Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 184118421843 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
07-10-2015, ora 19:53
Siarte
Nu este medic/terapeut
Siarte
Multumesc Bella. Chiar ma miram cum de am scapat fara balonare dupa anestezie:))) M-am bucurat prea repede:)) eh, macar bine ca m-ai lamurit cu zgomotul. V-ati obisnuit greu cu dormitul pe spate?! 😒
0
07-10-2015, ora 19:54
glow19
Nu este medic/terapeut
glow19
@mnemonica Recomandările lui panda sunt f bune ;) Eu as mai adauga Triumph, şi ei au sutiene de dantela de calitate superioară. Mie personal îmi place Lace & co România f mult, poţi şi schimba un pic modelele de pe Facebook / Instagram, preturile sunt intre 85-120 RON. H&M-ul are modele f drăguţe, dar calitatea e mai slăbuta, dar totuşi ok. Eu personal nu le recomand pe cele de la Intimissimi pentru ca au materiale foarte sintetice şi de proasta calitate, pana şi la atingere se simte asta.

@panda Eu am fost la epilat la salon la app 2 săptămâni de la operaţie, dar nu am vrut sa ii spun fetei care ma epilează, asa ca m-am chinuit 10 minute şi am stat arcuita din spate, ca sa nu stau pe sâni. :)) Îţi dai seama ce ciudat arătam :)) Mai ştiu de o fata, aici pe forum, care zicea ca stătea pe părţi...
0
07-10-2015, ora 20:06
helen2015
Nu este medic/terapeut
helen2015
Pe mine ma doare rau spatele cand ma trezesc din somn noaptea sau dimineata, pana ma ridic din pat. Cum ma ridic la marginea patului stau 1 min 2 si-mi trece. Imi era frica la inceput sa ma culc pe spate si sa ma trezesc pe o parte, dar din fericire nu se intampla asta...
0
07-10-2015, ora 20:32
Deny2712
Nu este medic/terapeut
Deny2712
Durerea de spate se duce cu timpul si te obisnuiesti, eu m am obisnuit dupa o saptamana jumate si nu am mai avut nici un fel de problema...
0
07-10-2015, ora 20:54
elena2828
Nu este medic/terapeut
elena2828
Ghiocel, ai mesaje :)
0
07-10-2015, ora 20:58
panda.
Nu este medic/terapeut
panda.
chiar, in legatura cu dormitul, nu va puneati pe o parte, in somn? eu am tot incercat sa ma obisnuiesc sa dorm pe spate, dar mereu ma trezesc ori cu mainile deasupra capului, ori pe o parte:)) şi mi-e frica atunci cand voi fi operata sa nu patesc la fel..
0
07-10-2015, ora 21:11
elena2828
Nu este medic/terapeut
elena2828
Panda eu eram atat de stresata cu intorsul incat ma trezeam exact in aceeasi pozitie :) Dormeam nemiscata.

Fetele mai vechi, sau cele care stiu, vreau si eu sa va intreb : nu avem voie sutien cu sarma/intaritura niciodata sau doar acum la inceput, in primele luni ? Eu am omis sa intreb medicul. Poate ma ajutati voi intre timp.
0
07-10-2015, ora 21:43
Tarasilara
Nu este medic/terapeut
Tarasilara
Buna Divelor!
Va urmaresc de ceva timp, pentru ca m-am hotarat sa fac o investitie in mine...si.dupa recomandari si documentare intensa l-am ales pe dl dr. Ovidiu Grecu. Astazi am fost la consultatie si am o constitutie fizica si o forma a sanilor ce permite un implant destul de mare - peste 425 cc. Lucky me :-).
Am fost insa pusa sa aleg intre rotund sau anatomic - ambele variante fiind cate se poate de ok pentru dimensiunea pe care urmeaza sa o am. La consult am ales anatomic, din dorinta de a arata cat mai firesti, insa dupa ce m-am mai documentat si citit pe forum, imi este teama sa nu arate "lasati"... Care sunt experientele voastre? Sunt programata la operatie pe 22 octombrie, asa ca mai am cateva zile sa ma gandesc. Sfatul vostru mi-ar fi util.
0
07-10-2015, ora 23:57
mnemonica
Nu este medic/terapeut
mnemonica
Glow multumesc mult.la triunf nu am ajuns inca.

Panda in leg cu intorsul in timpul somnului, nici o grija. Daca fe-ai intoarce iti gara tez eu ca simti si te trezesti ;) te va durea. Dar nu te vei intoarce, vei vedea. Te vei trezi cix in aceeasi pozitie. Di ca o chestie amuzanta legata de asta iti spun ca am adormit intr-o noapte picior peste picior si m-am trezit dimi exact la fel, cu singura deosebire ca nu-mi mai simteam unul dintre pićioare:))))
0
08-10-2015, ora 00:16
Mellina
Nu este medic/terapeut
Mellina
Buna fetelor! As vrea sa imi spuneti care dr imi recomandati intre cristina brezeanu, horia siclovan si dumitru totir? Vad destule fete care s-au operat la totir si f multumite, dar la brezeanu este cineva?
Am vazut poze pe site la totir si arata tare bine, insa nu ma pot decide la care sa apelez.
Multumesc!
0
08-10-2015, ora 01:12
Alina Ant
Nu este medic/terapeut
Alina Ant
Tarasilara, orice san se lasa daca nu este ingrijit corespunzator, mai ales o marime asa mare 425.
In leg.cu frica de dormit pe parti din greseala, este destul de imposibil, subconstientul nostru inregistreaza aceasta frica, este ca si o comanda ca sa zic asa, o sa va treziti in aceiasi pozitie.
Bun venit noilor operate!
0
08-10-2015, ora 10:09
Mellina
Nu este medic/terapeut
Mellina
M-am hotarat sa imi fac programare la dr totir, la ce clinica il gasesc? Medlife?
Am mai citit si despre ionescu, astept parerile voastre va rog, la sf lunii vreau sa ma operez.
0
08-10-2015, ora 10:58
CataLi
Nu este medic/terapeut
CataLi
Mellina, atat dl Totir, cat si dl Ionescu sunt doctori foarte buni, cu un renume care vorbeste de la sine, fara a avea nevoie de nicio reclama si cu rezultate de care te poti convinge din pozele de profil de pe forum. Pe mine dl dr. Totir pur si simplu m-a facut fericita in privinta sanilor si asta pt mine exprima totul. L-am ales dupa o lunga documentare. Poti merge la consultatii la ambii si alege ceea ce este pe sufletul tau :)
0
08-10-2015, ora 10:58
gia832
Nu este medic/terapeut
gia832
Alinaant ce vrei sa zici cu ingrijtul corspunzator?te intreb pt ca eu a 425...eu mi am luat 2 sutiene da parcanu le am nimerit marimea si nopateainca mai portbustiera pina la 4 luni trb noaptea.
0
08-10-2015, ora 11:02
andreea.1987
Nu este medic/terapeut
andreea.1987
Buna Melina..pe dr Totir il gasesti la Medlife..Eu sunt operata la el si sunt foarte multumita(daca ai ceva intrebari iti pot raspunde)..poti merge la ambii doctori la consultatie si te hotarasti..dar daca vrei sa te operezi luna aceasta ar trebui sa te grabesti cu programarea pt am vazut ca sunt fete programate pt operatie dupa 20 octombrie la ambii doctori..
0
08-10-2015, ora 11:10
Rainie
Nu este medic/terapeut
Rainie
Mulţumesc mult Wanna pentru încurajare. O sa ma interesez care e treaba cu scosul cicatricilor. 😘
0
08-10-2015, ora 11:14
Mellina
Nu este medic/terapeut
Mellina
Multumesc pt raspunsuri. Imi este f greu sa iau o decizie, initial mergeam pe dr brezeanu, avand o prietena care s-a operat la ea acum 4 ani, am si fost la consultatie si am programat pt data de 29 oct. Insa intre timp am inceput sa citesc acest forum si cel putin acum in ultima perioada vad multe fete operate cu succes la acesti doctori. Am vazut si poze care m-au impresionat destul de mult fata de brezeanu, de care nu mai sunt asa sigura.
Imi este teama sa nu aleg gresit, de aceea m-ar ajuta enorm daca mi-ati spune ce v-a facut pe voi sa il alegeti pe totir dintre atatia doctori.
Va multumesc mult si apreciez implicarea voastra pe acest forum!!
0
08-10-2015, ora 11:15
Rainie
Nu este medic/terapeut
Rainie
Tarasilara si eu tot la Dr Grecu m-am operat. Sunt destul de mulţumită de el. Mie mi-a pus anatomic si cand ma uit de sus într-adevăr parca se vad putin lăsaţi. Dar momentan încă stau cocoşată si încă e bustiera asta care ii apasă. Dar acum, daca as fi avut opţiunile tale as fi ales rotund. Părerea mea... Bafta in a face cea mai buna alegere :)
0
08-10-2015, ora 11:42
CataLi
Nu este medic/terapeut
CataLi
Mellina, m-am documentat asa cum as face-o pt orice alegere importanta: pregatirea drului, experienta, renumele in lumea medicala (nu renume tv unde orice femeie ce apare pe sticla poate face reclama pt drul care i-a oferit sani sau alta interventie gratis), nrul si gravitatea cazurilor problematice, sinceritatea drului, aspectul rezultatelor, dotarea clinicii in care opereaza, pret. In plus, un element foarte personal este cum percepi medicul ca persoana, fata in fata, daca te face sa simti increderea necesara in el. Nu exista un dr care sa fie cel mai bun in mod absolut si nici un doctor care sa fie cel mai bun pt toate pacientele.
0
08-10-2015, ora 12:04
bela25
Nu este medic/terapeut
bela25
Catali, subscriu, eu l-am gasit pe dr Totir pe acest forum si m-au convins rezultatele. Chiar nu am vazut sani nereusiti operati de dl doctor, plus, dupa cum am mai spus, conditiile clinicii sunt impecabile. Un alt aspect este pretul, motiv pt care l-am ales pe dr Totir in detrimentul dr Ionescu, care opereaza in acelasi spital.
0
08-10-2015, ora 12:15
Tarasilara
Nu este medic/terapeut
Tarasilara
Multumesc, inclin din ce in ce mai mult spre rotund. Am feelingul ca vor arata mai bine. Greu de decis :-). Am sa mai vorbesc odata si cu Dl. Dr. Grecu.
0
08-10-2015, ora 12:17
Mellina
Nu este medic/terapeut
Mellina
Un nr de tel imi puteti lasa va rog al dr totir?
0
08-10-2015, ora 13:07
andreea.1987
Nu este medic/terapeut
andreea.1987
Melina al doilea nr de pe site este nr doctorului Totir..
0
08-10-2015, ora 13:11
Tarasilara
Nu este medic/terapeut
Tarasilara
Helen2015, sanii tai arata sen-za-tio-nal! Felicitari. Am vazut ca ai implanturi Mentor rotund. Din ce in ce mai mult inclin si eu sa aleg rotund in detrimentul anatomicului. Arata foarte naturali. Mie imi era teama de implantul rotund ca va arata ne-natural, dar din ce vad (cel putin in cazul tau) arata extraordinar de bine!
0
08-10-2015, ora 14:45
savianna
Nu este medic/terapeut
savianna
Panda la epilat stai doggy :) mi-a explicat tanti ca pe gravidute tot asa le epileaza, pt ca nu pot sta pe burta.
0
08-10-2015, ora 14:47
panda.
Nu este medic/terapeut
panda.
tarasilara, eu imi pun implant rotund şi aceeasi teama am avut şi eu, sa arate nenatural sau fake sau vulgar :)) insa, am discutat indelung cu domnul dr şi m-a asigurat ca nu va arata asa pt ca, din ce am inteles, depinde ft mult de profilul implantului..poti sa te uiti pe catalogul celor de la mentor, de exemplu, şi acolo ai sa vezi şi profilul de la fiecare implant..şi poti sa iti dai seama ca daca iti vei pune ultra high profile care au şi proiectia muuult mai mare decat celelalte, vor fi sansele mult mai mari sa fie evident ca ti-ai pus sani :D mai ales ca la consultatie mi-a dat dr sa ma joc cu implanturi de diferite forme cu profil diferit, cele rotunde ultra high semanau exact cu niste mingiute.
Acum depinde şi de ce vrei tu şi ce iti place tie..poate tie ce ti se pare fake altora li se pare natural. In orice caz, e bine sa vb deschis cu dr tau şi sa aduci şi poze daca vrei ca sa ii explici exact ce rezultat urmaresti, pt ca, pana la urma, tie trebuie sa-ti placa in primul rand, mai ales ca tu treci prin toate chinurile :))

multumesc frumos, savianna! deci am gasit solutia :))
0
08-10-2015, ora 14:58
blaura
Nu este medic/terapeut
blaura
Buna fetelor, am citit si para-citit ce se intampla daca pui un implant mai lat decat latimea sanului...dar cum este daca pui un implant mai ingust sub san? De exemplu, la un san de 13 cm latime dar fara proiectie mare, mai plat, sa pui un implant cu proiectie ridicata dar care are latime 11.05. Ma obsedeaza erorile de masuratori si as vrea sa stiu daca voi aveti implantul exact cat latimea sanului natural sau care e alegerea optima? Asta daca va mai amintiti masuratorile inaintea operatiei.
0
08-10-2015, ora 15:05
Nicoletad1985
Nu este medic/terapeut
Nicoletad1985
Buna fetelor!! Va citesc zilnic de cateva saptamani...am avut consultul la dr. Ionescu si a fost f bine..am ales ziua de operatie pe 19.10! Am mari emotii..dar sunt pozitive..mi-e greu sa ma gandesc la gandul ca nu voi putea sa imi iau in brate baietelul de 3 ani..si la joaca noastra corp la corp..dar va trebui sa ma abtin..si sa-i explic ca nu se mai poate..sper ca dupa 6 saptamani sa pot sa revin cat de cat la joaca noastra..
Dl dr. S-a hotarat sa puna 440 anatomic..eu neavand deloc san..doar piele..deci plec de la 0..si imi da si forma cu anatomic..e o reconstructie totala as putea zice..
Eram curioasa cam ce marime la sutien voi purta? Aveti idee?
Fetelor cu bebei..v-a fost grea adaptarea acasa? Fara efort?
0
08-10-2015, ora 15:55
Mihaela Flavia
Nu este medic/terapeut
Mihaela Flavia
Nicoleta, din acest motiv am tot amanat si eu interventia, desi mi-o doream foarte mult!! Acum fetita mea implineste 5 ani, dar tot cred ca o sa-mi fie foarte greu! In 4 nov merg la consultatie la dr Ionescu si vom vedea cand ma programeaza...
0
08-10-2015, ora 16:44
Alina Ant
Nu este medic/terapeut
Alina Ant
Gia, adica ingrijit corespunzator...sa respecti perioada de recuperare cu bustiera, si dupa purtarea unui sutien.Mie mi s-a zis clar, daca nu o sa port tot timpul ceva, sutien/bustiera, o sa ajung la lifting.Exceptii pot face, de ceva ore cand am un eveniment si nu pot purta nimic.
Nicoletad1985, eu zic ca o sa ai o cupa C, daca pleci de la 0.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 184118421843 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •