Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 176117621763 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
19-07-2015, ora 18:34
SerenaYda
Nu este medic/terapeut
SerenaYda
Însă mare atenţie! Iti recomand pentru liniştea ta sa faci un RMN.eu am avut chisturile 4 ani am făcut tratament anual si din contra au crescut! Am decis sa merg la un prof.Christoph Zielinski la clinica Gral medical in Bucureşti..foarte scump ce e drept dar a meritat..si acolo au descoperit k defatpt acele chisturi ereau tumori in format RADS-3.(benign)sunt foarte multe formaţiuni tumorale, chisturi etc care nu trebuiesc scoşi..tot medicul estetician mi-a scos tumorile pentru ca a mai făcut-o nu orice medic face acest lucru..eu îţi doresc mult noroc daca o sa faci acest pas durerile sunt putin mai mari la acel sân fiind tăiat de 2 ori depinde si unde ai chisturile in orice caz nu ti le va scoate pe aceeaşi tăietura de implant pentru a nu îţi cauza la glanda mamară..
0
19-07-2015, ora 19:15
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Fetelor cu dormitul pe părţi, pe burta, purtat bustiera e bine sa se respecte indicaţiile. Si fiecare sa si asume doar ştie la ce se aşteaptă, indiferent ca suporta sau nu, si asta tot pentru binele nostru si pentru sănătatea noastră, chiar dacă începi sa te simţi mai bine nu trebuie forţat, implantul trebuie sa se aseze, sa ia o forma frumoasa, nu mai târziu sa dam vina pe medic... Sunt lucruri care depind si de noi însine! Eu puteam sa dorm pe lateral după 2 sapt, dar am preferat sa respect ce mi S a spus. Acum la 6 saptamâni mi S a spus gata cu bustiera, ziua nu o mai port, dar seara ma simt super ok sa dorm cu ea, mai in siguranţă...
0
19-07-2015, ora 21:39
bela25
Nu este medic/terapeut
bela25
La inceput asa am zis si eu cu dormitul pe spate, ca nu e asa rau, acum la aproape 4 saptamani, am dureri cumplite. Dimineata mi se taie spatele, de abia stau in picioare, aproape ca nu pot respira. Eu sunt obisnuita cu durerile de spate, am 2 discuri herniate lombar si unul cervical, dar durerile astea mi-au intrecut orice cosmar :((
0
19-07-2015, ora 21:56
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Imi pare RAU bella25, sanatate multa si sper sa iti treaca durerile!
0
19-07-2015, ora 22:19
runi
Nu este medic/terapeut
runi
Lotusflower. Eu mi-am scos un nodul.3in 1. Lifting, implant, scos nodul. Se poate, depinde de doctor iar dacă ţi scoţi e bine să-i si examinezi la un laborator.
0
19-07-2015, ora 23:53
Kissa06
Nu este medic/terapeut
Kissa06
Bună fetelor!
Fetele care sunt operate mai mult de 3 luni vi s-a întâmplat sa simţi unul dintre sani mai greu şi sa va doara mamelonul? Eu am am făcut 3 luni şi am crezut ca deja am scăpat de înţepături, furnicături sau alte senzaţii de genul acesta, dar uite ca de 2 zile mă cam supăra sanul stang. Il simt greu şi mamelonul fff sensibil (puţin umflat). Pup. 💋
0
20-07-2015, ora 03:45
moniquee
Nu este medic/terapeut
moniquee
Buna fetelor, am o luna jumate de la operatie si inca nu mi.au cazut cojile de pe cicatrici in totalitate... a mai patit cineva asa ?
0
20-07-2015, ora 09:26
andreea.1987
Nu este medic/terapeut
andreea.1987
Fetelor mai sunt si plasturii antireumatici cu cap de tigru sunt foarte buni pt dureri incercati.iau imediat durerea..
0
20-07-2015, ora 10:05
SerenaYda
Nu este medic/terapeut
SerenaYda
Monique si eu mai am coji încă nu au picat nici la mn complect !fetele dar eu îmi simt implantu la mana sub sân acum dupa ce sau mai dezumflat asa i-l simţiţi si voi?adica de la mamelon putin mai in jos mai ales cand i masez
0
20-07-2015, ora 11:08
Glencora1
Nu este medic/terapeut
Glencora1
Serenayda...si eu il simt pt ca glanda mea nu e suficient de mare sa il acopere in intregime. Cred ca sunt fete care nu-l simt. Important este sa nu se vada diferenta intre implant si glanda, adica sa iti dai seama cd te uiti unde e implantul. Cred ca e normal sa-l simti.
0
20-07-2015, ora 11:11
SerenaYda
Nu este medic/terapeut
SerenaYda
Ma gândeam k daca e submuscular nu se simt.. Ms de răspuns Glencora
0
20-07-2015, ora 11:18
Ella1Ella
Nu este medic/terapeut
Ella1Ella
Ma cam doare sanul stang.. cel drept nu ma mai deranjeaza asa tare..este normal sa fie asa sau ar trebui sa ma ingrijorez?? Am doar 3 zile dar partea dreapta chiar nu ma doare si mana o pot misca mai bn decat cea stanga
0
20-07-2015, ora 11:24
Lotusflower
Nu este medic/terapeut
Lotusflower
Multumesc de raspunsuri, sunteti mi-nu-na-te :)
In orice caz, azi ma duc la dr Juravle si vad ce o sa mi spuna.
0
20-07-2015, ora 11:27
baghera1987
Nu este medic/terapeut
baghera1987
Azi am inceput si eu cu stratamedul. Mi.am vazut taieturile pt prima data. M.a luat o greata de mor cand le.am vaz. 😢 la sanul drept in capat imi supureaza un pic. Cred ca a fost nodul sau ceva. Am impresia ca imi pica sanii de cand am dat plasturii jos. Desi aia nu sustineau nimic
Era psihica treaba.

Sanul drept il simt mai incordat. E mai sus decat stangul si inca am momente cand aud zgomot in el. Mana dreapta imi amorteste f des.

Mie una mi se pare ca acum incepe greul. 😕
0
20-07-2015, ora 11:44
Glencora1
Nu este medic/terapeut
Glencora1
Baghera...intreaba medicul dc e normal sa supureze;poate te duci sa te vada totusi. Nu vrei sa vezi cata taietura am eu la sanul drept de unde a trebuit indepartat tesutul afectat, dar nu ma deranjeaza ca in timp nu se mai observa.

Sanii evolueza diferit, dar in 3-6luni ar trebui sa arate aproximativ la fel ca identici nu vor fi niciodata.
0
20-07-2015, ora 12:07
baghera1987
Nu este medic/terapeut
baghera1987
L-am sunat si a zis ca e ok. Cred ca a fost nodul acolo.
Am fost la el vineri. Nu pot sa merg cand am o prb pt ca e la 300 km. Doar la tel.
Mi.a zis sa nu dau cu stratamed exact acolo daca supureaza ci cu ulei, crema de corp, pana se inchide

Dreptul ma doare si parca ma tine asa. Stangul zici ca nu am fost operata.
0
20-07-2015, ora 12:38
Glencora1
Nu este medic/terapeut
Glencora1
Baghera...sincer eu as da cu betadina sau rivanol pana se vindeca nu cu ulei sau crema de corp. Dar, mnah, e numai parerea mea si eu nu sunt medic. :)
0
20-07-2015, ora 15:31
bela25
Nu este medic/terapeut
bela25
@Chanel, mersi, astept sa treaca cele 6 sapt sa scap de dormitul pe spate si sa pot sa fac ceva miscare.

@Ella, pe mine si acum cateodata ma doare cel stang, cel drept a fost ok din prima zi. Mana dreapta si eu am putut sa o misc mai bine, pt ca o folosesti mai des.

@baghera, si eu zic ca e mai ok sa dai cu ceva care dezinfecteaza, betadina etc, uleiul si cremele pot sa stranga bacterii.
0
20-07-2015, ora 17:09
baghera1987
Nu este medic/terapeut
baghera1987
Am dat cu betadina. Pare ok. E ff putin . Dar na..ma panichez 😂
0
20-07-2015, ora 22:30
rox23
Nu este medic/terapeut
rox23
Fetele maine dimineata o sa fie prima data cand o sa fiu singura.nu stiu cum o sa ma dau jos din pat, ca mi.e aproape imposibil..voi va dati sungure jos, aveti vreo metoda??? Abia e a 6 zi dupa operatie...
0
20-07-2015, ora 22:51
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Stai la marginea patului sa poţi pune direct un picior jos, mapoi împinge si din abdomen, durerea încă o vei simţi Timp de cAteva zeci de secunde, apoi de pe parginea patului te ridici, succes si sper ca durerile sa dispară curând!
0
20-07-2015, ora 22:57
Lia915
Nu este medic/terapeut
Lia915
Stiti cumva daca inotul intensiv (1-2 ore zilnic) poate afecta silicoanele? Exista restrictii privind stilurile de inot? La cat de la operatie se poate practica inotul?
Multumesc! :-*
0
20-07-2015, ora 22:59
harapalb
Nu este medic/terapeut
harapalb
Buna fetelor. De ceva timp va urmăresc... Si ma bucur pt ca v-aţi îndeplinit o dorinţa. Si eu vreau sa fac acest pas. Însă datorită efortului pe care il depun la job...trebuie sa mai aştept pana in Octombrie. Cine imi recomanda si mie un doctor bun. In Cluj, Arad, sau Braşov. Momentan sunt in Oradea. Iniţial ma gândeam la porumb...dar am auzit ca are preţurile destul de ridicate.iar eu nu imi permit mai mult de 3000€ cu toate costurile incluse. Nişte sfaturi? Multumesc :)
0
21-07-2015, ora 00:03
monika24
Nu este medic/terapeut
monika24
Harap alb la arad dr meu Micluta Dan 2500 euro sau Horia Siclovan aprox 3000 e
0
21-07-2015, ora 01:53
Alina Ant
Nu este medic/terapeut
Alina Ant
Lia915, am inotat eu ft.putin 2 metri, nu exagerez si am facut o febra musculara ft.tare.Nu recomand(am 6 luni)
0
21-07-2015, ora 01:54
Alina Ant
Nu este medic/terapeut
Alina Ant
Harap Alb, recomand Horia Siclovan din Arad.Merge doar pe natural!
0
21-07-2015, ora 06:17
rox23
Nu este medic/terapeut
rox23
Mersi de afaturi Chanell.am reusit...m.am dat jos din pat, dar am dormit foarte ridicata de frica ca nu ma mai pot ridica.

Fetele va rog spuneti.mi si mie dupa cat timp o sa ma pot ridica linistita din pat?nu.i problema de dormit pe spate, dar ridicatul din pat e f greu...
0
21-07-2015, ora 07:28
bela25
Nu este medic/terapeut
bela25
Rox, eu am reusit sa ma ridic singura in a 11 zi, dar nu a fost prea placut.
Acum ma ridic tot dupa metoda lui Chanell cu picioarele jos, dar amorteala de dimineata inca e, nu asa de rau ca la inceput, dar e.
0
21-07-2015, ora 08:42
baghera1987
Nu este medic/terapeut
baghera1987
Fetelor, eu m.am ridicat singura a 2a zi dupa operatie. Cand am ajuns acasa.

La spital m-au ajutat asistentele.
Acasa m.am descurcat singura.

Va impingeti din abdomen. Ca atunci cand faci abdomene ! Impingi cu forta in fata in timp ce iti incorzi abdomenul.
E o miscare scurta. Dupa aceea puneti un picior jos si va ridicati din pat fara sa va sprijiniti in nimic.

@harapalb, pt Arad Horia Siclovan - 3000.
Daca tii la marime iti recomand dr meu, Ovidiu Ivan -3200 Cj
0
21-07-2015, ora 09:15
serendipity213
Nu este medic/terapeut
serendipity213
Baghera e mare cicatricea sub sani? ca din ce ne spui, ma cam sperie un pic chestia asta, nu prea as vrea cicatrici la sani, mai ales daca sunt asa mari. Am programare la dr Porumb saptamana asta la o consultatie, ca din ce inteleg, el e singurul care face tehnica asta prin axila. Am scris si in USA la un dr Charles Wallace, care face tehnica asta, si am primit raspunsul de la clinica lui:
"The transaxillary approad is a nice way to go if you do not want a scar on the breast. The only reason there are rumors about the axillary approach, is that most doctors either do not know how to do it properly, or have not invested in the equipment because of price! There is not a higher risk of asymmetry with a skilled plastic surgeon who has performed many of these.
Every woman's breasts are different and like Dr. Wallace always says, "No key fits every lock". The shape of your breast also determines whether it would be better to go axillary or inframmary.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 176117621763 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •