Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 187418751876 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
25-10-2015, ora 14:49
DeeaLaura
Nu este medic/terapeut
DeeaLaura
Ms Rainie pentru raspuns! M am decis asupra altui dr., sper sa fie bine ! Iar sanii tai arata foarte bine, felicitari ! Am vazut ca scriati fetelor anterior de o cura de vitamina c inainte de operatie, eu am luat vitamine de la a-z oare sa dauneze??? Aveti idee?
0
25-10-2015, ora 14:52
DeeaLaura
Nu este medic/terapeut
DeeaLaura
Cand te operezi Melina ??, si eu tot la medlife ma voi opera pe 10 noiembrie
0
25-10-2015, ora 14:57
Mellina
Nu este medic/terapeut
Mellina
DeeaLaura sapt viitoare joi 😊
0
25-10-2015, ora 15:02
DeeaLaura
Nu este medic/terapeut
DeeaLaura
Super Melina, tu scapi mai repede de emoti decat mine ☺️☺️☺️ Succes de pe acum iar rezultatele sa fie pe masura astaptarilor tale😘
0
25-10-2015, ora 15:14
c.alexa
Nu este medic/terapeut
c.alexa
Multumesc Panda si Aniela ! O sa revin cu mare drag sa povestesc si eu din experienta proprie cum au decurs lucrurile.
Sper sa nu am probleme! E greu sa fii genul de persoana care sa puna raul inainte in orice desi in adancul sufletului sa fie o optimista convinsa! Hmmm, ciudat dar adevarat!
Mereu am fost "pacientul perfect" laudat de toti doctorii la care am fost din diverse motive pe parcursul vietii, ca suport cu eroism orice durere, dar aceasta experienta ma cam depaseste in momentul de fata! Multumesc pentru sustinere! :*
0
25-10-2015, ora 15:16
c.alexa
Nu este medic/terapeut
c.alexa
DeeaLaura si Melina successsss!
0
25-10-2015, ora 15:25
Aniela015
Nu este medic/terapeut
Aniela015
Melina vei sta singura in camera, dar crede-ma ca te vei simti ca la hotel. Mesele la pat si asistentele tot timpul vor veni sa vada daca ai nevoie de ceva.
Alexa nu ai pt ce. De asta suntem aici, sa ne ajutam surorile de suferinta:*
0
25-10-2015, ora 15:41
Mellina
Nu este medic/terapeut
Mellina
Multumes frumos! Alexa mult succes si tie!!
0
25-10-2015, ora 16:04
bela25
Nu este medic/terapeut
bela25
Mellina, la mine au venit in vizita dupa 5 min dupa ce m-au trezit, pot chiar sa te astepte in salon, este chiar o canapea si scaune unde pot astepta. Chiar si cand m-au internat au venit cu mine in salon sa imi tina de urat, ca a trebuit sa astept vre-o 2-3 ore pana la operatie.
0
25-10-2015, ora 16:10
c.alexa
Nu este medic/terapeut
c.alexa
Multumesc Mellina si Aniela! Si tie bella de altfel! Cat de mult ajuta detaliile astea! Stai mai linistita cand stii ce urmeaza/ce te asteapta.

@akular cum decurge recuperarea?
Recuperare cat mai usoara !

Btw, mi am pregatit deja " puterea ursului " pt spate. Pe mine ma doare spatele deja :)). Ma anunta ce urmeaza :)))

Pup zanici frumoase!
0
25-10-2015, ora 16:36
elena2828
Nu este medic/terapeut
elena2828
In primul rand, bafta fetelor care urmeaza zilele urmatoare!

Ghiocel, Andreea, Bella va multumesc mult fetelor :) :* !

Rainie, iti multumesc, iar sanii tai arata foarte bine, nu as fi zis niciodata ca ai 195 cc!!!

Multumesc Aniela, comparatia cu sanii Belei ma flateaza :)

Cris, asa cum am mai vb noi, ai sa vezi schimbari mari de la o zi la alta :D.

Va pup si o duminica frumoasa!
0
25-10-2015, ora 17:03
akular
Nu este medic/terapeut
akular
buna c.alexa..la mine recuperarea decurge super, nu mai am nici cea mai mica jena, dorm intr-o parte, ridic mainile, il iau si pe cel mic in brate, fac cam tot ce faceam si inainte de operatie.
Aseara am purtat o rochita la care nu mergea sutien, putin decoltata si m-am simtit super, am atras cateva priviri 😬
Bafta multa maine si o recuperare usoara...pup
0
25-10-2015, ora 17:12
Aniela015
Nu este medic/terapeut
Aniela015
Deci sunt in depresie...stiu ca e f devreme dar sunt extrem de mici..am pus azi un tricou pe mine, abia se vedeau :/
0
25-10-2015, ora 17:20
c.alexa
Nu este medic/terapeut
c.alexa
Akular, ma bucur atat de mult sa aud asta. La ce sani ti au iesit, nici nu ai cum sa nu atragi priviri.❤️ Plus ca nu a trecut atat de mult timp de la operatie si te simti ca noua. 🙈 yuhuuu

Anielaaaaaaa, nu fii suparata te rog! Lasa timpul sa treaca, concentreaza te pe recuperare si ai sa vezi ca vor prinde volum cand se va mai " relaxa " pielea. A trecut putin timp. Ai vazut cate exemple au fost si cum sanii au capatat volum. Gandeste pozitiv!

Toate aprecierea pentru fetele vechi care intra pe forum si inca ofera sfaturi si sunt alaturi de viitoarele posesoare de boobs! 💖 sunteti zanicile noastre !
0
25-10-2015, ora 17:29
RaluVaa
Nu este medic/terapeut
RaluVaa
Aniela.mie mi se pare ca incep sa prinda volum sanii tai.sunt sigura ca rezultatul va fi Cel asteptat in timp.fetelor vi sa intamplat sa va doara un San mai tare ?
0
25-10-2015, ora 17:42
Cris_MC
Nu este medic/terapeut
Cris_MC
@Elena2828... azi mi-am schimbat plasturii din nou si m-am dezinfectat...am ramas surprinsa ca parca...parca...sunt un pic mai voluminosi, un pic mai moi.Marti fac o saptamana, deci probabil incepe partea frumoasa. Yupyyyy !!!
In general nu mai am dureri si sper sa nici nu mai am deoarece am ajuns la concluzia dupa 2 zile ca am reactii adverse la Zaldiar (ce mi-a prescris medicul pt dureri), am ameteli de zici ca-s beata, greturi si tremur.Asa ca, maine ar trebui sa vorbesc cu medicul sa vad ce pot sa iau altceva.
0
25-10-2015, ora 17:43
Aniela015
Nu este medic/terapeut
Aniela015
Alexa iti multumesc :(:* dar e asa de suparator sa treci prin chinuri si sa ii vezi asa mici...
Ralu crede-ma, e iluzie optica:))). Pe mine ma doare rau stangul cateodata, apoi incepe dreptul sa imi dea niste junghiuri. Sa nu te sperii, e normal.
0
25-10-2015, ora 17:50
elena2828
Nu este medic/terapeut
elena2828
Cris, asa pateam si eu de la Zaldiar, aveam ameteli si tremuram dar dupa a treia zi m-am obisnuit si a fost ok. Este el destul de puternic si de asta. Ma bucur ca esti bine si de acum va fi din ce in ce mai frumos :)

Aniela015, nu ai de ce sa fii suparata, sanii se schimba extrem de mult, trebuie sa ai rabdare. Oricum, mie nici in poza pe care o ai acum nu mi se par mici.

RaluVaa, pe mine m-a durut mult mai tare dreptul si el s-a si vindecat mai greu.
0
25-10-2015, ora 18:42
RaluVaa
Nu este medic/terapeut
RaluVaa
Multumesc de rasp aniela &ele na. Vi sa intamplat unul sa fie mai umflat sau mai mare ?
0
25-10-2015, ora 19:07
Aniela015
Nu este medic/terapeut
Aniela015
Elena, sa te auda Dumnezeu :*, cat despre poza... minte mult :)))
Ralu eu am avut un san mai mare, dreptul..dar au ajuns la aceeasi dimensiune. In cateva zile sigur si la tine va fi la fel.
0
25-10-2015, ora 19:30
Mellina
Nu este medic/terapeut
Mellina
Aniela ce marime ai?
0
25-10-2015, ora 19:46
Aniela015
Nu este medic/terapeut
Aniela015
390, anatomic, proiectie 6 cm.
0
25-10-2015, ora 19:52
Mellina
Nu este medic/terapeut
Mellina
Este o marime destul de mare, sunt convinsa ca vor fi mai voluminosi in urmatoarea perioada nu fi dezamagita.
0
25-10-2015, ora 21:11
Scarlett91
Nu este medic/terapeut
Scarlett91
Si eu am avut unul mai mare. Acum am 10 zile de la operatie si deja s au egalat. Problema e ca ma doarr stangul..nu ma doare cand stau degeaba.. daca ma aplec... Simt ca ma injunghie teribil..si de fiecare data in acelasi loc. Sau daca iau cana cu apa in mana. La dreptul nu am probleme dar stangul ma doare. Si fix in acelasi loc. Am maine control..sa vad ce zice dr...
0
25-10-2015, ora 21:13
rox23
Nu este medic/terapeut
rox23
Aniela ai o marime maricica, or sa prinda volum cand se va relaxa muschiul.uite.te la rezultatul lui ella, o sa fi uimita de schimbare, ai ei au prins f mult volum pe la aprox 3 luni
0
25-10-2015, ora 21:19
RaluVaa
Nu este medic/terapeut
RaluVaa
Fetelor ma simt super bine. Chiar am apucat sa fac o mini curatenie... daca faci mai mult effort cu ce dauneaza? ? :D
0
25-10-2015, ora 21:24
RaluVaa
Nu este medic/terapeut
RaluVaa
Aniela in poza care ai pus si la tn e un san mai umflat ?adica Cel drept? La kine tot dreptul e mai umflat iar stangul incepe sa se inmoaie si sa se aseze...
0
25-10-2015, ora 21:32
Aniela015
Nu este medic/terapeut
Aniela015
Melina, Rox stiu ca aveti dreptate :( dar omu' cand e nebun :D ce sa ii faci :)) cred ca mai bine sa nu mai gandesc la ei :D
Am pus si eu o poza facuta acum, se pare ca iar s-a umflat dreptul.
0
25-10-2015, ora 21:35
Aniela015
Nu este medic/terapeut
Aniela015
Da Ralu :)) exact ce spuneam si eu.
Cred ca mi se parea cand am vazut ca erau la fel..a ramas umflat nemernicul :))
0
25-10-2015, ora 21:41
RaluVaa
Nu este medic/terapeut
RaluVaa
:)) la fel si la mine. Adica a fost umflat tot timpul. Vad ca incepe sa ee inmoaie, ca era ca piatra si vanat. Acum sa asteptam rezultatul final. Sunt sigura ca nu o sa ramana asa la niciuna din nou. Sunt reactii normale. Mai ales la mine de la aprope 0 la proteze de 600...Dar sa stiti ca nu par mari..deloc chiar... astept sa vad cum evolueaza in urmatoarele 2 sapt... Dar macar sunt bucuroasa ca durerile parca au disparut deodata..ma mai suparara f putin spatele si taieturile cand ma ridic din pat..in rest..Sunt bine...ma asteptam la mai rau sincer.. boobsie si supersinzi voi cum Sunteti fetelor ?
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 187418751876 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •