Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 153415351536 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
30-05-2014, ora 15:35
roxa_roxi
Nu este medic/terapeut
roxa_roxi
dorina123456, eu folosesc de 10 zile gelul Stratamed, e super super bun, eu am 3sapt de la operatie si de cand foloseac gelul asa frumos se vindeca cicatricile, nici mie nu imi vine sa cred ca abia se vad, eu am fire care se resorb, mie doctorul mi-a zis sa-l folosesc 2luni de doua ori pe zi, eu il recomand pt ca e f bun. Mikela_v00, durerile depind si de organism, nu la toata lumea e la fel, eu dupa 3 zile m-am ridicat singura, am facut treburi in casa, nu am avut dureri groaznice, doar de febra musculara mai puternica, dupa o sapt am dormit intr-o parte doar ca nu ma lasam pe sani, asa mai inclinata, acuma ma simt ca si cum nu as fi operata niciodata, sincer imi simt sanii mei. Recuperare usoara!
0
30-05-2014, ora 16:36
cristinutza16
Nu este medic/terapeut
cristinutza16
Buna fetelor nush pe cine sa aleg intre Nae si Grecu:((((
0
30-05-2014, ora 16:39
cristinutza16
Nu este medic/terapeut
cristinutza16
Buna fetelor va urmaresc de mult si sunt in dilema intre Nae si Grecu??? Va pup
0
30-05-2014, ora 17:18
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
Cristinutza16, fetele operate la dr Nae iti vor spune clar, Nae, cele operate la Grecu, iti vor spune Grecu, iar cele operate si la Nae si la Grecu, iti vor spune diferentele dintre cei doi percepute prin prisma experientei proprii :)
Eu iti sugerez sa mergi la ambii la o consultatie si sa alegi dupa propriul simt.Care te inspira mai mult dintre cei doi, acela trebuie sa fie "alesul" ;)Succes!

Mikela, exact ce ti-a spus roxa-roxi, iti spun si eu si probabil toate fetele operate deja. Refacerea difera de la o persoana la alta in functie de multi factori, deci inarmeaza-te cu rabdare, vei fii ok si apta de activitatile cotidiene in maxim 2 saptamani.

Baby, asa cum ti-am mai spus si cum cred ca stiai deja, a doua interventie intotdeauna este mult mai putin dureroasa, spre deloc, indiferent la ce medic o efectuezi, dar ma bucur ca ti-ai gasit medicul care sa te multumeasca si ca ne relatezi experientele tale :) Sper ca multumirea sa-ti fie deplina si de durata, de aceasta data si te asteptam cu poze.
0
30-05-2014, ora 17:26
mikela_v00
Nu este medic/terapeut
mikela_v00
Mulţumesc pt incurajari:*:* de abia astept sa scap de bustiera şi dureri:) am încercat sa pun o poza dar nu am reusit:(. As fi vrut sa aud nişte păreri despre cum arata:).
0
30-05-2014, ora 17:40
memeari
Nu este medic/terapeut
memeari
Fetelor are vreuna dintre voi 440 mentor anatomic sau o marime aproxamtiva? As dori sa imi fac o parere cam cat de mari sunt..
0
30-05-2014, ora 18:12
savianna
Nu este medic/terapeut
savianna
Eu am 430 mentor anatomic.
0
30-05-2014, ora 18:23
Baby11
Nu este medic/terapeut
Baby11
Multumesc Iri-nico !:* si Dr Nae mi-a spus ca nu m-a durut ca aveam buzunarul făcut..
Cristinutza16. Cred ca ai vazut comentariile mele..NU il recomand pe Grecu pentru ca nu am fost multumita ! Dar sunt alte fete foarte multumite de dansul...mai bine iti faci programare la amândoi si te decizi dupa.
0
30-05-2014, ora 18:28
anapopescuana21
Nu este medic/terapeut
anapopescuana21
Baby 11, mersi frumos pt sfat, o sa fac programare. cam cat costa operatia la d-ul nae? eu nu am nevoie de lifting
0
30-05-2014, ora 18:41
Lilith3
Nu este medic/terapeut
Lilith3
0809gabi: Îţi ţinem pumnii şi îţi dorim bafta mare! Cu siguranţă vei fi un exemplu pentru alte femei!

@ dorina123456: si eu am folosit Stratamed. E mai bun ca alte creme cicatrizante pentru ca nu are iritanţi ca de ex. alcool etilic, parfum, uleiuri esenţiale etc care nu au ce cauta într-un produs care se aplica pe o plaga/tăietură (de fapt nicăieri pe piele).
0
30-05-2014, ora 18:41
AdinaPp
Nu este medic/terapeut
AdinaPp
eu in iasi m-am operat la doctor sidonia susanu, la susanu clinic. operatia este 2500 euro. are foarte multa rabdare si iti inspira foarte multa incredere in tine. eu cu ajutorul ei am stabilit ce fel de silicoane sa aleg. m-a sfatuit sa nu pun foarte mari, ca recuperarea va fi grea si fiind perfect plata nu aveam nici piele sa pun mari. acusica se fac 2 saptamani si nu mai am nici un fel de durere. sunt multumita ca am pus 300cc rotunzi. cu timpul cand voi avea piele (si bani) imi voi mai face o marire, tot la doamna sidonia. tot personalul de acolo practic te dadaceste si te ajuta ori de cate ori vii acolo.
0
30-05-2014, ora 18:44
Baby11
Nu este medic/terapeut
Baby11
Anapopescu pe mine sanii m-au costat 3000€ implant cu lifting..cred ca 2400-2500€ decat implant..nu stiu exact..dar dr Nae pleacă din tara maine..
0
30-05-2014, ora 19:43
margutza
Nu este medic/terapeut
margutza
Mihaela, si eu am avut o problema legata de distanta dintre sani si gat care era f mica. Asa ca am ales impreuna cu dr un implant anatomic cu volum in partea de jos. Eu am 350, dar imi pare rau ca nu a incaput mai mult, deoarece sunt f lata in spate si s ar fi vazut mult mai ok.
0
30-05-2014, ora 19:46
margutza
Nu este medic/terapeut
margutza
Fetelor, eu am aproape doua luni de la operatie si tot am cojite la cicatrici. Voua la cat timp vi s au curatat cicatricile de coji?
0
30-05-2014, ora 23:12
mikela_v00
Nu este medic/terapeut
mikela_v00
Am reuşit sa îmi fac o poza la sani:).Ce părere aveti? Mie mi se par cam lasati.:(
0
30-05-2014, ora 23:40
adelinne22
Nu este medic/terapeut
adelinne22
Mărguta, la fiecare in parte lucrurile evoluează diferit, cojitele pot cădea încă de la scosul firelor, dar si in timp, o luna, doua sau mai mult. Important este sa nu le îndepărtezi tu. Dacă faci o baie in cada vei vedea ca se duc mult mai repede.

Mileka, sânii nu par deloc lăsaţi, este f devreme sa-ţi faci o părere, abia te-ai operat, mai aşteaptă Cca.doua, trei luni sa se aseze si contureze frumos, ca vei vedea ca ţi se vor părea altfel, PTR ca aşa vor si fi, diferi in sensul bun.
0
31-05-2014, ora 00:12
anda9801
Nu este medic/terapeut
anda9801
Am fost azi la un control la dr Nae si sincer si mi s-a parut un om exceptional, eu acum o luna si cv am fost si la dn ina isac dar parca mai multa incredere mi-a inspirat dr Nae.operatia e in jur d 2700-3000 d euro depinde d implant.m-am programat la operatia p 11 sau 12 iunie dar am foarte mari emotii, sper sa trec cu bn peste.
0
31-05-2014, ora 12:24
cristinutza16
Nu este medic/terapeut
cristinutza16
Multumesc mult fetelor pt sfaturi...sper sa ma decid repede ca vreau sa ma operez sa scap odata de stresul asta...va pup si recuperare usoara
0
31-05-2014, ora 13:09
christine k
Nu este medic/terapeut
christine k
Buna, asi dori cateva recomandari de medici buni pentru operatia de marire a sanilor. Cei pe care ii aveam in vizor sunt in scandalul acela' de la spitalul de arsi' si nu mai opereaza pentru o perioada din ce am inteles..
Nu stiu la cine sa ma duc sa fie ok si sa fie operatia reusita. De mult imi doresc acest lucru si acum imi este greu sa ma hotarasc ! help !
0
31-05-2014, ora 14:51
Chirurg pl
Nu este medic/terapeut
Chirurg pl
Intrati pe siteul proteze-mamare.ro (siteul Mentor). Veti gasi acolo destui chirurgi.
Consultati macar 2 inainte de a lua o decizie.
Incercati sa vedeti la consultatie poze inainte si dupa de la paciente cu sani asemanatori cu ai vostri.
0
31-05-2014, ora 18:26
alexiaalexandra
Nu este medic/terapeut
alexiaalexandra
christine k, eu ma operez la valcu cred ca la mijlocul lunii iunie, in cazul in care nu te operzi pana atunci, eu o sa va tin la curent cu cum a decurs totul

eu vroiam sa ma operez la antohi dar odata cu scandalul am decis sa schimb doctorul

de ce am mai citit si eu pe forum, am auzit si vazut rezultate frumoase la sorin nae si la dumitru totir

radu ionescu si constantin stan au preturi super mari nici eu nu m-as duce la ei

pupici
0
01-06-2014, ora 00:08
anda9801
Nu este medic/terapeut
anda9801
Cam dupa cat timp de la operatie pot face baie in piscina sau in mare? K am uitat s il intreb pe doctor.
0
01-06-2014, ora 10:44
ioana1520
Nu este medic/terapeut
ioana1520
Buna fetelor, eu m-am operat la porumb serban in oradea, din cate am inteles e singurul care introduce implantul pe sub brat. am facut multe cautari inainte sa ma decid unde sa merg, dar dupa ce am vazut ce rezultate are nu am mai stat pe ganduri. sotul avea o mare reticenta sa nu am cicatrici la sani, ca cica daca ma intind pe spate in pat se vad, daca fac topless se vad, etc, nu prea era de acord, etc.. noroc cu dr porumb, mi-am facut operatia pe sub brat, sanii arata perfect, nu am DELOC cicatrici la sani, si abia am simtit dureri, am luat o singura data calmant a doua zi, doar o senzatie de presiune cateva zile. pot sa spun ca mi se pare cea mai tare tehnica in momentul de fata, sunt super multumita!!
0
01-06-2014, ora 10:54
barbie.klaus
Nu este medic/terapeut
barbie.klaus
Neatza fetelor!
Am si eu o întrebare mai necenzorata, (pt cine vrea sa-mi zică)
Cum va simtiti când va atinge bărbatul vostru? La fel ca înainte? Sau s-a redus sensibilitatea?
Merci si o duminica frumoasa tuturor!
0
01-06-2014, ora 11:05
ioana1520
Nu este medic/terapeut
ioana1520
Ce pot sa spun din experienta mea, acum ca au trecut cateva luni de la operatie, sotul spune ca nu simte nimic ca si ar fi un implant acolo, e super multumit, iar eu parca le-as avea acolo dintotdeauna. la inceput el era cel mai reticent, ca o sa am cicatrici si ca nu o sa-i placa, etc, dar cum mi-am facut operatia pe sub brat, nu se vede nimic, e super tare, se joaca acum cu ei tot timpul :)
va recomand si voua, pe sub brat e cel mai bine, am cateva prietene care si-au facut operatia sub sani, si pot sa va spun ca se vede destul de urat cand te intinzi pe spate, acum toate sunt geloase pe mine ca n-am cicatrici la sani.
0
01-06-2014, ora 11:34
barbie.klaus
Nu este medic/terapeut
barbie.klaus
Deci tu te simţi ca înainte :) super! Aseară mi-a venit ideea asta si chiar m-am panicat un pic :)) adică ii vreau un pic mai mari, dar nu cu riscul sa nu ma mai simt bine când ma atinge hihi
Soacra-mea e operata pe la subrat si d-abia se vede... Si evident am văzut ca mi-a arătat, ca astfel... Nu se vede, cine naiba se holbeaza la subratul tau :))
Eu as vrea sa ma operez prin areola
Am văzut ca nu prea aleg fetele metoda asta... De ce oare?
0
01-06-2014, ora 12:58
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Barbie, cred ca e mai bine cu incizie clasică, decât prin areola. E o zona mult prea sensibilă si poate rămâi cu sensibilitate acolo. Am văzut si eu la prietenele mele cicatricile de sub sân, până într-un an şi abia se vedeau.
0
01-06-2014, ora 13:58
Simonne08
Nu este medic/terapeut
Simonne08
Are cineva idee cand poate opera Parasca?
0
01-06-2014, ora 14:17
alexiro
Nu este medic/terapeut
alexiro
Buna fetelor !!!
Eu am incizia periareolar am o luna si trei saptamani de la operatie si nu am absolut nicio sensibilitate la acel nivel. La o saptamana deja imi simteam sfarcurile si acum este ca inainte de operatie.
Recuperare usoara ;**
0
01-06-2014, ora 15:48
aida22
Nu este medic/terapeut
aida22
Nu am mai intrat zilele astea din lipsa de timp. Am vazut ca s-a intrebat de dl.dr. Nae.eu sunt recent operata la dumnealui si sunt foarte multumita si de rezultat si de domnul doctor. Dupa cum a spus si Baby este un om si un medic deosebit, iti explica tot ce intrebi si nu are atitudinea aia superioara ca el e doctor, postoperator a avut foarte grija de mine, venea in fiecare zi dim si seara sa vada cum ma simt, sa.mi schimbe pansamentele. Eu trebuia sa plec duminica in alta tara si a venit special sa-mi scoata firele sambata pt ca nu a fost de acord sa mi se scot in alta parte.
Va puteti duce macar la o consultatie la dumnealui si va veti convinge singure :)
Sunt extrem de multumita si de marime...se vorbea pe forum ca pune marimi mici, eu nu consider ca pune mici pune cat permite corpul. Sunt doctori care chiar pun marimi mici...stitica eu am fost si la dr. Stan la consultatie care mai mult de 245 a zis ca nu intra si ca se va vedea si acesta inestetic pt ca e prea mare si acum am 300 :)
Mi.am schimbat si poza, au inceput sa prinda contur sanii...marti fac 6 sapt de la operatie
Va doresc multa bafta aspirantelor la aceasta operatie si multa sanatate:*
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 153415351536 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •