Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 154515461547 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
19-06-2014, ora 17:13
Rainy :)
Nu este medic/terapeut
Rainy :)
Va multumesc pt aprecieri:)
Mai am cateva chestii care ma deranjează, de ex o umflatura pe mijloc, care se incapataneaza sa dispară, sânii sunt inca prea tari si sfarcurile mult prea sensibile la atingere. Dar sper ca odata cu timpul se vor rezolva si ele.
Bine, mai simt si implantul in laterale, cand ma aplec, face un pic valuri, dar nu ma stresez cu asta, e ceva la care ma asteptam si e ceva normal, inteleg.
0
19-06-2014, ora 17:15
lory.lor12
Nu este medic/terapeut
lory.lor12
Da, la doctorul Grecu. Nu vreau sa-l laud sau sa-l ridic in slavi, dar eu sunt extrem de multumita de rezultat si de tot procesul in sine. Cele care sunteti in dubii daca aveti nevoie si de lifting, mai bien ascultati de sfatul medicului. Si eu eram convinsa ca n-am nevoie, dar n-a fost asa. Doctorul stie cel mai bine de ce ai sau nu nevoie. O sa pun mai multe poze. Una peste alta, recomand doctor Grecu cu cea mai mare incredere. Se descurca din toate punctele de vedere.
0
19-06-2014, ora 17:44
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Lory, tu nici nu zici ca ai implant. Sunt f naturali.
Dar de cd credeai că ai nevoie de lifting? Erau lăsaţi? Acum nu par deloc. Poate îi aveai doar căzuţi un pic, nu?
0
19-06-2014, ora 17:46
christine k
Nu este medic/terapeut
christine k
O sa pun before and after direct :D sa se vada diferenta. Acum nu am ce sa arat::))sa ce sa ma mai feresc, pun acum:))
0
19-06-2014, ora 17:51
christine k
Nu este medic/terapeut
christine k
gataaa sa stiti ca par mai mari in poza decat in realitate:))... abea astept sa ma operez m-am saturat de push up si atatea sutiene pline de burete..!!
0
19-06-2014, ora 17:52
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Christine, nu pare că nu ai. Nu sunt mari, dar nici inexistenti nu sunt. O să ai un rezultat frumos.
0
19-06-2014, ora 17:58
christine k
Nu este medic/terapeut
christine k
asa par in poza.. sunt mai tari si mai maricele ca sa zic asa... pentru ce iau niste pilule. o sa mai fac mai tarziu alte poze poate mai de departe sa se vada mai bine
0
19-06-2014, ora 19:27
cristinutza16
Nu este medic/terapeut
cristinutza16
Lory ai implant rotund? Cat ti-a pus? Ms
0
19-06-2014, ora 20:15
ionela.s
Nu este medic/terapeut
ionela.s
buna, cine s a operat de curand la Radu Ionescu, poate sa mi spuna si mie cat este operatia? am fost doctorul stan dar nu m a convin. Va multumesc
0
19-06-2014, ora 20:18
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Ionela, 4000 este la dl. Ionescu.
0
19-06-2014, ora 20:28
ionela.s
Nu este medic/terapeut
ionela.s
multumesc !al3poz
0
19-06-2014, ora 20:29
alexiaalexandra
Nu este medic/terapeut
alexiaalexandra
ionela eu ma operez pe 30 la dr ionescu. te sfatuiesc sa mergi la consult si sa citesti ultimele mele postari, este un super doctor
0
19-06-2014, ora 20:36
ionela.s
Nu este medic/terapeut
ionela.s
alexiaalexandra : le am citit, o sa merg si eu la control. urmaresc de ceva timp acest forum si am vazut 3 doctori care au cele mai multe pers. operate si cu rezultate f f bune si frumoase. sa mi spui cum decurge operatia.
0
19-06-2014, ora 20:51
alexiaalexandra
Nu este medic/terapeut
alexiaalexandra
dap, si dupa ce ma operez, o sa pun poze collage cu INAINTE si DUPA operatie :)
0
20-06-2014, ora 11:08
monami7
Nu este medic/terapeut
monami7
woaw lory.lor ce rezultat frumos!Ai si lifting!.n-as fi zis, arata atat de naturali si simetrici, desi nu sunt foarte mari.Ce dimensiune au si ce forma? Completeaza si tu profilul cu mai multe detalii, te rog.
@ cristinek, ai niste sani foarte frumosi si par maricei.O sa ai un super rezultat, plecand de la asa o baza frumoasa.Succes!
Weekend frumos fetelor si sa iasa odata soarele, ca ma dispera vremea asta ciudata!!! si vreau sa-mi scot bijuteriile la plaja :)) poop :*
0
20-06-2014, ora 14:04
christine k
Nu este medic/terapeut
christine k
Multumes Monami, singuru lucru de care imi este foarte frica este sa nu imi respinga organismul siliconul introdus, am cunoscut pe cineva care a patit asa si a trebuit sa le scoata:(((.
0
20-06-2014, ora 15:03
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Mona, lory nu are lifting. Chiar asta zicea, că ea credea că are nevoie şi dl.dr. i-a zis că nu are.
0
20-06-2014, ora 21:02
memeari
Nu este medic/terapeut
memeari
Buna seara fetelor. Apelez la voi cu o intrebare. Partea inferioara a sanului stang este inca amortita pe cand la sanul drept simt si cea mai subtila atingere. A mai patit cineva asa ceva? :(
0
20-06-2014, ora 23:48
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Meme, stai liniştită, că o să-şi revină. E normal să nu se vindece la fel.
0
21-06-2014, ora 02:04
Elenuta1992
Nu este medic/terapeut
Elenuta1992
Buna fetelor sunt noua pe aici, vreau
Să-mi fac un implant mamar dar nush pe cine sa aleg deja am fost la 2 Consultaţi unul la
Domnu doctor Ovidiu grecu iar al 2lea la marek valcu si mai am o Consultaţie pe 25 la domnul Constantin stan din Bacău, părerile doctorilor sunt Împărţite.va rog ajutatima sa aleg un doctor dintre cei 3
0
21-06-2014, ora 12:22
adda-adda
Nu este medic/terapeut
adda-adda
Bunaaaaaa fetelor !
Ma bucur sa vad noi siliconate pe forum :X:X

Elenutaa1992, poti sa renunti la Stan si Marek, du-te la Grecu, uita-te pe forum, sunt fete operate la el si au rezultate foarte ok, fata de Marek sau Stan. succes!
0
21-06-2014, ora 12:27
barbie.klaus
Nu este medic/terapeut
barbie.klaus
Vai dar ce repede trece timpul... Mai am doua luni pana ma operez si încep sa ma simt nelinistita si sa am dubii in privinţa doctorului... De ce spuneti ca trebuie sa mergem la 2 doctori la consultatie?
Eu am programare la Dr Nae si ma mai gândeam sa merg la totir, dar parca mi se pare aiurea.
0
21-06-2014, ora 12:55
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Barbie, nu e o regulă. Ideea e găseşti un dr care să îţi inspire încredere, să îţi placă, să fii pe aceeaşi lungime de undă. Dacă simţi că Nae e acela, operează te la el. Atât el, cât şi Totir au rezultate frumoase.
Eu tot la un singur dr am fost şi nu am regretat nicio clipă.

Adda, bine ai revenit!
0
21-06-2014, ora 17:47
alexiaalexandra
Nu este medic/terapeut
alexiaalexandra
fetelor mi-au iesit unele din analize la sange

CRP cantitativ valoare peste 60 in conditiile in care tre sa fie mai putin de 6

A avut cineva probleme cu analizele de sange? nu stiu de ce am asta, mi am facut programare pentru luni la doctor, sunt speriata, eu vreau neaparat sa ma operez pe 30!!! :(
0
21-06-2014, ora 23:56
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Alexia, care sunt valorile de referinţă din buletinul tău?
0
22-06-2014, ora 00:25
adda-adda
Nu este medic/terapeut
adda-adda
Barbie, eu am fost la consultatie la Totir, si abia apoi la Nae. M-am operst la Nae pana la urma, desi amandoi au rezultate exceptionale. Am avut "feeling" cu dr Nae, ca practic, ambii imi faceau acelasi lucru.

Eu nu am avut probleme cu analizele, dar stiu ca valori crescute la crp apar in principal cand este o infectie in corp, dar pot fi si alte cauze.

Al3poz.te admir maxim, mereu prezenta, noi mai aparem, mai disparem, dar tu esti la datorie!! Felicitari !!
0
22-06-2014, ora 00:31
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Adda - :)))) nu ştiu dacă e de bine sau de rău. Iubitul meu mereu zice ca, din cauza mea (nu datorită), e cel mai documentat bărbat în ale silicoanelor, cu toate că el ar putea trăi fericit şi fără atâtea informaţii :))
Cred că forumul asta a devenit o obsesie pt mine :)) când nu pot să intru, mă tot gândesc ce o mai fii pe aici :))
0
22-06-2014, ora 01:13
alexiaalexandra
Nu este medic/terapeut
alexiaalexandra
al3, ti-am dat msg pe privat

adda, mersi, astept rezultatul de la hemoleucograma si sper sa iasa bine, daca nu, nu ma mai pot opera si asta nu e o optiune ptr mine
0
22-06-2014, ora 13:52
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Fete, v-am răspuns la mesaje.
0
22-06-2014, ora 18:13
Zuzulea
Nu este medic/terapeut
Zuzulea
Buna! Sint din Chisinau si urmaresc de ceva vreme postarile voastre. Am facut si eu operatie de marire a sinilor, acum 6 saptamini...am optat pentru Mentor anatomic. Am vrut sa am sini mici si frumosi, doream cit mai mici posibil sa fie. Aici masuratorile nu se fac cum descrieti voi. A masurat doctorul latimea sinului si nu stiu ce altceva...a hotarit 195 la sinul sting si 165 sinul drept. Sinii mei erau asimetrici, departati si forma initiala ascutita. Dupa operatie tot ascutiti au ramas, tot departati, insa putin mai mari, desigur par fr naturali...nu ar zice cineva k am silicoane. Totusi, nu inteleg de ce medicul nu a optat pentru implant rotund...poate ar fi fost mai bine...:(. Tin sa mentionez faptul ca, plastica la burta dupa cezariana am facut tot la doctorul respectiv acum 2 ani, iar silicoane si rinoplastie acum. Care ati avut sini de forma mica si ascutita, in rezultatul operatiei s-au "rotungit" putin sau ba?.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 154515461547 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •