Implant silicon sani
Oricum nu cred ca o sa o dau jos dupa o luna, am o senzatie de disconfort fara ea, am mai auzit de la alte fete care au silicoane ca este bine sa o porti cat mai mult, acum am vesta ce ti-o da in spital si banda elastica dar dupa o luna putem cumpara bustiere mult mai estetice si nu cred ca o sa ma deranjeze sa o port cat mai mult
Mie mi a fost recomandata bustiera timp de doua luni, timp in care pot purta sutien cu sustinere buna daca am vreun eveniment sau fara sutien maxim 3 ore...Alina tu ai si implanturi maricele esti si sportiva, muschii tai se relaxeaza mai greu... de aici si recomandarea mai indelungata a bustierei...oricum cu cat o purtam mai mult cu atat mai bine:)
Da...probabil, si dupa bustiera sa port sutien tot timpul:(, nu sunt fan sutien, cica altfel mi se lasa...
Eu cred ca recomanda asa si in funcţie de mărimea sânilor, daca sunt grei mari etc, cum sunt ai tai Alina ant, fetelor acuş fac 2 sapt si nu ma pot ridica sg si încă am durerile de dimineaţa in rest sunt ok, mai am înţepături ori usturimi la incizii mai ales la sanul stang
Wow lolo, dar ai incercat sa te ridici? Poate esti mai sensibila la durere si de teama nu te poti ridica... Nici eu nu sunt fan sutiene Alina, chiar mi am achizitionat doua de la intimissimi care imi sunt foooarte incomode:(
Eu in a cincea noapte m am ridicat singura, misunam prin casa, imi venea sa sar in sus de bucurie ca am reusit:)))))eu sunt o persoana activa si nu ma impacam cu ideea de a depinde de cineva:)
Fetelor, cand isi revine partea de jos a sanilor? Eu am 1 luna si nu simt nimic, e amortita total, iar sfarcurile sunt dureroase la atingere. Si inca ceva, pe mine ma doare in lateralul sanilor, par a fi coastele sau ceva. Vi s-a intamplat si voua?
Da, si pe mine m-a durut, cred ca un muschi dintre coaste...
Eu am purtat bustiera 2 luni, iar amorteala in partea de jos a sanilor a fost tot cam 2 luni. Nasoala senzatie, stiu. Am citit pe forum cazuri in care amorteala a trecut complet dupa un an. Se pare ca perioada difera de la pacienta la pacienta. Andreea, mie mi s-a spus ca durerile sunt normale atata timp cat nu devin insuportabile. Sa te bucuri de ei!
Daniela poate as reuşi dar mi-e frica daca se desface operaţia sau chestii dinastea, fetelor nu a-ţi zis de condus, aseară am încercat sa conduc, miercuri fac 2 sapt de la operatie si nici n-am putut pleca de pe loc :)) nu eram in stare, voi la cât timp a-ţi condus?
Buna fetelor, tot citesc forumul de ceva timp si m-am hotarat sa fac si eu o marire se bust. Analizand atatea comentarii si poze, nu vad pe nimeni care sa pomeneasca de implantele de silicon cu invelis poliuretanic de la Polytech, sunt produse in Germania, si despre care am citit ca sunt cele mai sigure impotriva contracturii capsulare. Au aceleasi forme ca si Mentor, rotunde respectiv anatomice, si sunt cu putin mai scumpute decat Mentor. Redau cu un copy/paste ce scrie pe site-ul dr. Stan Ctn.
In concluzie, principalele aspecte ale avantajurilor protezelor cu invelis de spuma poliuretanica Polytech sunt:
1. Rata extrem de mica de contractura capsulara
2. Combaterea miscarii/dislocarii/rotirii protezelor mamare
3. Perioada de re-operare dupa un implant mult mai lunga decat in cazurile celorlalte tipuri de proteze
4. Siguranta- certificarea, din partea FDA, a faptului ca protezele cu invelis poliuretanic sunt sigure in ceea ce priveste cancerul mamar, avand o rata de risc de doar 1 la 1.000.000!
5. Rata de folosire- acest tip de proteze este folosit zilnic, in toata lumea, avand o cerere din ce in ce mai mare in randul pacientelor din tari cheie precum Anglia, SUA sau Australia.
P.S. Nu inseamna ca ma operez la Stan...no way...inca ma gandesc :) Stiu ca dl. dr. Totir D. lucreaza si cu implante cu poliuretan, s-ar putea sa ma duc direct la el. O zi frumoasa!
Va atasez si un filmuelt (am cautat ceva pana sa-l gasesc) cum se fabrica:
https://www.youtube.com/watch?v=GnznFvOB37I
In concluzie, principalele aspecte ale avantajurilor protezelor cu invelis de spuma poliuretanica Polytech sunt:
1. Rata extrem de mica de contractura capsulara
2. Combaterea miscarii/dislocarii/rotirii protezelor mamare
3. Perioada de re-operare dupa un implant mult mai lunga decat in cazurile celorlalte tipuri de proteze
4. Siguranta- certificarea, din partea FDA, a faptului ca protezele cu invelis poliuretanic sunt sigure in ceea ce priveste cancerul mamar, avand o rata de risc de doar 1 la 1.000.000!
5. Rata de folosire- acest tip de proteze este folosit zilnic, in toata lumea, avand o cerere din ce in ce mai mare in randul pacientelor din tari cheie precum Anglia, SUA sau Australia.
P.S. Nu inseamna ca ma operez la Stan...no way...inca ma gandesc :) Stiu ca dl. dr. Totir D. lucreaza si cu implante cu poliuretan, s-ar putea sa ma duc direct la el. O zi frumoasa!
Va atasez si un filmuelt (am cautat ceva pana sa-l gasesc) cum se fabrica:
https://www.youtube.com/watch?v=GnznFvOB37I
Eu am condus la 2 saptamani dar nu este indicat in sensul ca risti sa faci vreo miscare brusca dc iti apare ceva in fata... cum e in trafic niciodata nu poti sa sti.Mie mi a spus doctoru ca ar fi bine sa rezist fara macar 3 saptamani...
lolo eu am condus puţin după 1 luna. doctorul mi-a spus după 6 săptămânii ca pot şi pe foaie de externare cu lucruri "interzise"e specificat 2 luni.acum depinde de fiecare. Dacă poţi e mai bine sa eviţi să conduci măcar o luna. apropo mie doctorul nu mi-a spus să fac masaj. el a zis ca implanturile puse sub muşchi nu au nevoie, ca orice mişcare a braţelor înseamnă masaj.deci nu înţeleg de ce alţi doctori recomanda masaj????
Si ale mele tot sub muşchi sunt puse si mi-a zis masaj ca pot începe de la 3 sapt si de la 2 sapt sa ma dau cu crema pt cicatrici
Multumesc frumos, Iris. Nu am durerile astea decat la atingerea locului respectiv, nu le simt constant. Sper sa mai cedeze si sanul stang, ca inca imi da ghionturi, nu vrea sa ma lase sa uit ca a fost introdus acolo :)) Pe dreptul nu l-am simtit si nu m-a deranjat deloc, dar stangul ba ma doare pe la subrat, ba pe partea de interior, intre sani... Abia astept sa imi revin complet si sa nu ii mai tratez ca pe niste bibelouri :D
Fetelor am pus o poza cu incizia mea, voi a-ţi avut la fel dupa ce vi sa dat bandajul jos? Ce sunt liniile alea ca nu se dezlipesc daca trag de ele si nici nu ma pot mişca bn din cauza lor, pt ca ma trag in jos
Oana, dl Totir mi le a prezentat de la prima consultaţie pe cele cu poliuretanic si spunea ca se înmoaie mai greu, in 1-2 ani. Acum depinde de ce vrea fiecare.Bafta!
Bună, fetelor! Îmi explicaţi şi mie ce diferenţa e intre implant Mentor şi cel matrix. Merci
Lolo cati cm are cicatricia ta? Cojitele alea ce sunt printre sunt acele fire ce se topesc cad in timp si alea nu trage tu de ele sau de alte coji ca ramane urat
Buna dimineatza fetelor! Groaznica dimineatza pentru mine, am racit grozav, nas infundat si durere in gat, la cate medicamente ne da dupa operatie eu ma mir ca am racit, ieri am exagerat unpic, de la 11 pana la 22 nu am mai stat intinsa in pat si aseara m-ia tras niste intepaturi sanu stang de am zis ca mor... Debea astept sa treaca o data perioada asta...
Deci astea sunt cojile despre care tot ziceaţi voi? Eu nu înţelegeam ce sunt, am crezut ca sunt nişte plasturi ceva:)) nu mi-am măsurat sg in cm dar ştiu ca medicul meu face incizia de 7 cm daca nu ma înşel
Am 172 inaltime, 60 kg si 77 sub sani, doctorul mi-a spus ca poate sa-mi puna 375 ca marime la implant, credeti ca e destul? Saptamana viitoare am programata operatia si deja am emotii, ca n-am mai fost operata niciodata. O sa-mi greata cand ma trezesc, dureri mari? Am inteles ca daca implantul e sub muschi durerile sunt ceva mai mari...
Moni eu am 1, 68 si 51 kg si am 385 mărime la implant si tot sub muşchi
Lolo nu sunt cojite sunt puse de medic, tine mai bine operatia... O sa se dezlipeasca in timp, si sora mea a avut si au cazut.
Eu am 163 si 49 kg, am implanturi de 345 si celalant de 375 dar nu prea conteaza pt ca a trebuit sa scoata de acolo din cauza ca am avut noduli, pt mine sunt suficient de mari, acum depinde ce iti doresti tu
Ra.tusca, da, se inmoaie in 1-2 ani, dar au durata de fermitate mai mare in timp, si automat prelungesti si durata lor de re-operare, in caz ca fluctuezi in greutate si ti se lasa putin sau io stiu ce alte aspecte vor aparea la cele normale. Am vizionat chiar si videoul atasat, si m-a impresionat faptul ca rezista la o lovitura cu o viteza de 45km/h - si ma gandesc chiar si la greutatea la care a fost supus in acelasi timp actionand ca o forta gravitationala, simuland un accident, siliconul a ramas intact! Si apoi, cei rotunzi (oricare ar fi marca) cam 2 ani se vad oricum ca ai silicoane pana incep sa prinda contur natural chiar daca tu ii simti moi la palpare. Sunt intr-adevar poate mai taricei cele de la Polytech, dar mult mai siguri din multe pct. de vedere! Si dupa 2 ani oricum incep si ei sa arate naturali, eu vad diferenta ft mare in ceea ce priveste sanatatea si siguranta de a nu face contractura capsulara sau alte grozavii, fiind garantate 100% sau sa zicem 0-3% dupa cum scrie pe site-ul firmei producatoare. Si sunt de calitatea nemteasca..parerea mea este...facand o comparatie asupra calitatii, ca si Mercedesul si BMW-ul sunt masini extraodrinar de bine facute :) deci vorbim si de fiabilitate si de calitate pe termen lung, asta e cel mai important, parerea mea. Iar faptul ca sunt mai scumpe decat Mentor sau Allergan, conclud ca si pretul vorbeste despre calitatea produsului! Dar vroiam sa aflu si parerea voastra, daca ati incercat sa va intormati despre firma asta. Vroiam sa mai stiu si alte puncte de vedere. Mersi mult Ra.tusca. :)
Multumesc fetelor, din ce am vazut la voi, si eu cred ca 375 e destul, la urma urmei nici nu vrea sa fie prea mare, sa "crape" pielea :)
Felicitari si sa le purtati sanatoase! Sper sa am si eu sani in curand, ca in prezent nu am cu ce sa ma laud... inca ceva de anestezie nu-mi spuneti cum a fost, greata, varsaturi? durerile sunt suportabile? cat timp dureaza?
Felicitari si sa le purtati sanatoase! Sper sa am si eu sani in curand, ca in prezent nu am cu ce sa ma laud... inca ceva de anestezie nu-mi spuneti cum a fost, greata, varsaturi? durerile sunt suportabile? cat timp dureaza?
Anestezia e ok, adormi, nu ştii nimic ce ce întâmplă şi te trezeşti în pat, în salon gata operată :)eu am avut ceva senzaţii de greaţă, deci este posibil de la anestezice, dar nu toate persoanele au.acum după 5zile ma simt bine, am avut ceva Dureri mai intense două zile, dar trebui sa ai curaj :)))eu zic ca merita
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Acum 2 ani mi-a aparut o formatiune la sanul stang foarte mica...
- 10tensiune in sani
- 33marire sani - recomandari
- 3anticonceptionale ajuta la dezvoltarea sanilor?
- 330implant mamar - recomandari/informatii
- 0Implant mamar - recomandare medic
- 6modificari psihologice dupa implantul mamar
- 0implant mamar
- 48cancer de san?
- 4Sfarcuri dureroase
- 2operatie estetica la spital
- 2Recomandati-mi va rog un doctor pt implanturi mamare
- 0Lifting cu implant mamar
- 3Marirea Sanilor cu Implant - Moft sau Necesitate
- 2Implant mamar.
- 2Implant silicon la 42 ani
- 1Implant mamar. Astept sfaturi! Pls
- 0Probleme dupa implantul mamar sau nu
- 1Buna fetele, ajutati ma cu o parere va rog - marire la sani
- 0Implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: