Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 175217531754 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
10-07-2015, ora 23:18
Kissa06
Nu este medic/terapeut
Kissa06
Mai am 7 zile şi fac 3 luni de la operatie. Mă simt bine. Sunt mai moi şi sau mai lăsat. Când fac 3 luni schimb poza ca sa vedeţi cum au evaluat. Va pup pe toate şi recuperare usoara cele operate deja iar cele care urmează sa se opereze le urez mult curaj! 💋💋💋
0
11-07-2015, ora 06:17
baghera1987
Nu este medic/terapeut
baghera1987
Sunt operata la Dr Ovidiu Ivan la Cj.
370 am bagat allergan medium high, ultra high profile.
durerea suportabila. Ca o febra musculara.
Azinoapte am avut ameteli si greturi.
Acum sunt ok !

Multumita total de dr, personal, anestezist si rezultat! Sunt ce mi.am dorit!
0
11-07-2015, ora 09:08
stella_luna
Nu este medic/terapeut
stella_luna
Bravo Baghera! Nu toate pacientele sunt la fel, nici pe mine nu m-a durut atat de tare, desi eu sunt putin ipohondra si fac din tantar armasar!!!! :))
0
11-07-2015, ora 09:13
baghera1987
Nu este medic/terapeut
baghera1987
Mersi ! Am mancat, m.am plimbat; nu mai am ameteli. Astept sa vad daca plec azi sau maine. Presiunea a mai scazut. Ii simt doar ca 2 pietre.
0
11-07-2015, ora 09:20
baghera1987
Nu este medic/terapeut
baghera1987
Nu pot sa incarc poza de pe tel :(
0
11-07-2015, ora 09:24
stella_luna
Nu este medic/terapeut
stella_luna
Da, e normal sa simti ceva...ca si la o plomba sau un dinte pus tot ai ceva care te jeneaza la inceput...dar, e bine ca nu ti-e rau!!!
0
11-07-2015, ora 11:24
baghera1987
Nu este medic/terapeut
baghera1987
Deseara plec acasa ! M-a vazut dr a zis ca e totul bine. Imi e umflat intre sani. A zis ca mi le.a apropiat un pic ca erau o idee departate si de aia am edem intre ele. Acum...sa vedem cum e zilele urmatoare. Ma omoara presiunea asta..
0
11-07-2015, ora 11:47
serendipity213
Nu este medic/terapeut
serendipity213
Cam de 6 luni urmaresc forumul, si eu vreau sa fac operatia asta. Din cate inteleg recuperarea nu e foarte grea, acum doar trebuie sa aleg medicul. Mi-au atras atentia medicii Ionescu din Bucuresti, Bratu din Timisoara, Stan din Bacau si Porumb din Oradea. Cine s-a operat la ei si ce experiente ati avut cu ei? Pentru mine nu e o problema distanta si nici banii, vreau doar sa obtin un rezultat foarte bun, ca doar operatia asta ti-o faci pe viata, nu?
0
11-07-2015, ora 12:34
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Depinde. Nimic nu e ' pe viaţa'! Cine o face la 20 de ani nu ştiu dacă tin o viaţa apare o sarcina, se pot lăsa, sau ii vrei mai mari, pot apărea diverse motive.. Dar dacă totul e ok, se pot păstra mulţi ani! Dacă te apropii de 40 de ani:) atunci e mai uşor sa spui. Pe viaţa! Mult succes in alegerea medicul care sa te multumeasca si sa fii sănătoasă!
0
11-07-2015, ora 12:53
baghera1987
Nu este medic/terapeut
baghera1987
Nu recomand Bratu. Nu mai opereaza el decat cunostinte. Eu il aveam la mine in Tm si am venit la Ovidiu Ivan la cj !
0
11-07-2015, ora 13:46
Glencora1
Nu este medic/terapeut
Glencora1
Nici eu nu-l pot recomanda pe dr.Bratu, din pacate. Sunt operata la el acum o luna, iar rezultatul e complet nesatisfacator: implantul de la sanul stang a fost mai sus de la inceput si inca nu a coborat desi inca port banda de compresie. Si eu ma intreb daca el m-a operat sau altcineva. Sper sa pot spune peste o luna, doua ca totul e minunat si ca imi retrag cuvintele, dar nu cred.
0
11-07-2015, ora 14:19
stella_luna
Nu este medic/terapeut
stella_luna
Fetelor, eu eram cea mai fricoasa persoana ever.si daca as mai da timpul inapoi, aceeasi decizie as lua-o!! Nu imi pare rau deloc, pe viata, pe neviata, chiar merita.Sta altfel o haina pe tine!!
0
11-07-2015, ora 15:31
baghera1987
Nu este medic/terapeut
baghera1987
Glencora, ce ti-a bagat ?! Eu am preferat sa vin la 300 km decat la Bratu. Fiind din Tm am auzit barfele...
0
11-07-2015, ora 16:36
Glencora1
Nu este medic/terapeut
Glencora1
Baghera...eu am venit din Bucuresti la Tm. 330 anatomic. De marime sunt multumita. Colega de rezerva operata in aceeasi zi cu lifting si implant (are 25 ani si alt medic ii nenorocise sanii la un prim implant) este f multumita. Am vazut si eu pozele trimise si arata f bine. Mai astept sa vedem cum se aseaza, dar momentan eu una nu il pot recomanda cat timp nu sunt multumita.
0
11-07-2015, ora 16:54
pys
Nu este medic/terapeut
pys
Buna fetelor. Am nevoie de ajutor.Vreau neaparat sa ma operez saptamana aceasta sa mi pun implanturi, dar nu ma hotarasc la ce medic sa merg... Ma gandeam intre dr Sorin Nae, Grecu si Cristina Brezeanu...voi ce imi recomandati? Multumesc anticipat
0
11-07-2015, ora 17:24
pys
Nu este medic/terapeut
pys
sau Radu Voicu?
0
11-07-2015, ora 18:11
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Pys, nu te poţi opera cum bati din palme, trebuie sa mergi la un consult, sa asculti câteva păreri, sa interactionezi măcar cu doi medici, ai de făcut analize sa fie totul ok, si programare pentru intervenţie, si nu cred ca le faci intr o săptămana, doar dacă are loc liber, in general fiecare medic are programate intervenţiile din timp! Medicul meu e f bun, te poţi duce la o Consultaţie, sunt f bine, e ste f atent si Are si un preţ f bun! Bafta!
0
11-07-2015, ora 21:24
Kissa06
Nu este medic/terapeut
Kissa06
Pys, eu sunt operata la dr. Nae şi sunt mulţumita, dar am văzut şi rezultate frumoase la dr. Grecu. Deci dacă ai alege unul sau altul nu îţi va părea rău. Cat despre dr. Brezeanu nu pot sa mă dau cu părerea ca nu cunosc nimic.
Aşa Cum a zis şi Chanell, cel mai bine e sa te duci la consultaţii şi Îţi vei da seama care îţi inspira mai multa încredere. Bafta!
0
12-07-2015, ora 01:53
criistyna
Nu este medic/terapeut
criistyna
:*
0
12-07-2015, ora 01:55
criistyna
Nu este medic/terapeut
criistyna
Buna fetele! In 16 luna asta fac 3 luni de la operatie si ma simt foarte bine.
0
12-07-2015, ora 09:33
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Pup Cristyna! Èšin sa precizez, toate fetele operate la Dr Popescu Marius, clinica Zetta : Cristyna, Carla, eu, suntem f bine si multumite! Va dorim la toate sa va simţit bine, sa luaţi decizia cea mai buna si recuperare uşoară fetelor operate de curând! Duminica frumoasa!
0
12-07-2015, ora 19:10
Iuliana Podea
Nu este medic/terapeut
Iuliana Podea
Fetelor eu vreau sa ma operez la Dumitru Totir.Am vazut pe site-ul lui doua numere pentru programare.Voi l-ati sunat pe nr.lui personal sau pe unul din acele doua?
Stiti cumva daca e plecat in perioada asta? Multumesc!
0
12-07-2015, ora 19:11
Iuliana Podea
Nu este medic/terapeut
Iuliana Podea
Eu vreau sa ma operez in septembrie, sa merg acum la Bucuresti pentru programare.Sper sa ma programeze atunci caci atunci am concediu de odihna
0
12-07-2015, ora 19:21
baghera1987
Nu este medic/terapeut
baghera1987
Fetelor; simt ceva sunet clipocit cand imi apas in capul pieptului. Ca si cand pocnesc niste bule. Am citit in foile primite ca e normal de la edem.
Dar mi s.a umflat putin si la gat in partea dreapta si simt acelasi clipocit cand apas pe umflatura.
Banda compresiva peste bustiera voi cat ati purtat si cum ? La mine in foi scrie 1-2 sapt doar ziua 1-2 ore de pauza.
Eu nu o strang ca nu suport. O pun doar asa cat sa fie acolo. O fii bine ?!
0
12-07-2015, ora 19:39
Glencora1
Nu este medic/terapeut
Glencora1
Baghera...banda aia e f importanta, ajuta implantul sa coboare in pozitie normala. E firesc sa nu o suporti acum, dar te obisnuiesti cu ea. O strangi usor si o porti 2s dc asa scrie in instructiuni. Eu inca o port dupa o luna pt ca implantul stang nu e coborat cat dreptul.
0
12-07-2015, ora 19:43
ana6
Nu este medic/terapeut
ana6
baghera1987 felicitari! recuperare rapida.pana la urma cat ai platit pentru operatie?
0
12-07-2015, ora 20:43
baghera1987
Nu este medic/terapeut
baghera1987
Am platit 3200 euro.
Am sunat dr ca eram panicata cu umflatura de la gat. A zis ca e un pic ciudat ca a urcat deasupra de clavicula, dar daca clipoceste e de la edem. Ca nu e formatiune tare e ceva aer.
Inca am ameteli. Cred ca anestezia generala nu mi.a priit.
Dureri sunt f suportabile.
Pt mine mai rau e tensiunea, edemele si ametelile.
0
12-07-2015, ora 21:50
bela25
Nu este medic/terapeut
bela25
Iuliana, Dr Totir e in tara, maine am consultatie. Primul nr de pe site e al asistentei, poti suna pt o programare la el.

Baghera, clipocitul ala ciudat l-am simtit si eu, e ca si cum ai apasa un burete. Trece dupa vre-o saptamana.
0
12-07-2015, ora 21:53
monika24
Nu este medic/terapeut
monika24
Pune poza bagheraaaaa :)
0
12-07-2015, ora 23:20
AniMa22
Nu este medic/terapeut
AniMa22
Buna! M-am operat acum 4 zile la Tm la dr. Bratu (eu sunt din Buc). Eu am avut o chimie super cu el si nu am nici cea mai mica indoiala ca nu m-ar fi operat el. Sanii ii am inca bandajati in partea de jos ca sunt sustinuti de niste plasturi. Port si banda elastica deasupra sanilor sub care am niste comprese uscate la sanul stang care sa apese putin mai tare pe el caci acela este mai umflat.
Nu mi-a fost deloc rau dupa anestezie. De 2 zile nu mai iau medicamente de dureri ci doar antibioticul inca 4 zile.
Fiind din Buc mi l-au recomandat pe dr. Radu Ionescu pt consultatii si voi merge maine la el sa vad ce zice.
Experienta mea a fost super, acum astept sa treaca presiunea asta de pe piept si cele 2 sapt mai grele ca sa pot dormi si pe o parte caci spatele ma omoara.
Abia dupa ce scot plastirii de pe sani o sa ii pot vedea ca lumea. Momentan sunt tzuguiati de la edem si nu-mi pot face o idee de rezultat. Cert e ca sunt mai mari :-))
Bafta celor care urmeaza sa se opereze!
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 175217531754 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •