Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 190519061907 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
18-11-2015, ora 00:55
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Simona ti am răspuns in mesaj privat.
0
18-11-2015, ora 01:44
Nico0108
Nu este medic/terapeut
Nico0108
Imi puteti spune si mie va rog de ce nu mi se vindeca cicatricea la sanul drept dupa 2 luni jumate?si de ce ma doare?ast rsp va rog.poop
0
18-11-2015, ora 06:52
monika24
Nu este medic/terapeut
monika24
Felicitari fetelor chiar vad din ce in ce mai multe rezultate frumoase...bafta celor care urmeaza sa mai treaca prin op :) nu prea mai intru sa comentez ca ma irita cand vad anumite domnisoare care sunt frustrate si care sunt in plus pe acest forum dar ce conteaza asta e parerea mea insa daca vreti va ajut in continuare in privat cum am facut-o si pana acum.sper sa nu mai aberati si sa nu mai vedem discuti inutile cum denigrati anumiti doctori ca nu e frumos si nu le ajungeti nici la degetul mic asa ca pastrati rautatiile pt voi.
0
18-11-2015, ora 06:54
monika24
Nu este medic/terapeut
monika24
Nico cum adica nu se vindeca ce ai la ea mai exact? Ele normal au nevoie de un an de multe ori sa para invizibile
0
18-11-2015, ora 09:28
akular
Nu este medic/terapeut
akular
buna fetelor, eu acum la 2 luni si o sapt de la operatie am inceput sa ma stresez din cauza ca simt intepaturi ca de ac in sanul stang. Ziua port sutien dar cand ajung acasa imi pun imediat bustiera care ma face sa ma simt mai bine, mai in siguranta.
Pana ajung la control stau tare stresata, fetelor voi ati simtit asa ceva, si legat de pielea amortita de pe sani cand trece si senzatia asta?
0
18-11-2015, ora 10:16
Melissa21
Nu este medic/terapeut
Melissa21
Buna dimineata fetelor! Eu astept sa intru in sala de operatie am mari emoţii in vine sa plec! Va pup pe toate!
0
18-11-2015, ora 10:42
elena2828
Nu este medic/terapeut
elena2828
ghiocel, ce frumosi sunt si ai doar 6 zile. sa vezi pe la 2-3 luni !!! :)

akular e normal cu intepaturile. Am 3 luni si ceva si inca le mai simt cateodata.
0
18-11-2015, ora 10:54
Silvia-Ioana
Nu este medic/terapeut
Silvia-Ioana
Pentru @Lili1993 : dna Dr Isac mi-a spus initial 3400 euro ptr cele anatomice, dar a zis ca poata sa faca un discount de 200 Euro (vrajeala). Lucrez si eu in comert si stiu ce inseamna asta cu discountul, dar nu am comentat nimic. Adica pretul final va fi 3200 euro ptr implant anatomic. A zis ca cele rotunde sunt putin mai ieftine, dar nu am intrebat cat, ca oricum nu pretul ma influenta sa aleg. De fapt, cred ca mi-a si zis, dar nu mai tin eu minte.
Pe langa asta, am mai dat aproape 600 lei la Medlife ptr analize
0
18-11-2015, ora 10:56
Silvia-Ioana
Nu este medic/terapeut
Silvia-Ioana
intrebare ptr cele operate: de ce va doare spatele dupa operatie? din cauza ca sunt sanii grei, sau ptr ca se doarme prost si nu sunteti obisnuite sa dormiti pe spate?
sau alt motiv?
Eu de cateva zile incerc sa ma obisnuiesc sa adorm pe sparte ca sa imi fie atunci mai usor si deloc nu reusesc...eu dorm numai pe-o parte...
0
18-11-2015, ora 11:12
panda.
Nu este medic/terapeut
panda.
Silvia, spatele te doar doar imediat dupa operatie..cam primele 2 zile si nu prea stiu de ce, dar nu e din cauza dormitului pe spate. Asa incercam si eu sa ma obisnuiesc sa dorm pe spate inainte si nu reuseam, tot ma trezeam ori pe o parte ori cu mainile pe sus:)) nu te mai chinui acum ca ai ce sa tragi aproape 4-5 sapt dupa operatie si atunci ai sa vezi ca poti dormi pe spate..nu ai sa te intorci in somn. Personal, am pbservat ca cel mai bine dorm un pic ridicata pe vreo 2-3 perne si cu inca o perna sub genunchi sau aproape de fund...si eu care inainte eram mare fan dormit pe o parte acum dorm ft bine si asa :D dar imi mai pun un fe de paturica pe parti ca sa nu stau cu gatul stramb :))
0
18-11-2015, ora 11:15
panda.
Nu este medic/terapeut
panda.
Aa am uitat. E posibil sa mai doara spatele dupa operatie cand incepi sa mergi mai mult si sa stai in picioare mult pt ca pielea de la piept nu e intinsa inca cum trebuie si tu iti tragi umerii in fata ca sa nu te tina pielea si de asta mai sunt dureri. Eu mai am dureri intre omoplati cand sunt la facultate, dar cand ajung acasa si ma bag in pat imi trec toate:))

Succes mult melissa!! Asteptam vesti bune!😘
0
18-11-2015, ora 11:22
Silvia-Ioana
Nu este medic/terapeut
Silvia-Ioana
eu oricum de fel stau cocosata (complex din cauza sanilor mici...asta o am de cand aveam 14 ani)...asa ca acum chiar daca o sa incerc eu sa stau dreapta, cred ca tot cocosata voi sta la inceput...exact cum zici tu ca piele nu e intinsa si te trag in fata.
asa mi-a zis si prietena mea ca primele zile asa a mers...aplecata in fata, ca o tinea pielea
0
18-11-2015, ora 11:50
panda.
Nu este medic/terapeut
panda.
Primele zile, cam pana la 2 saptamani asa, ai sa mergi si mai cocosata ca deobicei:)) dar cand ai sa te vezi in oglinda cum mergi cocosata ai sa te indrepti:))

Fetelor va rog ajutati-ma si pe mine..ma doare sternul cand respir adanc si cand ma ridic din pat..ati patit si voi asa? Am mers ieri la consultatie, dar nu am apucat sa il intreb..am uitat:)) si urmatoarea consultatie o am abia in ianurie..
0
18-11-2015, ora 12:04
ghiocell
Nu este medic/terapeut
ghiocell
cu dormitul e din cauza faptului ca stam cocosate sa nu se intinda pielea si bineinteles miscarile noastre sunt limitate..si noapte la mine cel putin imi amorteste pentru ca nu ma misc deloc.

panda, eu zic ca e ok sa te mai doara, avem nevoie de timp sa se vindece, am si eu dureri cand ma ridic si cand respir adanc, dar sunt moderate

Elena, mersi muuult! :*

nimeni nu isi simte sanii amortiti? :(
0
18-11-2015, ora 12:07
panda.
Nu este medic/terapeut
panda.
ghiocel nu am apucat sa iti spun, dar ti-au iesit niste sani minunati! :*
amortiti nu stiu ce sa zic..cred ca pe la inceput şi eu ii aveam asa in sensul ca daca puneam mana pe ei mai spre incizie, nu simteam nimic..nici acum nu prea simt decat asa..ca niste furnicaturi. oricum e normal ca doar dr a taiat niste nervi pe acolo :D deci, stai linistita, nu ai de ce sa iti faci griji.

ps: am pus şi eu un colaj cu evolutia :D
0
18-11-2015, ora 12:08
Silvia-Ioana
Nu este medic/terapeut
Silvia-Ioana
@ghiocell poti sa imi spui putin, te rog, pe scurt, ce inseamna tehnica pe care a folosit-o dr tau? Mersi mult? Intreb ptr ca nu am mai auzit. si cu ce diferea de celelalte interventii
0
18-11-2015, ora 12:09
Silvia-Ioana
Nu este medic/terapeut
Silvia-Ioana
si inca o intrebare, ghiocel, cam cati cm are cicatricea ta?
0
18-11-2015, ora 13:34
Silvia-Ioana
Nu este medic/terapeut
Silvia-Ioana
panda, tu ai rotunde, nu-i asa? Cati cc? ca nu vad la profil sa scrie
arata foarte frumos si intr-adevar se modifica mult sanii in timp. Si eu am frica asta sa nu ramana asa cocotati, sa stea in gat, vreau sa coboare, sper sa arate si la mine asa.
0
18-11-2015, ora 13:59
panda.
Nu este medic/terapeut
panda.
Multumesc silvia! Eu am 250cc rotunde high profile..majoritatea implantelor nu prea raman cocotate pt ca toate coboara in timp..si sus deobicei ramane umflata pielea si de aici impresia de cocotat..
0
18-11-2015, ora 15:44
Silvia-Ioana
Nu este medic/terapeut
Silvia-Ioana
panda, daca sanii tai sunt atat de frumosi cu 250cc inseamna ca ar trebui sa nu imi mai fac griji, inseamna ca eu cu 345 ar trebui sa fiu ultra multumita. Eu tot aveam impresia ca o sa fie mici, dar din ce vad pe aici sunt multe fete cu 290 sau pana in 300 si sanii arata superb si sunt exact cum mi-as dori, medii. Cred ca sunt multumita de alegerea mea de 345. Yeeeeyy!!!

in alta ordine de idei, dupa operatie avem voie sa mancam, adica eu sunt cu foamea toata ziua si sa stiu daca il trimit pe sot sa imi aduca ceva sau ce ar trebui sa mancam dupa? avem voie orice? citisem undeva ca dupa operatie ar trebui, stiksuri, covrigei, chestii uscate, dar nu inteleg care e faza. mancare de la spitalele privat e cat de cat ok?
0
18-11-2015, ora 15:50
Silvia-Ioana
Nu este medic/terapeut
Silvia-Ioana
ceva vesti de la Melissa? ce-o fi facut? sunt curioasa sa stiu cum se simte si ce face, daca e ok.
0
18-11-2015, ora 17:07
panda.
Nu este medic/terapeut
panda.
Multumesc Silvia!!😘 eu oricum zic sa mergi cu maximul care iti incape, mie atat mi-a incaput pt ca nu prea aveam piele cat sa se intinda. Depinde de masuratorile tale si de ce rezultat doresti, pe urma dr iti recomanda ce e mai bine pt tine.
De exemplu, la prima consultatie am plecat cu gandul la vreo 300 si cand mi-a zis 250 m-am bosumflat un pic:)) si conteaza ft mult si proba cu sizerele, cum eram cu sizerele asa arat si acum cu implanturile.

In legatura cu mancarea..eu la clinica am mancat aproape tot ce mi-au dat si pe urma nu am avut nicio restrictie sau obligatie, gen sa mananc doar supe si sticksuri sau de astea.
0
18-11-2015, ora 17:38
Silvia-Ioana
Nu este medic/terapeut
Silvia-Ioana
am citit undeva ca ar fi bine sa luam Vitamina C inainte de operatie, 2-3 saptamani. Stiti ceva? la ce ar ajuta?
0
18-11-2015, ora 17:48
Georgiana.Rsz
Nu este medic/terapeut
Georgiana.Rsz
Bună fetele,
În Decembrie mă operez şi eu. Îmi voi pune implant Natrelle rotund de 325g. Iniţial propunerile au fost începând cu 245, 265, 295 şi 325. Eu mă gândeam direct la 295. Nu îndrăzneam sa visez la 325. După ce am probat 325g şi m-am analizat, la asigurarea medicului ca sunt perfecte pt mine am zis sa pun maximum recomandat. După ce am fost împăcată cu mărimea mi-a zis ca de fapt maximum era 375 :)) m-ar tenta dar parcă mi se pare prea mult. Sunt foarte slaba (1.67 şi 48-49 kg) iar momentan am cupa B torace de 68 cm.
Mai aveam varianta cu 310g dar proiecţia este foarte mare şi nu îmi place. Lăţimea sânului meu este de 11, 5 cm.
Puteam alege fie anatomic fie rotund ambele fiind, se pare, potrivite. Am ales rotund pt faptul ca sunt mai plini sus. Îmi doresc sâni frumoşi şi plini dar mi-e teama sa nu fie vulgari (lucrez şi într-una mediu foarte strict).
Mai e vreo fata cu implant de 325 rotund care înainte sa fi avut cupa B torace de aproximativ 70?
La 375 deşi intra, totuşi ar presupune o întindere mare a pielii şi a zis ca deocamdată nu-mi recomanda. Nu ştiu dacă mi-a plăcea atât de mari (nu îmi pot închipui Cum ar arata).
Am văzut pe forum fete cu implant pana în 300 şi toate sunt superbe.
Care ar fi oare echivalentul a 325 grame în cc?
0
18-11-2015, ora 17:53
Aniela015
Nu este medic/terapeut
Aniela015
Panda noi ne-am operat in aceeasi zi, tu cum ai sanii!? Eu nu am dureri, simt ca m-am nascut cu ei dar sunt tari rau si stau tepeni de zici ca-s lipiti. Sper sa nu ramana asa :(((
0
18-11-2015, ora 18:12
andreea.1987
Nu este medic/terapeut
andreea.1987
Aniela tocmai de aceea e recomandat masajul, ajuta sanii sa devina mai moi intr-un timp mai scurt...eu dimineata tot ii mai simt tari dar dupa masaj se relaxeaza si devin mai moi...
0
18-11-2015, ora 18:18
Georgiana.Rsz
Nu este medic/terapeut
Georgiana.Rsz
Andreea1987 tu cât ai avut înainte de implant? Sânii tai sunt perfecţi. Sunt wow!
Si ai Anielei îmi plac mult. Mi se par extraordinar de sexy şi obraznici. Sunt superbi
0
18-11-2015, ora 18:22
andreea.1987
Nu este medic/terapeut
andreea.1987
Multumesc georgiana.Eu purtam 75 b cu mult burete...erau micuti sanii...
0
18-11-2015, ora 18:58
panda.
Nu este medic/terapeut
panda.
Aniela nici eu nu mai am dureri, ma doare doar sternul cand ma ridic sau inspir adanc:)) ai mei nu sunt tepeni deloc..chiar au inceput un pic sa se miste si sa se bataie cand urc sau cobor scari si ieri de cand mi-a facut dr masaj s-au facut muuuult mai moi. Vb andreei, de aia e recomandat masajul ca sa se faca sanii mai moi prin relaxarea muschiului, de fapt eu nu masez implantul, ci muschiul :D
0
18-11-2015, ora 19:00
bela25
Nu este medic/terapeut
bela25
Sanii se vor inmuia foarte mult. Eu sapt viitoare fac 5 luni si chiar se simte diferenta, sunt f moi si pot sa ii strang in mana usor. Masaj am facut pana la 3 luni.

Intepaturi mai simt si eu aproape zilnic.

In legatura cu amorteala, e normal, cateodata pot sa fie amortiti chiar pana la un an.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 190519061907 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •