Implant silicon sani
Dacă nu eraţi voi, Deea şi Sandra în special, nu cred ca aveam curaj sa merg pana la capăt. Va mulţumesc tuturor pentru încurajări şi susţinere.:-* :-*
Fetelor buna dimineata😘ðŸ˜ðŸ˜ðŸŽ€dupa cât timp as putea face sport ma refer abdomene? Dupa cât timp aţi facut voi?
tina8205, arati superb!!! eu am fost plecata intr-un mini concediu si nu am mai intrat. Vad poze noi pe aici si aratati toate superb.
Cat despre durere si tehnici, cred ca toti medicii cu experienta, care sunt pepiata acum detin informatii complete pt ca nu sunt inventate de ieri, de azi. mult tine si de toleranta noastra la durere, organism, etc. Mai degraba trebuie ales medicul care respecta ceea ce a invatat si ii pasa de pacient suficient incat sa nu-l transforme intr-un obiect care trece prin fabricuta lui de facut. va pup
Cat despre durere si tehnici, cred ca toti medicii cu experienta, care sunt pepiata acum detin informatii complete pt ca nu sunt inventate de ieri, de azi. mult tine si de toleranta noastra la durere, organism, etc. Mai degraba trebuie ales medicul care respecta ceea ce a invatat si ii pasa de pacient suficient incat sa nu-l transforme intr-un obiect care trece prin fabricuta lui de facut. va pup
Natasha, sport mi-a datvoie sa fac chiar dupa 2 saptamani, dar nu ridicari de greutati.
Dupa 2-3 luni nu mai sunt probleme, poti face si abomene fara grija.
Dupa 2-3 luni nu mai sunt probleme, poti face si abomene fara grija.
Buna fetelor! sa va povestesc experienta mea: m-am operat ieri, submuscular, la Clinica Lascar, operatia a fost efectuata de profesor Ioan Lascar. Mi-a facut lifting sani + marire sani cu Mentor anatomice 330 cc Medium Height Moderate Plus Profile + micsorare areola deci 3 operatii intr-una. Durata 2h si 20 min. Ieri imediat dupa operatie am avut dureri musculare intense si o durere de spate mai mare ca cea de sani, care s-au mai atenuat astazi. Mi s-au administrat diverse calmante, antiinflamatoare, antibiotic, iar ptr acasa Ketonal si Ketorol ptr dureri, Zinnat antibiotic si Claritine. Tot astazi mi-a schimbat pansamentul si i-am vazut inainte de plecare aratau bine. Am dormit la clinica o noapte. Acum in cea de-a doua zi am dureri mai mici si am nevoie de o persoana care sa ma ajute fiindca nu pot folosi f bine mainile. A costat 6000 euro. O sa revin cu poze insa trebuie sa stau cu pansamente vreo doua saptamani pe care mi le schimba la 4-5 zile, iar apoi trec pe bustiera 3 luni. Abia astept sa treaca durerile care seamana cu febra musculara puternica, iar din cand in cand mai simt usturime in zona areolei poate ptr ca mi-a facut incizie si acolo. (Am avut o incizie sub san ptr implant si una de jur imprejurul areolei ptr a o micsora si ptr a face liftingul). Mi a spus ca voi avea dureri primele 3 zile, iar apoi situatia se va ameliora. Adaug ca anestezia a fost ok, nu m-a usturat gatul dupa de la intubare si nu am vomitat deloc desi am avut senzatia, mi-au dat pastila si m-au ridicat cu patul cat mai pe verticala, oricum aceasta este pozitia ptr urmatoarele saptamani. Succes!
Incizie si sub san si in jurul areolei? Nu am auzit de asta pana acum. Nu din aceea ancora sau lollipop?
Multumesc Marina de raspuns 🎀😘mi e Imi era un pic de frica sa ma apuc de sport
Pe mine ma cam doare spatele, e cam nasol, ca mai am vreo 2 săptămâni jumate de dormit pe spate
Sandra1 sunt perfecti. Felicitari fetelor nou operate! La mine este a 8 a zi si dimineata tot am dureri cand ma ridic din pat. In schimb nu am avut deloc dureri de spate.
Si eu am fost ieri la controlul de o saptamana! Mi a dat jos pansamentele si mi a pus plasturi_ma simt mai bine, dar desi mi a spus k pot sa conduv si sa incep sa dorm pe o parte tot mine frica!! Abia astept sa treaca cele 6 saptamani de purtat bustiera ca sa trec la sutien!!!pt fetele care intrebati unde gasiti marimi mari la sutiene: raspuns: magazin new yorker in mall. Fetelor voi mai folositi arnigel pt masaj ???
Amaluzta, cu dormitul pe spate e cam nasol, dar o sa te obisnuiesti.eu am 3 sapt.si incerc sa dorm pe parti dar parca imi e frica.
Oauuu Tina, acum vad poza noua. Ce mult s-au modificat, sunt mai plini şi mai conturaţi, foarte frumosi. Eu încă sunt umflata intre sani.
Daaaa.vineri.nu mai am emotii acum sa vad cum sunt dupa
Ral1985 si tina8205 am vazut poza noua...sunt super...super.sanii
Eu nu inteleg acea umflatura dintre sani.eu am fost umflata doar la partea de sus.amaluzta, curaj si fii increzatoare ca o sa fii super.la cine te operezi si cat iti pui.Ral, stateam un pic stramba in poza.oricum le iubesc.nici acum nu imi vine sa cred ca le am.
Mulţumesc Amalutza! Îţi ţin pumnii poimâine, sa îţi iasă frumoşi şi sa ai recuperare uşoară. Parca 400 îţi pui, nu?
Tina, asa şi eu, ii iubesc. La mine au fost foarte umflaţi intre. Pielea era foarte întinsa. Acum e mai bine, mai am pana se dezumfla de tot intre sani.
Tina, asa şi eu, ii iubesc. La mine au fost foarte umflaţi intre. Pielea era foarte întinsa. Acum e mai bine, mai am pana se dezumfla de tot intre sani.
Bianca mie mi-a zis sa ma dau cu crema de corp, mai puţin pe cicatrici
Savianna, este exact cum am spus, doua incizii separate, sub san doar a bagat implantul, apoi a inchis, iar ulterior zona areolei a taiat-o ptr a taia surplusul de piele prin care implicit se realizeaza liftingul si apoi a reconstruit areola micsorand-o. Profesorul Ioan Lascar este cel care i-a invatat pe aproape toti despre care vorbiti pe Forum, dintre cei mai cunoscuti mie fiind: Ionescu, Valcu, Stan, etc. In CV-urile multora am vazut ca au învăţat de la marele Lascar, el fiind si seful Sectiei de Chirurgie Plastica si Reparatorie de la Floreasca, directorul Colegiului Medicilor, profesor doctor etc cat si un foarte bun practician. Ptr sani nu as fi ales pe altcineva, el este specilizat pe reconstructie. Reconstruieste orice: maini, picioare, fata, face schimbari de sex, celebra tumora de 70 kg etc, are ca baza reconstructia bratelor daca nu gresesc. Mentionez ca doar ptr nas l-as fi ales pe Stan, care este ORL-ist ca formatie. Iar ptr sani, pe locul 2 i-as fi ales pe Ionescu si Stan.
Abia astept sa va arat poze. Menţionez ca durerile de spate m-au lasat cu mult fata de ieri. Ptr cele care iau Ketorol, aveti grija ptr ca va doare gatul de la el. Mult succes tuturor, sunt sigura ca la majoritatea operatia este mai usoara, la mine a fost o operatie mai dificila ptr ca a trebuit pe langa lifting, si areola, sa imi reconstruiasca forma sanului, eu avand sani tuberosi si lasati ptoza gradul 2-3 cat si multa piele in exces de la slabit si vergeturi. Mi-a spus ca vor mai ramanea vizibile cateva vergeturi si l-am intrebat daca exista vreun tratament si mi-a spus ca desi se fac multe reclame, la ora actuala nu exista niciun tratament ptr disparitia vergeturilor, poate decat sa iti indeparteze din piele unde se poate si cat se poate.
Abia astept sa va arat poze. Menţionez ca durerile de spate m-au lasat cu mult fata de ieri. Ptr cele care iau Ketorol, aveti grija ptr ca va doare gatul de la el. Mult succes tuturor, sunt sigura ca la majoritatea operatia este mai usoara, la mine a fost o operatie mai dificila ptr ca a trebuit pe langa lifting, si areola, sa imi reconstruiasca forma sanului, eu avand sani tuberosi si lasati ptoza gradul 2-3 cat si multa piele in exces de la slabit si vergeturi. Mi-a spus ca vor mai ramanea vizibile cateva vergeturi si l-am intrebat daca exista vreun tratament si mi-a spus ca desi se fac multe reclame, la ora actuala nu exista niciun tratament ptr disparitia vergeturilor, poate decat sa iti indeparteze din piele unde se poate si cat se poate.
400 rotunzi.la dr totir.o sa-l sun maine sa-mi dea ultimele detaliiiiiii...sa vad cum o sa rezist fara apa
Savianna, este exact cum am spus, doua incizii separate, sub san doar a bagat implantul, apoi a inchis, iar ulterior zona areolei a taiat-o ptr a taia surplusul de piele prin care implicit se realizeaza liftingul si apoi a reconstruit areola micsorand-o. Profesorul Ioan Lascar este cel care i-a invatat pe aproape toti despre care vorbiti pe Forum, dintre cei mai cunoscuti mie fiind: Ionescu, Valcu, Stan, etc. In CV-urile multora am vazut ca au învăţat de la marele Lascar, el fiind si seful Sectiei de Chirurgie Plastica si Reparatorie de la Floreasca, directorul Colegiului Medicilor, profesor doctor etc cat si un foarte bun practician. Ptr sani nu as fi ales pe altcineva, el este specilizat pe reconstructie. Reconstruieste orice: maini, picioare, fata, face schimbari de sex, celebra tumora de 70 kg etc, are ca baza reconstructia bratelor daca nu gresesc. Mentionez ca doar ptr nas l-as fi ales pe Stan, care este ORL-ist ca formatie. Iar ptr sani, pe locul 2 i-as fi ales pe Ionescu si Stan.
Abia astept sa va arat poze. Menţionez ca durerile de spate m-au lasat cu mult fata de ieri. Ptr cele care iau Ketorol, aveti grija ptr ca va doare gatul de la el. Mult succes tuturor, sunt sigura ca la majoritatea operatia este mai usoara, la mine a fost o operatie mai dificila ptr ca a trebuit pe langa lifting, si areola, sa imi reconstruiasca forma sanului, eu avand sani tuberosi si lasati ptoza gradul 2-3 cat si multa piele in exces de la slabit si vergeturi. Mi-a spus ca vor mai ramanea vizibile cateva vergeturi si l-am intrebat daca exista vreun tratament si mi-a spus ca desi se fac multe reclame, la ora actuala nu exista niciun tratament ptr disparitia vergeturilor, poate decat sa iti indeparteze din piele unde se poate si cat se poate. Am uitat sa spun ca 2 saptamani cat stau bandajata nu am voie sa ma spal acolo, decat de la brau in jos.
Abia astept sa va arat poze. Menţionez ca durerile de spate m-au lasat cu mult fata de ieri. Ptr cele care iau Ketorol, aveti grija ptr ca va doare gatul de la el. Mult succes tuturor, sunt sigura ca la majoritatea operatia este mai usoara, la mine a fost o operatie mai dificila ptr ca a trebuit pe langa lifting, si areola, sa imi reconstruiasca forma sanului, eu avand sani tuberosi si lasati ptoza gradul 2-3 cat si multa piele in exces de la slabit si vergeturi. Mi-a spus ca vor mai ramanea vizibile cateva vergeturi si l-am intrebat daca exista vreun tratament si mi-a spus ca desi se fac multe reclame, la ora actuala nu exista niciun tratament ptr disparitia vergeturilor, poate decat sa iti indeparteze din piele unde se poate si cat se poate. Am uitat sa spun ca 2 saptamani cat stau bandajata nu am voie sa ma spal acolo, decat de la brau in jos.
Pai am 1.70, 54 kg si am 80 sub sani.el a spus ca rotunde merg intre 375 si 430 cam asa.si anatomic intre 400 si 450..
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14am descoperit pe sanul drept un nodul, acum 2 ani
- 6sanii mei nu au aceeasi marime: unul e mai mic decat celalalt
- 10formatiune dureroasa la nivelul sanului, ecografie mamara
- 3sani lasati si moi
- 11Cancer la san
- 9Vreau sani mari
- 3durere a sanilor
- 9Chimioterapie sau Tratament hormonal
- 7Ambii sani prezinta structura de tip dens heterogen
- 2sini prea mari
- 6cancer la san... care este stadiul bolii?
- 1ruptura implant mamar
- 0despre Sani
- 1Rinoplastie+schimb implant mamar
- 2Implant mamar
- 0Durere dedesubtul sânului stâng groaznica
- 4Implant silicon sani
- 0Implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: