Implant silicon sani
Ms chanell.. mie sanii tai imi plac mult..ai mei imi par mai mici ca ai tai..poate tu ai avut si mai multa glanda..
Ma simt wow, nu pot pune poza de pe telefon.
Nu ma doare nimic la 7 ore de la a doua operatie. Era un hematom urat. Acum am dren, dar nu mai curge mai nimic in el.
M-am schimbat, am mancat si acum astept vizitele. Dra mea e o draguta si m-a lasat sa dau un party mic cu prietenele mele in salon cu sampanie si dulciuri. Sunt f bine!
Nu ma doare nimic la 7 ore de la a doua operatie. Era un hematom urat. Acum am dren, dar nu mai curge mai nimic in el.
M-am schimbat, am mancat si acum astept vizitele. Dra mea e o draguta si m-a lasat sa dau un party mic cu prietenele mele in salon cu sampanie si dulciuri. Sunt f bine!
Ella sânul a fost de 200 natural, la sutien am 75D, a crescut cu 1 număr si jumătate! In poza sutienul are si push up!
Ella esti tare dulce :* Ar fi super, desigur daca nu e nici un deranj. Daca poti, astept msg prv cu facebook-ul tau.
Te puuup
Te puuup
Aniela ţi a forţat implantul? In poza mi se pare între sâni prea întinsă piele si inflamata, sau e de la poziţia cum ai făcut poza. Imi cer scuze azi am avut mult timp liber si v am zapacit cu prezenta mea!
Chanell si eu tot 75D am dar imi vine si C ul da mai decoltat iar cu C daca ridic mainile imi ies sfarcurile pe afara.. mie oricum mi se par mai mari ai tai.. aveam facebooku tau chanell parca iti dadusem add.. dar nu mai stiu daca miai acceptat pt ca nu te mai gasesc
Aniela iti trimit acum mesaj privat
Aniela iti trimit acum mesaj privat
Bravo boobsie! Ne bucuram sa auzim ca esti mult mai bine! :*
Am iesit si eu azi la o mica plimbare desi mergeam de parca eram impaiata:)) si ma simt super cu o singura exceptie, dar cred ca e normal, ma inteapa sanii din cand in cand
Am iesit si eu azi la o mica plimbare desi mergeam de parca eram impaiata:)) si ma simt super cu o singura exceptie, dar cred ca e normal, ma inteapa sanii din cand in cand
Chanell este destul de intinsa pielea, din ce imi amintesc implantul nu a fost fortat tare pentru ca incapea si 430. Dar se vede asa urat!? :((
Chanell asa am avut si eu, era super umflat intre sani..deoarece dr nu stiu ce a facut ca sa ii apropie...dispare cam in maxim 2 saptamani..
Aniela stai linistita nu se vede urat, dar sa apesi tare cum a zis dr ca sa se formeze santul...
Aniela stai linistita nu se vede urat, dar sa apesi tare cum a zis dr ca sa se formeze santul...
Nu se vede urat, eşti la început se vor relaxa muschii, uneori la început se vad mai ciudati, inestetici sau asimetrici, cu răbdare in timp se schimba totul.
Andreea, doctorul nu mi-a spus nimic de apasat...:-s tot ce mi-a zis sa fac a fost miscare si dus:)))
Mie mi.a spus sa apas cat pot de tare ca sa se formeze santul dintre sani...cand mergi la control intreaba...si lui akular la fel ii spusese..poate din cauza ca esti cu durerile si esti mai sensibila...nu te-a pus sa te mai chinui
@Alexxandra88 La intaltimea ta, 440cc poate arata cam mare, dar depinde f mult de cat de lata esti in umeri si de latimea sanului, precum si de ce fel de sani iti doresti tu. Vad ca ai spus ca ai sanii departati, e posibil sa iti fi recomandat un implant mai mare pentru ai ii apropia. Eu, personal, as merge pe varianta a 2a, domnul dr. Marius Popescu, pentru ca mereu am avut teama ca o sa fie prea mari implantele, desi stiu ca majoritatea fetele dupa operatie spun ca ar fi vrut mai mult... Daca te hotarasti la domnul dr. Totir, sa stii ca el iti poate apropia sanii - pe o fata a cusut-o cumva si pe interior cu fire care se absorb si i-a apropiat sanii, are un rezultat superb acum. Si ea avea asimetrie inainte de operatie, dar mica, asa ca nu a fost nevoie de proteze diferite, iar dupa operatie asimetria chiar nu mai era sesizabila. Sfatul meu este sa mai mergi o data la domnul dr Popescu sa il intrebi daca iti poate apropia sanii, iar daca nu poate face asta, du-te din nou la domnul dr Totir si mai discutati marimea, spune-i ca alt dr ti-a recomandat 330cc. Mult succes! :)
@blaura Multumesc mult, sunt foarte incantata de cum a decurs cicatrizarea, acum sunt chiar mai bine decat in poza, iar cand stau in picioare nu se vad deloc pentru ca sunt pozitionate f bine.
@c.alexa Primele 6 saptamani am stat fara bustiera doar cand imi faceam dus, dupa am renuntat la ea cateva ori pe zi daca mergeam la o petrecere, dar eu sunt exagerat de precauta dupa cum am mai spus. La 2 luni si jumatate am fost la mare, deci am purtat-o mult mai putin, doar noaptea cateva ore cand dormeam. Acum, la 7 luni (chiar astazi e aniversarea interventiei), o port mai mereu cand dorm si cand stau prin casa, uneori port o bustiera si cand ies, depinde de vestimentatie. Pe cea de la Marena nu prea o mai port, mi-am luat mai multe bustiere sport, plus cea de la Triumph.
@Aniela015 Si mie mi-a recomandat cand ma dadeam cu gelul acela sa apas tare intre sani. Mie imi facea asta mama mea, ma durea cand apasam ca eram foarte umflata intre sani si nu cred ca as fi putut sa fac asta singura...
@blaura Multumesc mult, sunt foarte incantata de cum a decurs cicatrizarea, acum sunt chiar mai bine decat in poza, iar cand stau in picioare nu se vad deloc pentru ca sunt pozitionate f bine.
@c.alexa Primele 6 saptamani am stat fara bustiera doar cand imi faceam dus, dupa am renuntat la ea cateva ori pe zi daca mergeam la o petrecere, dar eu sunt exagerat de precauta dupa cum am mai spus. La 2 luni si jumatate am fost la mare, deci am purtat-o mult mai putin, doar noaptea cateva ore cand dormeam. Acum, la 7 luni (chiar astazi e aniversarea interventiei), o port mai mereu cand dorm si cand stau prin casa, uneori port o bustiera si cand ies, depinde de vestimentatie. Pe cea de la Marena nu prea o mai port, mi-am luat mai multe bustiere sport, plus cea de la Triumph.
@Aniela015 Si mie mi-a recomandat cand ma dadeam cu gelul acela sa apas tare intre sani. Mie imi facea asta mama mea, ma durea cand apasam ca eram foarte umflata intre sani si nu cred ca as fi putut sa fac asta singura...
Aniela la fel imi stau si mie. Sunt foarte inflamata între sâni dar Dnul dr mi-a spus ca se va dezumfla si se vor aşeza foarte frumos in câteva saptamâni. Mi se par foarte similare operaţiile noastre abia aştept sa vad rezultatul final! Azi am ieşit in oraş si am băut un pahar de lambrusco la Sfatului doctorului! Boobsie cred ca ţi-a prins foarte bine mini petrecerea si eu m-am simţit mult mai bine înconjurata de prieteni la un pahar de vin.
Maine la 12 ma duc sa imi schimbe bandajele iar, sper sa vad o ameliorare la inflamaţia dintre sâni. Va pup, o seara superba sa aveţi! Pupicei
Maine la 12 ma duc sa imi schimbe bandajele iar, sper sa vad o ameliorare la inflamaţia dintre sâni. Va pup, o seara superba sa aveţi! Pupicei
Multumesc @glow19 de raspuns! Esti o draguta! Pup
Asa va invidiez pe voi fetele care ati scapat si acum va bucurati de sanii vostrii...din ce se apropie momentul din aia mi se face mai teama, mi se face gol in stomac pt ca nu stiu cum va fi la mine. Unele din voi ati fost mai norocoase, insa in general durerile sunt mari clar.
Nu ma pot decide nici in privinta marimii, parca nu as vrea f mari dar cand va vad pe voi ca ati fi vrut mai mari dupa, mi-e teama sa nu regret. Eu am 1.60 si 52 kg, 395 mi se par maricei, la bella arata super dar e mai inalta.
Pe cine intreb clar ma indruma spre maxim si probabil si voi la fel, dar nu ma pot convinge si pe mine sa iau o decizie..off ce greu e!
Nu ma pot decide nici in privinta marimii, parca nu as vrea f mari dar cand va vad pe voi ca ati fi vrut mai mari dupa, mi-e teama sa nu regret. Eu am 1.60 si 52 kg, 395 mi se par maricei, la bella arata super dar e mai inalta.
Pe cine intreb clar ma indruma spre maxim si probabil si voi la fel, dar nu ma pot convinge si pe mine sa iau o decizie..off ce greu e!
Bună fetelor.Se operează cineva la dr Totir pe 11 noiembrie? Are cineva mamelon inversat sau înfundat?Eram curioasă dacă vre o fata, având mamelon inversat, în urma implantului, s a modificat şi mamelonul. În unele poze înainte/după implant am văzut modificări. Va pup
E normal aa fie inflamata zona dintre sani. Si eu am avut o..acum la o saptamana mai am foarte putin.. dar da..trebuie sa apasati de sus in jos si invers intre sani..cat puteti de tare...cu arnigel..sa se dezumfle.
Multumesc fetelor :*
Glow ma bucur sa vad ca nu ne-ai uitat:*
Cred ca ai dreptate Andreea :)))
Sinzi sa stii ca se aseamana, cum te simti cu ei? Recuperare usoara :*
Melina este o decizie pe care odata luata nu o poti schimba. Gandeste-te bine, si crede-ma..chiar nu este mare un implant de 395. Este o marime medie. Vezi si tu ca 80% dintre fete(dintre care si eu) regreta, tu ai ocazia sa nu fii una dintre noi.
Glow ma bucur sa vad ca nu ne-ai uitat:*
Cred ca ai dreptate Andreea :)))
Sinzi sa stii ca se aseamana, cum te simti cu ei? Recuperare usoara :*
Melina este o decizie pe care odata luata nu o poti schimba. Gandeste-te bine, si crede-ma..chiar nu este mare un implant de 395. Este o marime medie. Vezi si tu ca 80% dintre fete(dintre care si eu) regreta, tu ai ocazia sa nu fii una dintre noi.
Fetelor, am o intrebare..cand merg sau efectiv stau in picioare ma doare sub sanul drept la incizie si cand ma pun in pat nu ma mai doare asa tare..ati patit si voi asa?
Fetelor dar la solar cand putem merge, dupa cat timp??? Felicitari fetelor recent operate!
RaluVa, abia ast sa pui poza fara bandaj!
Panda e normal sa ai dureri, or sa treaca si eu simteam intepaturi, mai ales cand ma ridicam din pat!
RaluVa, abia ast sa pui poza fara bandaj!
Panda e normal sa ai dureri, or sa treaca si eu simteam intepaturi, mai ales cand ma ridicam din pat!
Bubulina, daca te referi la mamelon retractat, eu am avut la cel stang, iar acum dupa operatie e normal, nu stiu daca e o regula dar la mine asa a fost.
Rox, la soare/ solar, dupa 6 sapt cu inciziile acoperite cu plasturi.
Rox, la soare/ solar, dupa 6 sapt cu inciziile acoperite cu plasturi.
Melina cred ca e perfect 395, gândeşte-te foarte bine, cand se aseaza nu ti se vor mai părea aşa mari, vor fi perfecti!
Rox cam aşa spun medicii in jur de 2 luni, am fost si eu de câteva ori la 2 luni si jumătate, m am speriat puţin deşi avea crema factor mare de protecţie si acoperite bine, la unul din sâni cicatricea se umflase, zici ca era 3D, apoi si a revenit, cel mai ok e ca la carte, nu se expun cicatricile la soare 8 luni, daca solarul sau soarele pătrunde se vindeca mai urat si se închid la culoare cicatricile, am văzut o fata care s a dus la solar destul de curând si avea sân frumos cu cicatrici f evidente... Dar nu e o regula, fiecare e diferită si îşi ia propriile decizii, ale mele s au vindecat destul de bine, ca sa le observ trebuie sa ridic sânul ca altfel nici nu o vad, sunt mici dar putina culoare tot mai are, uneori mai evidentă după purtarea sutienului, cu contratubex am dat zilnic doar timp de 1 luna, apoi cand imi aduceam aminte, folosiţi câteva luni succesiv, e mult mai bine!
Aniela ma simt relativ bine. Am dormit 12 ore si in sfârşit ma simt si eu odihnita. Le simt ca bubuie sub piele dar nu am o durere specifica, doar presiune mare pe pectorali. Pisica mea este înnebunită ma simte ca am ceva si ma miauna cu o disperare cum nu am mai văzut pana acum :))) sărăcuţa in o saptamana doua trebuie sa faca puişori sper sa ma recuperez repede sa o ajut. Ma mănâncă si ma gâdila tăieturile, uneori ma doare când ma mişc dar nimic nesuportabil. Vedem azi ce zice Dnul dr
Pupicei
Pupicei
Fetelor... Am probat aseara o rochie... Deci sotul meu rade de mine zice ca am inebunit...😂😂😂 deci arata criminallll rochia cu sani... Doamne este superb sa ai sani... Deci toata lumea mi-a spus ca se capata o incredere in tine formidabila si asa e... Parca ma simt alt om... Stau mult mai dreapta... Le iubesc! Si chiar nu simt absolut nimic... Marti fac 4 sapt de la operatie!
Felicitări fetelor, ma bucur cand va simt fericite!
Panda pe mine m a durut incizia de sub sanul drept asa raee incat l am sunat pe dr..m a primit la control..si bineinteles nu aveam nimic. :))) e normal.
Multumesc scarlet si rox! :* chiar ma gandeam azi sa il sun pe dr da bine ca doar exagerez eu si nu e nimic:))
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Cancer de san
- 15cancer de san
- 20Cancer san stadiul II
- 8Marirea sanilor, o utopie? un risc?
- 33marire sani - recomandari
- 8cresterea sanilor
- 10chimioterapie
- 8vreau sa-mi pun silicoane - recomandari
- 27implant silicon sani
- 0Marire sani
- 0Biopsie - Cancer de san
- 21proteza san stang
- 0pastilele push-up influenteaza un test de sarcina?
- 39Este la a cincea chimio cu farmorubicin si ciclofosfamid
- 4Este posibil sa fie cancer de san?
- 0Micşorarea mameloanelor
- 1Implat mamar dupa 3 saptamani
- 0Pareri implant mamar, Stan Vitalie sau Delbani ?
- 0Stan Vitalie da sau nu?
- 0Implant sâni
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: