Implant silicon sani
myx tu nu mai porti bustiera? ai o luna de la operatie, nu?
eva nu mai port, am fost la consultatia de o luna si mi-a spus ca pot sa renunt la ea ca era larga deja.si ca de acum pana la 3 luni sutiene fara sarma sau sutiene de calitate sa nu deranjeze sarma...asta din poza e fara sarma si sa simt minunat cu el.
ai mei se duc in laterale..pt ca toracele meu e rotund si au tendinta asta si din pozitia drepti:))
f misto sutienul myx, dar ti-ai luat ceva, nu gluma :)) am si eu unul asemanator lila dar acum mi-e mic..il luasem pe la 2 luni grr
f misto sutienul myx, dar ti-ai luat ceva, nu gluma :)) am si eu unul asemanator lila dar acum mi-e mic..il luasem pe la 2 luni grr
ce proiectie au implantele tale, myx? nu vad la profil..
foarte bine.. ma bucur pt tine
.si eu am fost la control ieri.. ca de obicei.in fiecare saptamana..imi face dr masaj manual si cu laser
, , am 3 saptamani jumatate,..si dr a fost f incantat de evolutia mea,...pot sa fac plaja...sa stau cateva ore fara bustiera, , , dar spre binele meu ar tb sa o port pana la 2 luni...si prefer sa recuperez cat mai bine
tot asa mi-a zis si mie de la bun inceput sa nu port sutiene cu sarma...de fapt mi-a interzis de acum incolo...aceste sutiene..doar cele fara sarma,...iar dupa ce dau jos bustiera e optional daca vreau sa port sutien sau nu.
.si eu am fost la control ieri.. ca de obicei.in fiecare saptamana..imi face dr masaj manual si cu laser
, , am 3 saptamani jumatate,..si dr a fost f incantat de evolutia mea,...pot sa fac plaja...sa stau cateva ore fara bustiera, , , dar spre binele meu ar tb sa o port pana la 2 luni...si prefer sa recuperez cat mai bine
tot asa mi-a zis si mie de la bun inceput sa nu port sutiene cu sarma...de fapt mi-a interzis de acum incolo...aceste sutiene..doar cele fara sarma,...iar dupa ce dau jos bustiera e optional daca vreau sa port sutien sau nu.
mie doctorul mi-a recomandat 1 luna non stop bustiera post chirurgicala cu care m-am trezit pe mine din operatie, si inca 2 saptamani doar 12 ore. eu am purtat-o chiar 2 luni ca ma simteam bine cu ea..mai era si iarna..pe mine m-a ajutat mult, pt ca ii apropia altfel ii simteam si ff grei!! sutiene fara sarma pana la 3 luni mi-a zis, sa se vindece cicatricea interna..si dupa 4-5 luni am purtat mai orice. dar fiecare operatie e diferita si dr recomanda in functie de fiecare caz in parte.
da..fallen star,..depinde de tipul impantului...pt ca fiecare doctor lucreaza cu anumite tipuri de silicoane si fiecare are recomandarea lui..
nu e vb de implante neaparat, ci de tehnica folosita si particularitatile fiecarei paciente :D
capri, alergarea usoara e "sfinta" atit pentru subtierea picioarelor cit si pentru dat jos burtica(cine are;)))).Minimum 30 min de alergare daca se poate zilnic, daca nu, macar de 3 ori pe sapt, putina atentie la alimentatie.de preferat excluderea dulciurilor fainoaselor si daca se poate a mesei de seara.si cu asta succesul este garantat (si probat::))))).
..si ca sa nu fim chiar off topic de tot, trebuie sa spun si de tzate ceva;)))).:imi place mult sutienul asta Myx:))...dantelat, transparent, super sexyyyy!!
..si ca sa nu fim chiar off topic de tot, trebuie sa spun si de tzate ceva;)))).:imi place mult sutienul asta Myx:))...dantelat, transparent, super sexyyyy!!
offtopic :) aleragm si eu prin politehnica dar mi s-a parut mai eficient tae-bo-ul sau aerobic la care merg din nou de 2-3 ori pe sapt (abia am reinceput de sapt trecuta) si care inainte de operatie avusese rezultate vizibile. Ref la alimentatie, regimul meu zilnic este in mare parte piept de pui, salata de rosii, branzica fara grasime, fara paine (fainoase) si dulciuri (mai scap si eu caii in porumb din cand in cand, dar nu exagerez). Deci deja nu stiu de unde sa mai tai :))))
ontopic:) Eva, si ai mei inca stau in sus, chiar si dupa 2 luni, pt ca sunt inca destul de tari. Poate ai fetelor cu vechime au devenit deja mobili si se comporta ca un san normal. Poze nu ne mai pui si noua?
ontopic:) Eva, si ai mei inca stau in sus, chiar si dupa 2 luni, pt ca sunt inca destul de tari. Poate ai fetelor cu vechime au devenit deja mobili si se comporta ca un san normal. Poze nu ne mai pui si noua?
ba da. o sa pun..dar nu reusesc sa-mi fac singura deloc:((..e mai greu, , , dar o sa incerc sa fac
myx pretul de 2500 la dr totir include si bustiera ? sau ai luat-o separat?si daca da de unde?
buna! FallenStar, inteleg ca sunt de preferat cele rotunde. Zici ca se asaza mai bine, dar am vazut ca tu ai anatomice profil inalt si esti multumita de cum arata ( super tare!! ca sa-mi exprim si eu parerea). Cele anatomice cu profil inalt sunt mai aproape ca forma cu cele rotunde?
fetelor multumesc! denisa bustiera o cumperi separat, medicul recomanda bustierele de la triumph iti va spune exact ce model si ce masura, acum chiar spuneam ca au si reducere la triumph cred ca iei 2 bustiere cu 100ron...
fallen habar nu am ce proiectie..o sa caut fisa sa vad
myx ce vad la tine este arta curata!! tare as vrea si eu sa am sanii tai ! m-ar interesa cum recurge recuperarea...eu am un bebe de 10 luni si tre sa fiu cat mai repede in forma pt el,.
Steel.lady, alegerea implantului trebuie sa tina cont de forma initiala a sanului. Daca esti foarte slaba si fara sani, ca mine, nu se potriveste rotund. Depinde si cum vrei sa arate. Profilul reprezinta cat de bombat este sanul cand il privesti din lateral. Rotunjimea este data si de latimea si inaltimea implantului. Cu cat latimea=inaltimea, implantul pare mai rotund, ca la mine care am latime 11cm si inaltime 9.7. Cu cat inaltimea e mai mare decat latimea, cu atat pare mai anatomic/picatura/para, etc. La myx s-a potrivit foarte bine rotund (cred ca si la tine), pentru ca avea sanul putin lasat si a fost nevoie sa umple golul din partea de sus. Nu stiu dc ma fac suficient de inteleasa...
Ms, capri!! Am inteles exact. Eu am 1, 73 inaltime si 60 kg, constitutie atletica, iar sanii sunt putin lasati, trec testul cu creionul la limita... Nefiind plini in partea de sus, ma tem ca cele rotunde vor arata pe mine ca doua mingi... Cred ca ar fi evident implantul si asta ma nelinisteste. Oricum, e nevoie de masuratori pt a stabili ce mi se potriveste. O sa ma masor sub sani si peste, poate-ti faci si tu o idee...
steel lady.eu zic ca dr e in masura sa-ti recomande ce ti se potriveste, , , , sunt masuratori, , , in diagonala, , , in latime.in lungime...pe portiuni..etc. si el iti propune variante..iar tu alegi, varianta optima
asa ca..., , , de tine depinde ce iti doresti
asa ca..., , , de tine depinde ce iti doresti
fetelor la mine tot cadea creionul :))) denisa cu bebe cred ca e mai greu, cel putin o sapt cred ca nu-l poti lua in brate. O sa ai nevoie de cineva sa stea cu tine si cu bebe o sapt asa poate doua. capri hai ca ai fost simpatica cu..sanii mei putin lasati;)))))) erau foarte lasati de fapt mai ramasese pielea de ei...
myx daca doar de 2 sapt e vorba..atunci chiar m-ai f f incurajat..eu ma gandeam la 1 luna!!! mie mi se pare o operatie f grea...deji vad ca voi ziceti ca recuperarea e usoara...asta ma incurajeaza
denisa eu la 12 zile mergeam la sala;) mi s-a parut usoara recuperarea:)
steel.lady merci frumos!:-)
bineinteles ca recomandarea doctorului primeaza..dr meu mi-a pus strict dupa masuratori..de regula baza este "materialul clientului", pastreaza forma sanului natural. nu a intervenit cu altceva. dar, din ce am observat eu pana acum, si ma intereseaza subiectul de 4 ani :)) sanul siliconat..oricum prinde o forma naturala, volumul gelului se duce la baza, chiar daca buzunarul ramane fix..nu se lasa cu totul sanul. automat, implantul anatomic, mai gol sus, daca nu ai si glanda mamara, va avea un aspect mai "gol" in partea superioara, pe cand cel rotund..desi in primele luni pare fake, si pe o persoana de constitutie normala sau bine facuta, in timp se vede natural, dar nu gol in decolteu...
asadar daca te incadrezi pe rotund, e f bine:)) daca nu, oricum e bine decat fara sani :)
pot spune ca da, implantul meu este cam cel mai rotund dpdv al formei, dintre toate anatomicele (Mentor, Natrelle sau Eurosilicone), asta s-a nimerit dupa masuratori:P Sunt multumita de forma dar acum ma enerveaza un pic ca tot volumul este in partea inferioara, si par mici in unele haine:))
bineinteles ca recomandarea doctorului primeaza..dr meu mi-a pus strict dupa masuratori..de regula baza este "materialul clientului", pastreaza forma sanului natural. nu a intervenit cu altceva. dar, din ce am observat eu pana acum, si ma intereseaza subiectul de 4 ani :)) sanul siliconat..oricum prinde o forma naturala, volumul gelului se duce la baza, chiar daca buzunarul ramane fix..nu se lasa cu totul sanul. automat, implantul anatomic, mai gol sus, daca nu ai si glanda mamara, va avea un aspect mai "gol" in partea superioara, pe cand cel rotund..desi in primele luni pare fake, si pe o persoana de constitutie normala sau bine facuta, in timp se vede natural, dar nu gol in decolteu...
asadar daca te incadrezi pe rotund, e f bine:)) daca nu, oricum e bine decat fara sani :)
pot spune ca da, implantul meu este cam cel mai rotund dpdv al formei, dintre toate anatomicele (Mentor, Natrelle sau Eurosilicone), asta s-a nimerit dupa masuratori:P Sunt multumita de forma dar acum ma enerveaza un pic ca tot volumul este in partea inferioara, si par mici in unele haine:))
amedea sti cumva preturi si doctor pe care mi lai putea recomanda?si stiu ca dr bratu pune silicoane pe viata asa sunt si la alti doctori?
unii chirurgi accepta un compromis si anume sa foloseasca ce volum sau tip de implant doreste pacienta..si de aici unele rezultate mai putin armonioase..sani asimetrici, cu sfarcurile in directii ciudate sau forme nenaturale, samd. eu cred ca isi fac un deserviciu, mai ales daca si posteaza aceste cazuri..pt ca nu stie nimeni care a fost motivul pt care rezultatul este asta..plus un profesionist nu face orice de dragul banilor. mie mi-a spus din start dr Voicu.."vrei 400cc..cu un singur search gasesc o gramada colegi care eventual vor accepta" riscul e mare pt mine plus ca rezultatul nu imi va placea..e doar un exemplu.
Fetelor spuneti-mi si mie daca dupa 2 saptamani de la operatie pot sta ceva timp prin casa fara bustiera.Cam cat as putea sta fara ??, am uitat sa intreb doctora.
georgeta, eu avand decat o bustiera post op dr mi-a spus ca pot face exceptii de 1-2 ore cat o spal..cred ca poti sta si mai mult un pic, atata timp cat nu simti o jena mare sau ceva suspect
georgeta mie mi-a spus medicul ca pot iesi o ora doua din casa fara bustiera, dar in rest sa o port...
Emma..ca si doctor..Bratu este un medic bun..dar prietena mea care sa operat la el mia spus ca el opereaza in 2sali de operati odata si el se plimba de la o pacienta la alta..ca de fapt nu el e cel ce opereaza personal ci doar da indicatii..nu vreau sa spun prostii dar asa am auzit..si e si scump..eu cred ca in bucuresti ai mai multe oferte decat in zona noastra..eu am sa ma operez pe 13 octombrie la dr Parasaca si costa mult mai ieftin decat Bratu..
emma ela orice doctor iti va pune implante garantate pe viata..dar atentie...implantul e garantat de producator pe viata dar nu si operatia...MEDICII spun ca dupa 10 15 anii apar modificari ale organismului. ale sanului. glandei, mamare. si ca ar trebui schimbati, probabil din experienta dansilor multe cliente au revenit sa le schimbe dupa aceasta perioada fiindca nu mai aratau bine...
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3anticonceptionale ajuta la dezvoltarea sanilor?
- 7sani mici - tratamente hormonale
- 10implant mamar - recomandari
- 6am 18 ani si am mastita la sanul stang dar mie imi este frica sa nu am cancer
- 0pastilele push-up influenteaza un test de sarcina?
- 3Marirea sanilor
- 2operatie estetica la spital
- 2de aproximativ 3 ani sanii mei au crescut foarte mult. Intre timp s-au lasat
- 11Implant cu silicon
- 2IMPLANT MAMAR
- 2implant mamar
- 1Sani asimetrici dupa operatia de lifting si implant. Ce e de facut?
- 0Implant mamar - recomandare medic Cluj
- 2Mi-a apărut o bubă pe sân.
- 2Recomandare chirurg operatie mastopexie
- 1Contractura capsulara
- 0Ajutati-ma - pe cine recomandati pt implant mamar?
- 0Implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: