Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 178117821783 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
17-08-2015, ora 19:31
RoxRa
Nu este medic/terapeut
RoxRa
Roxxx1993, eu am fost la Vitalie Stan si este un om deosebit, nu mi'a luat bani pe consultatie si din cate am vazut afce treaba buna, dar mi s'a parut mie ca are mai multa experienta domnul Totir in ceea ce priveste implantul anatomic, plus ca vazusem atatea rezultate frumoase aici pe forum... Pe dr. Radu Ionescu nu il recomand nimanui, m'am simtit foarte prost la consultatie, eu doream o marime mai mare..ceva peste 300, vroiam sa se vada o diferenta. Dansul mi'a dat de ales intre 245 si 280 si a spus ca daca imi pun 280 sa imi iau adio de la orice job serios, ca voi arata exagerat. Nota 10 pentru marketing, si'a vandut f bine produsul, firma Allergan, garantia aceea de 400 de lire pentru contractura capsulara, stie exact ce sa spuna ca sa ai incredere si sa te lasi pe mana lui :))) Am fost cu mama si ea era foarte incantata. Cred ca e un doctor bun, are rezultate ok si el daca va doriti ceva f natural, dar din pct meu de vedere preturile sunt exagerate, iar atitudinea inacceptabila. Vroia sa'mi ia 4400 de euro, iar la domnul Totir e 3000 cu tot cu analize, iar firma Mentor in cazul contracturii capsulare iti inlocuieste gratuit implantul, iar domnul Totir te opereaza gratuit, deci ramane ca tu sa achiti doar costul salii de operatie, adica vreo 500 de euro. Ca sa va faceti o idee, domnul Totir o sa incerce sa imi puna 380, deci se poate si nu o sa arate exagerat :)
0
17-08-2015, ora 19:32
akular
Nu este medic/terapeut
akular
Ce analize se fac mai exact?
0
17-08-2015, ora 19:34
Sil13
Nu este medic/terapeut
Sil13
Ralukiss23 am facut un colaj cu pozele inainte/dupa...pup
0
17-08-2015, ora 19:40
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Geox13 intepaturi, junghiuri, se simt si mai târziu nu numai la început eu am 10 sapt, si când se schimba timpul simt înainte, deci avem meteo la purtător:))) frumoase rezultate vad, recuperare uşoară fetelor!
0
17-08-2015, ora 20:29
Glencora1
Nu este medic/terapeut
Glencora1
RoxRa, alea sunt preturile la dr.Ionescu, nu ca voia sa-ti ia tie 4400. L-am intrebat la ultimul control si mi-a spus ca pleaca d la 4400 fara lifting si ca se adauga pt lifting cu implant (undeva la 5000 se ajunge), dc ai sani tuberosi etc. Pt lifting fara implant ia si mai mult de 5000 pt ca mi-a explicat ca asta este interventia cea mai grea. In privinta implantelor nu pune nimic ce nu arata natural. Mai sunt medici care puneau peste ce era recomandat pt paciente, vezi Marek Valcu ce facea numai pepeni. Unde este acum dupa 8-9 ani? Si-a distrus cariera. Dupa un nr ce ani un implant prea mare cade, pacienta nu mai e multumita evident, ti se duce buhul etc. Ca sanul sa arate natural linia de la clavicula la sfarc tb sa fie dreapta fara curbura; nu e, nu este natural oricat incerci sa te pacalesti. Cele mai multe interventii de augmentare mamara din tara le are dr. Constantin Stan si dr. Ionescu. Insa targetul lor nu este pe acest forum (fara a jigni pe nimeni ca si eu tot aici sunt, nu?). Dr. Ionescu nici macar nu are puse pe site poze inainte/dupa pt ca mi-a spus ca fiecare pacienta este unica si desi ti se poate parea ca ai sanii ca ai lui x si asa vor arata dupa augmentare, sau ca x si-a pus 350 si sigur si la tine merge, nu este cazul de cele mai multe ori; nu vrea sa creeze iluzii si sa dea expectative false.
Bun, acum sa nu fiu inteleasa gresit: imi plac sanii un pic mai bombati decat natural, dar nu f mult. Ai mei nu sunt, efectiv sunt ca la carte. L-am intrebat pe dr.Ionescu dc mi-ar pune mai mult sa stea bombati si mi-a spus in niciun caz pt ca ar forta. Asa ca m-am calmat si ma bucur de ce am.
Important este sa fiti fiecare fericita cu ce va iese si sa nu aveti probleme peste ani.
1
17-08-2015, ora 21:14
bela25
Nu este medic/terapeut
bela25
Roxra, am si eu o prietena operata de Dr Ionescu. Ei i-a pus 350 si e f micuta. 1.63, si 47kg. Nu stiu cum calculeaza, oricum ea are un rezultat f reusit iar Dl Doctor am inteles ca e f frumos :))

Pretul e putin mare tinand cont ca opereaza la acelasi spital, cu acelasi personal ca si Dr Totir care la randul lui are peste 10 ani de experienta in chirurgia estetica si peste 1000 de implanturi.
0
17-08-2015, ora 21:35
RoxRa
Nu este medic/terapeut
RoxRa
Asa cum am spus si in primul comentariu, este un doctor bun, cu rezultate frumoase pentru pers care isi doresc un aspect natural. Eu am o mare problema in schimb cu felul in care s'a purtat cu mine, atata timp cat vin si platesc o consultatie, nu mi se pare normal sa ma faci sa ma simt prost pentru ceea ce imi doresc. Nu mi se pare normal sa nu ma intrebi nici macar o data ce fel de san imi doresc EU, sa vorbesti doar despre sanii pe care ii vezi tu ca fiind frumosi, iar cand indraznesc si eu sa spun cum mi'as dori sa arate, ma judeci. Frumusetea este subiectiva, iar eu ca si pacienta, ma astept sa fiu tratata cu respect la preturile astea :) Nu am contestat nicio clipa rezultatele lui si chiar ii laud strategia de marketing si felul in care te face sa ai incredere in el. DAR: avand experienta unui consult si la domnul doctor Totir, pot sa spun ca m'am simtit mult mai bine la domnul Totir, care a tinut cont si de ce imi doresc eu, nu m'am simtit jignita in niciun fel, a fost foarte profi si am simtit efectiv ca vorbesc cu un prieten. Pt mine este f importanta apropierea medic-pacient, apropiere pe care am simtit'o si la domnul Vitalie Stan. Diferenta de pret este din punctul meu de vedere nejustificata. Acum fiecare cu alegerile ei, eu nici nu m'am operat inca, vorbesc strict de felul in care m'am simtit la consultatie. Si da, este foarte atragator si sigur pe el, pacat de atitudinea aroganta.
0
17-08-2015, ora 21:43
Ralukiss231
Nu este medic/terapeut
Ralukiss231
Geox nu se vede colajul :-(... Te am stresat cred :-)))
0
17-08-2015, ora 21:43
RoxRa
Nu este medic/terapeut
RoxRa
Si inca ceva: si domnul Vitalie Stan imi recomandase aproximativ aceeasi marime ca si domnul Totir, deci nu este ceva exagerat asa cum considera dr. Ionescu. Si eu imi doresc un san natural, dar imi doresc sa se vada totusi o diferenta si mi se pare normal ca la o consultatie sa se tina cont (in limita posibilitatilor) si de ceea ce imi doresc eu. Glencora1, ma bucur ca ai un rezultat frumos, ma repet- nu contest rezultatele lui, eu am avut o problema cu atitudinea.
0
17-08-2015, ora 22:04
Glencora1
Nu este medic/terapeut
Glencora1
Roxra...nu sunt operata la el. El m-a operat la sanul drept la care am facut o complicatie. Pt mine a facut imposibilul omul asta si am incredere in el 100%. (poti vedea povestea in spate). Dc o sa ii schimb vreodata la el ii schimb si nici macar nu intreb cat pune. El e dr, stie mai bine ca mine. Daaaar iti inteleg dorinta. Numai ca vezi tu el a considerat ca o marime mai mare nu ti s-ar potrivi. Eu am Mentor anatomic 330 si dc ma uit acum mie mi se pare ca mai incapea mult :))). Dar mnah nici nu vreau sa imi pice sanii in cativa ani. Cd m-am operat eu (la dr Bratu) mai era o fata careia efectiv ii cazusera sanii dupa 2ani, ea avand doar 23ani(operata la un medic cunoscut care a refuzat sa o reopereze ca nu stia ce sa-i faca). A avut mentor anatomic 350 si i-a trebuit lifting atat de lasati erau. I-a pus mentor rotund de 275cc. I-au iesit niste sani ff frumosi. Ea e mica de inaltime mica in torace, cred ca marimea are in vedere in primul rand toracele, cu cat e mai lat cu atat intra mai mult. Eu iti doresc sa iti iasa asa cum vrei tu ca e nasol sa dai banii (care nu-s putini) si sa nu iti placa.
0
17-08-2015, ora 22:05
RoxRa
Nu este medic/terapeut
RoxRa
Si Radu Ionescu are cea mai mare galerie de poze inainte-dupa pe websiteul sau, chiar s'a laudat cu asta in timpul consultatiei...
0
17-08-2015, ora 22:22
RoxRa
Nu este medic/terapeut
RoxRa
Eu inteleg perfect ce spui, doar ca vorbim de lucruri diferite. Eu vorbesc de atitudinea domnului doctor, iar tu vorbesti de marime si consecinte si asa mai departe.
0
17-08-2015, ora 22:44
Glencora1
Nu este medic/terapeut
Glencora1
RoxRa, eu stiu ca are cea mai mare baza de date care insa nu e publica. Eu nu am vaZut la el pe site poze ca sunt chiar curioasa sincer. Dc te-a deranjat atitudinea chiar imi pare rau pt ca nu trebuia sa se intample. Eu nu ma pot plange, cu mine se poarta f frumos si imi multumeste el de fiecare data dupa consult de ma simt si prost. Cred ca e chestia de chimie, dc tu te-ai simtit ok cu Dr Totir inseamna ca aia este cea mai buna alegere pt tine.
0
17-08-2015, ora 23:43
glow19
Nu este medic/terapeut
glow19
@Glencora1 Uite galeria domnului dr Ionescu aici: http://www.estet-x.ro/galerie-foto-marire-sani-before-after.php

Are rezultate frumoase, dar o înţeleg perfect pe RoxRa, ştii vorba aia 'clientul nostru, stăpânul nostru', plus ca ceilalţi doi dr i-au recomandat mărimi clar mai mari. De asemenea, ar fi putut sa pună problema mai delicat, fără sa o facă sa se simtă prost. Eu oricum am o părere buna despre rezultatele sale, dansul, Totir şi Grecu mi se par ca au cele mai bune rezultate (după gusturile mele, deci opinie subiectiva, nu zic ca ceilalţi doctori nu au rezultate frumoase). Pana acum nu am văzut vreo fata operata de vreunul dintre dânşii care sa nu aibă un rezultat frumos.
0
18-08-2015, ora 09:28
Rautat3_mika
Nu este medic/terapeut
Rautat3_mika
Geox13 foarte frumos rezultat

Glencora1 pune o poza cu sani
0
18-08-2015, ora 13:10
ana6
Nu este medic/terapeut
ana6
am fost la medic.pana la urma am ramas la 300cc mentor rotund profil inalt.
Daca data trecuta mi-a spus ca allergan are garantie 10 ani, acum ca i-am spus ca stiu ca mentor da garantie pe viata mi-a spus ca toate dau garantie pe viata, asta ma duce cu gandul ca e garantie pa viata implantului nu pe viata pacientului.referitor la contractia capsulara spune ca mentor nu da implatul gratuit, el imi face operatia gratuit si costul meu total ar fi undeva la 1000 euro.In caz de contractie capsulara scoate un implant si pune altul doar dupa 4-6 luni.
imi comanda azi implatul si dupa ce a ajuns ma cheama sa le probez.joi sau vineri ma opereaza.
aaaa si un lucri interesant:spune ca allergan si mentor e al aceluias patron si sunt la fel de bune.
0
18-08-2015, ora 13:38
Glencora1
Nu este medic/terapeut
Glencora1
Mika...incerc sa pun poza de ceva vreme, dar numai cu fundul in sus mi-o ia, chiar si editata. Se vede aiurea asa, sanii par altfel de cat sunt.
0
18-08-2015, ora 13:42
ana6
Nu este medic/terapeut
ana6
Rautat3_mika ce sani frumosi ai!
0
18-08-2015, ora 13:45
runi
Nu este medic/terapeut
runi
implantele cu gel coeziv sunt mai rezistente decat viata unui om.Problema e ca.. o sa vrei tu sa le schimbi la un moment dat, din diferite motive. Schimbari ale sanului sau de ce nu, o generatie noua de silicoane care promite multe..
0
18-08-2015, ora 13:52
glow19
Nu este medic/terapeut
glow19
@ana6 La ce dr ai fost? Ti-a dat informatii gresite referitoare la cele doua firme producatoare de implante: Mentor si Allergan sunt diferite, doua firme producatoare complet diferite. Mentor produce Memory Gel, iar Allergan produce Natrelle, ambele sunt foarte bune si sunt cele mai folosite proteze. Dupa cum spuneam, Mentor a schimbat politica iar acum garantia include si contractura capsulara, ceea ce inseamna ca in cazul nefericit al unei contracturi, protezele sunt inlocuite gratuit de firma Mentor, iar garantie este nelimitata (adica pe viata pacientei, nu a protezei). Ma gandesc ca domnul dr nu este up to date cu aceste informatii deoarece foloseste Allergan mai mult. Daca alegi sa iti pui Allergan, din cate tin minte de cand am citit cand eram in perioada de research, protezele par mai mari: adica un 300 de Natrelle arata mai mare decat un 300 de Mentor.

Intr-adevar, e posibil sa trebuiasca sa stai o perioada fara implant in cazul unei contracturii, dar sansele sa ai una sunt extrem de mici. Deci sa speram ca toata discutia aceasta despre garantie si contractura sa nu ne fie niciodata de folos nici uneia dintre fetele operate. :)

@runi Cum te simti? Cum arata noile cicatrici? :)
0
18-08-2015, ora 14:03
ana6
Nu este medic/terapeut
ana6
glow19 ai primit o garantie in scris nu?voi vedea ce primesc si eu, cred ca ar trebuinsa fie standard.in fine.stiu ca medicul meu Dr.Costache Chertif pune mai putine implante decat altii dar am inteles ca e bun si reclama rea nu are.
Of, alta chestie:mi-a spus ca 300 allergan e ca 300 mentor :(
Acum ce o fi o fi.300 mentor mi-a comandat.
0
18-08-2015, ora 14:37
baghera1987
Nu este medic/terapeut
baghera1987
@Andreeaman07, si mie imi iasa in exterior. Dar nu ma deranjeaza 😂
0
18-08-2015, ora 14:39
baghera1987
Nu este medic/terapeut
baghera1987
@ana6, tu ai conformatia mea.

Eu am mers pe anatomic 370 ultra high profile!
0
18-08-2015, ora 14:39
Ruby_Ruby23
Nu este medic/terapeut
Ruby_Ruby23
Baghera ce crezi pt mine e bun un 350 sau 400 mentor nu le vreau exagerate mari dar nu exagerate
0
18-08-2015, ora 14:55
ana6
Nu este medic/terapeut
ana6
baghera1987 ai sani f frumosi, dupa cum vad tu ai avut sanii un pic mai mari decat mine acum.eu parca nu as vrea asa mari, sper sa nu imi para rau ca pana la urma am mers pe 300 si nu pe 325 cum am vb initial.medicul mi-a spus ca e diferenta f mica.
0
18-08-2015, ora 14:56
glow19
Nu este medic/terapeut
glow19
@ana6 Da. Refeitor la mentor/ natrelle, sunt diferite marimile, protezele au masuratorile/ gramajele diferite. Dar din moment ce ti-a recomandat 300 mentor inseamna ca asta ti se potriveste tie, conform masuratorilor luate. Succes si recuperare usoara!
0
18-08-2015, ora 14:56
baghera1987
Nu este medic/terapeut
baghera1987
Ruby, ce cupa ai acum? Cu 350 cc vei creste aprox 1 cupa jum.

Depinde cat de mari vrei sa fie. Pt ca ai deja multa glanda, eu as merge pe 350.
0
18-08-2015, ora 14:58
baghera1987
Nu este medic/terapeut
baghera1987
@ana6, pozele maresc !
Nu au fost mari deloc inainte si nici acum nu sunt f mari !
Pe corpul meu as zice ca acum arata medii spre marisori.
Probabil iluzia de mare e data si de profilul ultra!

Nu regret sub nici o forma marimea !!!!
Ma bucur ca am putut sa ma trezesc, sa ating si sa spun : ce mari sunt 😍
0
18-08-2015, ora 15:04
baghera1987
Nu este medic/terapeut
baghera1987
@ana6, cine e medicul care te va opera?
Ai cerut minim 2 pareri ?

Cand esti tu cu tine si te gandesti la viitorii sani si la cum vrei sa arate..ce marime iti vine in minte? Ce iti doresti, ce asteptari ai?

Tine cont ff mult de asta ! Dezamagirea e cel mai neplacut sentiment :( este o operatie estetica..menita sa te faca ff multumita de noua achizitie !
Alege ce iti doresti si alege dr cu care rezonezi f bine, care iti inspira siguranta si care tine cont si de dorinta ta.

Eu m.am gandit si razgandit ff mult inainte sa ma hotarasc unde.
Apoi cat...a ales dr. Eu doar i.am spus ce imi doresc.
Ideea lui cu dorinta mea au coincis. Asa am ales 😊
0
18-08-2015, ora 15:27
ana6
Nu este medic/terapeut
ana6
baghera1987 nu am fost in alta parte, doar aici la Baia Mare la DR Chertif.
primul lucru a fost sa ma intrebe ce imi doresc-imi doresc sani care sa se potriveasca cu corpul meu.mi-a recomandat 300 sau 325 initial allergan.apoi azi am schimbat pe mentor si ramas 300.am schimbat dupa ce i-am spus ca sotul nu vrea sa imi fac foarte mari :) pe mine ma intereseaza sa arat bine in costum de baie, sa nu imi fie rusine sa merg la mare.de atatea ori mi s-a spus ca am 14 ani incat am zis mai bine nici nu merg in locuri unde trebuie sa te dezbraci.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 178117821783 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •