Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 190019011902 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
12-11-2015, ora 13:57
andreea.1987
Nu este medic/terapeut
andreea.1987
Felicitari bubu...dupa ce se mai relaxeaza muschiul si coboara vor parea mult mai mari...cel putin asa a fost in cazul meu...
Maria eu stiu de la dr meu ca doar in caz de lovitura puternica se deplaseaza implantul pt e bine prins...e ciudat sa se deplaseze asa fara sa fi facut ceva...
0
12-11-2015, ora 14:09
panda.
Nu este medic/terapeut
panda.
Felicitari bubulina si bine ai venit printre siliconate!😘 Marimile sunt foarte aiurea si depind de producator..si depinde si de tara..de ex eu eram un 32A UK si apoi la EU scria 75A...de fapt 75 si 34 e diametrul de sub sani si 34 e in inch si 75 in cm :D sa te uiti mai atenta pe eticheta sa vezi diferentele de la UK la EU la US si tot asa, depinde cu ce te-ai invatat pana acum

Vivianne..e din cauza site-ului. Eu ti-am vazut un pic poza noua pe urma ai sters-o. Poate sa iti apara ca ai deja poza veche si de fapt sa o ai schimbata..la mine asa facea.
0
12-11-2015, ora 14:28
panda.
Nu este medic/terapeut
panda.
Rectific ce am zis pana acum:)) purtam 75B la EU deci 34B UK...am trait cu falsa impresia ca eram o cupa A. Si acum dupa operatie port 75C..asa scrie pe bustiera mea

Multumesc mult, Ella :* dar ti se pare putin..eu totusi nu cred ca sunt cam cat ai tai, din profil ai tai par mult mai mari si mai plini. Ce-i drept nu am plecat chiar de la 0 si e posibil si forma rotunda sa dea impresia ca sunt mai mari..ai mei, zic eu, sunt o marime medie un pic spre mare..cam asa mi-a descris si doctorul rezultatul. Dar pt conformatia mea arata bine si proportionali..e un san mediu :)) prin bustiera par mici
0
12-11-2015, ora 14:31
Maria1988
Nu este medic/terapeut
Maria1988
Nu m a lovit nimeni nu am facut s... nebun chiar ff cuminte.am carat in maini maxim 1.5 kg adunate gramele.nu pot sa mi explic.si de exemplu cand apas la 1 cm de coltul operatiei aproximativ dar spre interior il simt cum misca.gen se ridica asa putin in inauntru exterior nu e vizibil deloc.dar daca apas la dreptul care e ok nu simt nimik.sunt foarte stresata deoarece la o sapt dupa operatie mi s a format un hematom mie si a trebuit sa fiu operata din nou deoarece incepusem sa sangerez prin plaga.deci eu am avut marti 5 sapt de la a doua interventie.si acum asta.si la sanul stang a fost si sangerarea acum tot el s a deplasat 😢😢😢😢nu stiu de ce am asa un ghinion.majoritatea dintre voi nu aveti probl.ma bucur pt voi.si nu reusesc nici eu sa pun poza la profil cu sanii
0
12-11-2015, ora 14:36
Mellina
Nu este medic/terapeut
Mellina
Maria nu te stresa, sunt convinsa ca au mai fost cazuri in care nu s-au asezat perfect de la inceput. Cel mai bine vb cu dr, vezi ce iti spune daca este normal, el te va indruma cel mai corect. Cu siguranta se va gasi o solutie sa arate perfect.
0
12-11-2015, ora 14:55
Maria1988
Nu este medic/terapeut
Maria1988
Poi asta e!! Caci pana acum erau asezate normal si imi placeau foarte mult 😢😢
0
12-11-2015, ora 14:56
Siarte
Nu este medic/terapeut
Siarte
C.ALEXA, 12, 5/11, 6
0
12-11-2015, ora 15:03
Siarte
Nu este medic/terapeut
Siarte
Maria, suna l pe dr tau si explica-i, noi nu prea te putem ajuta, mai ales ca ai avut probleme cu hematomul 😥. Poate totusi nu e nimic!
0
12-11-2015, ora 15:33
AdynaW
Nu este medic/terapeut
AdynaW
Buna fetelor !
A trecut ceva timp de cand nu m am mai conectat. F multe fete operate vad 😁 Sanatate multa !
Eu am un an si 2 luni de cand m am operat, totul bine si frumos doar ca.. Durerile care le aveam acum un an la sanul stang le am si acum, simt ca o presiune pe san, pe muschi mai exact. O fi de la operatie o fi de la altceva nu stiu!
Va pup toate cele bune
0
12-11-2015, ora 15:35
twinsmariposa
Nu este medic/terapeut
twinsmariposa
@Maria ai pm
0
12-11-2015, ora 16:10
Criss2015
Nu este medic/terapeut
Criss2015
Panda sigur tu ai avut sani mult mai mari ca ai mei de arata asa bine!!!! M-am probat prima oara cu 250 si am avut un soc, mai aveam putin si plangeam. Apoi cu 300... Fata de ce am eu e bine si asa... Doar ca eu nu vreau ceva natural vreau cv sexyyyy si mare :))))... Sunt putin speriata pt ca doctorul mi-a explicat riscurile daca imi pune mai mare si cam unde ar fi taietura... Horror!! Nici macar 325 nu vrea sa imi puna. De 375 ce visam eu nici nu se pune problema... La ce doctor sa mai merg???
0
12-11-2015, ora 16:13
vivianne
Nu este medic/terapeut
vivianne
fetelor sa-mi spuneti daca vedeti noua poza :D
0
12-11-2015, ora 16:35
Siarte
Nu este medic/terapeut
Siarte
se vede Viviane!felicitari, deja arata fff frumos, natural!
Criss, la ce dr ai fost?
0
12-11-2015, ora 16:45
Criss2015
Nu este medic/terapeut
Criss2015
La dr marius popescu
0
12-11-2015, ora 16:45
ade90lina
Nu este medic/terapeut
ade90lina
baghera incerc sa schimb poza la avatar sa vedeti cum arata si sanii, dar se pot atat rotunde cat si anatomice, mi-a explicat doctorul ca e un dispozitv special din america cu care se poate introduce implantul fara probleme.
panda asa zic si eu, abia se vede cicatricea si am numai 4 luni, cica intr-un an practic nu se mai vede. eu zic ca la forma finala conteaza si implantul dar si ce ai avut inainte de operatie, de aia poate arata diferit acelasi implant dar la fete diferite :)
0
12-11-2015, ora 16:49
monika24
Nu este medic/terapeut
monika24
Baghera doar atat pot sa spun WOOOOOAAAAAWWWWW!!! superb rezultat
0
12-11-2015, ora 16:52
Aniela015
Nu este medic/terapeut
Aniela015
Criss mergi si la Totir. Vei pleca f fericita, sigur iti va recomanda peste 350. Eu sunt operata la el, am avut sani aproape inexistenti si am 390.
0
12-11-2015, ora 17:15
Criss2015
Nu este medic/terapeut
Criss2015
Cat e la totir 3000??
0
12-11-2015, ora 17:24
Aniela015
Nu este medic/terapeut
Aniela015
Da, atat cele rotunde cat si cele anatomice.
0
13-11-2015, ora 08:34
Ralukiss231
Nu este medic/terapeut
Ralukiss231
Adelina fff tare...dar dr ce ti a spus despre pericolul ganglionilor de la subrat?? Nu se vede inca poza cu sanii, ce fel de implant ai, rotu d sau anatomic?? Te pup thx
0
13-11-2015, ora 09:00
ade90lina
Nu este medic/terapeut
ade90lina
Ralukiss, ganglionii de sub brat nu sunt deloc afectati, cica sunt in profunzime si nu au cum sa fie afectati, de altfel nu simt nici o problema sub brat, ganglion inflamat sau ceva de genul asta. Bratele le misc si le ridic perfect ca si inainte. Implantul e anatomic si e sub muschi. Incerc sa schimb poza la avatar dar nu stiu cum ca nu ma lasa site-ul, o schimb si tot aia veche se vede.
0
13-11-2015, ora 09:44
akular
Nu este medic/terapeut
akular
adynaw arata super sanii tai!!poza e facuta imediat dupa operatie? de la ce cupa ai plecat si cat porti acum la sutien ?
0
13-11-2015, ora 10:35
twinsmariposa
Nu este medic/terapeut
twinsmariposa
@Maria : la ce doctor te-ai operat??
0
13-11-2015, ora 17:39
Maria1988
Nu este medic/terapeut
Maria1988
Mariposa doctorul meu e ff k lumea.te ai operat deja?pe interior nu e nimik grav.el si a facut treaba k lumea doar ca stim cu toate riscul implanturilor anatomice.mi s a deplasat putin acum incerc prin masaj sa l fixez din nou si sa sper ca va ramane asa.eu vroiam sa stiu care a mai patit asa ceva si cum s a rezolvat pana la urma.
0
13-11-2015, ora 17:57
vivianne
Nu este medic/terapeut
vivianne
Fetelor can o sa putem ridica mainile ??
0
13-11-2015, ora 18:18
panda.
Nu este medic/terapeut
panda.
mai ai de asteptat, vivianne :)) pe mine ma lasa dr abia dupa 45 de zile
0
13-11-2015, ora 19:28
c.alexa
Nu este medic/terapeut
c.alexa
@vivianne eu la controlul de 1 sapt, l am intrebat daca pot ridica mainile macar sa mi prind parul si mi a spus ca da, singurul lucru mi a spus sa ridic ambele maini o data, si incet incet le am ridicat! Repet, fara sa fortezi! Luni fac trei saptamani. 4 saptamani mi se pare prea mult @panda :( ! Eu am o prietena care dupa ce s a operat ( acum ceva timp si tot la dr totir ), 1 luna nu a iesit din casa, in conditia in care eu din a 2a zi incepusem sa fac miscare la recomandarea dr ului. A fost alegerea ei!
Vivianne, cel mai bine intreaba l pe dr ul tau! Stim deja ca fiecare dr in parte recomanda intr un anumit fel! Cel mai indicat sa ti spuna este el! :*
0
13-11-2015, ora 20:03
Mellina
Nu este medic/terapeut
Mellina
Eu pot sa ridic f bine mainile, imi prind parul fara probleme, iau obiecte de pe raftul de sus. Nu am stiut ca ar trebui sa nu le ridic, pt mine nu e nimic fortat ma simt normal. Oare este vreo problema daca fac lucrurile astea?
0
13-11-2015, ora 20:19
c.alexa
Nu este medic/terapeut
c.alexa
Dupa o saptamana usor usor, am putut sa le ridic fara probleme, am fost totusi precauta. Cand faceam curat oboseam repede si se intarea sanul drept foarte tare. In timp simti ce poti face si ce nu ! Cum a fost cu dormitul intr o parte dupa 2 saptamani. Si acum simt in somn daca ma intorc pe o parte sau pe cealalta si aterizez tot pe spate ! ( tot din precautie ) 😂 Bineinteles ca am intrebat dr ul daca este ok sa... Cel mai important este sa tinem cont de indicatiile dr ului. Stiu ca ma repet, dar este cel mai bine asa!
0
13-11-2015, ora 20:47
panda.
Nu este medic/terapeut
panda.
Si eu pot sa ridic mainile fara probleme, dar sunt precauta si daca dr mi-a zis sa astept, astept :)) nu ridic cotul mai sus de nivelul umarului ca asta mi-a interzis 45 de zile, dar as putea daca as vrea..nu simt vreun disconfort sau ceva
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 190019011902 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •