Implant silicon sani
Buna tuturor :) As vrea sa va scriu acum ceva din experienta mea poate va va fi de ajutor.Poate ma mai puteti sfatui si voi in anumite privinte...Sunt la a 6a zi de la operatie( la Dr Voicu, 3000 E, 50 E analizele, f multumita de rezultate...pana acum...)..am avut dureri destul de mari primele 4-5zile..Noaptea inca am dureri, nu pot dormi culcata complet pe spate..Dureri de spate..cateodata insuportabile..La sanul stang deasupra cicatricei am o dunga vanata, destul de proeminenta..doct zice ca va trece, ca nu-i problema.Sanul stang ma doare mai tare decat cel drept cand sunt culcata..nu stiu daca e normal, dar am un nodul si ma gandesc ca si asta poate fi cauza...Am primit o bustiera de la doctor, inclusa in pret( e groaznic de incomoda, ma strange si imi preseaza pieptul..mi-e inca greu sa respir) trebuie sa o port 2 sapt non stop apoi inca 4 sapt 12h/zi.Am vazut ca cineva era interesata de bustiere.Dupa 2 sapt am sa-mi cumpar de la TRIUMPH bustiera triaction.asa se numesc, doctorul m-a sfatuit ca alea sunt bune.Sunt in jur de 150 Ron. Nu stiu inca daca va trebui sa ma dau cu ceva creme pe sani pt elasticitate..Si burta...cand se retrage?? parca as fi insarcinata..si mentionez ca am 1, 73 si 48 kg..deci anorexica ;) glumesc bineinteles.. Sper ca va ajuta la ceva cele scrise si poate aveti sfaturi pt mine.Salutarile mele fetelor
Bine ati revenit fetelor!
Aly, felicitari pt curajul tau de a intervenii a doua oara.De data aceasta trebuie sa fie totul bine:)In privinta marimii.poate atunci pareau mai mari si din cauza problemei ivite care le tineamai unflate...dar mai bine mai mici si frumoase si simetrice, decit mari si cu probleme.Te-a mai costat ceva aceasta interventie Aly?Refacere buna iti doresc!
Anca bafta si tie maine, sa primesti explicatiile necesare si sa se gaseasca rezolvarea problemei tale.Asteptam vesti bune.
Ranna, si eu am avut doua puncte la capetele cicatricilor care au fost putin mai inchise la culoare dar s-au albit in timp odata cu albirea si vindecarea cicatricilor, deci nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme.
Unflatura de deasupra sanului drept cred ca va disparea si ea pe masura ce sanii se vor aseza...este prematur sa-ti faci ginduri negre la numai 1 luna.parerea mea:)
Georgeta, din ce in ce mai bine! Foarte frumos se vede totul in poza aceea cu bustul intreg si coapsele...poate pui numai acea poza sa te vedem mai bine...ce zici?:)
Toate cele bune fetelor!
Aly, felicitari pt curajul tau de a intervenii a doua oara.De data aceasta trebuie sa fie totul bine:)In privinta marimii.poate atunci pareau mai mari si din cauza problemei ivite care le tineamai unflate...dar mai bine mai mici si frumoase si simetrice, decit mari si cu probleme.Te-a mai costat ceva aceasta interventie Aly?Refacere buna iti doresc!
Anca bafta si tie maine, sa primesti explicatiile necesare si sa se gaseasca rezolvarea problemei tale.Asteptam vesti bune.
Ranna, si eu am avut doua puncte la capetele cicatricilor care au fost putin mai inchise la culoare dar s-au albit in timp odata cu albirea si vindecarea cicatricilor, deci nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme.
Unflatura de deasupra sanului drept cred ca va disparea si ea pe masura ce sanii se vor aseza...este prematur sa-ti faci ginduri negre la numai 1 luna.parerea mea:)
Georgeta, din ce in ce mai bine! Foarte frumos se vede totul in poza aceea cu bustul intreg si coapsele...poate pui numai acea poza sa te vedem mai bine...ce zici?:)
Toate cele bune fetelor!
Szraluca, sa iti fie de bine operatia!!!La numai 6 zile este firesc sa mai ai dureri de sani si dureri de spate.Cicatricea vanata e probabil un hematom, iar din cate stiu eu se pot intampla astfel de lucruri si nu sunt grave.Despre bustiera nu stiu nimic.Eu nu am avut.Am purtat un sutien special, dar fiecae medic cu indicatiile si tehnicile sale!Asa ca stie el ce iti trebuie!
Burta se va retrage si ea in vreo saptamana poate.
Recuperare usoara si sa ne tii la curent cu evolutia!
Si cred ca stii ca vrem si poze!!!Hi, hi, hi!
Burta se va retrage si ea in vreo saptamana poate.
Recuperare usoara si sa ne tii la curent cu evolutia!
Si cred ca stii ca vrem si poze!!!Hi, hi, hi!
Georgeta, din ce in ce mai frumosi sanii tai!
Anca, maine ne gandim la tine!Tinem pumnii sa fie ok!
Anca, maine ne gandim la tine!Tinem pumnii sa fie ok!
Irinico am sa pun poza de care spuitu dar nu am reusit sa o fac foarte bine. Sper sa se vada mai bine fiind doar una.
Georgeta, multumesc, se vede mult mai bine:)...cit de mult te poate schimba un san!!!! Imi amintesc pozele tale "before", cu acel torace de baiat, absolut plat si uitete acum cu cita feminitate te-ai inzestrat:)
Felicitari inca o data !
Szraluca, felicitari, sa le stapinesti cu placere si sa-ti aduca toata implinirea dorita si refacere cit mai rapida si usoara!...despre ce nodul e vorba la tine?Cred ca este posibil ca durerea mai mare la acel san sa fie legata si de acel nodul...Ce ti-a spus Dr Voicu despre nodul?
Joy, am dormit invelita dupamiaza asta;))))))
Felicitari inca o data !
Szraluca, felicitari, sa le stapinesti cu placere si sa-ti aduca toata implinirea dorita si refacere cit mai rapida si usoara!...despre ce nodul e vorba la tine?Cred ca este posibil ca durerea mai mare la acel san sa fie legata si de acel nodul...Ce ti-a spus Dr Voicu despre nodul?
Joy, am dormit invelita dupamiaza asta;))))))
Anca, imi cer scuze de absenta pe ziua de azi, recuperez in seara asta :))) Sa stii ca stau cu ochii pe forum sa vad ce-ai facut la consultatie. Uite, poza noua sa ma ierti :)))
Aly, bine ai revenit cu vesti bune. Am ratat o poza? daca da, poti sa o mai pui o data?
Georgeta, chiar s-au asezat destul de bine, sincer, nu ma asteptam. Bravo. Cred ca mergeau si ceva mai maricei.
Szraluca, si la mine au fost durerile diferite ca intensitate pt ca un san l-a lucrat mai mult. A mai coborat santul, l-a intins mai mult, etc.. deci e oarecum normal sa reactioneze diferit si sa se desumfle diferit. Rolul bustierei este sa-i aseze, sa-i apropie, sa-i fixeze si mai ales sa-i tina imobilizati pana se formeaza capsula. Burta mea s-a retras in max o sapt...
Izandra, hai cu operatia... :D
Aly, bine ai revenit cu vesti bune. Am ratat o poza? daca da, poti sa o mai pui o data?
Georgeta, chiar s-au asezat destul de bine, sincer, nu ma asteptam. Bravo. Cred ca mergeau si ceva mai maricei.
Szraluca, si la mine au fost durerile diferite ca intensitate pt ca un san l-a lucrat mai mult. A mai coborat santul, l-a intins mai mult, etc.. deci e oarecum normal sa reactioneze diferit si sa se desumfle diferit. Rolul bustierei este sa-i aseze, sa-i apropie, sa-i fixeze si mai ales sa-i tina imobilizati pana se formeaza capsula. Burta mea s-a retras in max o sapt...
Izandra, hai cu operatia... :D
aaaaaaaaaaaawwwwwwwww!!!!!! pai mai apuci tu sa gatesti ceva daca umbli asa prin bucatarie capri?;))).sau asta era si ideea sa-i servesti sotului "desertul" inainte?;)))))
:)))) sa zicem ca am servit mai intai desertul :)))))))) Cu noii sani pot fi sexy si la cratita :))))
capri...f tare, , , esti sexy rau, , , ,
nici nu trebuie sa mai gateasca...
Irinico...crezi ca-i mai arde sotului ei de mancare:))
nici nu trebuie sa mai gateasca...
Irinico...crezi ca-i mai arde sotului ei de mancare:))
ha ha haaaa:))).. pai ia aminte eva, ca tot asa se scapa si de "mincarimi";))))))
Neata, fetelor!
O zi minunata!
Capri, ce poza faina!!!
O zi minunata!
Capri, ce poza faina!!!
am postat o poza inainte de operatie, , , ca sa intru si eu in randul fetelor sexy de pe forum:)))
evaaaa ai ceva sa ne spui?? :)))) Manechin, model???
Pai e frumos asa? Eu pun poze la cratita si tu pui poze profesionale??? =))=))=))
Pai e frumos asa? Eu pun poze la cratita si tu pui poze profesionale??? =))=))=))
Vai fetelor, care mai de care mai frumoase, parca suntem pe un forum de manechine. Ma apuca melancolia cand va vad, parca as da timpul inapoi si as pune silicoanele, atunci cand eram si eu mai subtirica.
Irinico iti multumesc, intr-adevar este uimitor cat conteaza sanul la o femeie.
Capri imi pare bine ca esti surprisa in bine si poate iti vei mai schimba putin parerea despre dna Brezeanu, eu vad o prietena in dansa, se comporta extraordinar de bine cu pacientele.Cat despre marime poate ca la bustul meu mergea mai mare, dar unde sa intre? nu cred ca merita sa risc prea mult, eu sunt foarte multumita asa, sunt multumita ca sunt in sfarsit FEMEIE.
Irinico iti multumesc, intr-adevar este uimitor cat conteaza sanul la o femeie.
Capri imi pare bine ca esti surprisa in bine si poate iti vei mai schimba putin parerea despre dna Brezeanu, eu vad o prietena in dansa, se comporta extraordinar de bine cu pacientele.Cat despre marime poate ca la bustul meu mergea mai mare, dar unde sa intre? nu cred ca merita sa risc prea mult, eu sunt foarte multumita asa, sunt multumita ca sunt in sfarsit FEMEIE.
neata! georgeta eu sper din suflet sa nu ti se mai desumfle sanii cum a fost in cazull meu, la mine au scazut cam la 3 sapt asa cu 4 cm. daca iti raman asa sunt ok daca mai scad probabil o sa fii putin dezamagita dar cum spui l nu s-a putut mai mult. Cat despre doamna brezeanu eu una nu o cunosc insa am vazut cateva operatii pe forum aici cu rezultate nu tocmai bune, nu dau nume pt ca nu vreau sa se supere nimeni.
Buna fetele! Aly23 abia astept sa vad poze noi!
Fetelor nu stiu daca ati vazut in poza aceea in care eram fara sutien, dar sanul stang care este mai jos este mult mai mare... mai lat ca sa spun... :|
Capri... imbracata asa la bucatarie... cred ca sotului tau ii este foame tot timpul :D:D:D
Fetelor nu stiu daca ati vazut in poza aceea in care eram fara sutien, dar sanul stang care este mai jos este mult mai mare... mai lat ca sa spun... :|
Capri... imbracata asa la bucatarie... cred ca sotului tau ii este foame tot timpul :D:D:D
Ai dreptate Myx au fost cateva fete aici pe forum operate de dansa dar nu putem vorbi de rezultate deoarece ele nu au mai postat pentru a vedea evolutia.
Georgeta, nici la tine n-a incaput mai mult... oricum e foarte bine asa. Pai sa mai vedem poze cu evolutia. Sa pui poze actualizate, recenta si mai de aproape sa se vada exact forma si orientarea sfarcurilor. Eu nu contestam calitatea umana a d-nei dr, ca daca am nevoie de prietene nu ma duc la dr :))), chiar am si zis ca e ok ca om, insa profesional nici nu mi-a castigat increderea si nici rezultatele pe care le-am vazut nu mi-au placut f mult. Iar pozele nu sunt asa relevante... fiecare pacienta este un caz special (bagaj genetic, musculatura, elasticitatea pielii, dimensiunile glandei... etc) Si Dr Grecu este un super prieten si super simpatic (sa ma aprobe si fetele care il cunosc :D), dar nu m-am operat la el pentru ochii lui albastri si frumosi. :)))))
fetelor cat de mult scrieti nici nu ma tin cu cititul...:) sa va raspund pe rand, nu m-a costat absolut nimic noua interventie, nu stiu ce s-ar fi intamplat daca nu as fi facut-o dar sunt sigura ca nu mai coborau pentru ca se formase capsula si gata nu ii mai dadea voie, deocamdata nu am pus nicio poza capri nu ai ratat nimic, cand o sa pun o sa o las mai mult timp sa o vedeti toate
Aly cat timp ai stat in spital dupa interventie? (clinica p.)
Mihaela, pune si tu in profil detaliile tehnice, dimensiuni. Sanii tai par destul de maricei iar in poza asta nu s-ar parea ca au ceva defecte :))
Capri, nu stiu unde sa scriu... si nici nu stiu ce sa scriu. Pe certificat scrie doar Volume: 320 cc, profil: Haut Texture si niste chestii pe care nu le inteleg. Protezele sunt Arion, rotunde.
Daca as pune o poza cand stau in picioare, cred ca te sperii. am avut una dar nu am tinut-o mult.
Daca as pune o poza cand stau in picioare, cred ca te sperii. am avut una dar nu am tinut-o mult.
eva, bravo:))) incepi sa inveti de la "veterane". dar acum fa-ti ceva poze din astea de playboy" si cu noile achizitii!!!...daca nu te mai "maninca pielea", bineinteles;)))))
Mihaela, chiar nu se vad problemele tale in pozele pe care le postezi.poti sa -ti faci o poza mai concludenta din fatza si de aproape sa vedem mai bine?...asa din poza asta arata chiar foarte bine si sexy:)
Joy unde esti ? ai disparut?iar faci munca voluntara cit pt 2?;))
Ancaaaaa. n-am uitat de tine, te asteptam la "raport":))
Mihaela, chiar nu se vad problemele tale in pozele pe care le postezi.poti sa -ti faci o poza mai concludenta din fatza si de aproape sa vedem mai bine?...asa din poza asta arata chiar foarte bine si sexy:)
Joy unde esti ? ai disparut?iar faci munca voluntara cit pt 2?;))
Ancaaaaa. n-am uitat de tine, te asteptam la "raport":))
miha nici eu in poza asta nu vad defectul;P) dar ai avut alta poza din fata in care se vedea clar din pacate;(...sper sa reusesti si tu sa te reoperezi cum a facut aly pe care abia o astept cu poze..
Mihaela, in dreapta sus ai modificati profilul dvs, sau da click pe poza ta si te duce in profil. Scrii acolo, ca poate mai uitam :)) dimensiuni, latime, inaltime, proiectie, ce stii. uite, cum am eu de ex.
Myyyyxxxxxxxxx, e calda poza ??!!??!!??! fierbinte chiar !!??
Myyyyxxxxxxxxx, e calda poza ??!!??!!??! fierbinte chiar !!??
irinico...dupa ce dau jos bustiera(15 sept)...deja am stabilit o sedinta foto..sau poate chiar mai devreme..asa ca...va urmez cu pasi mici:))..
ca eu sunt mai mica:))
ca eu sunt mai mica:))
Gata, cand ma fac mare vreau sa fiu Myx =)) =)) Am pus si informatii la profil si o poza noua cu magnificii mei sani!!!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce stiti despre medicamentele pentru cresterea sanilor?
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 5De la varsta cam de 9-10 ani am observat ca sanul meu drept s-a atrofiat complet
- 6mama are cancer la san e operata face chimio si in curand raze - sfaturi
- 22fire pe sani
- 0Implant mamar - recomandare medic
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 13cancer la san
- 2traumatism san
- 10Silicoane sani, detalii
- 1Marire sani
- 3Durere la sâni, help
- 4Augumentare Mamara
- 0HELP...INDECISA...MAMOPLASTIE DE RIDICARE CU IMPLANT SAU MASTOPEXIE???
- 0scurgeri de lichid alb(lapte), la 3 saptamani de la operatia cu implant mamar
- 0Operatie de augmentare mamara cu mastopexie, efectuata pe 13 august 2016!
- 4Ajutați mă - imi simt sanul stang mai sensibil si parca mai mare decat dreptul
- 0S-a mai operat cineva la Dr. Alex Costeschi?
- 1Sâni tuberosi intervenție
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: