Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 188018811882 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
28-10-2015, ora 09:28
panda.
Nu este medic/terapeut
panda.
Multumesc fetelor..chiar ca, bubu, sunt ca niste bebelusi..eu momentan trec prin faza aia ca mi se par mici si i-as fi vrut mai mari (sau poate chiar o fi mici?!)

Melina, mult succes maine si stai linistita! Nu e asa rau cum te gandesti. Cand te trezesti din anestezie o sa simti doar presiunea aceea si va fi mai puternica pt ca nu cred ca ai mai simtit ceva de genul vreodata. Vorba andreei, simti ca si cum ar sta careva pe tine. (Nu-ti imagina o batoza de 100 de kg :)) )

Succes si fetelor care urmeaza sa se opereze si vreau sa va incurajez sa mergeti calme, linistite si pline de incredere. Ganditi-va mai ales ca nu este o operatie asa de deosebita si dificila de efectuat de catre dr. Stiu ca pare imposibil, dar va vor face operatia si perioada post mult mai usoare.
0
28-10-2015, ora 09:29
RaluVaa
Nu este medic/terapeut
RaluVaa
Eu am.luat pastille de propolis cu vitamina c cand ma incerc at race ala inainte de operatie si cate o lingura de miere de albine dimineata pe stomacul gol. Ma ajutat
0
28-10-2015, ora 09:30
RaluVaa
Nu este medic/terapeut
RaluVaa
Panda, eu dupa operatie chiar nu am.simtit o presiune asa.mare...chiar deloc..f putin
0
28-10-2015, ora 09:31
Mellina
Nu este medic/terapeut
Mellina
Nici dupa cezariana nu am dormit pe o parte vreo 2-3 saptamani pt ca ma durea operatia, nu imi fac asa griji cu dormitul pe spate, macar acum nu mai plange nimeni, atunci mai faceam si nopti albe :))
Multumesc fetelor!
0
28-10-2015, ora 09:33
panda.
Nu este medic/terapeut
panda.
Ma bucur sa aud asta, Ralu, eu am simtit presiunea vreo 2 zile, pe urma ma tot lasa. E posibil si pt ca nu prea aveam piele si dupa op dr mi-a zis ca nu se astepta sa intre asa fortat implantul si presupun ca si asta a contribuit la presiunea simtita
0
28-10-2015, ora 10:06
SuperSinzi
Nu este medic/terapeut
SuperSinzi
@vivi: iubita nu te panica! Si eu eram cobza cand m-am operat si înca sunt :)) in primul rând bea multe lichide, ia pastiluţă pt răceli, fa bai fierbinţi înainte de somn si după te înfofoleşte bine bine si te culci. Dimineaţa iar baie fierbinte si iar infofolire, sa transpiri mult. In ziua operaţiei de emoţii abia îmi curgea nasul. Prima zi după, de emoţii cred, nu am tuşit si nici nu am strănutat. Dar acum tuşesc si strănut finuţ (eu care dărâmam pereţii cand ma lua) si nu ma deranjează cu absolut nimic. Nici eu nu am vrut sa aman operaţia, mi-am pus vibrocil ca sa nu ma sufoc alea 2 ore de anestezie, le-am zis medicilor ca doar îmi curge nasul si nu am avut nicio problema. Nu ştiu cât de mult am riscat dar sincer nu am avut nicio problema ca eram răcita.
0
28-10-2015, ora 10:12
SuperSinzi
Nu este medic/terapeut
SuperSinzi
@melina. Eu dupa operaţie ma simteam atât de drogata ca nu aveam nicio treaba cu ce mi se întâmplase. Nu te panica pt ca oricum 12 ore nu prea iti dai seama ce e cu tine. Ştiu ca eram la terapie intensiva si făceam pipi si asistentele imi ziceau sa fac pe mine si eu le ziceam ca nu pot sa fac pe mine sa ma ducă la baie. La 2 ore dupa au venit sora mea si iubitul meu sa ma vadă, nu ştiu cand au trecut dar m-am trezit la mine in rezerva. Mai erau cu o prietena pe care chiar nu imi aduc aminte sa o fi văzut. Poate ca nu este la fel la toată lumea dar primele 12 H dupa operaţie sunt ca intr-un vis pt mine acum, ţin minte doar fragmente :) te pup, curaj!
0
28-10-2015, ora 11:18
andreea.1987
Nu este medic/terapeut
andreea.1987
Sanzi tu ai fost la terapie intensiva ?Pe mine m-au dus direct in camera din sala de operatie...si m-am trezit imediat chiar cand ma duceau in camera si eram foarte constienta..la jumatate de ora mergeam la baie...poate tie ti-au facut o anestezie mai puternica...
0
28-10-2015, ora 11:59
Kamy. 93
Nu este medic/terapeut
Kamy. 93
Bubu daca te ajuta cu ceva anestezie generală mi sa parut cea mai misto senzatie de relaxare, am facut o ptr alta operatie si daca as putea sa o fac si la dentist când merg as face o ! Curaj
0
28-10-2015, ora 12:00
Cris_MC
Nu este medic/terapeut
Cris_MC
Buna fetele...am schimbat si eu poza de profil.Am reusit sa ma imbrac cu un sutien si sa va arat.Momentan sanii mei sunt inca tari, s-au mai inmuiat ce-i drept, dar mai astept.O sa mai prinda si volum ceea ce astept cu nerabdare.Sutienele mele erau cupa A...adica...zero barat, asta e un sutien 75B sau 80B...de cand am alaptat si am doar o sapt de la operatie.
@Vivianne...ia paracetamol simplu, vitamina C... fa bai calde seara inainte sa te bagi in pat, bai fierbinti la picioare cu sare, cat de fierbinte poti suporta.Si eu am fost racita inainte cu o sapt si eram disperata, dar a trecut repede...bea si multe ceaiuri cu miere si lichide multe.
De luni am inceput cu Stratamedul de 2 ori pe zi, cat despre plasturi...nu le-am mai suportat si nu am mai pus.Nu ma mai deranjeaza acum.Ma mai tine operatia la sanul drept, dar e suportabil.N-am mai luat pastile de dureri de duminica (aduca 5 zile dupa op) ca am avut reactii adverse la Zaldiar dar nici dureri nu am avut.
Succes fetelor ce urmeaza sa faca pasul cel mare.Pupici
0
28-10-2015, ora 12:23
Aniela015
Nu este medic/terapeut
Aniela015
Mellina ti-am rasp :*
0
28-10-2015, ora 12:37
Gigi86
Nu este medic/terapeut
Gigi86
Buna fetelor.Am intrat sa va povestesc experienta mea.Am deja 3 zile de la operatie si ma simt foarte bine.Dureri nu am avut decat de spate, chiar asteptam sa inceapa durerile la sani dar nimic.Imi este putin greu dimineata cand ma dau jos pt ca ii simt ca niste pietre dar in cateva minute isi revin.Astazi as incerca sa merg sa ma spal pe cap la un salon, voi cum ati procedat?
0
28-10-2015, ora 13:38
liliana1989
Nu este medic/terapeut
liliana1989
Cat costa o consultatie la Totir aveti idee fetelor? Va multumesc
0
28-10-2015, ora 13:47
RaluVaa
Nu este medic/terapeut
RaluVaa
Aniela sanii tai arata super in poza care ai pus o acum :*
0
28-10-2015, ora 13:55
Aniela015
Nu este medic/terapeut
Aniela015
Multumesc mult Ralu :**** Când vedem şi cu bombitele tale o pozica ?;;)
Liliana consultatia costă 150 lei.
0
28-10-2015, ora 13:57
Kamy. 93
Nu este medic/terapeut
Kamy. 93
Aniela, arată superb sânii tăi, parca au prins volum deja 😍😍😍
0
28-10-2015, ora 14:16
Aniela015
Nu este medic/terapeut
Aniela015
Kamy multumesc mult :*** sincer...eu îi văd tot la fel :))) :(((
0
28-10-2015, ora 14:17
RaluVaa
Nu este medic/terapeut
RaluVaa
Aniela astept sa treaca inflamatia dintre sani printer care si o vanataie acolo..si o sa pun cu siguranta
..sa nu drept e inca umflat sar nu ca la inceput si a inceput sa se lase in jos..acum astept sa se lase si stangul in jos ca il simt asa in sus ;))) o sun pe dr in fiecare zi cu chichitele mele :)))) a zis sa am rabdare ca o sa se aseze frumos, sa am incredere in ea si ca pana join viitoate cand o sa vin la ea o sa treaca si inflamatie si tot :))
0
28-10-2015, ora 14:25
Aniela015
Nu este medic/terapeut
Aniela015
Tare amuzante suntem noi femeile :))))). Stai linistită, e normal să fie umflaţi...totuşi e un corp străin şi o fi socat şi pieptul de mărimea sanilor tăi :x. 600 :x !! Da şi mie câţiva cc :)))) 100 măcar :D !!
0
28-10-2015, ora 14:26
RaluVaa
Nu este medic/terapeut
RaluVaa
:))))orice Dar nu cc :))
0
28-10-2015, ora 14:55
andreea.1987
Nu este medic/terapeut
andreea.1987
Aniela wow!!!!Schimbare enorma :))))
0
28-10-2015, ora 14:56
Ella1Ella
Nu este medic/terapeut
Ella1Ella
Ma bucur sa aud ca sunteti din ce in ce mai bine fetelor..
Eu la inceput cred ca in prima sapt.. pt ca ii simteam foarte amortiti dimineata.. incercam sa ma trezesc de cateva ori noaptea si ma plimbam putin iar dimineata nu mai aveam asa mari probleme..
Fel8citari..aveti toate sanii foarte frumosi... succes fetelor care urmeaza sa se opereze..
0
28-10-2015, ora 15:04
Bubu*
Nu este medic/terapeut
Bubu*
Kamy merci de incurajare, sper sa o simt si eu la fel(anestezia).
Aniela credeam ca e alta fata de nu o stiu, m-am uitat de doua ori la nume:dar ce sanii!foarte frumoasa schimbarea, super!
0
28-10-2015, ora 15:28
vivianne
Nu este medic/terapeut
vivianne
Multumesc fetelor pentru raspuns, asa am sa fac si eu, imi curge nasul si stranut dar ma pun pe bai fierbinti si ceaiuri ca nu vreau sa risc sa mi amane operatia :D.. Sunt superbi sanii vostriii abea ast sa ma op si sa-i postez si pe ai mei :D 3.. Va poop :*
0
28-10-2015, ora 15:30
c.alexa
Nu este medic/terapeut
c.alexa
Aniela, foarte frumosi sani ! Eu la 455cc rotund am proiectia 5, 9 (iar tu de 6) si diametrul de 11, 3 + glnda care o aveam inainte.Asa ca stai linistita ca sunt f frumosi si reusiti si ai tai. Noua poza reflecta mult mai bine realitatea. Plus ca vor mai prinde volum.

Curajoasa mea Gigi86, ajutorul meu la suferinta. O draguta si o fata super. Ma bucur ca am reusit amandoua sa ne operam in aceeasi zi! 🎀 pup
0
28-10-2015, ora 15:31
Kamy. 93
Nu este medic/terapeut
Kamy. 93
@ Aniela, uitate la prima poza care ti-ai facut o apoi la asta, sau rotunjit ff frumos, nici nu zici ca is anatomici, daca acum arată asa frumos peste o luna, doua sunt bestiali 😘😍😚 . @ Bubu asa o sa fie, nici nu o sa ai notiunea timpului parca ai adormit 1 minut.
0
28-10-2015, ora 15:49
panda.
Nu este medic/terapeut
panda.
Woow aniela..ce fain arata
0
28-10-2015, ora 16:01
Aniela015
Nu este medic/terapeut
Aniela015
Fetelor 😘😍 nu merit atatea complimente..:** va multumesc din suflet :** !!!
Kamy, Bubu v-ati hotarat la marimi?? Inca putin!!😍
0
28-10-2015, ora 16:09
mihaela1500
Nu este medic/terapeut
mihaela1500
Buna tuturor!Va citesc de ceva timp si m-am hotarat sa fac si eu cont sa pot sa comunic cu cele care au trecut prin aceasta interventie!Nu m-am gandit niciodata sa imi pun silicoane pana cand nu am slabit in jur de 8kg iar sanii mei numai sunt la fel de fermi si si-au pierdut din volum, cu toate astea nu sunt lasati...Am marimea 34B, inainte aveam 34C...toata lumea imi spune ca inca am sani si sunt ok dar eu nu ma simt bine deloc in pielea mea, in sutienele de acum2 ani pot sa bag mana lejer daca le port.Am citit mult in leg cu plasarea implanturilor si aici as avea o intrebare pt cine ma poate ajuta :) Are cineva implant subglandular?Medicul care ma va opera mi-a spus ca nu e nevoie sa imi puna sub muschi pentru ca am suficienta glanda sa acopere implantul, iar refacera va fi mai rapida si mai putin dureroasa, tinand cont si de faptul ca nu vr o marime mare, ma gandesc sa pun 300cc. As vrea sa stiu daca e vreo posesoare fericita cu implanturi subglanduar?
0
28-10-2015, ora 16:39
Kamy. 93
Nu este medic/terapeut
Kamy. 93
Aniela eu am vb cu dr sa stabilim marimea in ziua operaţiei ptr ca nu am timp sa ma mai duc încă o data. Oricum optez intre anatomic sau uhp 😙
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 188018811882 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •