Implant silicon sani
Simo imi pare nespus de rau pt tine, sper din tot sufletul sa reusesti sa te operezi cat mai repede si sa ai sanii asa cum tii doresti.
Simo, intr.adevar operatie esuata :(.
La cj la Ovidiu Ivan ma costa 3200.
La cj la Ovidiu Ivan ma costa 3200.
Fetelor dar reusiti sa vedeti poza? Ca eu nu o vad 3200 ridicare si implant?
O vedem da. Ridicare si schimbare implant e undeva la 5000 sa stii...
Bela25, multumesc pt compliment! Chiar sunt frumosi! Ii iubesc!
Da la Bratu e 4200...deabea astept sa am banutii sa imi refac sanii
Dragele mele sunt noua pe forum, dar maine merg la dr Rachad Hassan pt consultatie la Arcalife ce stiti despre clinica dr. Mentionez ca sanii mei au forma tuberoasa si imi este cam frica de rezultat. Helpppp
Buna fetele, simo.mario, imi pare rau pt.tine.Ai respectat indicatiile post-op?Cat timp ai ourtat bustiera?
Salutare fetelor.
Sunt noua. In vedere ca comentez. Dar in vedere cititului sunt Veche.. Asa multa Informatie... Suuperrr
Am 1 zi de la operatie... Si deci am foarte mult silicon sub miini.. Si vreau sa unesc sinii.
De la voi am citit despre bustiera de la triumph.. In Mai mult de 1500 pagini despre Acesta bustiera se vorbeste... Am procurato azi dar totusi nu mii Aduna.
Poate alta bustiera sa folosesc??? Veteranele précis stiu. Cum Sami adun sinii... Ca Imi pare ii am imprastiati...
400 cc. Rotund... Mentor...
Sunt noua. In vedere ca comentez. Dar in vedere cititului sunt Veche.. Asa multa Informatie... Suuperrr
Am 1 zi de la operatie... Si deci am foarte mult silicon sub miini.. Si vreau sa unesc sinii.
De la voi am citit despre bustiera de la triumph.. In Mai mult de 1500 pagini despre Acesta bustiera se vorbeste... Am procurato azi dar totusi nu mii Aduna.
Poate alta bustiera sa folosesc??? Veteranele précis stiu. Cum Sami adun sinii... Ca Imi pare ii am imprastiati...
400 cc. Rotund... Mentor...
Adri8989...de la medic nu ai primit o bustiera? Totusi ai doar o zi de la operatie, e normal sa nu fie foarte apropiati...parerea mea...
Nu am primit. Eu mam dus Cu una de
La adidas climat cull high... Si A zis ca merge...
Azi am procurato pe asta de la triumph Triaction care se inchide in fata... Asa ma gindeam daca se inchide in fata sa mii traga..
Fiinda vac ca prin parti este sufficient de mult.. DAr intre sini. Sunt inflata
La adidas climat cull high... Si A zis ca merge...
Azi am procurato pe asta de la triumph Triaction care se inchide in fata... Asa ma gindeam daca se inchide in fata sa mii traga..
Fiinda vac ca prin parti este sufficient de mult.. DAr intre sini. Sunt inflata
Ieri am avut operatia...
E devreme oare???? inebunesc.. Am Frica sa nui am departati.
E devreme oare???? inebunesc.. Am Frica sa nui am departati.
In primul rand este genetic cu spatiul intre sani dar acum sunt inflamati deci dureaza pana se aseaza asa ca ravdare si iti recomand sa folosesti bustiera indicata de doctor in perioada critica :)
Stai linistita ca e prea devreme sa-ti faci griji... Ma mir ca nu ti-a dat dr. bustiera... Oricum f bine ca ai cumparat una, mai poti sa cauti si pe site-ul bustieremedicale.ro... La care medic te-ai operat?
Nici Banda nici. Bustiera.
El Mia zis in ziua operatiei sa Iau cu mine o bustiera de sport..
Si Asa si am facut..
Am citit aici peste1200 mesaje... Si vad ca cea de la triumph e buna...
Habar nam...am puso azi cea de la triumph...
El Mia zis in ziua operatiei sa Iau cu mine o bustiera de sport..
Si Asa si am facut..
Am citit aici peste1200 mesaje... Si vad ca cea de la triumph e buna...
Habar nam...am puso azi cea de la triumph...
In Grecia stau. Si mam operat aici.
Am plecat la medic cu poze de pe Acest forum :))) lam inebunit la cap..
In Grecia stau. Si mam operat aici.
Andramadalina. Banda la ce ajuta??? La coborire doar???
Daca ceva Sami Iau si Banda. C
Daca ceva Sami Iau si Banda. C
Karla felicitari.. Tu ai 3 zile de laoperatie... Foarte bine arata...
... Ce bustiera folosesti??? Vad ca se inchide tot in fata
... Ce bustiera folosesti??? Vad ca se inchide tot in fata
Banda elastica este pt stabilizarea sanilor si ii apasa in jos sa se aseze cum trebuie
@Adri8989, bustiera nu trebuie sa fie neaparat de la Triumph, desi eu o recomand pe aceasta, important este sa se inchida in fata sau la spate (sa nu fie genul care se ia pe cap, pt ca nu ai voie sa ridici mainile asa mult la inceput) si sa fie foarte stransa. Bustiera asta nu faci minuni pana la urma, daca anatomia ta este sa ai sanii un pic mai departati sau daca dr-ul nu i-a plasat bine, nu o sa se aproprie f mult de la bustiera. Oricum nu ai de ce sa te panichezi, ai doar o zi de la operatie, esti f inflamata intre sani, de aceea sunt departati. Pt inceput cel mai bine este sa porti o bustiera post-operatorie, macar 1-2 saptamani. Recuperare usoara! :)
Mersiiiiii fetelor... Intradevar foarte amabile sunteti..
Atunci voi pleca so iau si pe cea care se Inchide la spate de la triumph... O port acum pe asta care se Inchide in fata..
Dar nu mii stringe foarte tare...
Offffff imi pare ca eu sunt nebuna:)))))Ddd
Atunci voi pleca so iau si pe cea care se Inchide la spate de la triumph... O port acum pe asta care se Inchide in fata..
Dar nu mii stringe foarte tare...
Offffff imi pare ca eu sunt nebuna:)))))Ddd
Mersi Adri8989, felicitari si tie, pune si tu o poza daca poti, sa te vedem :)
Bustiera mea e Marena si cred ca se poate comanda online, cel putin asa scrie pe ambalaj, imi zici sa-ti dau site-ul daca vrei. Am doua, una de la dr. si una am cumparat-o din clinica unde m-am operat, 100 ron a costat.
Bustiera mea e Marena si cred ca se poate comanda online, cel putin asa scrie pe ambalaj, imi zici sa-ti dau site-ul daca vrei. Am doua, una de la dr. si una am cumparat-o din clinica unde m-am operat, 100 ron a costat.
Da vreau site-ul la sigur... Poate o gasesc si aici...
Am luat 2 pina acum si nu ma simt deloc bine... Disconfort mareeeee...
Deci ambele sunt Marena la tine????
Daca Tia recomandato dr atunci e eficace si asta...
Se inchide in fata asta de la marena...sau de preferinta in fata???
Mersiiiiii karla
Am luat 2 pina acum si nu ma simt deloc bine... Disconfort mareeeee...
Deci ambele sunt Marena la tine????
Daca Tia recomandato dr atunci e eficace si asta...
Se inchide in fata asta de la marena...sau de preferinta in fata???
Mersiiiiii karla
Bună fetelor. Eu am 1 lună şi 2 săpt de la operaţie. Am vrut sa întreb pe cele care sunt operate mai demult cât timp au purtat bustiera nonstop. Am o sapt de când nu prea o port, adică doar noaptea şi prin casa. Risc ceva? Merci.
Si...din păcate mi se par din ce în ce mai mici 😯.
Da ambele sunt Marena, se inchid in fata si pe umeri au inchizatori reglabile. Site-ul este marenagroup.com, sper sa poti comanda de acolo... :)oricum toate bustierele cred ca dau disconfort...
Buna fetelor azi am fost la clinica ArcaLife, am facut masuratorile etc dar din pacate avand o forma a sanilor tuberoasa destul de grea sunt nevoita sa fac incizie periareolara si din pacate afecteaza alaptatu.. Deci joi ma operez si am optat pt Mentor 325-350 cc, dr a zis ca incearca ambele variante... acum vedem cu cat ma trezesc joi :)))).
Fetelor voi aveti incizie periareolara ? Cum este recuperarea ? Complicatii ceva ?
Va pup si recuperare rapida
Fetelor voi aveti incizie periareolara ? Cum este recuperarea ? Complicatii ceva ?
Va pup si recuperare rapida
kissa eu am purtat bustiera non stop in prima luna.urmatoarele doua luni doar noaptea, ziua doar cand faceam mai mult efort.dupa 3 luni am renuntat complet. doar cand fac efort o mai iau din cand in cand si ma simt perfect.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Urgent va rog!Sunt operata
- 14am descoperit pe sanul drept un nodul, acum 2 ani
- 7Papilom intraductal
- 30Implantul mamar
- 4Sani umflati la copil de 1 an si 8 luni
- 330implant mamar - recomandari/informatii
- 1Am sanii foarte tari
- 1Pastile de marit sanii (help)
- 39Este la a cincea chimio cu farmorubicin si ciclofosfamid
- 5Mancarime mamelon
- 2Implant mamar.
- 79Ce implanturi mamare alegem? Ce stiti despre Motiva?
- 2Mi-a apărut o bubă pe sân.
- 1Mastopexie și implant mamar
- 1Mastopexie cu implant mamar
- 0Va rog, putin ajutor! mare diferenta intre sani dupa operatie
- 0Augmentare mamară
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: