Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 187188189 ..... 3218 3219 Înainte ›
1
07-09-2010, ora 16:47
rubya
Nu este medic/terapeut
rubya
buna fetelor si noilor venite va salut pe toate nu am mai intrat pe forum deoarece am fost plecata din oras... va pup si mult succes fetelor recent operate
0
07-09-2010, ora 18:17
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
mihaela -- imi pare rau de atitudinea doctorului..pana la urma asta e. stiu ca ar merita dati in judecata unii, dar chiar e timp si bani pt asta in ziua de azi? pe asta cred ca si mizeaza..oricum bafta la operatie, pana la urma eu zic sa o faci, sa nu stai nemultumita forever. Succes si tie anca! nu stiam ca ai profil moderat :)
eva -- ce natural arata, si frumosi! vad ca ajuta laserul si masajul doctorului:)) dar ce ti le-ai si innegrit deja :P

capri ce decolteu de invidiat. arata un pic mai fake in sutienul asta. sunt sigura ca nu pici testul cu creionul..vb Irinei:))) ai rezolvat cu asiguratorul? as putea obtine info pt tine :) PM available
0
07-09-2010, ora 19:41
myx
Nu este medic/terapeut
myx
fallen, fetele nu pot sa ii dea in judecata nici daca vor pt ca asa cum am observat si pe forum, le sfatuiesc sa nu mearga la un anumit medic ca nu da factura si tot la medicul ala se duc. :( ca exemplu). Cred ca niciuna din cele cu probleme nu are macar factura caci probabil daca s-ar duce la medic cu rezultatul dezastruos si medicul ar sti ca are factura pe suma cu numele lui acolo, clinica, data etc, ar incerca sa rezolve situatia fara judecata si ar repara greseala evident gratis, asa au tupeu si cer iar bani pe operatie ca doar ele nu au nici o dovada. Imi pare rau dar sper ca macar noile aspirante sa invete ceva din asta, degeaba vezi un rezultat bun la un medic, nu trebuie sa treci peste faptul ca nu da chitanta pe o caruta de bani cat ii dai, caci e posibil ca rezultatul tau sa nu fie la fel de bun de aceaia consider ca trebuie sa alegi o clinica care respecta toate regulile si nu doar un medic care profeseaza dupa cum ii tuna lui, ba in spital, ba intr-o improvizatie de clinica unde el face ce vrea de capul lui si pe deasupra cer aceleasi sume ,.Asadar degeaba se duc la otv daca medicul apare si spune ca nici nu o cunoaste, eu vb din experienta, am patit cu un stomatolog asa, lucrare scumpa si a trebuit scoasa dupa aprope un an. Am mers la el cu scandal si a spus ca nu ma cunoaste ce puteam sa fac fara dovada, NIMIC, de atunci cer chitanta si la pantofi;))
0
07-09-2010, ora 19:52
utza
Nu este medic/terapeut
utza
buna seara fetelor,

Sa stiti ca nu v-am uitat, va citesc din umbra :)

Mihaela, si eu zic ca ar trebui sa iti iei un pic mai tare doctorul si nu mai astepti pana il ia sotul tau la bataie (meritata).

Capri..super costum.super sani.

In alta ordine de idei, pe 6 oct ma duc la taiere si de-abia astept :)

va pup
0
07-09-2010, ora 19:53
szraluca
Nu este medic/terapeut
szraluca
mihaela04, merci mult, am sa incerc..sper sa aiba mai multe modele :))
eva985, asa eee..dupa masaj chiar simt ca-s mobili..si ca tesuturile s-au mai asezat la locul lor :))
myx, merci mult suuuper.
0
07-09-2010, ora 20:30
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
myx- chill, suntem totusi in Romania :))) eu nu am decat cartonasele de la implante dar am incredere in doctor..adica nu are cum sa zica..cine esti? da, stiu..am dat 170 milioane..dar nu si-ar strica cariera in caz de..pt mine. nu aveam ce sa fac cu ea, nici nu i-am cerut-o..poate mi-ar fi dat, normal era s-o faca anyway. si nici dr stomatolog nu mi-a dat vreo chitanta pana acum, dar e super doctorita..daca as avea nevoie mi-ar da.
in alta ordine de idei, eu cred ca aici e fff greu sa ti se faca dreptate..si cel mai bine e sa te informezi vb ta, daca nu..cam raspunzi pt ce alegeri faci. "ai bani, ai cat vrei" :-) eu i-am urmarit cazurile dr-lui meu vreo 3 ani, si mi-a castigat increderea. nu sunt eu in totalitate multumita, dar nu cred ca tine de doctor asta :)
0
07-09-2010, ora 20:46
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Buna, fetelor!
Irinuco, nu am disparut de rusine, desi...imi este rusine si ar trebui sa ma fugaresti tot forumul pentru delasarea care m-a cuprins mai rau ca niciodata,..dar am disparut din motive de...TIMP!!!Si acum sunt la munca, dar am zis sa va zic macar un "buna seara" daca in rest altceva nu am fost in stare sa scriu...
Va pup si o seara frumoasa!
Celor noi bun venit!
0
07-09-2010, ora 21:02
adriana100
Nu este medic/terapeut
adriana100
Imi poate da cineva mai multe detaltii despre dnul doctor Dumitru Totir? Multumesc :)
0
07-09-2010, ora 21:23
aly23
Nu este medic/terapeut
aly23
mie dr-ul nu mi-a dat decat bonul cu suma pe care am platit-o in rest tot ce este la dosar a zis ca se pastreaza la clinica ca a avut multe cazuri cand le-a dat acasa si le-au pierdut cand a fost nevoie de ele, mie mi-a facut a 2 a interventie fara niciun leu si nici noaptea de cazare nu am platit-o, adica nu am platit absolut nimic iar cu datul in judecata nu se poate ptr ca banuiesc ca la toti dr-ii este asa inainte de operatie semnezi un contract pe proprie raspundere sau ceva de genul, adica indiferent ce patesti dr-ul nu are nicio vina ca si in cazul meu banuiesc ca are constiinta sau se respecta prea mult sa mai imi ceara bani pe a 2 a interventie
0
07-09-2010, ora 21:29
myx
Nu este medic/terapeut
myx
fallen ai dreptate oricum dr voicu e un nume dar nu mi-am permis sa merg la dansul, nu stiu ce rezultate are dar al tau cred ca e cel mai bun sunt superbiiii, . Acum am si eu o stomatoloaga buna de 10 ani, dar am patit-o cu lucrarea aia la 20 de ani si nu mi-a fost de bani cat si de chinurile prin care am trecut pt ca nu mi-a facut ce trebuia desi mi-o recomandase o colega de serviciu. Nici stomatoloaga cea noua nu agreaza ideea de a oferi chitanta dar mereu ii spun sa-mi dea macar pe jumatate de suma sa dorm eu mai linistita. Am vazut ca spuneai ca nu esti in totalitate multumita dar mie sanii tai mi se par perfecti oricat de mult m-as uita la poze.
0
07-09-2010, ora 21:31
myx
Nu este medic/terapeut
myx
aly asa e normal, sa nu mai platesca nimic, acum spune-mi te-ai obisnuit cu noul look?
adriana100, spune-mi ce informatii vrei si te lamurim. :)
0
07-09-2010, ora 21:59
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Buna fetelor, am prins acum un mom sa va rasp si mai intru maine.
Sutienul alaturat este achizitionat ieri la reducere din cora la numai 10 lei, a avut si chilotzei tot la 10 lei. Nu este costum de baie. M-am indragostit la prima vedere. Decolteul pare un pic fake pt ca sutienul este fff decoltat, abia acopera sfarcurile. :)))) Mi-am luat si un costum de baie la reducere, de la jolidon, la 20 de lei, o sa pun poza maine.
Irinico, o sa incerc :)))
Utza, nu ai nimic nou sa ne impartasesti ???:)))
Va pup
0
07-09-2010, ora 22:00
georgi_27
Nu este medic/terapeut
georgi_27
buna seara, pentru sweety_21 niku_scuter--, ma poti ajuta cu cateva informati eu vreau sa fac masto+ si lipo in aceasi operatie, si pentru toate fetele care au mai facut as dori informati, va doresc o seara placuta si va multumesc pt acest forum
0
07-09-2010, ora 22:02
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
myx- ha! merci..nemultumirea e mai mult la rino..cu sanii sunt destul de multumita, uneori e mai deranjanta distanta dintre ei, dar nu stiu cat tine de amplasare. a si in poza asta de la profil par un pic mai mari, parca in realitate nu se vad chiar asa :)) in pozele facute de doc. "after" au iesit groaznic, i-am zis a nu le puna pe site si s-a conformat :)) conteaza mult lumina, unghiurile, aparatul..in oglinda ies cel mai oki dpmdv:P

si eu cred ca e posibil sa aiba la dosar actele, cat si analizele noastre. am primit si eu bon fiscal la consultatie haha.. si da, am semnat si eu actul acela, dar la ce emotii aveam si nerabdare, nu am retinut ce scria pe acolo :)))

myx imi place cum iti vine setul, ai un corp superb!! eu m-am urcat acum 5 min pe cantar si vad ca am mai pus un kg:))) nu degeaba imi ies sanii din sutiene hahaha

Joy41 te salut!! o saptamana frumoasa!
0
07-09-2010, ora 22:06
myx
Nu este medic/terapeut
myx
fallen 1 kg nu se pune:P)
0
07-09-2010, ora 22:10
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
de dimineata e cu 1 mai putin, deci e ok..:)))) cu recomandarile de la Irinico o sa ma fac eu "modela"..dar e greu cu urnitu' si cu sotu pasionat de cooking...:))

capri super! si mie imi plac modelele vesele:D
0
07-09-2010, ora 22:21
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
funny pic =))
0
07-09-2010, ora 22:22
adriana100
Nu este medic/terapeut
adriana100
pai sincer cam orice informatie..mi l-a recomandat cineva.. si eram curioasa.. in mare ma intereseaza sa mi iasa sanii frumosi. :). cam cat costa aveti idee? am inteles k in mare 2500.. la ce clinica lucreaza?
0
07-09-2010, ora 22:32
myx
Nu este medic/terapeut
myx
adriana, eu m-am operat acum 2 luni la dansul si sunt f multumita. Am platit 2500euro cu implant rotund, opereaza la mai multe clinici, eu m-am operat la bioterra in primaverii, o clinica super. sunt f multumita de rezultat, mai ales ca am plecat de la ceva nasol.
0
07-09-2010, ora 22:50
adriana100
Nu este medic/terapeut
adriana100
si cum e el ca om asa, e ok? 2500 cu totul cu totul ? si analize si tot? chiar, ce analize trebuie sa faci inainte? oricum se vad superb :) bv!
0
07-09-2010, ora 22:59
myx
Nu este medic/terapeut
myx
adriana este foarte amabil si profi, pret cu tot, adica include consultatiile toate inainte si dupa operatie pana la un an, cazare o noapte si ekg. Tu mai platesti analizele 1milion. Daca citesti posturile mele adica in ultimele 50 pag probabil o sa afli toate detaliile operatiei. Mergi la consultatie linistita, o sa ramai surprinsa de conditiile de acolo si de dnul doctor. Si miruna aici pe forum s-a operat la dansul si numai cuvinte de lauda are, daca mai ramai pe forum si de acum incolo o sa apara si ea cu siguranta sa-ti confirme.
0
07-09-2010, ora 23:08
mariadan70
Nu este medic/terapeut
mariadan70
Buna seara fetelor!
Am fost la consult la dr Voicu si mi s/a parut un super om; m-a masurat s-a uitat intr-o carte si mi-a zis ca mi s-ar potrivi rotunde, profil inalt 350, implant submuscular; am probat si mi-a placut cum se vedeau sanii imensi;
Fallen ai scris ca iarna se contracta pectoralii si sanii se vad ciudat? Ai mai scris ca nu esti multumita ciar 100% este ceva in neregula cu ce ai cerut si ce a iesit?
0
07-09-2010, ora 23:12
mariadan70
Nu este medic/terapeut
mariadan70
Irinico: fac tenis de camp chiar la un nivel avansat si mi-este teama de contractia puternica a muschiului pectoral pentru ca loviturile sunt intense; de fapt daca nu era acest sport de care sunt indragostita aveam de muuuult silicoane!
0
07-09-2010, ora 23:16
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
buna maria, hehe inseamna ca am recomandat bine:)) vezi ca totusi submuscular se vad mai mici decat cu sizere-le, dar nu cu f mult. nu e nimic in neregula cu ce am cerut si ce a iesit. asteptarile mele au fost mai mari si atat. dr-ul este un profi si are o mana de aur. tinand cont ca pleci de la sani frumosi, rezultatul nu poate decat sa fie unul super!!
0
07-09-2010, ora 23:23
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
da, cand se contracta muschii pectorali se vad implantele in lateral, dar nu cred ca e o regula, eu am probleme cu toracele, este oarecum rotund...
0
07-09-2010, ora 23:24
mariadan70
Nu este medic/terapeut
mariadan70
Merci Fallen!
Pot sa te intreb In acesti doi ani de la operatie ai avut vreo problema legata de implant? Dureri la alergat?
0
07-09-2010, ora 23:24
adriana100
Nu este medic/terapeut
adriana100
@ myx :multumesc mult pt info o sa ti citesc posturile! :*
0
07-09-2010, ora 23:28
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
maria, nu am decat 9 luni si ceva de la operatie, daca dai click pe poza mea ai detaliile. nu prea am alergat, dar cand fac sport folosesc bustiera si nu ma dor :) nu am avut complicatii pana acum.
0
08-09-2010, ora 00:11
moonlight2
Nu este medic/terapeut
moonlight2
Irinco,
multumesc pentru apreciere, ai dreptate, nu stiu cine va citi toate informatiile dar e bine ca toate aspirantele sa citeasca, o sa le usureze munca de cautare pe net cu zeci de ore - cat am stat eu ca sa analizez si sa adun date.

O sa-mi fac timp sa citesc cat mai mult din forum ca sa nu pun intrebari aiurea (am citit ultimele 5 pagini doar) Eu am mare nevoie de sfaturi pentru ca sunt cam deprimata - de la operatia mea cu Hatami am niste cicatrici uratzele si foarte extinse - in jurul mamelonului - nu am implant ci am avut din adolescenta o asimetrie majora si am facut doar repozitionare. Acum nu stiu daca sa pun silicon - cu toate ca am nevoie- sau sa incerc din nou doar "ajustarea"
As vrea sa va trimit poze insa mi-e atat de jena de sanii mei ca imi vine sa plang. Totusi am nevoie de feedback-ul vostru.
0
08-09-2010, ora 00:45
aly23
Nu este medic/terapeut
aly23
moonlight2 nu trebuie sa-ti fie jena si eu am fost intr-o postura asemanatoare cu a ta (jenanta)dar am pus poze, asta este si oricum nu pui cu fata si nu o sa stie nimeni despre cine este vb, eu imi dau seama cum te simti pt ca am trait si eu momente asemanatoare si chiar aveam nevoie de sfaturi si fetele de pe forum m-au ajutat mult, mi-au ridicat moralul, m-au ajutat sa ma hotarasc si am trecut peste si binenteles cu brio si cu ocazia asta sa le multumesc si fetelor din suflet pentru sfaturi si pentru ajutor MULTUMESC TUTUROR FETELOR DE PE FORUM :)
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 187188189 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •