Implant silicon sani
Amalutza de la ce mărime ai plecat?ce dr te_a operat?ai nişte sâni foarte frumoşi, un rezultat pe care il doresc si eu.
Eu mainile am putut sa le folosesc la normal dupa aproape 2 sapt jumate.cicatricia e rosie la inceput dupa care se albeste si se subtiaza sensibilutate la atingerea sanilor sfarcurilor in general eu o am si acuma dupa o luna dar toate trec si o sa uitati de perioada grea bucurati-va de rezultat fetelor ca avem cu ce ne mandri la vara :)
Salut fetelor. Sunt Niki am fost ieri la primul control dupa operatie, am 12 zile de cand am fost operata, itradevar AndreiAndreea mi-a zis si mie medicul ca este normal ca se intaresc depinde de noi de fiecare la una mai putin la atele mai tare dar depinde de sensibilitatea fiecareia.(oricum eu sunt panicata la orice se intampla dar se pare ca totul este normal).Eu am avut niste plasturi mai speciali, am facut dus zilnic dupa operatie si ieri mi-a dat jos plasturii mi-a taiat capetele de la fire si restul zicea ca se vor topii.Mi-a recomandat gel Stratamed m-am dat aseara si azi dupa dus si este totul ok. Sper sa se vindece repede.tot ce doresc este sa ne facem bine repede. ( dupa vreo 4 zile mi-a zis sa fac exercitii sa ridic mainile deasupra capului de cate 10
Ori si ieri la control mi-a zis la fel doar ca mai multe serii 3-4 de care 10 ori pe zi). Sper sa va ajute ce am scris. Pupici
Ori si ieri la control mi-a zis la fel doar ca mai multe serii 3-4 de care 10 ori pe zi). Sper sa va ajute ce am scris. Pupici
Amalutza,
Eu am folosit stratamed Cca trei luni, si pot spune ca fost f bun, a meritat fiecare leuţ, mai ales ca nu este prea ieftin, ca sa zic asa.
Eu am folosit stratamed Cca trei luni, si pot spune ca fost f bun, a meritat fiecare leuţ, mai ales ca nu este prea ieftin, ca sa zic asa.
Guppygirl,
Foloseşte si stratamedul de doua ori pe zi, dimineaţa si seara. Trebuie sa speli zona si sa aplici puţin gel după care stai Cca 10 minute sa se formeze pelicula, apoi te poţi îmbraca. Faptul ca este mai roşie tăietura nu reprezintă o problema, sunt etapele evoluţiei unei cicatrici normale. Cicatricea se maturizează in aproximativ trei luni. După etapa asta cu roşeaţa se va face roz si abia pe la 6 luni, cred va deveni un alb sidefiu, ai răbdare si nu te gândi asta este finalul. Răbdărica...
Foloseşte si stratamedul de doua ori pe zi, dimineaţa si seara. Trebuie sa speli zona si sa aplici puţin gel după care stai Cca 10 minute sa se formeze pelicula, apoi te poţi îmbraca. Faptul ca este mai roşie tăietura nu reprezintă o problema, sunt etapele evoluţiei unei cicatrici normale. Cicatricea se maturizează in aproximativ trei luni. După etapa asta cu roşeaţa se va face roz si abia pe la 6 luni, cred va deveni un alb sidefiu, ai răbdare si nu te gândi asta este finalul. Răbdărica...
Buna Simo1104.m-am operat la Dumitru Totir, implant rotund Mentor 400.eu aveam sani si inainte.initial dr nu a vrut sa ma opereze dar am tot insistat..Rezultatul este ok, dureri am avut ceva 2 sapt, cam asa
Multumesc pt răspunsuri, eu am un 75 a cupa la sutien, sub sâni câţi cm ai?
Fetelor incerc sa uploadez de pe tel o alta poza dar nu ma lasa, imi ramane tot cea veche si nici macar nu este cum trebuie, este cu susul in jos
Guppy, eu vad o poza cu sutien, dar tot invers. E o mare problema cu upload-ul pozelor pe site si vad ca nimeni nu face nimic...
Incearca sa o pui de pe laptop si daca nu merge din prima, inseamna ca trebuie micsorata. O poti face in paint.
Incearca sa o pui de pe laptop si daca nu merge din prima, inseamna ca trebuie micsorata. O poti face in paint.
Fetele, eu ma operez luni dar am racit destul de rau, oare este o problema? :-)
Din cate stiu eu, ar cam fii o problema, cel putin pe mine medicul m.a atentionat sa nu racesc...bafta multa, si recuperare usoara...
Roxybarbu da-i un telefon sau sms dl dr Ionescu. E foarte receptiv. El e singurul care te poate lamuri. Parca la el te operezi.
Si eu am fost si cu menstra si un pic racita si totul a fost super ok.
Si eu am fost si cu menstra si un pic racita si totul a fost super ok.
Buna feletor, am o intrebare spuneti-mi si mie cum va-ti simtit sanii in primele saptamani. Va rrog stiu ca trebuie sa am rabdare dar macar sa stiu daca si unele dintre voi ia-ti simtit ca si mine.(?tari, amortiti...)multumesc
Buna niki, eu am abia 4 zile de la operatie, si ii simt foarte tari, si mai ales noaptea si dimineata cand ma trezesc parca.s pietre si ma tin rau de tot, dar din ce zic celelalte fete vechi, e absolut normal, si vor trece dupa cele 2-3 saptamani de chin
Fetelor si pe mine ma enervează ca nu merge sa schimb poza, e invers si e si veche! Am una de astăzi si vroiam sa va arat ca sunt f multumita de rezultat. Azi fac 3sapt de la operatie.sunt la serviciu si sunt bine, ma descurc cu mâinile si nu am sanii amorţiti deloc!
Ma uitai pe calculator si îmi apare acolo poza care o încarcai azi dar pe tel nu... Dar tot invers este. O sa încerc sa o modific
Buna juss. Draga asa au fost si ai mei si la inceput in primele zile, dar azi am doua saptamani si tot la fel sper sa se lase in timp.stiu ca sunt mai sensibila dar..., oricum iti multumesc pt raspuns si ma linisteste faptul ca ai scris ca si ai tai se intaresc.Iti doresc sa te refaci repede, si sa zboare cele doua saptamani.:)
Este normal sa fie tari, eu ma dadeam la inceput cu arnigel si ii calma imediat dupa aceea l-am inlocuit cu crema obisnuita( asa mi-a spus doctorul), ii ungeam si de7 ori pe zi( asa mi-au spus asistentele)... La frig iar la fel se intareau si imi dadeau o stare de disconfort dar totul trece, sunt la o luna si ii simt ca si cand ar fi ai mei, naturali.
Buna, fetelor,
Si eu am aceeasi problema legata de editarea profilul. Nu pot face actualizari de profil de pe telefonul mobil. Trebuie sa ajung la un laptop sa vad daca o sa reusesc. Pup
Si eu am aceeasi problema legata de editarea profilul. Nu pot face actualizari de profil de pe telefonul mobil. Trebuie sa ajung la un laptop sa vad daca o sa reusesc. Pup
Si eu am aceiasi problema pe tel vad tot poza veche si pe laptop imi arata cea care am umploadato recent si pe voi va vad la fel pe tel cu cele noi iar cand ma uit de pe laptop va vad pozele noi...sanii mei au inceput sa se inmoaie dar nu pot dormi decat pe parti deocamdata si de la vremea najpa ma mai intzeapa...abea astept sa dorm pe ei uhhh.
Si ai mei s-au inmuiat dar m-a pus doctorul sa fac masaj; la o saptamana de la operatie mi-a zis sa ii apropii cu palmele spre mijloc, iar la a doua saptamana de la operatie mi-a spus sa ii apas pe parti sus si jos si centru timp de 5 min, dimineata si seara. Mi-a mai zis ca pot dormi si pe parti dar am ramas o obisnuita sa dorm pe spate..
Pe mine ma streseaza rau uploadat.ul pozelor pt ca sunt in Italia si aici este internetul f slab si din cauza asta nici nu ma lasa tot timpul sa accesez site-ul
Pe mine ma streseaza rau uploadat.ul pozelor pt ca sunt in Italia si aici este internetul f slab si din cauza asta nici nu ma lasa tot timpul sa accesez site-ul
Cum a fost prima noapte in care ati reusit sa dormiti pe.o parte? Nu a fost ciudat?
Mie mi-a spus doctorul dupa 2 saptamani ca pot dormi pe o parte, am incercat si era putin senzatia ca aluneca(era doar la stangul)... Dupa alte cateva zile nu mai era senzatia..
Acum fiecare cu organismul ei, mi-a mai zis dr ca dupa o luna jumatate de purtat bustiera sa renunt complet la ea si sa stau fara nimic.. La voi fetelor?
Acum fiecare cu organismul ei, mi-a mai zis dr ca dupa o luna jumatate de purtat bustiera sa renunt complet la ea si sa stau fara nimic.. La voi fetelor?
Guppygirl, poza ta cea noua cu sutien s-a uploadat, apare, dar depinde de pe ce intri ca sa o vezi. Se misca mai greu forumul, zilele astea, vad ca se posteaza de 2-3 ori cate o postare, deci e "de la ei" :) se va rezolva, la un moment dat...frumosi sani tai, dealtfel ca si ai monikai24, Ellikai, Georgiei, Amalutzei89!Felicitari fetelor, sa-i purtati cu drag si sa aveti grija de ei!!
roxybarbu, pana luni ai timp sa mai scapi de raceala.Trateaza-te cat poti de natural(vitaminaC, fructe, miere, ceaiuri calde), fara antibiotice.In functie de stadiu racelii, dr, te va opera sau nu, dar asta va decide la fata locului.Cei mai multi medici nu opereaza pe fond de raceala sau menstruatie. Bafta!
roxybarbu, pana luni ai timp sa mai scapi de raceala.Trateaza-te cat poti de natural(vitaminaC, fructe, miere, ceaiuri calde), fara antibiotice.In functie de stadiu racelii, dr, te va opera sau nu, dar asta va decide la fata locului.Cei mai multi medici nu opereaza pe fond de raceala sau menstruatie. Bafta!
Al meu m-a operat la menstruatie! Dar asa ştiam si eu ca la răceala nu se operează dar acum ei stiu
Prima noapte de dormit pe o parte...au fost cred ca vreo 2 ore k aveam impresia ca ii tocesc si ca se strica si reveneam la dormitul pe spate pkus ca nu dorm inka ca inainte sa ma apas cu mainile pe ei k ma doare siatunci ma pun p o parte si strang o pernutza in brate e ciudat poate peste o luna nu voi mai avea treaba... Iri-nico multzumesc de compliment vad ca tu esti o sportiva poate ne sfatuiesti si pe noi cum sa slabim sanatos si frumos...
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Am un san mai mare si unul mai mic
- 11nodul la san
- 3este vreo modalitate naturala de crestere a sanilor?
- 3chisturi la sani
- 8vreau sa-mi pun silicoane - recomandari
- 0Implant mamar - recomandare medic
- 12Implanturi mamare
- 2cresterea rapida a sanilor
- 0durere subrat si deasupra sanului drept, duce la cancer?
- 4Este posibil sa fie cancer de san?
- 1Sani asimetrici dupa operatia de lifting si implant. Ce e de facut?
- 0Dr Grecu sau E. Turcu ?
- 0despre Sani
- 4Ajutați mă - imi simt sanul stang mai sensibil si parca mai mare decat dreptul
- 2Recomandare chirurg operatie mastopexie
- 0Pareri implant mamar, Stan Vitalie sau Delbani ?
- 1Scoaterea implanturilor mamare
- 0Implanturi rotunde sau anatomice
- 0Va rog, putin ajutor! mare diferenta intre sani dupa operatie
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: