniez:D si eu mi-am dorit sani normali inainte:))) spre deosebire de tine hehe
0
08-08-2010, ora 08:53
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Neata, gagici!
Nu stiu la voi cum a fost, dar la noi a fost cumplit de cald!Si desi a plouat azi noapte cu fulgere si tunete azi inca de dimineata este o caldura de simti ca te sufoci...
Asa ca va urez tuturor o duminica racoroasa si cat mai relaxanta!
Mihaela, pozele tale sunt superbe!Asa cum am mai zis : poze de revista!
Fallen, imi place si poza ta!
0
08-08-2010, ora 11:48
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
Credeam k te referi la ce vazusesi live :P
0
08-08-2010, ora 15:25
mihaela04
Nu este medic/terapeut
mihaela04
Multumesc Joy. Pup fetele!!!
0
09-08-2010, ora 08:41
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Neata, fetelor!
O saptamana minunata va doresc!
Fallen, superb setul!Si, la fel ca si celelalte fete, si tu esti o tipa super!
0
09-08-2010, ora 12:47
myx
Nu este medic/terapeut
myx
buna fetelor! tocmai m-am intors de la consultatia de o luna si sunt bucuroasa ca am scapat de bustieraaaa.acum trec la sutiene, doctorul mi-a recomandat inca 2 luni sutiene fara sarma, dar mi-a spus ca se poate si sutien normal, daca e de calitate si sarma nu deranjeaza, asa ca ma orientez spre triumph, acolo clar gasesc ceva bun...voi ce mai faceti?P:),
0
09-08-2010, ora 13:26
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
Buna!!
Joy merci frumos :) te tii de sport?:D am inceput si eu din nou w-e-ul asta..mi-e cam urat pe caldurile astea dar ce sa ii faci
myx super! sigur gasesti ceva potrivit la Triumph, la asa preturi:)) am auzit ca sunt cele mai comode si calitative. Eu inca nu le-am incercat.
0
09-08-2010, ora 17:12
vane
Nu este medic/terapeut
vane
Buna, myx eu port inca bustiera de Triumh Triaction N, cu nivel de sustinere inalt este modeul pe care mi-la recomandat dr dupa operatie si este super confortabila si merge purtata pe sub tricouri, acasa sau in orice situatie in care soliciti musculatura. Acum mi-am mai luat de la Triump o bustiera mult mai decoltata gen sutien Trophy N tot cu nivel inalt de sustinere, intra pe net si citeste mai mult despre ele. Eu cred ca de ce vom proteja mai mult noi sani, ne vom bucura mai mult timp de ei.
0
09-08-2010, ora 17:39
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Buna, fetelor!
Myx, asteptam noile achizitii in materie de sutiene!Sper ca nu ai sa ne tii cu ochii in soare, nu?
Fallen, scuipa-ma sa nu ma deochi: de cand v-am spus am facut zilnic miscare(eu fac programelele de walking cu Leslie Sansone, ca alea mi se par mie accesibile la nivelul meu de sedentarism...).Am luat-o treptat, iar de cateva zile fac zilnic 47 minute(3 mile)...Stiu ca nu va ajung nici la unghia cea mica, dar e un inceput, nu?
Eu sunt la munca asa ca va pup!
0
09-08-2010, ora 17:55
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
ptiu sa nu te deochi, Joy!:)))
E f bine!! Nu trebuie sa faci toata ziua sport...nici chiar asa..Mai bine putin si constant..sau ma rog, regulat:P Eu folosesc decat o bicicleta eliptica magnetica si alerg pe ea intre 10-40 minute, dar lanivelul maxim..de cateva ori pe saptamana. Sau merg pe jos cateva statii, in functie de ocazie si mood hehe
0
09-08-2010, ora 20:52
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
wow fereloooor!!!! v-a priit caldura din wekendul acesta.:), care mai de care cu poze mai sexy si cu "expozitia" de "bijuterii":)

myx si fallenstar... vad ca v-ati conformat "cerintelor" si ati inceput sa va mai faceti poze noi si frumoase:)Aratati superb amindoua, felicitari!

Joy.. hai nu te mai subestima atita ca nici tu n-arati rau de loc, si ai sa vezi ca facind constant miscarea de care te-ai apucat, in scurt timp vor apare rezultate spectaculoase pe fizicul tau.

Capriiiiiii!!! cit iti ia mama sa descarci pozele alea si sa ne rupi gurile?:)))

neea, bafta maine la operatie! si nu uita sa-ti faci poze before:)
0
09-08-2010, ora 21:16
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Irinuco, multumesc!Sper sa fiu si eu multumita de mine in curand!
Myx, superba poza!Sa porti sanatoasa setul!Dar mai vreeeeem poze!
Capri, te-ai intors sau esti inca la mare?Vezi ca stam ca pe ghimpi si asteptam cu nerabdare pozele !...
Neea, tinem pumnii sa iasa totul cum iti doresti!
Va pup!
Irinuco, vezi sa faci si mataluta poze noi la Slanic, da???
0
09-08-2010, ora 21:51
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Buna feteleeee, bine v-am regasit !! Acuma, eu am intels ca ma invidiati, dar chiar sa ma "blestemati"?? M-am intors aseara, drumul a fost ok, insa experienta de we asta a fost cea mai proasta din toata viata. Pe o caldura isuportabila si o aglomeratie nebuneasca am cautat cu indarjire cazare pt o noapte si nu am gasit... A trebuit sa dorm la ai mei care erau deja la mare.. chinuitor. Apa fiarta si cam murdara si muuuuulta lume. Revenind la silicoane, sanii mei au stat cuminti mai mult sub umbrela cu sutienul mov si crema cu fp 50, cam sufocati saracii, dar s-au descurcat onorabil... au intors ceva priviri :D:D si au ridicat ceva semne de intrebare.. :)))) ce-i drept, altfel te simti pe plaja cu sani.. :D
Stiu ca asteptati poze, dar capri-sotul nu-si face datoria sa descarce pozele de pe camera... asa ca va rog sa-l certati ca pana atunci n-am ce arata... si oricum nu-s asa deosebite :)))
Vane, bine ai revenit, cand am citit forum-ul am vazut posturile tale inca din faza de cautari... :))) chiar ma intrebam ce se intampla cu fetele de acum cateva luni, ca nu au mai scris. eu am inceput de pe la 64.
Fallen, myx sexy mf :D:D
Irinico, pleci iar????
Joy, multumim de incurajari, dar tu nu ne mai incanti cu niste poze ca de dupa 4 ani??

Fetelor, silicoanele plutesc???? sau a fost doar senzatia mea??? :)))))))
0
09-08-2010, ora 22:29
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
heyyyy, bine ai revenit capri!:), pai tu ce te asteptai sa gasesti daca ai plecat in weekend?!...peste tot, la mare, la munte, in weekend este...de stat acasa:)), de aia plec eu numai in cursul saptaminii asa ca astazi, plec dimineata si ma intorc seara ca-i aproape:)... si e super lejer si traficul si locatia:))
..si DA, silicoanele plutesc;)))), mai ales daca apa e sarata:)))
0
09-08-2010, ora 22:34
myx
Nu este medic/terapeut
myx
sa inteleg ca ma salveaza de la inot? ca nu stiu sa inot..lol glumesc;))) ar fi fost bine...scapri cum e..trebuie pusa crema de protectie pe tot sanul sau doar in partea de jos?
0
09-08-2010, ora 22:42
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Nu e primul we in care fac asta... acum vreo 2 ani am fost cam de 7 ori numai asa... anul trecut de cateva ori. Am practicat si turismul de o zi la mare, dar tot in we ca unii mai si muncesc in timpul saptamanii :))))) Cred ca incep sa practic turismul de we in grecia, ca e mai ieftin si ajung mai repede. In c-ta dai lejer 100 eur pe noapte doar cazare... Ma rog, detalii...
Myx, doar pe cicatrici sa nu se pigmenteze ca ultravioletele patrund si prin imbracaminte. Oricum ar fi fost culmea sa mi se bronzeze cicatricile, ca in rest vad ca nu mai am nicio sansa sa-mi schimb culoarea. Cu toate uleiurile din lume vad ca nu prea ma mai bronzez... :(((
0
09-08-2010, ora 22:45
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Dar sanul natural pluteste?? ca nici asta nu stiu... ca daca n-am avut :)))) nu m-am gandit sa intreb.
0
09-08-2010, ora 22:45
myx
Nu este medic/terapeut
myx
capri merci...de maine caut costum de baie cu banda jos, vreo idee unde sa ma duc? la gatta nu l-am mai gasit pe ala;(( cel putin nu la fashion si nu la cora.
0
09-08-2010, ora 22:52
myx
Nu este medic/terapeut
myx
izandra ce mai faci? te-ai programat la operatie? emotii ceva?:) sa mai intri pe forum sa ne spui cum rezisti.baftaa
0
09-08-2010, ora 22:53
capri
Nu este medic/terapeut
capri
eu am trecut azi pe la cora si mai aveau un model asemanator bleu, la reduceri la 100 lei, masura 38 si 40. Celalalt imi placea si mie fff mult si imi pare rau ca nu mi l-am luat... Nu stiu pe unde sa te uiti, ca deja se cam termina si nu mai aduc, deci nu stiu ce mai gasesti...:(( si eu abia am gasit modelul ala... si singurul ca marime
0
09-08-2010, ora 22:57
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Izandra inca nu s-a programat, incearca pt vineri si sper sa pot merge eu cu ea pt sustinere... :)
0
09-08-2010, ora 23:09
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
Irinico, capri thx!:))
Irinico am fost si eu luna trecuta pe la Slanic..pacat ca nu ne-am intalnit:P
capri era de asteptat..si sunt de acord..Greece rulls..de cativa ani numai acolo merg..si pt 3 zile..si pt 14:)) its totally worth it!! ca sa prinzi mai repede bronzul fa o sedinta-doua de solar..la cate radiatii sunt acum..ce mai conteaza si astea artificiale:))
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 152153154 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •