Implant silicon sani
Karla, da chiar am avut noroc cu dr.Ionescu. Este un om deosebit din cauza asta am vrut sa va impartasesc toata patania mea. Ma gandesc ca dc pe mine care nu am fost operata de el m-a tratat asa, imi inchipui cata atentie acorda pacientelor sale.
Sunt convinsa ca exista si alti medici buni si dedicati, dar alegeti cu atentie dupa suficienta informare.
Sunt convinsa ca exista si alti medici buni si dedicati, dar alegeti cu atentie dupa suficienta informare.
Buna fetele. Tocmai m.am operat. 325cc.habar n.am cum sunt ca fiind intinsa pe pat nu.mi fau seama de marime..durerile sunt inca sup
prtabile, probabil ca inca sunt sub efectul anesteziei, calmantelor
.
Sper sa fie buna marimea ðŸ˜
prtabile, probabil ca inca sunt sub efectul anesteziei, calmantelor
.
Sper sa fie buna marimea ðŸ˜
Rox, recuperare usoara si sa fii multumita de rezultat!!!
Glencora, recuperare usoara iti doresc. Sper sa fie totul ok pana la urma. Eu mai am un mic hop, sa inteleg :) azi am 3 saptamani, dar sunt relativ ok, inafara de un mic discomfort din cand in cand in partea stanga, totul pare ok.
Rox, 325 nu e mic, am vazut fete cu 290 care aratau f bine. Oricum o idee iti vei face dupa vreo 3 sapt.
Rox, 325 nu e mic, am vazut fete cu 290 care aratau f bine. Oricum o idee iti vei face dupa vreo 3 sapt.
Felicitari Rox si recuperare usoara :) Are dreptate bela 325 nu e mic. Eu am 290 cc la 1, 67 inaltime, 50 kg, 69 cm torace si sunt fff multumita. La mine se vad mari 290 cc.
@karla imi plac f mult sanii tai, mi se par foarte naturali...cu toate ca ai mei sunt 325, mi se par mai micuti decat ai tai ðŸ˜..poate ca depinde si altceva, nu numai marimea.daca ar arata ca ai tai as fi f miltumita... Am o intrebare, daca a mai patit careva, am sangerari, ca si cum mi.ar veni ciclu, cu toate ca nu ar fi timpul.as mai avea 10zile pana atunci..
Eu am tot 167cm.53-54kg.dar restul masurilor nu le stiu... Insa, chiar mi se par micuti, sper doar sa fie impresia mea. In nici um caz nu i.am vrut mari, insa totusi sa se observe 😉
Da Bela ca marime teoretic nu e mica.insa la corpul meu, doar putin cat am avut ocazia sa.i vad mi se par mici, repet, sper ca e doar impresia mea...nu as vrea sa regret de acum..sunt putin dezamagita. Durerile sunt suportabile atat timp cat stau in pat ðŸ˜ðŸ˜...
Rox, abia te-ai operat, vor prinde mai mult volum pentru ca se va relaxa muschiul. Sora-mea de exemplu m-a vazut la 2 sapt dupa operatie, iar acum la aproape 8 sapt cand ne-am reintalnit mi-a zis ca ce le-am facut de sunt asa mari fata de data trecuta :)) ce proiectie si ce forma ai?
Nici eu nu i-am vrut mari, adica tzatze (scuzati expresia), am vrut sani medii, frumosi si obraznici, exact asta i-am spus si medicului la prima consultatie.
De sangerari am mai auzit cazuri si aici pe forum dar nush adica nu mai retin din ce cauza apar, cred ca n-ar trebui sa te ingrijoreze...
Nici eu nu i-am vrut mari, adica tzatze (scuzati expresia), am vrut sani medii, frumosi si obraznici, exact asta i-am spus si medicului la prima consultatie.
De sangerari am mai auzit cazuri si aici pe forum dar nush adica nu mai retin din ce cauza apar, cred ca n-ar trebui sa te ingrijoreze...
Rox, cd coboara prind mai mult volum mai ales dc ai anatomic.
Eu am 330mentor anatomic high profile si mi s-au parut prea mari cd i-am vaZut, dar m-am obisnuit cu ei. Ac nu mi se mai par mari mi se par ok pt mine:1.74 si 58kg. Sigur incapea mai mult, dar eu sani mici am avut intotdeauna si nu ii vreau f mari. De la cupa B am trecut la cupa C. Dc nu ii aveam sosete dupa aproape 2ani de alaptat eram fericita cu ce aveam.
Multumesc, fetelor. Sper sa fiu bine si luna viitoare pe vremea asta sa nu mai am nicio grija.
Eu am 330mentor anatomic high profile si mi s-au parut prea mari cd i-am vaZut, dar m-am obisnuit cu ei. Ac nu mi se mai par mari mi se par ok pt mine:1.74 si 58kg. Sigur incapea mai mult, dar eu sani mici am avut intotdeauna si nu ii vreau f mari. De la cupa B am trecut la cupa C. Dc nu ii aveam sosete dupa aproape 2ani de alaptat eram fericita cu ce aveam.
Multumesc, fetelor. Sper sa fiu bine si luna viitoare pe vremea asta sa nu mai am nicio grija.
Buna fetelor..vad la voi rezultate destul de frumoase.Eu am acum pe 27 programare la dr. Marius Popescu si as vrea sa stiu de la fetele care sunt operate la el cand ati fost la consultatie ati dat un acont ceva pentru programarea operatiei? Analizele unde vi le-ati facut ca eu nu sunt din bucureşti.
Karla sunt de aceiasi parere ca tine, nici eu nu.i vroiam mari, ba mai mult poza ta am salvato in tel cand am aratat prietenelor cum vr sa fie ðŸ˜.
Glencora eu am rotunde, nu anatomice.
Ma simt ametita, dar totusi nu pot dormi, nu ma ia somnul..nu am mancat nimic deocamdata...si parca ma simt slabita... Sa vad daca pot tr pe cineva din clinica sa.mi ia niste iaurturi sau banane.cu doctorul nu am vb inca ca mai are o operatie...il astept..
Glencora eu am rotunde, nu anatomice.
Ma simt ametita, dar totusi nu pot dormi, nu ma ia somnul..nu am mancat nimic deocamdata...si parca ma simt slabita... Sa vad daca pot tr pe cineva din clinica sa.mi ia niste iaurturi sau banane.cu doctorul nu am vb inca ca mai are o operatie...il astept..
Rox, eu in prima zi n-am mancat nimic...nu stiu de ce. Decat perfuzii. :) si la cezariana la fel nu ne-au dat mancare. :)
Coboara si alea rotunde si prind volum altfel decat sunt acum. O sa fie frumosi o sa vezi. :)
Coboara si alea rotunde si prind volum altfel decat sunt acum. O sa fie frumosi o sa vezi. :)
WOW Rox, mercii :) In prima zi nici eu n-am mancat, nu-mi era foame dar dupa cezariana de ex imi era foame si nu-mi dadeau ei mancare, doar ceai :))
Dudunik, nu am dat acont, am platit in ziua operatiei. Analizele le-am facut la o clinica la mine in oras. Bafta multa!
Dudunik, nu am dat acont, am platit in ziua operatiei. Analizele le-am facut la o clinica la mine in oras. Bafta multa!
Multumesc Karla81...abia aştept sa vad cand ma poate programa ptr operatie.
Am incercat sa mananc un iaurt, dar parca am senzatie de voma dupa el, asa ca renunt.o sa mananc eu maine 😉
Sper sa pot dormi la noapte ca ma simt obosita.m.am ridicat, am mers, insa nu pot mult ca ametesc..
Glencora recuperare usoara! N-am stiut ca ai avut probleme, dar de asta suntem aici sa ne spunem experientele, cu bune si rele. Totusi din ce inteleg aceste riscuri nu sunt chiar asa de mari, nu? ca altfel nu s-ar mai opera lumea, ma gandesc, dar intr-un fel e normal, la urma urmei e o operatie. M-am speriat un pic cand am auzit si de cazul acela cu embolie, oare din ce cauza a aparut? Am fost azi la medicul de familie, care mi-a spus ca are si ceva functie in colegiul medicilor, si cica nu exista nici o recomandare din partea colegiului medicilor legata de tehnica prin axila, si de fapt colegiul cica nu face recomandari legate de tehnici. Spunea ca asa a fost si la inceput cu chirurgia endoscopica la burta, lumea era reticenta la inceput si acum e in mare voga, ma rog, nu stiu daca vreau neaparat prin axila, dar suna tentant daca poti obtine acelasi rezultat dar sa nu ai cicatrici la sani. Astept raspunsul de la doctorii din America, ca am scris si acolo :), pana la urma trebuie sa fii informata in detaliu cand vrei sa faci pasul asta!
Serendipity...embolia pulmonara este un cheag de sange care obstructioneaza o artera si poate aparea in urma interventiei chirurgicale.
Riscuri exista, insa cele mai importante riscuri sunt si cele mai rare. De exemplu riscul d infectie e de 1% si cred ca riscul de serom e mai mic de atat sau pe acolo. Cu toate astea eu am fost "norocoasa" aia 1%.
Ti-am zis dc vrei axila te poti adresa dr.Porumb. Dupa ce am citit mai multe nu cred ca este o operatie mai grea sau cu mai multe riscuri decat cea prin abord inframamar. Cred decat ca este o tehnica relativ noua si probabil o procedura mai laborioasa pt medic.
Riscuri exista, insa cele mai importante riscuri sunt si cele mai rare. De exemplu riscul d infectie e de 1% si cred ca riscul de serom e mai mic de atat sau pe acolo. Cu toate astea eu am fost "norocoasa" aia 1%.
Ti-am zis dc vrei axila te poti adresa dr.Porumb. Dupa ce am citit mai multe nu cred ca este o operatie mai grea sau cu mai multe riscuri decat cea prin abord inframamar. Cred decat ca este o tehnica relativ noua si probabil o procedura mai laborioasa pt medic.
Maine ma operez.. in sfarsit o sa am sani..nu o sa mai fiu baietel.. abia astept :))
Mai fetelor pe voi va doare spatele, coloana?eu am 3 sapt de la op si ma tot doare, ori o fi de la marimea implantului?am 425cc la 1, 63 si 57 kg.masaj faceti?cam cit pe zi?
Gia832 Durerile sunt normale, eu aveam pb cu colana si înainte, discopTie lombara si spondiloza cervicala, implantul e mai maricel si asta poate fi cauza, pt dureri de coloana ia Arcoxia, eu luam si când făceam fizioterapie dar am luat si acum când ma durea, ( recomandat si de doctor) acum sunt mai rare când stau mult pe scan sau in picioare. Sănătate multă! Eu nu am făcut masaj, doar uşor cand aplicam o crema hidratanta.
Mult succes Ella1Ella! Asteptam vesti si o poza cat mai curand 💋
Buna fetelor, de curând am fost operata la sâni 375 cc implant rotund submuscular, am dureri încă din prima zi acceptabile dar cel mai rău e ca nu m-a pot ridica din pat fără ajutor si îmi folosesc braţele foarte puţin. E vre-un motiv de îngrijorare asta?nu am văzut p nimeni sa se plângă de recuperare.
Recuperarea mi se pare extrem de grea si dureroasa !
Joanabog eşti operata de 4 zile, trebuie sa ai răbdare, durerile sunt normale, după o săptămana o sa începi sa te simţi mai bine, respecta medicamentatia care ţi a fost prescrisa de medic, cu antibiotic si cele pentru durere si. Urmând o sa te simţi bine, si da, in aceasta perioada numirea îţi mişti mâinile, nu e indicat sa le ridici ca sa se poată fixa implantul bine, recuperare uşoară! Dacă aveai un implant mult mai mare durerile puteau fi insuportabile, de ce eşti Nemulţumită de dimensiune, cât ai toracele si cât era sânul tau natural? Avem aceeaşi măsura la implant, dacă din prima zi ţi S a părut ca dimensiunea e mica, cand se va duce inflamarea si vor începe sa se aseze atunci ţi se vor părea foarte mici. Recuperare uşoară !
Joanaburg si mie mi se pare f grea recuperarea, eu sunt operata ieri si am o presiune groaznica la sani, ma dor si bratele(sus la umeri)...si mie mi s.au parut mici sanii mei, dar o sa vad dupa ce da jos bandajele.
Joana...sunt maari, mie asa min se par. :)
Cred ca nu m-ai citit pe mine vaitandu-ma :))) Pt mine recuperarea a fost mai grea decat cea dupa cezariana. Am avut dureri de spate (omoplatul drept) cam 3saptamani. Dar trec toate si le uiti. Nici nu ma ajuta nimic, nici diclifenac, nici ketonal, nimic.
Cred ca nu m-ai citit pe mine vaitandu-ma :))) Pt mine recuperarea a fost mai grea decat cea dupa cezariana. Am avut dureri de spate (omoplatul drept) cam 3saptamani. Dar trec toate si le uiti. Nici nu ma ajuta nimic, nici diclifenac, nici ketonal, nimic.
Fetelor, nu stati cu greturi si ameteli. Eu le.am zis ca mi.e greata si am primit osedron intravenos. In 5 min imi disparea greata. Nu e indicat sa vomitati pt ca fortati muschii.
Daca nu mancati o sa primiti glucoza intravenos. Puteti incerca sa beti putina cafea. Eu m.am trezit din op ci tensiune 7 cu 4.
La cine v.ati operat?
Va doresc recuperare usoaraaaaa. Pasul greu l.ati facut 😊
Eu azi am o saptamana de la operatie. Ma simt f bine
Ieri am terminat cu arcoxia. Paracetamol pt dureri nu am mai luat de 3 zile pt ca nu am avut dureri.
Presiunea a mai scazut. Doar dimineata ma trezesc cu 2 bolovani tari care ma apasa.
Ma impac surprinzator de bine cu dormitul pe spate...eu care am dormit ca broastele pe burta toata viata. 😂
Maine merg la primul control si voi incepe cu stratamedul.
Daca nu mancati o sa primiti glucoza intravenos. Puteti incerca sa beti putina cafea. Eu m.am trezit din op ci tensiune 7 cu 4.
La cine v.ati operat?
Va doresc recuperare usoaraaaaa. Pasul greu l.ati facut 😊
Eu azi am o saptamana de la operatie. Ma simt f bine
Ieri am terminat cu arcoxia. Paracetamol pt dureri nu am mai luat de 3 zile pt ca nu am avut dureri.
Presiunea a mai scazut. Doar dimineata ma trezesc cu 2 bolovani tari care ma apasa.
Ma impac surprinzator de bine cu dormitul pe spate...eu care am dormit ca broastele pe burta toata viata. 😂
Maine merg la primul control si voi incepe cu stratamedul.
Eu primul impact cu sanii pe care l-am avut a fost : ce mari si grei sunt 😂😂😂.
Inca imi par mari. Ma mai lovesc de ei pt ca nu apreciez bine distanta inca..fiind obisnuita fara sani 😂
Inca imi par mari. Ma mai lovesc de ei pt ca nu apreciez bine distanta inca..fiind obisnuita fara sani 😂
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16probleme ale sanilor
- 21vreau silicoane
- 3Am un san mai mare si unul mai mic
- 7Rog parerea unui medic: operata de nodul mamar care se pare ca a fost canceros
- 6silioane si virusul HIV
- 33marire sani - recomandari
- 51Despre marirea de sani
- 14sani mariti natural
- 27implant silicon sani
- 14ridicare sani
- 0implant mamar
- 6cancer san cu metastaze vertebrale
- 5Mancarime mamelon
- 2implant mamar
- 0Schimbare implanturi silicon si vaginoplastie
- 1Implant mamar
- 0Stan Vitalie da sau nu?
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: