Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 177417751776 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
10-08-2015, ora 12:27
Alina Ant
Nu este medic/terapeut
Alina Ant
Buna, felicitari noilor posesoare!Chanell imi pare rau de incident!Stie cineva la cate luni pot incepe sala mai serios?Am 7 luni jum, ma simt ca un titirez deja:)))
0
10-08-2015, ora 13:01
Amalutza89
Nu este medic/terapeut
Amalutza89
Ce fac fetele noi operate????eu azi fac o ecografie
0
10-08-2015, ora 13:46
glow19
Nu este medic/terapeut
glow19
@andreea1987, ai mesaj privat :)

@Alina Ant, ar trebui sa fie ok, dar incearca sa o iei treptat, nu te forta, iar daca simti un discomfort, opreste-te. :)
0
10-08-2015, ora 14:45
runi
Nu este medic/terapeut
runi
As vrea sa stiu fetele operate la Dr Totir, cu cicatricile cum s-au vindecat. Vreau sa imi fac o rinoplastie, si sa imi scoata si cicatricile de la sani.. E vreo fata cu rinoplastie la Dr Totir?
Glow19 cicatricea e foarte finut facuta, abia daca se mai vede.
0
10-08-2015, ora 15:31
glow19
Nu este medic/terapeut
glow19
@Runi, multumesc frumos, intr-adevar e f finuta, eu sper sa se faca si mai mica..am doar 4 luni, pana la un an tot mai se poate imbunatati. Eu ma dau si cu multe creme: Contractubex, Strademed, Bio Oil si inca o crema pe baza de plante. Este o fata care si-a facut rinoplastie la domnul dr Totir aici... Ai un rezultat f frumos, iar cicatricile tale nu mi se par foarte accentuate, esti chiar una dintre fetele cu cele mai frumoase rezultate la o operatie in "T", dar te inteleg ca vrei sa le scoti, cel putin pe cele de pe san :)
0
10-08-2015, ora 15:37
Alina Ant
Nu este medic/terapeut
Alina Ant
Glow19, deja fac kangoo...as vrea sa trec la forta..
0
10-08-2015, ora 18:01
wanna
Nu este medic/terapeut
wanna
Buna fetelor!

Cum sunteti?
Eu sunt ok, dupa aproape 2 sapt, pot spune ca mi-am revenit la 90 % din capacitatile normale doar ca acum parca i as vrea mai mari si mai rotunzi:))

Felicitari noilor operate si insanatosire grabnica !!! :*
0
10-08-2015, ora 18:05
wanna
Nu este medic/terapeut
wanna
Buna Lotusflower,

Sunt foarte bine...multumesc de intrebare ! :* pot spune ca m am recuperat destul de ok...intradevar inciziile o sa le simti ceva timp...eu le simt si acum putin umflate si ma deranjeaza inca...dar sunt sigura ca o sa treaca si asta destul de repede. Tu cum esti? :*
0
10-08-2015, ora 18:37
ana6
Nu este medic/terapeut
ana6
vai fetelor, ma apuca frica.vineri am programare la medic.
0
10-08-2015, ora 18:38
glow19
Nu este medic/terapeut
glow19
@Alina Ant Wow, kangoo...super, bravo! :D Daca deja faci kangoo, cred ca poti si forta, ai totusi 7 luni, dar ia-o treptat si nu te forta, daca simti ca e prea mult, ia greutati mai mici :) Sa ai spor! La cat timp ai inceput kangoo? Presupun ca inainte de kangoo ai facut sala mai usor...mai mult fitness, fandari, genuflexiuni, abdomene etc, nu-i asa?
0
10-08-2015, ora 19:04
Alina Ant
Nu este medic/terapeut
Alina Ant
Da am inceput cu banda doar mers cu inclinatie si cateva serii de abdomene.Acum fac doar kangoo, 1-2 ori pe saptamana, ma simt ft.bine.Nu simt nici o fortare nici dureri, absolut nimic.
0
10-08-2015, ora 19:21
runi
Nu este medic/terapeut
runi
Glow19, multumesc. Am pus poza cu cicatricea, si cred ca oricine si-ar dori sa le scoata..Fac un an si nu mai vad nici o imbunatatire.Cred ca in general la un lifting cu implant, cicatricile au ceva probleme. Sunt constienta ca nu le pot scoate de tot, dar o imbunatatire trebuie sa existe.
0
10-08-2015, ora 20:28
Lotusflower
Nu este medic/terapeut
Lotusflower
Multumesc de raspuns Chanel, ma bucur ca esti bine :)
Wanna, si eu sunt bine, sunt a 6a zi, fac singura dus, m am spalat si la par :). Incet, incet imi recapat independenta. Durerile s au diminuat, doare mai mult sanul drept, cel cu implantul mai mare. Au inceput sa coboare incet, incet, si la fel sanul drept mai greu...
0
10-08-2015, ora 21:46
glow19
Nu este medic/terapeut
glow19
@Runi intr-adevar, cicatricea sub san e maricica si e inca rosie, te inteleg ca vrei sa o corectezi... macar pe san, unde se vede, nu arata rau :) Stii in ce consta procedura de recicatrizare? Presupun ca e un tratament cu laser, nu?

@Alina Ant super, tine-o tot asa! ;) Ar trebui sa fie ok si cu greutati, dar incepe cu unele mai mici si dupa creste, treptat :)
0
10-08-2015, ora 22:00
runi
Nu este medic/terapeut
runi
Glow19.. Cicatricea nu va fi scoasa cu laser, ci chirurgical.. Reexcizie si cusatura directa.. Practic o scoate pe cea veche si coase la loc. Sper sa am norocul sa am cicatrice ca ta ca tare finuta e.
0
10-08-2015, ora 22:31
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Noapte buna fetele, ma bucur ca toate sunteţi bine!
0
11-08-2015, ora 00:13
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Felicitari fetelor, aveti niste rezultate ff frumoase si ma bucur tare mult sa vad asta.

Chanell 😍
0
11-08-2015, ora 09:41
didi30
Nu este medic/terapeut
didi30
Ce părere aveţi despre dr Ivan Ovidiu din Cluj? S a operat cineva la dansul?e ok?
0
11-08-2015, ora 10:11
ana6
Nu este medic/terapeut
ana6
fetelor, voi la cat timp dupa operatie v-ati intors la munca?
0
11-08-2015, ora 11:14
Lotusflower
Nu este medic/terapeut
Lotusflower
Eu ma voi intoarce pe 17, adica dupa doua saptamani.
0
11-08-2015, ora 11:26
glow19
Nu este medic/terapeut
glow19
@runi Ah, am inteles, domnul dr Totir face incizile f finut, dar tine si de organismul fiecarei persoane. Mie mi se pare ciudat ca inca le mai ai rosiatice, le-ai expus la soare cumva? Eu stiam ca dupa un an ar trebui sa fie albe... Dupa interventie, sa iti iei si creme cicatrizante, chiar ajuta si multa vitamina C. Eu 2 saptamani inainte de operatie si doua dupa am luat tablete efervescente de vitamina C, iar acum beau mult fresh de portocale. Vitamina C ajuta f mult la regenerarea celulelor, am rugat o prietena farmacista sa verifice pentru mine ce vitamine sa iau. De asemenea, vitaminele D si A sunt bune, iar din produse de plafar stiu ca cele pe baza de urzica sunt bune la cicatrizare.

@ana6 2 saptamani, munca de birou. Majoritatea fetelor cu munca de birou s-au intors dupa 2 saptamani.
0
11-08-2015, ora 14:07
ana6
Nu este medic/terapeut
ana6
Lotusflower dupa o saptamana te-ai fi simtit in stare sa te intorci la munca? eu de asta am emotii ca nu stiu daca voi fi in stare sa fac fata dupa o saptamana mai ales ca este un loc de munca nou si trebuie sa invat.nu stiu sa ma operez sau mai bine sa astept concediul urmator. :( multumesc pentru raspuns.
0
11-08-2015, ora 14:11
akular
Nu este medic/terapeut
akular
Bună tuturor..după câteva zile în care am citit mesajele de pe forum m-am hotărât sa merg la o prima consultaţie la unul dintre cei dr Totir sau Grecu (din cate am citit înclin spre Grecu). vreau sa fac operaţia cat mai repede însă eu am înţărcat cel de-al doilea copil acum aproape 2 luni şi ma gândesc ca e posibil sa fie nevoie sa mai aştept. Aveţi ideea dar ar putea fi un impediment? menţionez ca am alăptat 1 an şi 8 luni. Îmi doresc un implant anatomic, cred ca de 400.
0
11-08-2015, ora 14:20
Lotusflower
Nu este medic/terapeut
Lotusflower
E devreme dupa o saptamana, oricat de lejer ar fi jobul. Chiar daca sunt in stare sa ies pe strada in oras, nu e ca la locul de munca, unde 8 ore tot le stai. E obositor. Si e zilnic. Nu e de ignorat odihna, sa lasam corpul sa se refaca, eu zic ca macar doua saptamani sa stam cuminti. De ex ieri am iesit un pic, am ajuns acasa rupta de oboseala, am dormit dupa amiaza ca valiza in gara. Si mare lucru nu facusem. Iesisem doua trei ore. In alte zile nu am obosit. Deci, eu zic sa stai cuminte.
0
11-08-2015, ora 16:07
didi30
Nu este medic/terapeut
didi30
Bună fetelor revin.despre dr Ivan cluj îmi puteţi spune ceva?
0
11-08-2015, ora 17:40
kamy-93
Nu este medic/terapeut
kamy-93
Buna fetelor, sunt noua pe forum dar va urmăresc de ceva vreme. Îmi doresc si eu foarte mult sa îmi fac implant insa nu m-am hotărât in privinţa medicului. Va rog cele care doriti si a'ti fost mulţumite sa îmi recomandaţi un medic in bucuresti. Multumesc si astept raspunsurile voastre.
0
11-08-2015, ora 17:49
glow19
Nu este medic/terapeut
glow19
@didi30 Tin minte ca era o fata operata de dansul pe forum, incearca sa citesti cat mai mult, sunt multe informatii utile - 'rasfoieste' macar ultimele 100 de pagini :) Nu mai tin minte numele fetei, scuze.

@consuelo123 Majoritatea fetelor o sa iti recomande dr care le-a operat pe ele, ceea ce este perfect normal presupunand ca au avut doar o interventie si sunt multumite de rezultat. Sfatul meu este sa te uiti pe site-urile mai multor dr, la rezultate si la fel, pe forum, intra pe profilul fetelor si vezi cine le-a operat (maj au poze si chiar si o scurta descriere). Depinde si de gusturi, mie personal imi plac rezultatele domnilor doctori Totir si Grecu. Cei doi sunt si cei mai 'populari' pe forum, iar recent am vazut multe fete operate de domnul dr Marius Popescu. Oricum sunt multi alti dr f buni, dar nu prea mentionati pe forum. De evitat este Marek. Succes in a face alegerea cea mai buna pt tine! ;)
0
11-08-2015, ora 17:54
kamy-93
Nu este medic/terapeut
kamy-93
Multumesc glow. Am urmarit profilurile fetelor si am vazut ca dr totir si dr grecu sunt apreciati.
0
11-08-2015, ora 18:36
kamy-93
Nu este medic/terapeut
kamy-93
Cat costa implantul la dr totir ? Analizele si consultatiile viitoare sunt incluse in pret?
0
11-08-2015, ora 19:45
baghera1987
Nu este medic/terapeut
baghera1987
@didi30, eu sunt operata la Ovidiu Ivan. Multumita 100% de tot !
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 177417751776 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •