Implant silicon sani
Buna anda9801, nu are nimic daca te operezi vara si transpiri, operatie e foarte mica si zilnic trebuie sa faci dus, mie mi-a pus niste pansamente foarte mici pe cusatura ca erau rezistente la apa, dupa 2 sapt mi le-a dat jos. Poti sa te operezi cand doresti.
Buna fetelor. in sfarsit am reusit sa fac si eu o poza care sa reflecte cat mai mult realitatea. sanul drept a coborat dar cel stang se incapataneaza. eu oricum sunt super multumita.mai astept sa mai treaca timpul. am numai 2 sapt de la operatie. ce parere aveti?
andreeam26 arata bine doar o mica diferenta intre ei dar cu timpul eu cred ca se va aseza si cel stang, doctorul ce ti- a zis? Am pus si eu poza noua facuta de azi dimineata:) te pup
viviane chiar se aseamana sanii nostri, dar tot mai frumosi mi se par ai tai...si la minedezbracata se vad wawww dar cu o bluzita mai larga putin nu se vede mare lucru
asa e, nyca..si la mine cu bluza mai larguta zici k n am mai deloc sani..asa e la marimile mici..
andreeam, eu mai am d asteptat pana vad noua ta poza k de pe tel mi se actualizeaza ff greu:(
andreeam, eu mai am d asteptat pana vad noua ta poza k de pe tel mi se actualizeaza ff greu:(
Da nyca seamana izbitor chiar daca eu am anatomic si tu rotund si sunt foarte fericita pt ca pot sa spun ca rezultatul tau m-a facut sa merg la dl. Dr. Nae. la consult si felul dansului de a vb si increderea care mi-a oferit-o m-au facut sa si raman pt operatie. :):*
La multi ani tuturor celor ce poarta numele Constantin si Elena! Sa fiti iubite, fericite si multumite cu bijuteriile voastre din piept:)!
ma bucur mult sa vad fete multumite indiferent de doctorul la care sunt operate
@ roxa_roxi. sanul meu trebuie sa se mai lase ptr ca este mai tare decat dreptul si mai tuguiat. nu stiu sigur cum sa ma explic ca sa ma fac inteleasa. oricum eu sunt super multumita. cel mai mult ma intereseaza cum sunt cand sunt imbracata sau in costum de baie. oricum in poza se vede diferenta mult mai pronuntata decat in realitate. pe viu trebuie sa te uiti mult mai atent ca sa observi.
fetelor, voi vreodata v-ati intalnit in realitate? va cunoasteti unele intre voi? mi s-ar parea interesant sa facem o iesire :) ce parere aveti?
fetelor de dana jianu stiti ceva? am o prietena care a facut la ea o marire sani acum 9 ani cu taietura prin areola mamara, arata foarte bine si cicatricea nu se vede deloc. durerile zice ca nu au foat mai deloc, voi stiti ceva?
Eu trebuia sa ma.operez la dr jianu a fost prima dr la care am fost la consultatie si ii multumesc lui Dumnezeu k m -a pazit si nu am facut aceasta greseala. Daca vrei detalii da mi mesaj privat.Bafta.
Buna fetelor! 💋 revin si eu cu o intrebare..
Inainte sa ma operez aveam o usoara asimetrie, sanul stang era putin mai mic decat dreptul. Dupa operatie, desi doctorul mi'a pus aceeasi marime la ambii sani, s'a inversat treaba si acum dreptul e mai mic si stangul e mai mare. E posibil?
Plus ca am o luna jum de la op si la sanul drept implantul mai are mult de coborat plus ca e tuguiat asa, destul de diferit de stangul care e rotund.
Voi credeti ca se mai modifica sanii dupa 1 luna jum? Si oare vor ajunge amandoi la o marime egala? 😕
Inainte sa ma operez aveam o usoara asimetrie, sanul stang era putin mai mic decat dreptul. Dupa operatie, desi doctorul mi'a pus aceeasi marime la ambii sani, s'a inversat treaba si acum dreptul e mai mic si stangul e mai mare. E posibil?
Plus ca am o luna jum de la op si la sanul drept implantul mai are mult de coborat plus ca e tuguiat asa, destul de diferit de stangul care e rotund.
Voi credeti ca se mai modifica sanii dupa 1 luna jum? Si oare vor ajunge amandoi la o marime egala? 😕
Pink, exact asa e si la mine. Fac 1 luna in cateva zile. Tot astept sa se alinieze 😊
Faci masaj? Eu dupa ce îi framant bine, parca devin la fel, dar pe urmă iar isi iau forma. Cred ca inca nu sunt întinse tesuturile bine.
Faci masaj? Eu dupa ce îi framant bine, parca devin la fel, dar pe urmă iar isi iau forma. Cred ca inca nu sunt întinse tesuturile bine.
Saptamana trecuta m-am operat. O sa pun poza cand scap de toate. Simt ca nu mai pot de dureri. Dorm numai in fund si intre perne. Imi vine sa ma duc sa-i scot... Nu stiu ce sa mai fac.
Lory, ai răbdare. Nu eşti singura care a regretat operaţia. Dar asta e numai din cauza durerilor. Vor trece si abia atunci te vei bucura de sâni. Deja ai o săptămână, deci o sa fie din ce în ce mai bine, ai sa vezi. Curaj!
Monique, e opţiune de search pe forum, unde găseşti tot ce vrei sa ştii. Plus ca, în urmă cu 2 pagini, cmrzodiac, a dat exact linkul cu informaţii despre Jianu. Iti poţi pierde 10 minute căutând un pic.
Monique, e opţiune de search pe forum, unde găseşti tot ce vrei sa ştii. Plus ca, în urmă cu 2 pagini, cmrzodiac, a dat exact linkul cu informaţii despre Jianu. Iti poţi pierde 10 minute căutând un pic.
Lory.lor, toate am trecut prin asta.Stai linistită, stările astea trec si nu o sa-ti pară rau. :)
lory sper sa te faci bine cat mai repede, rezista!
Vai fetelor ce de rezultate frumoase, felicitari, sa va bucurati de sanii vostri cei noi si nu va faceti griji, durerile trec, sanii raman.
Si eu am avut dureri crunte primele 2 sapt, iar dupa aia, o perioada buna aveam senzatia ca imi scartzaie sanii cand ii miscam. Eu aveam muschiul destul de dezvoltat iar refacerea a fost mai greoaie. Cu sanii m-am imprietenit dupa mai bine de 6 luni, ii simteam foarte rigizi si reci, si da, pluteau :))).
Cu sutienele a fost mai greu pentru ca ma jenau sutienele cu push up. Acum port sutiene comode, cu foarte putin burete, in care sa ma simt bine. Nu imi plac nici acum cele cu push up, dar nici nu mai simt nevoia.
Asa ca rabdare si tutun fetelor, sanii vor lua firma finala dupa cateva luni, la cateva sapt de la operatie e prea devreme sa trageti concluzii.
In alta ordine de idei, eu ma bucur atunci cand cineva scrie pe o perioada lunga de timp dupa operatie, sa isi dea toata lumea seama cum evolueaza in timp si cum vor arata in forma finala. Eu cred ca toate fetele sunt curiosase sa stie cum arata sanii dupa nastere, de ex. Dupa parerea mea imediat dupa operatie arata ca 2 monstruleti :)).
Din pacate vad ca doar Alpoz si Irinico au mai ramas cu vechime. Asa ca periodic o sa mai intru, cand vad ca se schimba fetele :))), am mai intrat si acum 1 an :)).
Alexia cand am inceput eu sa scriu pe la pagina 65, chiar au fost niste intalniri ale siliconatelor de pe forum. Am avut placerea sa cunosc cateva fete frumoase cu care cu unele inca mai tin legatura prin alte mijloace de socializare. Asa ca...puneti de o intalnire :))
Va pup...iar m-am intins cat o zi de post. :))
Si eu am avut dureri crunte primele 2 sapt, iar dupa aia, o perioada buna aveam senzatia ca imi scartzaie sanii cand ii miscam. Eu aveam muschiul destul de dezvoltat iar refacerea a fost mai greoaie. Cu sanii m-am imprietenit dupa mai bine de 6 luni, ii simteam foarte rigizi si reci, si da, pluteau :))).
Cu sutienele a fost mai greu pentru ca ma jenau sutienele cu push up. Acum port sutiene comode, cu foarte putin burete, in care sa ma simt bine. Nu imi plac nici acum cele cu push up, dar nici nu mai simt nevoia.
Asa ca rabdare si tutun fetelor, sanii vor lua firma finala dupa cateva luni, la cateva sapt de la operatie e prea devreme sa trageti concluzii.
In alta ordine de idei, eu ma bucur atunci cand cineva scrie pe o perioada lunga de timp dupa operatie, sa isi dea toata lumea seama cum evolueaza in timp si cum vor arata in forma finala. Eu cred ca toate fetele sunt curiosase sa stie cum arata sanii dupa nastere, de ex. Dupa parerea mea imediat dupa operatie arata ca 2 monstruleti :)).
Din pacate vad ca doar Alpoz si Irinico au mai ramas cu vechime. Asa ca periodic o sa mai intru, cand vad ca se schimba fetele :))), am mai intrat si acum 1 an :)).
Alexia cand am inceput eu sa scriu pe la pagina 65, chiar au fost niste intalniri ale siliconatelor de pe forum. Am avut placerea sa cunosc cateva fete frumoase cu care cu unele inca mai tin legatura prin alte mijloace de socializare. Asa ca...puneti de o intalnire :))
Va pup...iar m-am intins cat o zi de post. :))
eu n am regretat operatia absolut deloc, dar in prima zi acasa am regretat putin ca am insistat pentru 480 si n am ascultat de dl dr cu 375 pt ca ma cam durea.. dar apoi mi am dat seama ca n as fi fost linistita pt ca ar fi ramas in mintea mea ideea ca se putea mai mult:) mie mi e dor de toata perioada aceea de refacere, a fost asa frumos sa stau acasa cateva zile si sa ma rasfete toata lumea ca deh eram operata:))))))))))) iar de rezultate sunt asa incantata ca as lua o oricand de la capat si merita 1000%.
inainte sa ma operez ma gandeam ca asa cum vad pozele altor fete aici si imi plac, operatia mea va fi un succes daca o sa am un rezultat la a carui poza sa ma uit inainte sa ma operez si sa zic aaaaa asa vreau si eu!!! (nu prea stiu sa ma exprim dar cred ca ati prins ideea) si este asa 1000% cum am zis..
asa ca rabdare, Lory, trec durerile si o sa te bucuri de ei.
si pt Pink, mie mi se par frumosi de acum, dar ai rabdare, ca e prea devreme sa ti faci o parere, se mai modifica destul de mult, ai doar o luna jumate.
de intalnire, da, ar fi dragut sa ne cunoastem si live:)
inainte sa ma operez ma gandeam ca asa cum vad pozele altor fete aici si imi plac, operatia mea va fi un succes daca o sa am un rezultat la a carui poza sa ma uit inainte sa ma operez si sa zic aaaaa asa vreau si eu!!! (nu prea stiu sa ma exprim dar cred ca ati prins ideea) si este asa 1000% cum am zis..
asa ca rabdare, Lory, trec durerile si o sa te bucuri de ei.
si pt Pink, mie mi se par frumosi de acum, dar ai rabdare, ca e prea devreme sa ti faci o parere, se mai modifica destul de mult, ai doar o luna jumate.
de intalnire, da, ar fi dragut sa ne cunoastem si live:)
Ruxy mersi 💋
offfff ce mi'as fi pus si eu 480 😠dar daca am fost babaloaica acuma stau acasa :)))
offfff ce mi'as fi pus si eu 480 😠dar daca am fost babaloaica acuma stau acasa :)))
buna capri, multumesc ptr reply :) sa vedem acum cine isi doreste sa cunoasca in realitate si ceilalti membrii
Buna fetelor. Am o intrebare: doctorul meu a zis ca dupa o luna pot sa renunt la bustiera si sa-mi iau sutien, numai daca merg la sport sa o port, dar oare pot sa umblu fara nimic? Sa-mi iau maieuri, rochite fara sutien?? Va pup
Roxa, poti dar sa nu-ti faci un obicei din asta.este bine sa porti permanent un sutien sau o bustiera, care sa-ti sustina si sa-ti mentina sanii la locul lor cat mai mult timp.Cu cat ai mai multa grija, cu atat te vei bucura timp indelungat de ei :)
lory, mai rezista putin, esti tu putin mai sensibila probabil, dar vor trece si durerile si te vei bucura din plin de bijutreiile tale!
Au fost intr-adevar frumoase si benefice intalnirile noastre live din trecut, ne-am vazut ne-am cunoscut, am constatat ca suntem reale si nu simple id-uri, useri sau alias-uri:), dar nu cred ca este acesta un criteriu pe care sa se bazeze aspirantele in alegerile lor, ci doar o mica distractie ca intre fete :)
Weekend placut, fetelor si refacere usoara celor recent operate! :)
lory, mai rezista putin, esti tu putin mai sensibila probabil, dar vor trece si durerile si te vei bucura din plin de bijutreiile tale!
Au fost intr-adevar frumoase si benefice intalnirile noastre live din trecut, ne-am vazut ne-am cunoscut, am constatat ca suntem reale si nu simple id-uri, useri sau alias-uri:), dar nu cred ca este acesta un criteriu pe care sa se bazeze aspirantele in alegerile lor, ci doar o mica distractie ca intre fete :)
Weekend placut, fetelor si refacere usoara celor recent operate! :)
Eu m-am operat acum 4 zile. e drept ca am fost foarte slabita si aveam dureri mari la miscarea pozitiei, dar acum, din a 4 a zi am inceput sa ma simt foarte bine. m-am operat in iasi. totul a descurs super. practic nu aveam sani deloc, si mi-am pus silicoane rotunde 300cc
Fetelor am 10 zile de la operatie pot dormii pe o parte daca nu ma dor? Sau e vre-o problema?
Adina si Dorina, felicitări şi recuperare rapidă!
La ce medici sunteţi operate? Va puteţi completă profilul si ne-ar plăcea si câte o poza :)
Dorina, cred ca e cam devreme sa dormi pe o parte. Mai aşteaptă câteva zile.
La ce medici sunteţi operate? Va puteţi completă profilul si ne-ar plăcea si câte o poza :)
Dorina, cred ca e cam devreme sa dormi pe o parte. Mai aşteaptă câteva zile.
@ dorina, dupa 2 saptamani am avut voie sa dorm pe o parte. Mai ai cateva zile, eu zic sa nu te risti mai ales ca si tu ai tot implant cu lifting ca si mine, nu?Sunt mai multe taieturi, trauma este mai mare si riscurile la fel.
Recuperare usoara, Adinapp si Dorina si daca vreti sa completati si voi profilul si sa ne aratati o poza cu rezultatul vostru.
Recuperare usoara, Adinapp si Dorina si daca vreti sa completati si voi profilul si sa ne aratati o poza cu rezultatul vostru.
Eu sunt operata la dr Grecu si sunt foarte multumita. Multumesc pt raspunsuri o sa incarc o poza dupa ce scap de fire acum nu se vede nimic sunt pansata si daca am si lifting chiar nu se vede nimic.
Felicitari Adina si Dorina! Va doresc recuperare usoara:*! Andra ce mai faci? Cum mai sunt sanii? ti-a scos drenele?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14am descoperit pe sanul drept un nodul, acum 2 ani
- 7durere persistenta la sani
- 2am un san umflat
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 36chirurg bun timisoara pt. san
- 9ajutor! rani la sani de la alaptare
- 4Sani umflati la copil de 1 an si 8 luni
- 11nodul la san
- 1Am sanii foarte tari
- 2Recomandati-mi va rog un doctor pt implanturi mamare
- 0Implanturi mamare
- 0Lifting cu implant mamar
- 1Sani asimetrici dupa operatia de lifting si implant. Ce e de facut?
- 0scurgeri de lichid alb(lapte), la 3 saptamani de la operatia cu implant mamar
- 2Recomandare chirurg operatie mastopexie
- 0Implant silicon mamar dr Susanu Sidonia Iasi
- 0Implant sâni
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: