Implant silicon sani
Va multumesc pt aprecieri:)
Mai am cateva chestii care ma deranjează, de ex o umflatura pe mijloc, care se incapataneaza sa dispară, sânii sunt inca prea tari si sfarcurile mult prea sensibile la atingere. Dar sper ca odata cu timpul se vor rezolva si ele.
Bine, mai simt si implantul in laterale, cand ma aplec, face un pic valuri, dar nu ma stresez cu asta, e ceva la care ma asteptam si e ceva normal, inteleg.
Mai am cateva chestii care ma deranjează, de ex o umflatura pe mijloc, care se incapataneaza sa dispară, sânii sunt inca prea tari si sfarcurile mult prea sensibile la atingere. Dar sper ca odata cu timpul se vor rezolva si ele.
Bine, mai simt si implantul in laterale, cand ma aplec, face un pic valuri, dar nu ma stresez cu asta, e ceva la care ma asteptam si e ceva normal, inteleg.
Da, la doctorul Grecu. Nu vreau sa-l laud sau sa-l ridic in slavi, dar eu sunt extrem de multumita de rezultat si de tot procesul in sine. Cele care sunteti in dubii daca aveti nevoie si de lifting, mai bien ascultati de sfatul medicului. Si eu eram convinsa ca n-am nevoie, dar n-a fost asa. Doctorul stie cel mai bine de ce ai sau nu nevoie. O sa pun mai multe poze. Una peste alta, recomand doctor Grecu cu cea mai mare incredere. Se descurca din toate punctele de vedere.
Lory, tu nici nu zici ca ai implant. Sunt f naturali.
Dar de cd credeai că ai nevoie de lifting? Erau lăsaţi? Acum nu par deloc. Poate îi aveai doar căzuţi un pic, nu?
Dar de cd credeai că ai nevoie de lifting? Erau lăsaţi? Acum nu par deloc. Poate îi aveai doar căzuţi un pic, nu?
O sa pun before and after direct :D sa se vada diferenta. Acum nu am ce sa arat::))sa ce sa ma mai feresc, pun acum:))
gataaa sa stiti ca par mai mari in poza decat in realitate:))... abea astept sa ma operez m-am saturat de push up si atatea sutiene pline de burete..!!
Christine, nu pare că nu ai. Nu sunt mari, dar nici inexistenti nu sunt. O să ai un rezultat frumos.
asa par in poza.. sunt mai tari si mai maricele ca sa zic asa... pentru ce iau niste pilule. o sa mai fac mai tarziu alte poze poate mai de departe sa se vada mai bine
Lory ai implant rotund? Cat ti-a pus? Ms
buna, cine s a operat de curand la Radu Ionescu, poate sa mi spuna si mie cat este operatia? am fost doctorul stan dar nu m a convin. Va multumesc
ionela eu ma operez pe 30 la dr ionescu. te sfatuiesc sa mergi la consult si sa citesti ultimele mele postari, este un super doctor
alexiaalexandra : le am citit, o sa merg si eu la control. urmaresc de ceva timp acest forum si am vazut 3 doctori care au cele mai multe pers. operate si cu rezultate f f bune si frumoase. sa mi spui cum decurge operatia.
dap, si dupa ce ma operez, o sa pun poze collage cu INAINTE si DUPA operatie :)
woaw lory.lor ce rezultat frumos!Ai si lifting!.n-as fi zis, arata atat de naturali si simetrici, desi nu sunt foarte mari.Ce dimensiune au si ce forma? Completeaza si tu profilul cu mai multe detalii, te rog.
@ cristinek, ai niste sani foarte frumosi si par maricei.O sa ai un super rezultat, plecand de la asa o baza frumoasa.Succes!
Weekend frumos fetelor si sa iasa odata soarele, ca ma dispera vremea asta ciudata!!! si vreau sa-mi scot bijuteriile la plaja :)) poop :*
@ cristinek, ai niste sani foarte frumosi si par maricei.O sa ai un super rezultat, plecand de la asa o baza frumoasa.Succes!
Weekend frumos fetelor si sa iasa odata soarele, ca ma dispera vremea asta ciudata!!! si vreau sa-mi scot bijuteriile la plaja :)) poop :*
Multumes Monami, singuru lucru de care imi este foarte frica este sa nu imi respinga organismul siliconul introdus, am cunoscut pe cineva care a patit asa si a trebuit sa le scoata:(((.
Mona, lory nu are lifting. Chiar asta zicea, că ea credea că are nevoie şi dl.dr. i-a zis că nu are.
Buna seara fetelor. Apelez la voi cu o intrebare. Partea inferioara a sanului stang este inca amortita pe cand la sanul drept simt si cea mai subtila atingere. A mai patit cineva asa ceva? :(
Meme, stai liniştită, că o să-şi revină. E normal să nu se vindece la fel.
Buna fetelor sunt noua pe aici, vreau
Să-mi fac un implant mamar dar nush pe cine sa aleg deja am fost la 2 Consultaţi unul la
Domnu doctor Ovidiu grecu iar al 2lea la marek valcu si mai am o Consultaţie pe 25 la domnul Constantin stan din Bacău, părerile doctorilor sunt Împărţite.va rog ajutatima sa aleg un doctor dintre cei 3
Să-mi fac un implant mamar dar nush pe cine sa aleg deja am fost la 2 Consultaţi unul la
Domnu doctor Ovidiu grecu iar al 2lea la marek valcu si mai am o Consultaţie pe 25 la domnul Constantin stan din Bacău, părerile doctorilor sunt Împărţite.va rog ajutatima sa aleg un doctor dintre cei 3
Bunaaaaaa fetelor !
Ma bucur sa vad noi siliconate pe forum :X:X
Elenutaa1992, poti sa renunti la Stan si Marek, du-te la Grecu, uita-te pe forum, sunt fete operate la el si au rezultate foarte ok, fata de Marek sau Stan. succes!
Ma bucur sa vad noi siliconate pe forum :X:X
Elenutaa1992, poti sa renunti la Stan si Marek, du-te la Grecu, uita-te pe forum, sunt fete operate la el si au rezultate foarte ok, fata de Marek sau Stan. succes!
Vai dar ce repede trece timpul... Mai am doua luni pana ma operez si încep sa ma simt nelinistita si sa am dubii in privinţa doctorului... De ce spuneti ca trebuie sa mergem la 2 doctori la consultatie?
Eu am programare la Dr Nae si ma mai gândeam sa merg la totir, dar parca mi se pare aiurea.
Eu am programare la Dr Nae si ma mai gândeam sa merg la totir, dar parca mi se pare aiurea.
Barbie, nu e o regulă. Ideea e găseşti un dr care să îţi inspire încredere, să îţi placă, să fii pe aceeaşi lungime de undă. Dacă simţi că Nae e acela, operează te la el. Atât el, cât şi Totir au rezultate frumoase.
Eu tot la un singur dr am fost şi nu am regretat nicio clipă.
Adda, bine ai revenit!
Eu tot la un singur dr am fost şi nu am regretat nicio clipă.
Adda, bine ai revenit!
fetelor mi-au iesit unele din analize la sange
CRP cantitativ valoare peste 60 in conditiile in care tre sa fie mai putin de 6
A avut cineva probleme cu analizele de sange? nu stiu de ce am asta, mi am facut programare pentru luni la doctor, sunt speriata, eu vreau neaparat sa ma operez pe 30!!! :(
CRP cantitativ valoare peste 60 in conditiile in care tre sa fie mai putin de 6
A avut cineva probleme cu analizele de sange? nu stiu de ce am asta, mi am facut programare pentru luni la doctor, sunt speriata, eu vreau neaparat sa ma operez pe 30!!! :(
Alexia, care sunt valorile de referinţă din buletinul tău?
Barbie, eu am fost la consultatie la Totir, si abia apoi la Nae. M-am operst la Nae pana la urma, desi amandoi au rezultate exceptionale. Am avut "feeling" cu dr Nae, ca practic, ambii imi faceau acelasi lucru.
Eu nu am avut probleme cu analizele, dar stiu ca valori crescute la crp apar in principal cand este o infectie in corp, dar pot fi si alte cauze.
Al3poz.te admir maxim, mereu prezenta, noi mai aparem, mai disparem, dar tu esti la datorie!! Felicitari !!
Eu nu am avut probleme cu analizele, dar stiu ca valori crescute la crp apar in principal cand este o infectie in corp, dar pot fi si alte cauze.
Al3poz.te admir maxim, mereu prezenta, noi mai aparem, mai disparem, dar tu esti la datorie!! Felicitari !!
Adda - :)))) nu ştiu dacă e de bine sau de rău. Iubitul meu mereu zice ca, din cauza mea (nu datorită), e cel mai documentat bărbat în ale silicoanelor, cu toate că el ar putea trăi fericit şi fără atâtea informaţii :))
Cred că forumul asta a devenit o obsesie pt mine :)) când nu pot să intru, mă tot gândesc ce o mai fii pe aici :))
Cred că forumul asta a devenit o obsesie pt mine :)) când nu pot să intru, mă tot gândesc ce o mai fii pe aici :))
al3, ti-am dat msg pe privat
adda, mersi, astept rezultatul de la hemoleucograma si sper sa iasa bine, daca nu, nu ma mai pot opera si asta nu e o optiune ptr mine
adda, mersi, astept rezultatul de la hemoleucograma si sper sa iasa bine, daca nu, nu ma mai pot opera si asta nu e o optiune ptr mine
Buna! Sint din Chisinau si urmaresc de ceva vreme postarile voastre. Am facut si eu operatie de marire a sinilor, acum 6 saptamini...am optat pentru Mentor anatomic. Am vrut sa am sini mici si frumosi, doream cit mai mici posibil sa fie. Aici masuratorile nu se fac cum descrieti voi. A masurat doctorul latimea sinului si nu stiu ce altceva...a hotarit 195 la sinul sting si 165 sinul drept. Sinii mei erau asimetrici, departati si forma initiala ascutita. Dupa operatie tot ascutiti au ramas, tot departati, insa putin mai mari, desigur par fr naturali...nu ar zice cineva k am silicoane. Totusi, nu inteleg de ce medicul nu a optat pentru implant rotund...poate ar fi fost mai bine...:(. Tin sa mentionez faptul ca, plastica la burta dupa cezariana am facut tot la doctorul respectiv acum 2 ani, iar silicoane si rinoplastie acum. Care ati avut sini de forma mica si ascutita, in rezultatul operatiei s-au "rotungit" putin sau ba?.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3marirea sanilor
- 14implant silicoane
- 6modificari psihologice dupa implantul mamar
- 11Noduli la sani
- 1cancer la san
- 63Micsorare de sani
- 3pete rosii pe sani
- 1Sani asimetrici dupa operatia de lifting si implant. Ce e de facut?
- 0Mancarime mamelon
- 0Am nevoie de pareri si ajutor
- 0Pareri implant mamar, Stan Vitalie sau Delbani ?
- 1Mastopexie cu implant mamar
- 1Scoaterea implanturilor mamare
- 0Va rog, putin ajutor! mare diferenta intre sani dupa operatie
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: