Implant silicon sani
Foarte draguti sani, roxem! Eu stiu ca nu avem voie sa ridicam coatele mai sus de nivelul umerilor..dar nu mai tin minte daca 6 sapt e aceasta restrictie. Din greseala azi am ridicat mana prea sus si am simtit ca si cum s-a miscat pt o secunda implantul.
Superbi sanii fetelor ! Abia astept si eu ! Kamy sa ne povestesti cum a fost la consultatie ! 😘
Da helen si noi astea care încă nu suntem operate avem nevoie sa ne împărtăşim parerile, mai ales daca ne permitem sa mergem la mai multi dr. ðŸ˜
Happybreast ti.au iesit foarte frumosi sânii. Ma bucur ca suntem din ce in ce mai multe la acest dr. Sincer ma impresionează cate rezultate perfecte are acest dr. Mi.se pare ca ti.Am dat un msg privat il leg cu asta. ðŸ˜
Monica multumesc :* si tie ti-au iesit super :) Ai cea mai mare marime dar sunt perfect potriviti ptr. corpul tau. Inchipuie-ti cum as fi aratat eu, cu 8 kg mai slaba decat tine, cu 10 cm mai inalta si implant de 435 cc :)))
Happybreast, eu stiu ca pana la 3 saptamani nu e voie sa ridici coatele mai sus de nivelul umerilor.
Kamy, bafta maine :*
Happybreast, eu stiu ca pana la 3 saptamani nu e voie sa ridici coatele mai sus de nivelul umerilor.
Kamy, bafta maine :*
Karla, ca 2 bidonase ar fi aratat :))) tocmai asta vroiam sa le arat fetelor ca desi am cel mai mare implant in cc, nu se vad nici pe departe ca fiind cei mai mari sani dintre toate fetele. Deci nu marimea in cc conteaza ci mult mai multedupa care se ghideaza dr cand alege marimea. Nu?
Sunt de acord fetelor si eu mai putin de 450 gr nu vreau, eu am sub sani 87 de cm, 170 cm inaltime si 63 de kg
Si mie mi se par fff frumosi sanii operati de Marius Popescu ! ✔ï¸ðŸ‘Œ
Imaginea nu a fost incarcata pentru ca formatul nu este acceptabil (.jpg).
Ce inseamna asta, domnilor admini????
Nu pot incarca poza din biblioteca foto din telefon, pana acum am putut, acum nu, dece?
Ce inseamna asta, domnilor admini????
Nu pot incarca poza din biblioteca foto din telefon, pana acum am putut, acum nu, dece?
Helen. Nu îmi mai aduc aminte. Tu ai fost la vreun consult? Ti.a zis daca e nevoie de lifting?
Fetelor, karla si chanell, imi adanciti dilema, deci pe cine pun pe locul 1??? Cred ca pe ambele, nu am alta cale!
Lotus încearcă sa tai poza putin. Daca nu delogheaza.te si logheaza.te din nou. Si stai lin ca si tu esti pe locul 1, mai ales ca eu am vazut bine sani tăi dinainte. Felicitări dr tau lotus, merita!
Bine punctat Kamy :)
Lotus eu n-am reusit sa incarc poza la profil de pe tel, doar de pe tableta sau laptop...
Hellen19, merci :) eu daca aveam sanii tai, nu cred ca mi-as fi pus silicoane. Sper sa nu te superi pe mine, e doar o parere personala.
Lotus eu n-am reusit sa incarc poza la profil de pe tel, doar de pe tableta sau laptop...
Hellen19, merci :) eu daca aveam sanii tai, nu cred ca mi-as fi pus silicoane. Sper sa nu te superi pe mine, e doar o parere personala.
Da am fost la consult la Dr Calota, nu, nu am nevoie de lifting
Karla sa sti ca si mie îmi plac sanii lui hellen. Si daca dr ia zis ca nu are nevoie de lifting inseamna ca nu s chiar lasati dar... sti cum e, mereu e loc de mai bine Dupa cum spuneti si voi se merita durerile de dupa. 😗😙😘ðŸ˜
Ms mult Karla.. Cum sa ma supar ? Niciodata ! Da stiu sunt mari nu sunt deloc lasati, nu vergeturi nu asimetrie, chiar nu am niciun complex in legatura cu sani doar ca ii vreau mai fermi si imi plac ff mult sa fie plini si in partea de sus. Si domnul doctor mi a spus ca sunt un caz ff usor, ca imi intra cu usurinta 450 gr si ca o sa am niste sani ff mari, dar vor fii foarte potriviti pentru corpul meu, nu am mai auzit nicio fata sa aibe 87 de cm circumferinta 😳ðŸ˜.
Ms mult Kamy 😘. Nu sunt genul care sa ma supar, nici macar la critici... M as supara doar la jigniri.
Buna fetele, sunt lotus, sub o alta denumire :)
Multumesc pt aprecieri fetelor :). Repet, cand mai am ganduri ca i as fi vrut nu stiu cum sau altceva, ma uit la poza la cum eram, si ma rog de sanatatea dlui dr zilnic.
Mi a redat self estime -ul, tot ce inseamna pt o femeie cel mai mult, sanii. Nu i fac reclama, departe de mine gandul. Nu cred ca i am pomenit numele de cateva ori. Ce mi a placut la el, este seriozitatea, respectul, faptul ca de la prima consultatie mi a spus ce NU poate face / garanta, apoi a trecut la aspectele frumoase. Faptul ca la consultatia de la 6 sapt, se uita critic la cicatrici, desi sunt perfecte ( din punctul meu de vedere), ca nu e multumit suta la suta de sanul drept, sa astept 6 luni si daca nu se umple golul ala unde am avut lipsa de tesut ( sevede clar in poza before), injectam grasime, si tot nu se lasa pana nu l face 95 la suta simetric cu celalalt. Eu sunt incantata si asa:).
Mi a redat self estime -ul, tot ce inseamna pt o femeie cel mai mult, sanii. Nu i fac reclama, departe de mine gandul. Nu cred ca i am pomenit numele de cateva ori. Ce mi a placut la el, este seriozitatea, respectul, faptul ca de la prima consultatie mi a spus ce NU poate face / garanta, apoi a trecut la aspectele frumoase. Faptul ca la consultatia de la 6 sapt, se uita critic la cicatrici, desi sunt perfecte ( din punctul meu de vedere), ca nu e multumit suta la suta de sanul drept, sa astept 6 luni si daca nu se umple golul ala unde am avut lipsa de tesut ( sevede clar in poza before), injectam grasime, si tot nu se lasa pana nu l face 95 la suta simetric cu celalalt. Eu sunt incantata si asa:).
Cu mult drag meggi, ma bucur cand sunt de ajutor! Pupici!
Foarte frumos rezultatul tau Roxem...daca imediat dupa operatie arata asa de bine..rezultatul final va fi perfect!!Recuperare usoara..ma bucur sa vad ca recuperarea este foarte usoara si nu avem dureri..
Eu am 3 saptamani si mi-am reluat munca la farmacie in mod obisnuit..fac exact ce faceam inainte..singurul lucru pe care nu il fac este sa ridic greutati..
Eu am 3 saptamani si mi-am reluat munca la farmacie in mod obisnuit..fac exact ce faceam inainte..singurul lucru pe care nu il fac este sa ridic greutati..
roxem şi mmenomica, ce sani frumosi aveeeti şi ce bine arata ai tai roxem imediat dupa operatie!! acum am emotii şi mai mari, sper sa-mi iasa şi ai mei la fel de frumosi şi sexy :(
Foarte frumosi sani fetele. Karla, eu am 1.75 si 55 kg, deci inalta si slaba, si am 430 cc, proiectie 6. Se vad ca niste bidoane? :)) Mie chiar nu mi se pare.
savianna, parerea mea este ca arata super bine şi naturali :D nu mi se pare ca arata ca niste bidoane, par a fi proportionali cu restul corpului din cate vad in poza
Buna fetelor azi m-am externat.sunt super ok..nu am nici cea mai mica durere.port bustiera si bandajele.singura problema este ca balonarea imi cam da batai de cap...dar sper ca pana maine sa fie ok.sunt super super happy de rezulttat.astazi i-am vazut din nou numai ca erau un pic mai umflati.dar sunt frumosi frumoooooosiiii rauuu...
Savianna, la tine nu se vad ca niste bidoane dar la mine asa ar fi aratat 430 cc. Tu ai 11, 8 latimea sanului iar eu 10, 5 si asta conteaza, plus ca esti mai lata in spate decat mine...
uaau kikino, deja te simti asa de bine?:)) felicitari şi recuperare şi mai usoara!! sunt convinsa ca domnul dr a facut o treaba super buna :)
Eu nu stiu cum nu va doare pe nici una nimic...Eu am 12 zile si ma mai doare din cand in cand in partea exterioara. Iar noaptea daca stau intinsa ma doare de mor...Poate avand spatele mai lat ma strange bustiera, nu stiu daca asta o fi cauza, dar doare.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Augmentare sani - solicitare sfat
- 50Nodul la san
- 5Sensibilitatea sanilor de cand am inceput sa iau anticonceptionale
- 3Sani foarte mici, si mai mici dupa nastere decat inainte!
- 0Implant mamar - recomandare medic
- 1Dr. Cristian Nitescu vs Dr. Carmen Giuglea (implant mamar)
- 9Depresie dupa operatie estetica
- 1umflaturi in zona mameloanelor
- 20Cancer la san
- 1implant mamar - recomandari
- 0durere subrat si deasupra sanului drept, duce la cancer?
- 37Cancer mamar la 87 de ani.Va rog dati-mi niste indrumari.
- 3Durere la sâni, help
- 11Implant cu silicon
- 0Micşorarea mameloanelor
- 7cine a facut operatie marire sani in IASI?
- 0Am nevoie de pareri si ajutor
- 1Implat mamar dupa 3 saptamani
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: