Implant silicon sani
Mihaella si eu am avut drene 2 zile Dar nu am avut niciun disconfort sau durere. De asemenea cand Lea scos nu am simtit absolut nimic pt ca mia administrat un anestezic local in drene.fetelor eu nu mai am nicio durere nici macar dimineata cand ma trezesc. Parca nici nam fost operata. Fetelor e normal ca sanii sa arate mai ciudat prime le sapt.la mine se schimba de la o zi la alta. Va pup
Offf...nu stiu de ce ma recuperez asa greu :(((
Scarlet eu am 16 zile de la operatie si mai am dureri dimineata, nu mari, nu iau calmant dar simt ca si o febra musculara. Culmea e ca acum cateva zile nu simteam aproape nimic, iar de ieri iar a inceput sa ma doara. Nu stiu daca e normal
Va multumesc, si eu ii ador nu imi vine sa cred ca arata atat de bine :)
Scarlet eu nu mai am nicio durere de mult timp, nici dimineata nici seara. Calmantele nu le mai iau de cand am terminat antibioticul. Doar simt o mica presiune pe piept, aproape insesizabila este.
Imi plac foarte mult sanii vostrii
Va pup
Scarlet eu nu mai am nicio durere de mult timp, nici dimineata nici seara. Calmantele nu le mai iau de cand am terminat antibioticul. Doar simt o mica presiune pe piept, aproape insesizabila este.
Imi plac foarte mult sanii vostrii
Va pup
Nici eu nu mai iau calmante... durerea dureaza cateva minute. Nici eu nu mai aveam dureri..dar de cand am inceput masajul au reaparut..probabil pentru ca se aseaza muschiul pe acolo..nu stiu..
Sinzi sanii tai arata f bine. Neam operat in aceasta zi, vad ca si tu ai vanataia aia intre sani..si eu inca o mai am..
Da asa e Scarlet...dar depinde si daca esti in perioada premenstruala...dar dimineata e normal sa ii simti mai tari...dupa masaj se relaxeaza
Multumesc bubu! M am resemnat cu ei aşa cum sunt! Duminica frumoasa!
Ella pe tru mine tu ai una din cele mai spectaculoase transformări, sunt printre preferaţii mei!
Buna.
As vrea sa stiu daca cineva s-a operat la dl dr Radu Ionescu sau la Dragos Zamfirescu si care sunt impresiile.
Multumesc!
As vrea sa stiu daca cineva s-a operat la dl dr Radu Ionescu sau la Dragos Zamfirescu si care sunt impresiile.
Multumesc!
Laura daca dai click pe pozele fetelor o sa vezi unde sau operat si impresii.
Multumesc Chanell..😚😚
Laura eu sunt operata la dr Dragos Zamfirescu si sunt foarte multumita..este un dr de nota 200 si un super om..
Dar cel mai bine te uiti la fiecare fata in parte la poze de la profil si descriere si iti faci o parere bazata pe rezultate..
Laura eu sunt operata la dr Dragos Zamfirescu si sunt foarte multumita..este un dr de nota 200 si un super om..
Dar cel mai bine te uiti la fiecare fata in parte la poze de la profil si descriere si iti faci o parere bazata pe rezultate..
Fetelor o sa fiu puţin în afara afara subiectului, sper sa nu deranjeze pe nimeni dar este pentru o cauza buna. Eram pe facebook, şi cu toate am auzit de nefericitul incident de la Club Colectiv însă printre victime se afla şi o femeie de servici, care a lăsat în urmă în jur de 6 suflete. Eu am ce pune pe masă, am cu ce sa mă îmbrac, şi vreau sa împart şi cu aceste suflete. Am vorbit şi cu nişte prieteni, toţi au acceptat imediat sa ajute, unul dintre ei chiar vrea sa ofere şi locuri de muncă. Voi lăsa un link de facebook cu povestea acestui caz şi dacă vrea cineva sa ajute vă asigur că veţi primi însutit înapoi. Dumnezeu nu doarme.
Îmi cer scuze din nou dacă am deranjat cu ceva!
https://m.facebook.com/phoneacquire/?source=m_mobile_mirror_interstitial&refsrc=https%3A%2F%2Fm.facebook.com%2Fhome.php&refid=8&_rdr#!/BogdanGavrila69/
Îmi cer scuze din nou dacă am deranjat cu ceva!
https://m.facebook.com/phoneacquire/?source=m_mobile_mirror_interstitial&refsrc=https%3A%2F%2Fm.facebook.com%2Fhome.php&refid=8&_rdr#!/BogdanGavrila69/
Dumnezeu sa ii ierte pe toti ! Am pus si eu o poza la 9 zile..nu stiu de ce sta peoparte.. oricum sanii se transforma de la o zi la alta...pt tn ella :))):*
Poate pari mici..din cauza ca eu nu sunt slaba si mi cuta :))) Dar ei in realitate sunt mari:)))))
Woow Raluva chiar sunt marii ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Mie îmi plac si arată bine la 9 zile. Cum ii mai simti? Dureri, înţepături ceva?
kikino claar nici eu nu l-as da pe dr ionescu pe niciun alt doctor, m-a facut om dupa operatie :)) cat despre incizii, ma doare doar la sanul drept şi numai cand merg un pic, simt ca o presiune acolo pe la coaste şi i-am zis saptamana trecuta, a zis ca e normal ca era de la fasa atunci şi e posibil sa ma mai doara, dar nu e nimic grav. apropo, ti-am raspuns la mesaj 😘
bubu, ma simt ft ft bine ii simt ca şi cum ar fi sanii mei deja. singura chestie care ma deranjeaza e doar disconfortul ala la incizie cand merg, dar din cate am inteles nu e nimic naspa. pana acum am avut o recuperare chiar usoara in afara de faptul ca ma ridic greu din pat ca nu am facut inca o tehnica mai buna:)) şi ca am nevoie uneori de ajutor pt ca nu pot ridica mainile sau sa ridic greutati.
laura, la dr ionescu suntem operate recent vreo 3 fete, kikino, eu şi siarte. poti sa te mai uiti şi pe site-ul domnului dr la galerie ca sa-ti faci o parere şi sa mergi la consultatie. oricum, oricine e operata la el o sa-ti spuna ca e un om, de fapt o persoana mi nu na ta şi de nota 1000!! pe mine m-a facut sa ma simt excelent la consultatie, la ambele de fapt, şi am prins incredere in el ca nu am mai vrut sa merg la niciun alt doctor nici macar de curiozitate :) s-a facut legatura aia pacient-doctor in cateva secunde. eu acum am 12 zile de la operatie şi ma simt foarte bine, nu mai am nici presiune, nici senzatia de febra, doar incizia e singura chestie care ma deranjeaza şi atat. uneori uit ca sunt operata pt ca nu simt nimic :) dar pt confortul tau sufletesc, mergi la ambii doctori la consultatie şi mergi pe urma pe mana caruia ti-a placut mai mult in privinta legaturii pacient-doctor. oricum, ambii doctori au rezultate ff frumoase şi reusite
bubu, ma simt ft ft bine ii simt ca şi cum ar fi sanii mei deja. singura chestie care ma deranjeaza e doar disconfortul ala la incizie cand merg, dar din cate am inteles nu e nimic naspa. pana acum am avut o recuperare chiar usoara in afara de faptul ca ma ridic greu din pat ca nu am facut inca o tehnica mai buna:)) şi ca am nevoie uneori de ajutor pt ca nu pot ridica mainile sau sa ridic greutati.
laura, la dr ionescu suntem operate recent vreo 3 fete, kikino, eu şi siarte. poti sa te mai uiti şi pe site-ul domnului dr la galerie ca sa-ti faci o parere şi sa mergi la consultatie. oricum, oricine e operata la el o sa-ti spuna ca e un om, de fapt o persoana mi nu na ta şi de nota 1000!! pe mine m-a facut sa ma simt excelent la consultatie, la ambele de fapt, şi am prins incredere in el ca nu am mai vrut sa merg la niciun alt doctor nici macar de curiozitate :) s-a facut legatura aia pacient-doctor in cateva secunde. eu acum am 12 zile de la operatie şi ma simt foarte bine, nu mai am nici presiune, nici senzatia de febra, doar incizia e singura chestie care ma deranjeaza şi atat. uneori uit ca sunt operata pt ca nu simt nimic :) dar pt confortul tau sufletesc, mergi la ambii doctori la consultatie şi mergi pe urma pe mana caruia ti-a placut mai mult in privinta legaturii pacient-doctor. oricum, ambii doctori au rezultate ff frumoase şi reusite
Raluvaa, foarte frumos arata la 9 zile, sa vezi ce bine vor arata in vre-o 2 luni :)
Multumesc bela, sper si astept :))). Kamy ms, nu mai am dureri absolutt deloc nici macar dimineata. Ii simt tariff doar cand imi in drept spatele:)))
ralu arata fff bine sanii tai la doar 9 zile desi ai implanturi maricele! ce fain o sa se aseze rochitele pe tine :(
aniela, nu merge linkul, il mai poti pune o data?
aniela, nu merge linkul, il mai poti pune o data?
Sigur Panda..sper sa mearga acum :-s
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=979651322100747&id=786070891458792
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=979651322100747&id=786070891458792
Woow raluva..sunt marii... imi plac maxim. multumesc pt poza :))
Multumesc panda. Si mie imi plac cum arata si acum, Dar inca nu sunt simetrici..fiecare coboara in legea lui :)))
Fetelor, va multumesc pentru răspunsuri, nu prea am văzut asa multe poze totuşi pentru dl Ionescu si Zamfirescu :(
Eu am programare pe 23 la ambii, si pe 25 operatia, pentru ca vin In tara doar pentru asta si as vrea sa fac totul cat mai repede. Dar inainte de consultaţii vreau sa am deja o părere formată.
Eu am programare pe 23 la ambii, si pe 25 operatia, pentru ca vin In tara doar pentru asta si as vrea sa fac totul cat mai repede. Dar inainte de consultaţii vreau sa am deja o părere formată.
Laura te hotarasti dupa ce vorbesti cu amandoi..vezi care ajunge cat mai aproape de ce iti doresti tu.. si eu am fost la dr zamfirescu si la un alt doctor dar ma cucerit dansul pentru ca a avut rabdare si mia explicat totul.. a creat o relatie pacient doctor super ok.. depinde si tu ce iti doresti..ce asteptari ai de la un doctor.. eu lam ales nu pt cati cc imi punea..pentru ca ambii doctori imi recomandase la fel..maxim 430 cc.. dar a contat foarte mult prima consultatie..
fiecare o sa isi laude doctorul.. pt ca suntem multumite de rezultat..eu una sunt foarte multumita..
daca vrei putem vorbi in privat.. succes 😚😚
fiecare o sa isi laude doctorul.. pt ca suntem multumite de rezultat..eu una sunt foarte multumita..
daca vrei putem vorbi in privat.. succes 😚😚
Ella, intr-adevăr depinde mult de impresia pe care ti-o face la consultatie, dar vreau sa fiu pregătită dinainte pentru ca in Octombrie am venit hotărâtă pentru domnul doctor Stan din Bacău si m-a dezamăgit mult. Mi se pare ca tie ti-au iesit foarte bine, dar iar nu se vede prea clar :) Putem vorbi pe mail (-*) sau cum preferi tu. Mersi mult! :)
(* modificat de admin)
(* modificat de admin)
Laura, de ce ai fost dezamagita de dr Stan? Eu o sa merg la consultatie la dr Ionescu in 4 nov, dar mereu ma gandeam sa merg si la Stan, sa pot lua cea mai buna decizie...
Mihaela, am rămas dezamagita in primul rând pentru ca atunci cand am ajuns acolo (dupa ce venisem de la Londra si apoi nu stiu cate ore si de la Bucuresti) am aflat ca foloseşte o marca de proteze neaprobata in Statele Unite, si cand i-am explicat preocuparea mea mi-a răspuns ca nu suntem in statele Unite suntem in Europa (nu cred ca este diferit corpul uman in statele unite, diferenţa este ca acolo controalele sunt mai stricte, si ca dovada de obicei anumite mărci sunt interzise întâi la ei si apoi si la noi- cum ar fi Silimed). Deci mi s-a părut un răspuns extrem de neprofesional. Iar apoi daca m-a văzut ca ezit mi-a zis sa vin la consultatie in Bucuresti in Noiembrie. Nu mi s-a părut ca a acordat atenţia necesară, mai ales ca eu trebuie sa cheltuiesc foarte mult pe toate drumurile astea in România... Poate gresesc dar asta a fost părerea mea...
Bafta la consultate la dl Ionescu si sa ne spui te rog cum a fost :)
Bafta la consultate la dl Ionescu si sa ne spui te rog cum a fost :)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 4Sani moi, lasati si plini de vergeturi...
- 3Am un san mai mare si unul mai mic
- 7Mana umflata dupa operatie
- 36chirurg bun timisoara pt. san
- 9ajutor! rani la sani de la alaptare
- 0Implant mamar - recomandare medic
- 0Biopsie - Cancer de san
- 5Implant 400 cc-prea mult? Am nevoie de sfaturile voastre.
- 48cancer de san?
- 4Sfarcuri dureroase
- 13Chisturi la san
- 10Silicoane sani, detalii
- 1Marire sani
- 0micşorare sani
- 4Augumentare Mamara
- 7cine a facut operatie marire sani in IASI?
- 1Implant silicon dr Ovidiu Ivan Cluj - pareri/info preturi
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: