Implant silicon sani
Însă mare atenţie! Iti recomand pentru liniştea ta sa faci un RMN.eu am avut chisturile 4 ani am făcut tratament anual si din contra au crescut! Am decis sa merg la un prof.Christoph Zielinski la clinica Gral medical in Bucureşti..foarte scump ce e drept dar a meritat..si acolo au descoperit k defatpt acele chisturi ereau tumori in format RADS-3.(benign)sunt foarte multe formaţiuni tumorale, chisturi etc care nu trebuiesc scoşi..tot medicul estetician mi-a scos tumorile pentru ca a mai făcut-o nu orice medic face acest lucru..eu îţi doresc mult noroc daca o sa faci acest pas durerile sunt putin mai mari la acel sân fiind tăiat de 2 ori depinde si unde ai chisturile in orice caz nu ti le va scoate pe aceeaşi tăietura de implant pentru a nu îţi cauza la glanda mamară..
Fetelor cu dormitul pe părţi, pe burta, purtat bustiera e bine sa se respecte indicaţiile. Si fiecare sa si asume doar ştie la ce se aşteaptă, indiferent ca suporta sau nu, si asta tot pentru binele nostru si pentru sănătatea noastră, chiar dacă începi sa te simţi mai bine nu trebuie forţat, implantul trebuie sa se aseze, sa ia o forma frumoasa, nu mai târziu sa dam vina pe medic... Sunt lucruri care depind si de noi însine! Eu puteam sa dorm pe lateral după 2 sapt, dar am preferat sa respect ce mi S a spus. Acum la 6 saptamâni mi S a spus gata cu bustiera, ziua nu o mai port, dar seara ma simt super ok sa dorm cu ea, mai in siguranţă...
La inceput asa am zis si eu cu dormitul pe spate, ca nu e asa rau, acum la aproape 4 saptamani, am dureri cumplite. Dimineata mi se taie spatele, de abia stau in picioare, aproape ca nu pot respira. Eu sunt obisnuita cu durerile de spate, am 2 discuri herniate lombar si unul cervical, dar durerile astea mi-au intrecut orice cosmar :((
Imi pare RAU bella25, sanatate multa si sper sa iti treaca durerile!
Lotusflower. Eu mi-am scos un nodul.3in 1. Lifting, implant, scos nodul. Se poate, depinde de doctor iar dacă ţi scoţi e bine să-i si examinezi la un laborator.
Bună fetelor!
Fetele care sunt operate mai mult de 3 luni vi s-a întâmplat sa simţi unul dintre sani mai greu şi sa va doara mamelonul? Eu am am făcut 3 luni şi am crezut ca deja am scăpat de înţepături, furnicături sau alte senzaţii de genul acesta, dar uite ca de 2 zile mă cam supăra sanul stang. Il simt greu şi mamelonul fff sensibil (puţin umflat). Pup. 💋
Fetele care sunt operate mai mult de 3 luni vi s-a întâmplat sa simţi unul dintre sani mai greu şi sa va doara mamelonul? Eu am am făcut 3 luni şi am crezut ca deja am scăpat de înţepături, furnicături sau alte senzaţii de genul acesta, dar uite ca de 2 zile mă cam supăra sanul stang. Il simt greu şi mamelonul fff sensibil (puţin umflat). Pup. 💋
Buna fetelor, am o luna jumate de la operatie si inca nu mi.au cazut cojile de pe cicatrici in totalitate... a mai patit cineva asa ?
Fetelor mai sunt si plasturii antireumatici cu cap de tigru sunt foarte buni pt dureri incercati.iau imediat durerea..
Monique si eu mai am coji încă nu au picat nici la mn complect !fetele dar eu îmi simt implantu la mana sub sân acum dupa ce sau mai dezumflat asa i-l simţiţi si voi?adica de la mamelon putin mai in jos mai ales cand i masez
Serenayda...si eu il simt pt ca glanda mea nu e suficient de mare sa il acopere in intregime. Cred ca sunt fete care nu-l simt. Important este sa nu se vada diferenta intre implant si glanda, adica sa iti dai seama cd te uiti unde e implantul. Cred ca e normal sa-l simti.
Ma gândeam k daca e submuscular nu se simt.. Ms de răspuns Glencora
Ma cam doare sanul stang.. cel drept nu ma mai deranjeaza asa tare..este normal sa fie asa sau ar trebui sa ma ingrijorez?? Am doar 3 zile dar partea dreapta chiar nu ma doare si mana o pot misca mai bn decat cea stanga
Multumesc de raspunsuri, sunteti mi-nu-na-te :)
In orice caz, azi ma duc la dr Juravle si vad ce o sa mi spuna.
In orice caz, azi ma duc la dr Juravle si vad ce o sa mi spuna.
Azi am inceput si eu cu stratamedul. Mi.am vazut taieturile pt prima data. M.a luat o greata de mor cand le.am vaz. 😢 la sanul drept in capat imi supureaza un pic. Cred ca a fost nodul sau ceva. Am impresia ca imi pica sanii de cand am dat plasturii jos. Desi aia nu sustineau nimic
Era psihica treaba.
Sanul drept il simt mai incordat. E mai sus decat stangul si inca am momente cand aud zgomot in el. Mana dreapta imi amorteste f des.
Mie una mi se pare ca acum incepe greul. 😕
Era psihica treaba.
Sanul drept il simt mai incordat. E mai sus decat stangul si inca am momente cand aud zgomot in el. Mana dreapta imi amorteste f des.
Mie una mi se pare ca acum incepe greul. 😕
Baghera...intreaba medicul dc e normal sa supureze;poate te duci sa te vada totusi. Nu vrei sa vezi cata taietura am eu la sanul drept de unde a trebuit indepartat tesutul afectat, dar nu ma deranjeaza ca in timp nu se mai observa.
Sanii evolueza diferit, dar in 3-6luni ar trebui sa arate aproximativ la fel ca identici nu vor fi niciodata.
Sanii evolueza diferit, dar in 3-6luni ar trebui sa arate aproximativ la fel ca identici nu vor fi niciodata.
L-am sunat si a zis ca e ok. Cred ca a fost nodul acolo.
Am fost la el vineri. Nu pot sa merg cand am o prb pt ca e la 300 km. Doar la tel.
Mi.a zis sa nu dau cu stratamed exact acolo daca supureaza ci cu ulei, crema de corp, pana se inchide
Dreptul ma doare si parca ma tine asa. Stangul zici ca nu am fost operata.
Am fost la el vineri. Nu pot sa merg cand am o prb pt ca e la 300 km. Doar la tel.
Mi.a zis sa nu dau cu stratamed exact acolo daca supureaza ci cu ulei, crema de corp, pana se inchide
Dreptul ma doare si parca ma tine asa. Stangul zici ca nu am fost operata.
Baghera...sincer eu as da cu betadina sau rivanol pana se vindeca nu cu ulei sau crema de corp. Dar, mnah, e numai parerea mea si eu nu sunt medic. :)
@Chanel, mersi, astept sa treaca cele 6 sapt sa scap de dormitul pe spate si sa pot sa fac ceva miscare.
@Ella, pe mine si acum cateodata ma doare cel stang, cel drept a fost ok din prima zi. Mana dreapta si eu am putut sa o misc mai bine, pt ca o folosesti mai des.
@baghera, si eu zic ca e mai ok sa dai cu ceva care dezinfecteaza, betadina etc, uleiul si cremele pot sa stranga bacterii.
@Ella, pe mine si acum cateodata ma doare cel stang, cel drept a fost ok din prima zi. Mana dreapta si eu am putut sa o misc mai bine, pt ca o folosesti mai des.
@baghera, si eu zic ca e mai ok sa dai cu ceva care dezinfecteaza, betadina etc, uleiul si cremele pot sa stranga bacterii.
Am dat cu betadina. Pare ok. E ff putin . Dar na..ma panichez 😂
Fetele maine dimineata o sa fie prima data cand o sa fiu singura.nu stiu cum o sa ma dau jos din pat, ca mi.e aproape imposibil..voi va dati sungure jos, aveti vreo metoda??? Abia e a 6 zi dupa operatie...
Stai la marginea patului sa poţi pune direct un picior jos, mapoi împinge si din abdomen, durerea încă o vei simţi Timp de cAteva zeci de secunde, apoi de pe parginea patului te ridici, succes si sper ca durerile sa dispară curând!
Stiti cumva daca inotul intensiv (1-2 ore zilnic) poate afecta silicoanele? Exista restrictii privind stilurile de inot? La cat de la operatie se poate practica inotul?
Multumesc! :-*
Multumesc! :-*
Buna fetelor. De ceva timp va urmăresc... Si ma bucur pt ca v-aţi îndeplinit o dorinţa. Si eu vreau sa fac acest pas. Însă datorită efortului pe care il depun la job...trebuie sa mai aştept pana in Octombrie. Cine imi recomanda si mie un doctor bun. In Cluj, Arad, sau Braşov. Momentan sunt in Oradea. Iniţial ma gândeam la porumb...dar am auzit ca are preţurile destul de ridicate.iar eu nu imi permit mai mult de 3000€ cu toate costurile incluse. Nişte sfaturi? Multumesc :)
Harap alb la arad dr meu Micluta Dan 2500 euro sau Horia Siclovan aprox 3000 e
Lia915, am inotat eu ft.putin 2 metri, nu exagerez si am facut o febra musculara ft.tare.Nu recomand(am 6 luni)
Harap Alb, recomand Horia Siclovan din Arad.Merge doar pe natural!
Mersi de afaturi Chanell.am reusit...m.am dat jos din pat, dar am dormit foarte ridicata de frica ca nu ma mai pot ridica.
Fetele va rog spuneti.mi si mie dupa cat timp o sa ma pot ridica linistita din pat?nu.i problema de dormit pe spate, dar ridicatul din pat e f greu...
Fetele va rog spuneti.mi si mie dupa cat timp o sa ma pot ridica linistita din pat?nu.i problema de dormit pe spate, dar ridicatul din pat e f greu...
Rox, eu am reusit sa ma ridic singura in a 11 zi, dar nu a fost prea placut.
Acum ma ridic tot dupa metoda lui Chanell cu picioarele jos, dar amorteala de dimineata inca e, nu asa de rau ca la inceput, dar e.
Acum ma ridic tot dupa metoda lui Chanell cu picioarele jos, dar amorteala de dimineata inca e, nu asa de rau ca la inceput, dar e.
Fetelor, eu m.am ridicat singura a 2a zi dupa operatie. Cand am ajuns acasa.
La spital m-au ajutat asistentele.
Acasa m.am descurcat singura.
Va impingeti din abdomen. Ca atunci cand faci abdomene ! Impingi cu forta in fata in timp ce iti incorzi abdomenul.
E o miscare scurta. Dupa aceea puneti un picior jos si va ridicati din pat fara sa va sprijiniti in nimic.
@harapalb, pt Arad Horia Siclovan - 3000.
Daca tii la marime iti recomand dr meu, Ovidiu Ivan -3200 Cj
La spital m-au ajutat asistentele.
Acasa m.am descurcat singura.
Va impingeti din abdomen. Ca atunci cand faci abdomene ! Impingi cu forta in fata in timp ce iti incorzi abdomenul.
E o miscare scurta. Dupa aceea puneti un picior jos si va ridicati din pat fara sa va sprijiniti in nimic.
@harapalb, pt Arad Horia Siclovan - 3000.
Daca tii la marime iti recomand dr meu, Ovidiu Ivan -3200 Cj
Baghera e mare cicatricea sub sani? ca din ce ne spui, ma cam sperie un pic chestia asta, nu prea as vrea cicatrici la sani, mai ales daca sunt asa mari. Am programare la dr Porumb saptamana asta la o consultatie, ca din ce inteleg, el e singurul care face tehnica asta prin axila. Am scris si in USA la un dr Charles Wallace, care face tehnica asta, si am primit raspunsul de la clinica lui:
"The transaxillary approad is a nice way to go if you do not want a scar on the breast. The only reason there are rumors about the axillary approach, is that most doctors either do not know how to do it properly, or have not invested in the equipment because of price! There is not a higher risk of asymmetry with a skilled plastic surgeon who has performed many of these.
Every woman's breasts are different and like Dr. Wallace always says, "No key fits every lock". The shape of your breast also determines whether it would be better to go axillary or inframmary.
"The transaxillary approad is a nice way to go if you do not want a scar on the breast. The only reason there are rumors about the axillary approach, is that most doctors either do not know how to do it properly, or have not invested in the equipment because of price! There is not a higher risk of asymmetry with a skilled plastic surgeon who has performed many of these.
Every woman's breasts are different and like Dr. Wallace always says, "No key fits every lock". The shape of your breast also determines whether it would be better to go axillary or inframmary.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4de ce ma dor sfarcurile?
- 19De un an imi curge un san
- 36chirurg bun timisoara pt. san
- 28Stadiul in care se afla cancerul?
- 14sani mariti natural
- 6sanii mei nu au aceeasi marime: unul e mai mic decat celalalt
- 3marirea sanilor
- 11In urma operatiei de sani, am ramas cu cicatrici
- 5Implant 400 cc-prea mult? Am nevoie de sfaturile voastre.
- 9Ajutati-ma va rog. implant mamar, operatia s-a desfacut dupa 2 sapt
- 13cancer la san
- 0pastilele push-up influenteaza un test de sarcina?
- 3Marirea sanilor
- 14Tumora maligna la san
- 4lifting mamar va rog sa-mi recomandati un doctor bun
- 1proteze polytech
- 0Micşorarea mameloanelor
- 1Mastopexie cu implant mamar
- 0Recomandare Dr. Simona Manea
- 0Va rog, putin ajutor! mare diferenta intre sani dupa operatie
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: