Implant silicon sani
BUBU_MIHA: mersi mult de tot si ptr link-ul asta! Da, dupa ce-am vazut cum arata sanii bietei fete... NO WAY, nici prin gand nu-mi trece sa folosesc spuma de termopane... Dar la consult la Dr Stan tot ma duc - ma duc cu tot cu ambele articole imprimate... sunt curioasa cum reactioneaza :D
GENOVEVA, de acord cu tine!. Plus, daca se lipeste atat de bine de tesut, daca peste doi sau trei ani vrei sa schimbi implantul (asta daca ai fost suficient de nebuna incat sa ti-l pui) si sa iti pui altceva, cred ca ti-l scoate cu tot cu tesutul crescut pe el...
GENOVEVA, de acord cu tine!. Plus, daca se lipeste atat de bine de tesut, daca peste doi sau trei ani vrei sa schimbi implantul (asta daca ai fost suficient de nebuna incat sa ti-l pui) si sa iti pui altceva, cred ca ti-l scoate cu tot cu tesutul crescut pe el...
'Neata fetelor!
Genoveva, asa cum ti-a spus si Foxxe, implantele le simtim ca fiind sanii nostri, imediat ce ia sfarsit perioada de refacere, bineinteles cu exceptiile de rigoare, ale celor care le simt ca pe corpuri straine, dar sunt destul de rare cazurile.
Marginile implantelor sunt vizibile si/sau se simt la palpare, doar in situatiile in care pielea si tesuturile care invelesc implantul sunt foarte subtiri, daca pacienta slabeste mult, sau este f slaba la momentul operatiei, dar cu toate acestea nu este obligatoriu sa se intample asta si mai depinde si de tipul si forma implantelor, uneori.
Daca faci sport mult si stii ca soliciti intens zona pectorala in activitatile tale, este recomandabil sa optezi pt amplasarea subglandulara, in care refacerea este mult mai usoara, muschiul nu este sectionat, deci el isi va mentine capacitatea de refacere totala si functionare la parametrii optimi, lucru care nu se va mai intampla niciodata, daca implantul este amplasat submuscular. Tu decizi impreuna cu medicul tau acest lucru, in functie de ce-ti propui sa continui ca si sport si la ce nivel, dupa ce vei avea implantele
In cazul sporturilor pe care le practici tu, cred ca este destul de implicat direct muschiul pectoral, dar daca nu urmaresti performanta pe viitor, ci practici doar la nivel de hoby, poti opta pt amplasarea submusculara, care este clar mai stabila in timp, mai sigura, dar care va necesita un timp de recuperare mai indelungat, ca si cel de repaus sportiv-minim 2 luni fara activitati sportive care implica muschiul pectoral.
Rotirea implantului anatomic, a ramas un mit deja, datorita noilor tehnologii a experimentarii medicilor si a suprafetei texturate a implantelor, chiar daca se mai intampla in cazuri extrem de rare.
"Fabuloasa" pensa Ellman, este folosita deja de aproape toti chirurgii, chiar daca din motive de marketing si de provenienta a producatorului, ea poarta denumiri diferite :) Iar minunile pe care "stie" ea sa le faca, functioneaza diferit de la pacienta la pacienta.ma refer aici in special la eliminarea durerilor.In rest ea are rolul principal de a opri sangerarea pe timpul operatiei si de a cicatriza mai repede tesuturile in urma ei, eliminand astfel riscul producerii hematomului :)
Pfuaiii!!! n-am mai scris asemenea "cearsafuri", de luni bune :))) dar sper sa le fie cu folos aspirantelor si nu numai :)
Bafta si alegeri potrivite voua!
Genoveva, asa cum ti-a spus si Foxxe, implantele le simtim ca fiind sanii nostri, imediat ce ia sfarsit perioada de refacere, bineinteles cu exceptiile de rigoare, ale celor care le simt ca pe corpuri straine, dar sunt destul de rare cazurile.
Marginile implantelor sunt vizibile si/sau se simt la palpare, doar in situatiile in care pielea si tesuturile care invelesc implantul sunt foarte subtiri, daca pacienta slabeste mult, sau este f slaba la momentul operatiei, dar cu toate acestea nu este obligatoriu sa se intample asta si mai depinde si de tipul si forma implantelor, uneori.
Daca faci sport mult si stii ca soliciti intens zona pectorala in activitatile tale, este recomandabil sa optezi pt amplasarea subglandulara, in care refacerea este mult mai usoara, muschiul nu este sectionat, deci el isi va mentine capacitatea de refacere totala si functionare la parametrii optimi, lucru care nu se va mai intampla niciodata, daca implantul este amplasat submuscular. Tu decizi impreuna cu medicul tau acest lucru, in functie de ce-ti propui sa continui ca si sport si la ce nivel, dupa ce vei avea implantele
In cazul sporturilor pe care le practici tu, cred ca este destul de implicat direct muschiul pectoral, dar daca nu urmaresti performanta pe viitor, ci practici doar la nivel de hoby, poti opta pt amplasarea submusculara, care este clar mai stabila in timp, mai sigura, dar care va necesita un timp de recuperare mai indelungat, ca si cel de repaus sportiv-minim 2 luni fara activitati sportive care implica muschiul pectoral.
Rotirea implantului anatomic, a ramas un mit deja, datorita noilor tehnologii a experimentarii medicilor si a suprafetei texturate a implantelor, chiar daca se mai intampla in cazuri extrem de rare.
"Fabuloasa" pensa Ellman, este folosita deja de aproape toti chirurgii, chiar daca din motive de marketing si de provenienta a producatorului, ea poarta denumiri diferite :) Iar minunile pe care "stie" ea sa le faca, functioneaza diferit de la pacienta la pacienta.ma refer aici in special la eliminarea durerilor.In rest ea are rolul principal de a opri sangerarea pe timpul operatiei si de a cicatriza mai repede tesuturile in urma ei, eliminand astfel riscul producerii hematomului :)
Pfuaiii!!! n-am mai scris asemenea "cearsafuri", de luni bune :))) dar sper sa le fie cu folos aspirantelor si nu numai :)
Bafta si alegeri potrivite voua!
Asa este iri-nico, eu nici nu stiam daca dl Totir foloseste pensa Ellman sau nu, nu m-a interesat subiectul, ma interesa sa-mi iasa bine operatia. Oricum durerile au fost groaznice pt mine, asa ca probabil nu are legatura cu lucrul asta.
Sophie, nu stiu ce fete ai vazut operate la Totir, poate aveau putin timp de la operatie, asa s-ar explica marginile. Spun asta pt ca eu sunt slaba si am toracele osos, cu toate astea nu se vede nicio margine. Nu stiu ce fel de asteptari ai tu, cat de realiste sunt sau nu, dar nu cred ca e ca la loterie, altfel nu ne-am fi operat atat de multe la dansul. Cred ca 99% dintre fetele operate la el nu s-ar fi operat la altcineva. Daca esti prin Bucuresti ne putem intalni sa-ti arat :) Oricum, e normal sa ai preferintele tale si te inteleg.
Multa bafta, sa aveti rezultatul pe care vi-l doriti.
Sophie, nu stiu ce fete ai vazut operate la Totir, poate aveau putin timp de la operatie, asa s-ar explica marginile. Spun asta pt ca eu sunt slaba si am toracele osos, cu toate astea nu se vede nicio margine. Nu stiu ce fel de asteptari ai tu, cat de realiste sunt sau nu, dar nu cred ca e ca la loterie, altfel nu ne-am fi operat atat de multe la dansul. Cred ca 99% dintre fetele operate la el nu s-ar fi operat la altcineva. Daca esti prin Bucuresti ne putem intalni sa-ti arat :) Oricum, e normal sa ai preferintele tale si te inteleg.
Multa bafta, sa aveti rezultatul pe care vi-l doriti.
Si eu sunt de acord cu Saviana :) eu sunt f multumiţa de Dl Totir si dacă la mine nu se vede marginea implantelor, nustu cât de slaba sa fi sa se vadă. Eu am 42kg si 1.63 si mi-am pus 375
Vroiam si eu sa ştiu, dupa cât timp pot sa reiau anticonceptionale?
Mersi
Vroiam si eu sa ştiu, dupa cât timp pot sa reiau anticonceptionale?
Mersi
Buna fetelor!
Felicitari pentru curajul vostru!
Vreau sa cer parerea in legatura cu dna. doctor Cristina Brezeanu celor care sunt mai vechi pe aici si au vazut poze cu sani operati la dansa.
Astept raspunsurile voastre :))
Multumesc!
Felicitari pentru curajul vostru!
Vreau sa cer parerea in legatura cu dna. doctor Cristina Brezeanu celor care sunt mai vechi pe aici si au vazut poze cu sani operati la dansa.
Astept raspunsurile voastre :))
Multumesc!
bubu_miha, am aceeasi inaltime ca si tine, dar la momentul operatiei aveam 43 kg, adica sunt f slaba si mi-am pus 295 cc. Am cerut maximul ca sa nu am regrete.
Lilith3, multumesc mult ! :* Foarte frumosi sanii ! :) As fi f multumita cu un rezultat ca al tau ! Intr-adevar nu sunt nici micuti nici mari, foarte potriviti si forma anatomica bine aleasa. Cum a fost recuperarea ? Ah, si ce marime porti acum la sutien ? :) Pupici !
Fetelor, am fost la consultatie la dr.Totir si mi s-a parut foarte ok, un profesionist. Ma operez in Noiembrie la dansul, mai merg o data sa stabilim forma si marimea ( nu sunt hotarata - rotund sau anatomic). Dupa masuratori dansul recomanda intre 390 si 430 cc, proiectie moderata ( la anatomic), dar parca mie tot rotunde imi plac mai mult:)
fetele care s au operat la totir cum ati platit in lei sau euro?
Multumesc cristina_24_ chiar sunt foarte foarte multumita de rezultat si de doctor! Glow19 eu iti recomand sa-ti pui maxim cat ti-a recomandat doctorul, desi ma mir daca esti mai inalta decat mine cum de ti-a recomandat mai putin?? Mie mi-a recomandat dr maxim 375 cat am ca sa arate natural, a zis ca daca imi puneam mai mari ma deranjau sub brat cand imi miscam mainile le simteam, eu sunt foarte multumita, eu am avut sani aproape 0 si acum sunt foarte fericita ce sani am:) va pup
Anila 00, mie mi-a zis azi dr. Totir ca pot sa plătesc şi în lei şi în euro, dar 1000 euro ii trebuie în lei. Restul cum vrei.
ral1985, pune-ti rotunde daca iti plac mai mult, cel mai important este sa iti placa tie rezultatul, ;)
roxa_roxi, merci frumos pentru sfat. Eu am relativ putin sub sani (69cm), iar eu i-am spus domnului dr. ca nu vreau sa am sânii mari, ci doar medii, iar cand i-am zis ca eu initial ma gândeam la un 300cc, mi-a spus clar nu, minimum 330cc. P.S. Foarte frumos rezultatul tau.
roxa_roxi, merci frumos pentru sfat. Eu am relativ putin sub sani (69cm), iar eu i-am spus domnului dr. ca nu vreau sa am sânii mari, ci doar medii, iar cand i-am zis ca eu initial ma gândeam la un 300cc, mi-a spus clar nu, minimum 330cc. P.S. Foarte frumos rezultatul tau.
Ral1985, la fel sunt si eu, prefer rotundele. Abia astept sa vad ce vei alege.
Andrax, eu in general am vazut rezultate frumoase la Cristina Brezeanu, in urma cu cativa ani aveam si pe mail primite poze de la fete operate de catre dansa, erau niste rezultate frumoase. Nu retin totusi nicio fata operata recent de catre Brezeanu Cristina la noi pe forum. Sa ne tii la curent daca vei merge la consultatie la dumneaei.
Andrax, eu in general am vazut rezultate frumoase la Cristina Brezeanu, in urma cu cativa ani aveam si pe mail primite poze de la fete operate de catre dansa, erau niste rezultate frumoase. Nu retin totusi nicio fata operata recent de catre Brezeanu Cristina la noi pe forum. Sa ne tii la curent daca vei merge la consultatie la dumneaei.
Chiar nu mai stiu acum, am vazut atatea poze:). Imi plac cele rotunde, dar si cele ca ale lui roxi rox, care sunt anatomice. Nu imi plac acelea care atarna mult in jos sau sunt mult prea pline in partea de jos fata de partea de sus.
merci ral1985 ii las ii lei atunci, presupun k la cursul bnr
Cred, asta nu am intrebat, dar cred ca daca era alt curs imi spunea dr.
bubu_miha, recuperarea a fost cam grea la mine pt ca nu am avut glanda deloc, muschiul a fost taiat, nervi taiati, a fost si prima operatie din viata mea. La sutien port 70c, nu pare mult dar eu sunt foarte slaba in restul corpului.
Anila 00, când te operezi şi ce mărime şi forma îţi pui? Merci
maine ma duc la consultatie iar operatia o vreau p 1, 2, 3 octombrie.Am deja implant 250 si acum as vrea intre 400 si 500, anatomic
Ral1985, rolul celor anatomice e de a face sanul sa aiba forma aia de para, pe care multe fete o vror apentru ca duce mai mult spre sanul natural. Daca tu zici ca nu iti plac sanii care sunt mai goi in partea de sus ar trebuii sa iti pui rotunde.
Doctorul it face o recomandare bazata pe ce ar arata mai bine, dar daca tu stii ce iti dorestii spune-i si sunt sigura ca puteti ajunge la un comun acord.
Roxi, foarte frumosi sanii tai.
Va pup pe toate.
Doctorul it face o recomandare bazata pe ce ar arata mai bine, dar daca tu stii ce iti dorestii spune-i si sunt sigura ca puteti ajunge la un comun acord.
Roxi, foarte frumosi sanii tai.
Va pup pe toate.
Buna. S-a operat cineva la dr.Marius Popescu din Bucuresti? Ati avut rezultate bune?Am citit postarile si as fi interesata si de dr. Nae Sorin daca aveti feedback va rog. Multumesc frumos
Sasha, la dl. Popescu au fost si fete nemultumite, dar si 2 fete operate recent, multumite. Poate vad postarea ta si intervin. Poti da un search pe forum, sus de tot si iti apar toate comentariile legate de doctorul de care te interesezi.
Dl. Nae e foarte apreciat si are multe rezultate frumoase.
Dl. Nae e foarte apreciat si are multe rezultate frumoase.
Buna dimi!
Multumim veteranelor pt informatiile reamintite..
Felicitari celor operate recent si insanatosire grabnica!
Am 6 saptamani de la operatie siii a inceput sa fie sanul mai mobil ceea ce este minunat!
Sophie.. ne alegem medicul in functie de rezultate.. Mie una mi a placut la Totir ca nu le pune din "gat".. Si le pune destul de naturale. ( parerea mea ). f multe prietene si au pus la Radu Voicu..au rezultate ok dar.. Nu stiu daca am vazut ceva frumos pe siteul dansului. Implicit nu m as fi operat la el.
Nu il "apar" pe Totir dar cred ca face parte din cei mai buni doctori din Bucuresti.
Sper sa nu va supere postarea, este doar parerea mea. Fiecare avem opinii diferite :)
Multumim veteranelor pt informatiile reamintite..
Felicitari celor operate recent si insanatosire grabnica!
Am 6 saptamani de la operatie siii a inceput sa fie sanul mai mobil ceea ce este minunat!
Sophie.. ne alegem medicul in functie de rezultate.. Mie una mi a placut la Totir ca nu le pune din "gat".. Si le pune destul de naturale. ( parerea mea ). f multe prietene si au pus la Radu Voicu..au rezultate ok dar.. Nu stiu daca am vazut ceva frumos pe siteul dansului. Implicit nu m as fi operat la el.
Nu il "apar" pe Totir dar cred ca face parte din cei mai buni doctori din Bucuresti.
Sper sa nu va supere postarea, este doar parerea mea. Fiecare avem opinii diferite :)
Adyna, de unde ti-ai luat sutienul? Cred ca are ceva push up nu? :) Vreau si eu unul sa mi le arate asa mari :)
Fetelor, imi ziceti si mie când pot sa reiau anticonceptionale?
Cum au evoluat cicatricile pentru cele care ati avut operatia periareolar?
La mine au fost decupate de tot si apoi repozitionate. Am cumparat Cimeosil gel dar abia am inceput sa-l folosesc.
Fetelor, ce parere aveti de sani? Din ce vad eu, asimetria tot exista si au iesit departati :((
La mine au fost decupate de tot si apoi repozitionate. Am cumparat Cimeosil gel dar abia am inceput sa-l folosesc.
Fetelor, ce parere aveti de sani? Din ce vad eu, asimetria tot exista si au iesit departati :((
Savianna sincer nici nu mai stiu... Este vechi.. De dinainte de operatie :D
Barbie, le poti relua la prima menstruatie, dar de preferat ar fii sa astepti 2-3 luni. Nu e o regulă, asa ca daca tii neaparat, le poti relua de acum.
In prima zii de ciclu, iei pastila.
Andrax, eu sunt tăiată si periareolar. In jumătatea inferioară, nu se mai vede nimic. In cea superioară, se mai observă, fiind tensiune in piele. Dar nu se vede rău/urât.
Cat despre depărtare, mai ai răbdare, poate se mai modifica putin. Dar cand esti operată, ca la profil scrie ca luna viitoare :)
Savianna, e balconette sutienul ei. Incearca la h&m, au multe modele balconette. Fac decolteul f frumos.
In prima zii de ciclu, iei pastila.
Andrax, eu sunt tăiată si periareolar. In jumătatea inferioară, nu se mai vede nimic. In cea superioară, se mai observă, fiind tensiune in piele. Dar nu se vede rău/urât.
Cat despre depărtare, mai ai răbdare, poate se mai modifica putin. Dar cand esti operată, ca la profil scrie ca luna viitoare :)
Savianna, e balconette sutienul ei. Incearca la h&m, au multe modele balconette. Fac decolteul f frumos.
al3poz am 3 saptamani de la operatie, pe data de 27.08.2014 a avut loc. Am modificat si la profil :))
Pentru ca sunt departati ii simt mai tare si in lateral si ma deranjeaza...Am citit ca daca asa este constitutia sanilor, ei nu se pot apropia prin implant.
Dar modelul de implant ales poate accentua sau ameliora aceasta departare.
Daca stiam ca vor iesi asa nu ma mai operam.
Pentru ca sunt departati ii simt mai tare si in lateral si ma deranjeaza...Am citit ca daca asa este constitutia sanilor, ei nu se pot apropia prin implant.
Dar modelul de implant ales poate accentua sau ameliora aceasta departare.
Daca stiam ca vor iesi asa nu ma mai operam.
Andrax ce bustiera porti? Asta de la Triumph ii apropie mult, sa stii. Eu avand 4 pana acum toate branduri diferite, observ ca intr-adevar asta de la Triumph ii tine mai apropiati decat celelalte...Masajul ajuta un pic iarasi...dar depinde si ce ti-a recomandat dr, ea stie mai bine in functie de ce implant a pus etc. Intreab-o totusi, vezi ce parere are ea, cum poti contribui sa ii apropii, am tot vazut pe net diferite tipuri de masaj care ajuta, dar tot dr decide daca/ce e bine sa faci...Ai sani frumosi sa stii!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6novynette-sani
- 8cresterea sanilor
- 11nodul la san
- 27implant silicon sani
- 10formatiune dureroasa la nivelul sanului, ecografie mamara
- 1Am sanii foarte tari
- 11In urma operatiei de sani, am ramas cu cicatrici
- 9Vreau sani mari
- 0implant mamar
- 4sinii prea mari
- 0pastilele push-up influenteaza un test de sarcina?
- 8Vreau mai multe detalii despre implantul mamar, ajutor!
- 1Mersul la plaja si implant cu silicon
- 3pete rosii pe sani
- 0Dr Nae Sorin sau Totir?
- 0Implant mamar - recomandare medic Cluj
- 79Ce implanturi mamare alegem? Ce stiti despre Motiva?
- 1Mastopexie și implant mamar
- 0Implant mamar
- 0Implant silicon.Recomandare doctori
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: