Implant silicon sani
wowow !!!! merci eva:).ce poza frumoasa si ce sexy esti si tu:)...hai ca am dat-o-n complimente reciproce acum;)))) E bine ca n-ati disparut toate de prin "zona":)
Din punctul meu de vedere Capri are sanii perfecti:) Asa sper sa mi iasa si mie in oct nov cand o sa ma operz numai ca ii vreau Putin Mai Mari:)abia astept!!!:*
Fetelor, sunt si eu pe-aici, dar sunt cam suparata si nu prea imi arde de nimic :(
Irinico, superba rochia, superba poza, superba tu... :)
Ioanapis, multumesc :) tot la Dr Grecu te operezi?
Utza este la consultatie acum, o asteptam cu noutati.
Irinico, superba rochia, superba poza, superba tu... :)
Ioanapis, multumesc :) tot la Dr Grecu te operezi?
Utza este la consultatie acum, o asteptam cu noutati.
Capri imi pare rau ca esti suparata, te putem ajuta cu ceva?
Irinico, esti tare.apetisanta in poza asta.
Irinico, esti tare.apetisanta in poza asta.
Multumesc fetelor!:)..si sa va spun un secret..ssssttttt:))).n-aveam sutien pe sub rochie...;)
Tot la dr grecu da stabilesc data acum in sept... Tu irinico forumul m ati convis... Din umbra citesc tot zilnic:)
buna fetelor...irinico da, super poza, capri nu mai fi suparata lasa ca altii au suparari si mai mari, trec toate;). Ioana bafta multa sper sa-ti iasa exact cum iti doresti. Joy pupici.georgeta, abia astept sa te vad cu sutiene ceva :P) iar tu eva ai sani deliciosi:P)
Ioana, ma bucur pentru tine si pentru alegerea ta, inteleapta de alt fel, pe care ai facut-o de a merge la Dr Grecu la consultatie.Cu siguranta nu vei regreta si de abea asteptam sa-ti auzim impresiile si sa-ti vedem pozele inainte si dupa operatie.Multa bafta si curaj iti doresc!
Georgeta, un avocat bun sau o pila mare in omniasig. Tocmai am platit la service 35 de mil dauna pe care asiguratorul nu a despagubit-o din diverse motive...
Eva, ne mai pui poze?
Ioana, ma bucur ca te-am convins :) In curand intra si Izandra in randurile noastre si o asteptam si pe utza cu pareri si programarea pt operatie :)
Eva, ne mai pui poze?
Ioana, ma bucur ca te-am convins :) In curand intra si Izandra in randurile noastre si o asteptam si pe utza cu pareri si programarea pt operatie :)
capri...poze cu sani vrei sa pun? fac diseara...
sunt multumita ca acum sunt amandoi egali si frumosi:)
sunt multumita ca acum sunt amandoi egali si frumosi:)
buna fetelor va pun si eu o poza cu prietena mea care s.a operat acum o saptamana la dr parasca ea este f multumita desi la 350 cat i.a pus i se par f mici
Buna seara, fetelor!Uite ca am fost si eu la plimbare si cand m-am intors am descoperit ca in lipsa mea a fost ceva activitate!Yeeee!!!Deci nu am ramas numai noi, martaloagele, Irinuco!Hi, hi, hi!Numai ca fetele astea, tinere si frumoase, ne lasasera pe noi sa ne facem griji ca am ramas de caruta!
Am ratat ceva poze?Ca vad ca sunt cam cele pe care le stiu, sau ati schimbat si eu nu am vazut, iar apoi ati revenit la cele de acum?Sper ca nu am ratat nimic!!!
Succes mult fetelor care sunt pe cale sa se opereze!Sa le fie de bine celor care sunt proaspat operate!
Pupici si o seara linistita!
P.S.: Capri, imi pare sincer rau de ce ti s-a intamplat!Sper din suflet sa se rezolve cumva!
Am ratat ceva poze?Ca vad ca sunt cam cele pe care le stiu, sau ati schimbat si eu nu am vazut, iar apoi ati revenit la cele de acum?Sper ca nu am ratat nimic!!!
Succes mult fetelor care sunt pe cale sa se opereze!Sa le fie de bine celor care sunt proaspat operate!
Pupici si o seara linistita!
P.S.: Capri, imi pare sincer rau de ce ti s-a intamplat!Sper din suflet sa se rezolve cumva!
Va salut si eu după câteva zile, încă nu am descarcat foto, am făcut câteva dar nu sunt asa mulţumit de ele adi arată mai bine in realitate decât in poze
buna seara fetelor.
Irinuco arati bestial in rochita aia
cum zicea si capri, am fost azi la consultatie la dr Grecu. Despre care voi ati avut dreptate cand ati spus ca e f misto :). Am stat 3h in cabinet...nici nu mi-am dat seama cand a trecut timpul, pt ca eu nu aveam prea multe sa il intreb. Concuzia:
Mi-a complimentat simetria..zice el ca o sa iasa f misto. O sa puna vreun 300...300 si ceva, sa ajung si eu la cupa C. Acum trebuie sa ma vad cand o sa fac operatia.
Va pup.
Irinuco arati bestial in rochita aia
cum zicea si capri, am fost azi la consultatie la dr Grecu. Despre care voi ati avut dreptate cand ati spus ca e f misto :). Am stat 3h in cabinet...nici nu mi-am dat seama cand a trecut timpul, pt ca eu nu aveam prea multe sa il intreb. Concuzia:
Mi-a complimentat simetria..zice el ca o sa iasa f misto. O sa puna vreun 300...300 si ceva, sa ajung si eu la cupa C. Acum trebuie sa ma vad cand o sa fac operatia.
Va pup.
uta, multumesc:) si.. felicitari pentru decizia! ta...cam pe cind te gindesti sa programezi operatia?...deci am avut dreptate cind ti-am spus ca esti o norocoasa si ca nu vei da batai de cap cu operatia.. ai "material de lucru" bun:))Bafta multa si sa ne tii la curent:)
Aly ma bucur pt tine ca in sfirsit esti multumita de sanii tai si asteptam pozele:)
Joy n-ai ratat nimic, dar bine ca ne-am trezit noi "martaloagele" mai de dimineata sa le mai zgindarim pe fetele astea ca altfel vorbeam numai noi singure prcum mosii aia din Mupetz;)))
capri.tot raul e spre bine!..asa am invatat eu de la mama si de la bunica:)
Gata am iesit la o alergare pe racoare:)
Va pup pe toate!
Aly ma bucur pt tine ca in sfirsit esti multumita de sanii tai si asteptam pozele:)
Joy n-ai ratat nimic, dar bine ca ne-am trezit noi "martaloagele" mai de dimineata sa le mai zgindarim pe fetele astea ca altfel vorbeam numai noi singure prcum mosii aia din Mupetz;)))
capri.tot raul e spre bine!..asa am invatat eu de la mama si de la bunica:)
Gata am iesit la o alergare pe racoare:)
Va pup pe toate!
merci irinuco. as vrea pana in revelion...sper sa pot. Asa e.ati avut dreptate, numai mie mi se pare ca port niste monstruleti in sutien:))
aly stai linistita la mine era la fel. nu puneam poze ca ieseau aiurea desi in realitate sanii aratau bine, pur si simplu pt ca incordam probabil muschiul cand tineam aparatul, cel mai bine e sa stai relaxa ta si sa-ti faca altcineva pozele;)
Pai nu-mi fac eu pozele si tot aiurea ies, o sa mai incerc
Myx cam dupa cat timp ai inceput sa porti sutiene. Cred ca este inca devreme pentru mine sa imi cumpar sutiene, ce zici?As mai avea o intrebare, imi e cam jena, dar am sa o pun.cam dupa cat timp se poate "juca" un barbat cu noile achizitii??Voi cum ati procedat?
Buna fetelor va citesc de ceva vreme si eu fiind o doritoare de o tunare ca sa zic asa, adica vreau si eu sani.
Vreau si eu sa merg la un doctor bune sigur daca se poate cat mai ieftin dar care nu face rabat la calitate.
Am vazut aici ca multe fete sunt operate de Dr Totir, Dr Grecu si Parasca.
Rezultatele sunt frumoase dar am vazut si fete suparate.
Imi pare rau pentru ele si sper ca nu o sa fiu si eu printre ele.
Am citit cam tot ce ati scris asa ca sunt in tema iar saptamana asta merg si eu la cateva consultatii dupa ce mai vorbesc si cu niste prietene care si-au facut operatia.
Multumesc myx, capri si fallenstar si toate celelalte fete care si-au impartasit experientele.
Promit sa revin cu vesti despre hotararile si experientele mele.
Toate cele bune.
Vreau si eu sa merg la un doctor bune sigur daca se poate cat mai ieftin dar care nu face rabat la calitate.
Am vazut aici ca multe fete sunt operate de Dr Totir, Dr Grecu si Parasca.
Rezultatele sunt frumoase dar am vazut si fete suparate.
Imi pare rau pentru ele si sper ca nu o sa fiu si eu printre ele.
Am citit cam tot ce ati scris asa ca sunt in tema iar saptamana asta merg si eu la cateva consultatii dupa ce mai vorbesc si cu niste prietene care si-au facut operatia.
Multumesc myx, capri si fallenstar si toate celelalte fete care si-au impartasit experientele.
Promit sa revin cu vesti despre hotararile si experientele mele.
Toate cele bune.
Buna, fetelor!
Ma bag eu sa-ti raspund, Georgeta, desi parca vad cum se ia Capri iar de mine :)))) Vorbesc bineinteles din experienta fetelor. Raspunsul e simplu : oricand te simti tu in stare. A mai fost o dezbatere destul de "amanuntita" pe tema asta si recordul este parca de 4 zile de la operatie. Deci de acum incolo cand vrei tu. :)
Ralucut iti doresc sa faci alegerea corecta si sa ne anunti si pe noi.
Irinico si Joy, voi inveseliti forumul!
Ma bag eu sa-ti raspund, Georgeta, desi parca vad cum se ia Capri iar de mine :)))) Vorbesc bineinteles din experienta fetelor. Raspunsul e simplu : oricand te simti tu in stare. A mai fost o dezbatere destul de "amanuntita" pe tema asta si recordul este parca de 4 zile de la operatie. Deci de acum incolo cand vrei tu. :)
Ralucut iti doresc sa faci alegerea corecta si sa ne anunti si pe noi.
Irinico si Joy, voi inveseliti forumul!
Bine ai venit ralucut si tuturor fetelor. Myx tu esti tot mai frumoasa pe zi ce trece.
Capri stiam eu pe cineva la omniasig lasa-ma sa dau cateva telefoane poate te pot ajuta a cam trecut ceva vreme de cand nu am mai vorbit cu persoana dar incerc fara sa promit ceva.
Va pup dulce.
Capri stiam eu pe cineva la omniasig lasa-ma sa dau cateva telefoane poate te pot ajuta a cam trecut ceva vreme de cand nu am mai vorbit cu persoana dar incerc fara sa promit ceva.
Va pup dulce.
buna fetelor, miruna pupici/P_)...
georgeta, sutiene am luat dupa controlul de o luna cand medicul mi-a spus ca pot renunta la bustiera si pot purtA SUTIENE de preferinta fara sarma pana la 3 luni dar si cu sarma daca sunt de calitate si nu deranjeaza jos. legat de jucatul cu sanii eu nici acum la o luna juma nu il las pe iubi prea mult pt ca pur si simplu doar imi creaza o stare de discomfort, sper cu timpul sa fie mai bine :).
raluca bine ai venit, iti doresc multa bafta si sa ne tii la curent cu ce ai hotarat.
georgeta, sutiene am luat dupa controlul de o luna cand medicul mi-a spus ca pot renunta la bustiera si pot purtA SUTIENE de preferinta fara sarma pana la 3 luni dar si cu sarma daca sunt de calitate si nu deranjeaza jos. legat de jucatul cu sanii eu nici acum la o luna juma nu il las pe iubi prea mult pt ca pur si simplu doar imi creaza o stare de discomfort, sper cu timpul sa fie mai bine :).
raluca bine ai venit, iti doresc multa bafta si sa ne tii la curent cu ce ai hotarat.
Multumesc pentru primire. Miruna tu ai sani perfecti asa vreau si eu ! Am inteles de pe forum ca te-ai operat la Totir !
Va multumesc tuturor ! Plec in oras!
Va multumesc tuturor ! Plec in oras!
salutare, scuze de absenta in timpul zilei, a venit timpul sa mai si muncesc :))))
Mika-oana, la cat timp dupa operatie este poza facuta? Mie nu mi se par mici si cred ca e prea devreme sa-si faca o impresie. Din poza par ok, mai ales ca in urmatoarea perioada o sa se modifice foarte mult. Se intind tesuturile, sa mai lasa musculatura, capata volum mai ales in partea de jos. Deocamdata par destul de inalte implanturile. Stangul vad ca e putin mai sus decat dreptul, dar se aseaza :)) Mai asteptam noutati.
Utza, vreo 330 sau 345 estimez eu :)))))
Aly, nu-ti face griji, pune ceva sa vedem ca impresie generala, ca le mai schimbi pe masura ce reusesti sa mai faci.
Ralucut, bun venit si multa bafta in alegerea doctorului. Mergi la mai multe consultatii si vezi cu cine te simti mai in siguranta.
Miruna, merci mult de ajutor, sincer nu cred ca mai rezolv nimic pe cale amiabila. Urmeaza niste reclamatii la opc si csa si un proces...
izandra ai dreptate, din experienta noastra :)))) dovedeste ca esti un om informat, cu noile jucarii partenerii se pot juca atunci cand posesoarele nu mai simt nicio jena. Nu exista un termen medical :)))
Mika-oana, la cat timp dupa operatie este poza facuta? Mie nu mi se par mici si cred ca e prea devreme sa-si faca o impresie. Din poza par ok, mai ales ca in urmatoarea perioada o sa se modifice foarte mult. Se intind tesuturile, sa mai lasa musculatura, capata volum mai ales in partea de jos. Deocamdata par destul de inalte implanturile. Stangul vad ca e putin mai sus decat dreptul, dar se aseaza :)) Mai asteptam noutati.
Utza, vreo 330 sau 345 estimez eu :)))))
Aly, nu-ti face griji, pune ceva sa vedem ca impresie generala, ca le mai schimbi pe masura ce reusesti sa mai faci.
Ralucut, bun venit si multa bafta in alegerea doctorului. Mergi la mai multe consultatii si vezi cu cine te simti mai in siguranta.
Miruna, merci mult de ajutor, sincer nu cred ca mai rezolv nimic pe cale amiabila. Urmeaza niste reclamatii la opc si csa si un proces...
izandra ai dreptate, din experienta noastra :)))) dovedeste ca esti un om informat, cu noile jucarii partenerii se pot juca atunci cand posesoarele nu mai simt nicio jena. Nu exista un termen medical :)))
capri poza e facuta la o sapt de la operatie si nu sunt asa mici doar ca ne asteptam sa fie mai mari la 350 tu ai 200 si ceva si par cam la fel de coborat trebuie sa mai coboare sunt f ridicati i, a zis dr ca o sa ii dea o banta cu scai ca sa o poarte sa, i coboare
Gata fetelor, am revenit!Pana la urma mi-au facut si mie ECG-ul inainte de operatie.Sunt multumita de rezultat, inca mai sunt un pic umflate dar de abia au trecut doua saptamani.Am postat si poza sa imi ziceti parerile voastre.Va multumesc ca ati fost alaturi de mine
neea bine ai revenit :P) cum a fost operatia?par maricei dar esti la inceput se modifica in bine, pe la o luna o sa arate cum trebuie:) spune-ne mai multe impresii :P)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce stiti despre medicamentele pentru cresterea sanilor?
- 3Pieptul putin dezvoltat
- 10dureri de sani - lateral
- 0Biopsie - Cancer de san
- 8implanturile mamare - recomandari
- 6cancer san cu metastaze vertebrale
- 1cancer la san
- 6virgina-scurgere lichid sani
- 3probleme la san de cate zile
- 77Carcinom lobular invaziv - rugaminte pentru dl. doctor Raul Duke
- 1tumora mamara dreapta
- 4Augumentare Mamara
- 0Dr Nae Sorin sau Totir?
- 7cine a facut operatie marire sani in IASI?
- 0Am nevoie de pareri si ajutor
- 4Ajutați mă - imi simt sanul stang mai sensibil si parca mai mare decat dreptul
- 0Implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: