Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 178179180 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
31-08-2010, ora 18:47
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
izandra, ai pm in sfarsit:))))))))
0
31-08-2010, ora 18:50
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
georgeta, foarte frumos ti=au iesit, arat tare bine, micuti si dragalasi, vezi ca te=ai stresat degeaba?
Acum esti multumita...
0
31-08-2010, ora 18:52
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
myx, despre tine, mai are rost sa zic ceva/:)Esti foarte sexy, se vede ca mergi la sala si sanii sunt foarte reusiti.Nu se remarca faptul ca mananci asa, la liber:)))
0
31-08-2010, ora 19:01
myx
Nu este medic/terapeut
myx
vroiam sa vii arat pe puiutii mei;)
0
31-08-2010, ora 19:58
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
myx, foarte tare poza.Sa nu=mi zici ca=i ti in casa...
0
31-08-2010, ora 19:59
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
aly, ma uit la prima poza a ta si ma regasesc atat de bine...doar ca din nefericire dimensiunile mele sunt mult reduse:(
0
31-08-2010, ora 21:57
katte
Nu este medic/terapeut
katte
Georgeta, poza noua? Arata din ce in ce mai bine. Sper sa-mi iasa si mie la fel, mai ales ca voi avea acelasi model de implante ca si tine, sau cel putin asa am retinut eu. M-am uitat la datele tale dar nu scrie nimic, Cred ca acum esti foarte multumita. Foarte haios colajul!

Aly, acum arata mult mai bine. Ma bucur pentru tine. In mod sigur se mai aseaza. Cred ca acum mai sunt inflamati.

Myx superdraguti puiutii tai. Sunt pereche?

Neea, imi pare sincer rau de atitudinea prietenului tau. E clar ca nu te merita. Nici eu nu am sani, dar daca as fi auzit asa ceva de la prietenul meu ii dadeam papucii imediat. Cat despre marime, eu cred ca trebuie sa-ti placa tie si nu lui. Cel putin eu asa gandesc. Poate sunt prea egoista, dar uneori cred ca este mai bine asa.
0
31-08-2010, ora 22:02
myx
Nu este medic/terapeut
myx
multumesc fetelor! da. sunt [ereche si se iubesc insa acum ii tin separati pt ca fetiza e in calduri si sare pe baietel lol trebuie sa ii duc la sterilizat. Anca ii tin in casa dar am un balcon mare inchis de vreo 10m aia e camera lor.
georgeta da, sanii tai sunt f draguti bravo..
0
01-09-2010, ora 00:12
eva985
Nu este medic/terapeut
eva985
irinico...la stilul tau de viata niciodata n-o sa ajungi precum "casa poporului"...n-ai cum
totusi sa nu exageram:P
0
01-09-2010, ora 07:31
neea
Nu este medic/terapeut
neea
aseara am scris un msj dar din cate vad nu a aparut...in fine multumesc pt sfaturi tuturor ce sa zic nu stiu ce-o sa fie astept sa vina la mine in octombrie si sper sa se schimbe desi nu prea cred cu toate ca mama lui stie ca nu e prea roz relatia noastra dar din cate mi-a povestit si tatal lui era la fel desi o iubea enorm.sunt constienta ca ma iubeste problema e ca nu are incredere in el cand era mai mic adica pana prin cls a 9-ua era cam uratel si nimeni nu vroia sa stea cu el incet incet a inceput sa se formeze..o sa pun o poza cu noi..ai mei u prea stiu ca nu ne intelegem mai multe stie tati de ex o data m-a lovit ca m-a sunat un coleg de cls sa ma intrebe in ce zi avm un ex, , , in fine nu care rost sa vb de viata mea nu-mi place sa mi se vb de sus iar tuturor fetelor care mi-au dat sfaturi si mi-au citit msj le multumesc.pupici.apropo daca se hotareste vreuna sa vina in athena poate sta la mine.pupici
0
01-09-2010, ora 08:54
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
Neatza fetelor! A venit toamna:(.
Eva ma straduiesc sa nu ajung asa...lol dar tocmai asta spuneam, ca eu tre sa am mereu grija ce, cum si cind maninc. si am grija:), desi sunt atit de pofticioasaaaaa:))))
Aly si eu sunt de parere ca sanii tai se vor mai aseza, inca nu si-au luat forma finala dupa a doua interventie, dar un lucru este sigur... acum arata muuuult mai bine si par mai marisori.Sfircurile sunt centrate desi stingul parca este inca un pic mai rebel dar per ansamblu arata bine si vor mai cobori cred eu:)Succes!
Neea.sa fii iubita si fericita!:)
Georgeta se vede cit este de fericit copilul tau si mindru de tine acum, desi cred ca era si inainte:)Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el, pecum si de noile tale "bijuterii"!:)
Va doresc o toamna frumoasa si plina de realiari tuturor!:)
0
01-09-2010, ora 09:53
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Neatza, Myx, ce scumpi sunt pufosii !! sa-ti traiasca ! Dar tu poze topless mai noi cand ne mai pui, sa mai vedem cum s-au mai asezat?? Ca ne-ai incantat cu sutiene f dragute pana acum... dar fara cum mai e? :))
Aly, arata mai bine, este evident. Nu am experienta necesara sa stiu daca se mai aseaza, asa ar trebui. Parerea mea e ca trebuia sa le traga si mai jos. Posibil sa fi mers pe o marime prea mare pentru cum erau before. Oricum diferenta e vizibila. Cu siguranta dupa ce se mai intind tesuturile o sa fie si mai bine.
Anca, iesi din borcan, mai repede...
Georgeta, cum se mai aseaza? Ai vazut ce mult s-au schimbat in prima perioada?? :))
Irinico, Slanic, ceva?? :)))
Izandra, esti pregatita psihic? Acum vine 15...
Eva, am vazut poza, esti foarte dragutza, mai baga.. :)) Miruna, deja sunt mobili?? eu nu pot sa-i fac asa inca :))))
0
01-09-2010, ora 09:53
aly23
Nu este medic/terapeut
aly23
Anca încă nu-mi dau seama cum se cicatrizeaza dar din Cate observ este mai bine ca prima data, abia acum mi se topesc firele si nu se vede clar iar recuperarea este mult mai rapida aproape ca nici nu am simţit ca sunt operata decât in pri
ele 2 zile ca la sanul stâng
-am inegrit in lateral si mă jena un pic, pot dormi intr-o parte fără nicio problema Bă chiar pe burta acum si am 3 Saptamani
0
01-09-2010, ora 09:56
aly23
Nu este medic/terapeut
aly23
Explicatia Dr-ului a fost ca mi s-a format capsula prea devreme si nu a apucat implantul sa coboare si nu am făcut masaj suficient...
0
01-09-2010, ora 10:21
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Aly, eu nu am facut masaj nici 30 de secunde... si au coborat si s-au asezat singure. Era de asteptat ca medicul sa dea vina pe tine... si nu recunoaste ca a fost greseala lui. Eu am vazut ca majoritatea operatiilor facute de el asa sunt. Le pune prea sus si prea mari... si apoi le forteaza cu tot felul de benzi elastice chinuitoare si masaje dureroase...
0
01-09-2010, ora 11:37
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
myx, super dragalasi si daca au si spatiu potrivit e super, pe piticii mei i=ar incanta grozav o astfel de pereche, dar nu imi permite spatiul si nici n=as avea nervi sa strang mizeria dupa ei prin toata casa:)Pluis ca ai mei sunt mici si cu parul e o problema...
Aly, e foarte bine daca trece asa repede a doua interventier, sper sa fie si la mine la fel.Eu chiar ma mir de ce medicii au stilul asta sa le puna pana in gat apoi sa ne chinuie cu tot felul; de prostii, uite cum e capri, s=a vazut de la inceput ca au fost pusi super ok nu au fost monstrii ca la mine, ca am crezut ca lesin primele 2 saptamani cand ma dezbracam:)Eu am dat vina pe dr pt ca nu e asa renumit si m=am gandit ca n=-are mana potrivita, dar tu te=ai operat la un mare nume din cate stiu, asa ca asteptarile trebuiau sa fie altele...Ma rog, chiar ma bucur pt tine, acum e super ok chiar daca nu se mai modifica.
Capri, am iesit din oala, mai intru, mai ies, nu sunt mereu asa pusa pe sotii cum ma stiti voi:))))))
Neea, daca a facut asta o data, dupa casatorie o va repeta negresit...:(Nu asta inseamna dragoste.Iti tin pumnii...sa decizi cu intelepciune, lasa parintii ca nu ei traiesc in locul tau, tu esti cea mai importanta.
0
01-09-2010, ora 11:57
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
Aly, deci e mult mai usor...ma gandesc la copii, la cat trebuie sa=i expediez de acasa din nou...:)
Fetelor, va afecteaza cumva schimbarile de vreme?Acum s=a facut frig la noi si ploua si de cand s=a modificat asa tare vremea ma deranjeaza cate putin fiecare din ei, ma mai inteapa cicatricea, le simt altfel...Sa fie timpul de vina?Zicea una dintre voi, nu retin care, ca la fel ca orice operatie, se resimte la schimbarile de vreme si vroiam sa ma linistesc ca nu e vorba de altceva.Oricum cel care nu s=a asezat deloc ma deranjeaza de obicei, dar acum se simte mult mai tare.
0
01-09-2010, ora 12:07
myx
Nu este medic/terapeut
myx
anca si la noi e frig, pe mine nu ma afecteaza cu nimic..:)
0
01-09-2010, ora 12:51
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
dar chiar e rece afara...:))))Zicea careva din fete ca e normal sa simti jena la schimbarile de vreme si incercam sa=mi explic sensibilitatea in perioada asta...Nu e vorba doar de faptul ca e frig, ci mai degraba de modificarile astea bruste de vreme.
0
01-09-2010, ora 12:52
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
:)), da capri, daca se mai incalzeste putin asa ca de plaja, poate mai "bag"un Slanic asa in fuga pina nu da zapada;))
myx ai gasit after school?...mai ai putin si.gata incepi scoala;)).ai grija cu decolteul la sedintele cu parintii!!:))
0
01-09-2010, ora 12:57
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
irinico, ai un pm.
0
01-09-2010, ora 13:11
myx
Nu este medic/terapeut
myx
irinico da l-am dus azi prima zi sa se acomodeze pana pe 13 si apoi prima zi de scoala;P) dah imi pun o camasa inchisa pana in gat;)
0
01-09-2010, ora 13:20
mihaela04
Nu este medic/terapeut
mihaela04
Buna dragele mele! am revenit... si vad ca am ceva de citit :D
0
01-09-2010, ora 13:22
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
irinico, te stresez acum, ai un alt pm:)
0
01-09-2010, ora 13:23
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
salut mihaela, eu care lipsesc de obicei, sunt prezenta acum:)
0
01-09-2010, ora 13:32
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
nu-i stress anca:) ti-am raspuns cu placere:)
Mihaela, bine ai revenit.Noutati ceva, poze.
0
01-09-2010, ora 13:36
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
:)))Mihaela, frumos peisaj, frumoasa destinatie,...dar chiar sa ne tratezi "cu spatele" asa.:)))
0
01-09-2010, ora 13:41
mihaela04
Nu este medic/terapeut
mihaela04
Irinico, da :D am f multe poze. Tocmai am pus una. :p
0
01-09-2010, ora 14:03
myx
Nu este medic/terapeut
myx
miha bine ai revenit :) chiar ma gandeam ce vacanta lunga aiiiiiiiiiii, gata acum sa inteleg ca te pregatesti de operatie?:)
0
01-09-2010, ora 14:12
mihaela04
Nu este medic/terapeut
mihaela04
Buna Myx, da am stat destul in vacanta!!!! cred ca ma voi duce la control sapt viitoare, sapt asta nu prea am timp si parca nici chef :d pt ca sambata este ziua mea si am alte lucruri de facut!
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 178179180 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •