Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 190219031904 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
14-11-2015, ora 17:22
Mihaela Flavia
Nu este medic/terapeut
Mihaela Flavia
Fetelor, e cineva care s-a operat recent la dr Lucian Fodor, in Cluj?
0
14-11-2015, ora 17:38
Ade128
Nu este medic/terapeut
Ade128
Eu m-am operat la fodor. Am exact 4 saptamani
0
14-11-2015, ora 17:43
rox23
Nu este medic/terapeut
rox23
Are dreptate Ella, fiecare are dreptul sa.si spuna parerea. Si unele fete au spus de dr meu ca e marek valcu 2, cu toate ca operatia mea si recuperarea au decurs f bine, faptul ca sunt eu nemultumita de marime nu e vina dr...
0
14-11-2015, ora 17:46
Ade128
Nu este medic/terapeut
Ade128
Nu inteleg de imi ce apare invers poza :(
0
14-11-2015, ora 18:12
Ralukiss231
Nu este medic/terapeut
Ralukiss231
Confirm si sunt de acord cu ce spune ella1ella...nici eu una nu am fost multumita de dl dr totir dar este strict parerea mea...in sensul ca poate dansul a avut o zi prosta, m a expediat mai rpd, poate nu a avut timp d mine...eu nu contest profesionalismul ei si pe acessta cale vreau sa i multumesc Ellei si pt faptul ca m a indrumat catre un doc care mi a inteles dorintele...va rog eu mult puneti capat acestor discutii inutile...va pup si haideti sa fim mai buni pt ca nu stim ce ne asteapta in viata asta
0
14-11-2015, ora 18:12
SuperSinzi
Nu este medic/terapeut
SuperSinzi
La 3 saptamâni de la operaţie sânii mei sunt super, dureri 0 sunt activa, nu ma dau încă cu nimic pt cicatrici pt ca aşa mi-a zis Dnul dr, dar vreau sa ştiu mai mult despre masaj. Când se face, de ce? Dnul dr mi-a zis ca e o prostie si ca nu trebuie aşa ceva, dar totuşi voi va faceţi.
0
14-11-2015, ora 18:17
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Sunt încă aici si va urmăresc de la distanţă. La orice întrebare pot sa răspund o voi face cu drag celor care imi trimit mesaj! Ceea ce contează aici e schimbul de experiente si comunicare legat de implanturi mamare si recuperare! Fiecare suntem libere sa ne exprimam, sunt mulţi medici buni, si mulţumim lui Dumnezeu nu avem Complicaţii sau probleme grave, asta contează! Recuperare uşoară tututor, sunt cu ochii pe voi!:)
0
14-11-2015, ora 18:18
SuperSinzi
Nu este medic/terapeut
SuperSinzi
Am urmărit si evoluţia ta, nu înţeleg de ce nu o ignori ;)
0
14-11-2015, ora 18:55
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Fetelor, haideti măcar acum, sa ne limitam strict la operatii, si recuperări, indiferent de cât de bun e un medic nu toate empatizeaza in acelaşi mod. Eu mereu celor care mi au cerut strict părerea medicului meu, am spus o, din perspectiva mea, si chiar am specificat e un medic care merge mai mult pe natural, am recomandat si eu controlul la 2, 3 medici. Rezultatele depind si de ce Aveam noi înainte, de forma nAturala, singurele nemulţumiri pe forum cred ca au fost strict legate de dimensiuni, ne am fi dorit mai mult, , , , si eu am spus lucrul asta, deşi majoritatea fetelor au spus ca sunt perfecte! Si am fost un model pentru multe, si le multumesc pentru aprecieri. Acelaşi lucru se întâmpla si cu medicii, fiecare vedem un rezultat in alt mod, avem viziuni diferite, fiecRe lafel de bine poate sa spună ca nu a fost multumita de consultatie, au fost multe fete operate la Dr meu, dar si fete care si au dorit mai mari decât recomandarea medicului meu, si am zis ok, du te la Totir, Zamfirescu, Nae, Grecu, Ionescu si restul medicilor din celelalte oraşe, după cum fiecare medic are metodologia lui, unul recomanda masaj, altul spune exclus, etc. Haideti sa ne bucurăm ca suntem sănătoase si sa împărtăşim cu drag experimentele noastre! Puteam sa nu mai intru demult, eu aici doar am citit înainte, aproape 95% din participarea mea a fost ca sa ajut. Am acordat timpul meu cui a avut nevoie si o voi face in continuare. Mult succes, sa fiti toate multumite si multă înţelegere si linişte pe forum!
0
14-11-2015, ora 19:08
kikino
Nu este medic/terapeut
kikino
Fetelor nu va mai certati.fiecare considera ca dr ei e cel mai bun...
Eu de marti am inceput sa renunt la bustiera pe zi.sutiene nu mi-am cumparat si nici nu vreau...:))) ce naiba...am purtat sutiene pana acum de mi-a venit rau pe mate...acu sa ma bucur si eu de sanii mei..3
Iar vis-a-vis de ridicatul mainilor eu cel putin am respectat cu strictete tot ce mi-a spus dr. Nu am ridicat mana peste nivelul umarului, nu am ridicat, nu am dormit decat pe spate...(inainte dormeam doar pe burta...acum nu mai pot nici pe o parte macar) si chiar ma simt foarte bine si sunt extraordinar de multumita de rezultate.
0
14-11-2015, ora 19:18
Ella1Ella
Nu este medic/terapeut
Ella1Ella
C.alexa credema ca citesc forumul zilnic chiar daca nu scriu prea des.. si da am vazut evolutiile tuturor fetelor.. credema ca sunt " destul de usteata" sa imi dau seama ce si cum.. dar prin comentariile mele nu cred ca am luat apararea nimanui.. doar ca mam cam saturat de atata reclama degeaba si atata cearta din cauza ca nu la toata lumea le place dr Totir.. nu trrbuie sa punem pe nimeni la zid ca nu ii place un doctor.. am si spus inteleg e normal sa ne laudam doctorul dar daca unei persoane nu ii place acel doctor acuma nu trebuie sa ne luam de ea gen ca daca intra alta fata noua pe forum o sa vada comentarii negative despre acel doctor.. cum am mai spus si ma repet fiecare trebuie sa vada si partile bune si cele rele.. daca eu am o parere o spun.. e parerea mea daca tu ai alta parere esti libera sa o spui dar nu sa arunci in mine ca eu nu am o parere buna despre un anumit doctor.. sincer mam saturat atata cearta din cauza ca la unele fete le place dr totir si la altele nu.. fiecare e liber sa aleaga..

Va rog sa terminam cu discutiile de genu..chiar nu isi au rostul..

Raluca eu chiar nu am incercat sa te indrum..doar tiam raspuns intrebarilor si tiam si spus tu alegi pe cine crezi ca se apropie dorintelor tale.. te pup

Chanel chiar ma bucur ca inca esti aici.. esti o scumpa cu sani minunati.superbi
Succes fetelor ce urmeaza sa se opereze.. si felicitari fetelor ce au facuto deja.. aveti grija de sanii 😚
0
14-11-2015, ora 19:46
Ade128
Nu este medic/terapeut
Ade128
Chanell dupa cat timp ai inceput sa porti sutien cu push-up? Eu am incercat sa imi pun azi unul dar inca am sanii destul de tari si nu vor sa se ridice:) adica mi-e teama mie sa ii imping. Cred ca mai raman la bustiera, desi m-am saturat de ea si dr a zis ca pot purta orice sutien dupa 4 saptamani
0
14-11-2015, ora 19:51
ghiocell
Nu este medic/terapeut
ghiocell
Fetelor in sfarsit am trecut si eu de operatie miercuri, nici nu imi vine sa cred! Azi i-am vazut prima data, imi era frica sa ma uit la ei :)) totul a decurs ok, am avut dureri in primele zile insa suportabile, pana mi-au scos tuburile de dren. In mod miraculos calmante de atunci nu am luat insa inca am mare grija pt ca sunt f sensibili.
mancarimi, usturime, intepaturi, si amorteli simt mai tot timpul dar cred ca sunt ok in prima faza...
curaj fetelor, merita tot efortul!!
0
14-11-2015, ora 20:00
c.alexa
Nu este medic/terapeut
c.alexa
Felicitari @ghiocell! Te asteptam cu detalii in ceea ce priveste evolutia noilor bebelusi !
0
14-11-2015, ora 20:07
Maria1988
Nu este medic/terapeut
Maria1988
Voi cam la cat timp ati renuntat la bustiera? Si chiar ati inceput sa purtati sutiene cu sarma? Caci eu am auzit ca nu e prea indicat.si cam la cat timp incep sa devina mai moi?
0
14-11-2015, ora 21:48
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Multumesc Ella pentru cuvintele frumoase. Pentru voi, pentru cele care mi au vorbit frumos, pentru fetele care mi au cerut sfaturi, păreri, sunt încă aici, atunci cand aveţi vreo nelămurire fetelor, pentru ca fiecare avem un organism diferit, cel mai bine întrebăti medicul care v a operat, el e cel mai in măsura, fără Rusine sau ca il deranjati, este dreptul vostru si toţi medicii vor lămuri toate preocupările.
0
15-11-2015, ora 00:42
elena2828
Nu este medic/terapeut
elena2828
viviane, cu placere !!! :*te puuuupp!!! felicitari ghiocel :)
0
15-11-2015, ora 14:51
vivianne
Nu este medic/terapeut
vivianne
fetelor, maine ma duc la controlul de o saptamana, an niste dureri groaznice de spate :(..am mai slabit...sunt etenuata am dormit doar 4 ore, numai pot, nu vreau sa par o plangaciosa, mi-am schimbat si bandajele tot sanii parca prind mai mult volum ii iubesc :). Nu-mi pare rau de alegerea facuta, DAR ma omoara durerile si greturile cu tot cu zalldiar-ul asta...

apropo voua vi s a intamplat sa va apara e corp vanatai, eschimoze fara sa va fi lovit? m vb cu doctorul si este normal, cica.Va pop si va multumesc :*.

O zi frumoasa ca voi.
0
15-11-2015, ora 15:08
Ella1Ella
Nu este medic/terapeut
Ella1Ella
Viviane mie miau aparut vanatai pe burta..si leam avut pana la controlul de 2 sapt..mi sa spus ca e normal..nu cred ca trebuie sa te îngrijorezi..
0
15-11-2015, ora 16:12
Mellina
Nu este medic/terapeut
Mellina
Vivianne incearca sa stai cat mai relaxata posibil cand esti in picioare sau stai jos, sa lasi umerii moi. Daca esti incordata sau stai usor aplecata de aici si durerile. Cu toate ca ma pregatisem psihic pt durerile de spate eu nu le-am avut deloc, insa aveam grija sa stau in permanenta dreapta si relaxata. Doar noaptea amorteam si ma mai durea uneori. Oricum pe zi ce trece vor disparea usor usor din disconforturi.
0
15-11-2015, ora 16:25
panda.
Nu este medic/terapeut
panda.
Vivianne stai linistita, asa e la inceput. Eu dupa primele zile de la operatie dormeam tot asa doar vreo 4 ore adunate ca ma trezeam din ora in ora..si ascult-o pe melina cu statul relaxat, conteaza ft mult..daca stai incordat te doare mai tare. Daca tot ai dureri incearca sa schimbi calmantele, poate ala nu are efect la tine, de ex mie imi trec durerile doar cu ketonal sau aulin, indiferent de dureri:)) altceva daca iau e ca apa de ploaie pt mine..n-au efect :(
0
15-11-2015, ora 16:50
rox23
Nu este medic/terapeut
rox23
Vivianne si eu am avut dureri mari de spate...m.a ajutat f mult masajul...ma linistea..nu mai simteam asa rau durerea...dadeam cu "puterea ursului" si ma simteam mult mai bine.
0
15-11-2015, ora 17:50
ghiocell
Nu este medic/terapeut
ghiocell
La fel sunt si eu cu durerile de spate, nu pot sta nici dreapta pt ca simt cum mi se intinde pielea de parca s-ar rupe...nu prea mai stiu ce sa fac...noaptea insa pot dormi. Incearca sa te intanzi pe spate fara perne, pt mine e singurul mod de a-mi relaxa spatele, indoaie-ti genunchii, asa nu ti se trage nici pielea atat de tare...
Si bustiera asta ma jeneaza la cicatrici, of of ce probleme ;)
nu stiu de ce am facut o paranoie pt vergeturi, nu mi-au aparutpana acum insa pielea mea face destul de usor vergeturi.a patit sa aiba cineva dupa operatie?
0
15-11-2015, ora 19:06
Simona88x
Nu este medic/terapeut
Simona88x
Buna seara fetele :) Va urmăresc de multă vreme, dar abia acum mi-am facut curaj sa scriu :D Vreau si eu sa imi fac implant cu Silicon dar mi-e tare frica. :/ Este vreo una din voi operata de doctorul Lazar Andrei din Iaşi? Am fost la consultatie la dumnealui vineri, dar nu mi-a inspirat prea mare incredere. Nu stiu... Mi-e cam teama. Am căutat informaţii si despre alţi medici si m-ar tenta domnul doctor Dobos Calin. Este cineva de aici operata de dansul? Sunteţi mulţumite? Va pupăcesc
0
15-11-2015, ora 22:22
vivianne
Nu este medic/terapeut
vivianne
Multmesc fetelor pentru sfaturi, o sa tin cont de ele ! Sper sa fie bine :* Va pupacesc :* O seara frumoasa.
0
15-11-2015, ora 22:58
lil_lee
Nu este medic/terapeut
lil_lee
am pus si eu poza cu minutatii mei unflatei...sper sa se vada poza :)
0
15-11-2015, ora 23:21
kikino
Nu este medic/terapeut
kikino
Viviane...vezi ca exista la farmacie niste plasturi cu ardei iute.alea sunt ok ptr durerile de spate.le pui pe spate si iti incalzeste zona.mie mi-a recomandat dr meu.si fastum gel.si sotul/iubitul la purtator.sa faca masaj normal...:)
0
16-11-2015, ora 00:26
Ele77
Nu este medic/terapeut
Ele77
Buna acu 2 ani mi am facut o interventie de implant mamar.siliconul a fost pozitionat intre glanda mamara si muschi dupa vreo opt luni sanii mei s-au lasat foarte mult incat imi intorceam singura proteza. Medicum meu m-a reoperat adaugandu-mi o proteza mai mare pentru ami umple acel gol format(asta mi s a recomandat). Deci anul asta pe 11 noiembrie am fc un an de la al doilea intervent.si de data asta sanii mei s au lasat(nu atat de tare in cat sa invart proteza ca dupa prima operatie) dar s au format niste canale iar la sanul stang am o durere constanta deasupra sanului spre sub brat am facut si mamografie si o multime de controale iar tezultatul la toate e nimic. Aceasta durere a inceput sa devina si psihica sa detest ziua cand am facut aceasta interventi. Poate careva sa imi recomande ce as putea face? Va multumesc
0
16-11-2015, ora 00:44
RaluVaa
Nu este medic/terapeut
RaluVaa
Buna Simona. Si eu sjnt din iasi si nici eu n am fost f multumita de dn doctor. La fel si de popa. Ti o recomand pe dna doctor sidonia susanu daca tii neaparat sa te operezi in iasi. Eu mam operat luna trecuta la ea.te poti duce macar la o consultatie da vezi cum e dumneai... daca vrei mai multe detalii putem vb pe privat sa nu se interpreteze altceva aici... va pup fetelor. felicitari noilor fete operate :*
0
16-11-2015, ora 06:50
lil_lee
Nu este medic/terapeut
lil_lee
neaţa fete!! cele operate mai recent, imi spuneti va rog cate zile dupa operatie sunt asa mai critice?? eu imediat dupa operatie si a doua zi am fost super bine insa dupa ce am schimbat tratamentul din intravenos in medicamentos m-au cam luat durerile, va intreb sa stiu daca face sens sa merg sa imi prescrie tratamentul ce imi era administrat in clinica si sa il bag direct in sange.

multumesc si insanatosire grabnica tuturor!! va pup
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 190219031904 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •