Implant silicon sani
Sarumana la fel.incerc de cateva minute bune si imi da acelasi raspuns cum ca ar fi prea putina memorie.nu imi dau seama de ce
Fetelor am inceput sa ma simt mai bine, au trecut si starile de greata si voma, din pacate nu am fost asa norocoasa si toate medicamentele in speta calmantele mi au fk fff rau, nici sa mananc nu am putut :-(((...deocamdata imi plac cum arata sanii dar sunt constienta ca nu e rezultatul final...sper sa treaca mai repede aceasta presiune pe care o simt si micile intepaturi din partile laterale ale sanilor...pot spune ca mai sensibil este sanul drept, pt ca la el simt dureri mai accentuate :-)...va doresc bafta celor ce urmeaza sa se operrze si multa multa rabdare pentru ca totul vine usor usor :-) bafta multa si te puuuuup mult Chanell, prietena mea frumoasa si buna...ella1ella, wanna, melina, pupicei si voua fete frumoase
Pun linkul cu sânii mei la câteva ore dupa operaţie :) eu eram mulţumită cu ei dar acum imi par urâţi tare fata de cum arată operaţiile voastre! Felicitări încă odată toţi au ieşit super
http://postimg.org/image/m6q99wzar/
http://postimg.org/image/m6q99wzar/
Gata fetelor, am reusit cumvasa pun poza.Asa arata sanii mei dupa 1 sapt si 3 zile.am avut lifting cu implant, ptoza grad 3.Am o mare retinere oare asa vor arata de lunguieti mereu??implantul e arion de 530, submuscular.voi toate aveti sani superbi.Va admir foarte mult pt rabdarea si sfaturile voastre.Vapup dulce si o noapte frumoasa!:-*
Buna seara !
Sunt interesata de o operatie de marire de sani. Nu m/am programat la nici un control inca, sunt in etapa de informare. Ma bucur f mult ca am gasit acest forum.
Pe mine m/ar interesa marirea de sani prin injectarea propriei grasimi. Stie cineva detalii, a facut cineva o astfel de interventie? Stiti cumva ce preturi au -de la pana la?
Per total cat ajunge o operatie cu implant de silicon-controale, analize, spitalizare, operatie...?
Va multumesc !
Sunt interesata de o operatie de marire de sani. Nu m/am programat la nici un control inca, sunt in etapa de informare. Ma bucur f mult ca am gasit acest forum.
Pe mine m/ar interesa marirea de sani prin injectarea propriei grasimi. Stie cineva detalii, a facut cineva o astfel de interventie? Stiti cumva ce preturi au -de la pana la?
Per total cat ajunge o operatie cu implant de silicon-controale, analize, spitalizare, operatie...?
Va multumesc !
Buna ziua ! Sa operat cineva la dr cristian niţescu? Am vazut pe site ul dumnealui multe operaţii reusite insa vreau sa aud păreri. Multumesc mult!
@mariagripani. Dnul nitescu a fost prima mea opţiune dar nu am fost de acord cu dimensiunea care vroia sa o folosească si l-am ales pe Caraban. Am auzit numai cuvinte de lauda despre el, inclusiv de la dr meu, dar nu am văzut eu personal rezultate. Dansul lucrează la clinica GRal si am cunoştinţe acolo care chiar il lauda foarte mult. Succes!
Merci frumos Sanzi. In ce sens nu ai fost deacord cu dimensiunea? Prea mici sau mari? Inca o intrebare : aveti idee se poate face intr-un un spital de stat o astfel de intervenţie? Ma gândesc ca ar fi mai ieftina spitalizare, nu dispun de o suma f mare de bani :|
Alesia sanii isi vor modifica forma in timp. Parerea mea este sa porti banda aceea elastica deasupra sanilor pentru a nu fi ridicati, de aceea ai impresia ca sunt lunguieti...unde te ai operat? Te pop
Mariana, la stat nu se mai fac astfel de operatii dupa bine-cunoscutul caz de la spitalul de arsi. Singura optiune pentru o operatie pur estetica, este la privat si crede-ma e mai ok asa decat sa te operezi intr-un spital de stat infect si plin cu bacterii.Din pacate asta este cruda realitate a sistemului de stat.
Pentru alina.
Am fost operata de dr rachad la arcalife pe 7 dec.port si banda si bustiera, luni merg sa imi scot atele.ma simt ciudar ca dreptul mi se pare mai mare decat stangul si inainte de operatie era invers.cred ca e si in mintea mea probabil teama sa nu ramana, oricum dupa o saptamana se prezinta bine, nu am dureri decat dimineata cand ma ridic din pat, ma mananca foarte tare taieturile.dar sper sa fie bine.te pup alina si pe voi toate fetelor, si multa multa sanatate si la tatze inainte )))) :-*
Am fost operata de dr rachad la arcalife pe 7 dec.port si banda si bustiera, luni merg sa imi scot atele.ma simt ciudar ca dreptul mi se pare mai mare decat stangul si inainte de operatie era invers.cred ca e si in mintea mea probabil teama sa nu ramana, oricum dupa o saptamana se prezinta bine, nu am dureri decat dimineata cand ma ridic din pat, ma mananca foarte tare taieturile.dar sper sa fie bine.te pup alina si pe voi toate fetelor, si multa multa sanatate si la tatze inainte )))) :-*
Bela25 stiu cazul de la bagdasar dar eu ma refeream daca se poate in condiţii legale. Merci oricum, bănuiam eu ca nu se fac, nu am auzi la nimeni.
Ce medici de aici au preturi mai mici, la implant mentor? Promoţii ceva, aveti idee?
Buna fetelor. Ieri am avut operaţia de augumentare mamară si doream sa aflu de la voi cam după cât timp încep sânii sa se dezumfle!
Felicia nu are niciun sens, PAREREA MEA, sa iti faci cu injectie proprie pt ca rezultatul dureaza undeva in jur de 3 luni sau ceva de genu, plus ca trebuie sa dispui de destul de multa grasime ca sa poti ajunge la un rezultat vizibil. Acuma na..tu faci cum vrei, asta e parerea mea şi ce am zis am auzit şi de la dr meu
Buna fetili! Gata cu operatia mea..ma simt super bine ma dor sânii ffff putin mi e foame rau 😂 si an tzatze va pup
Felicitări Alexandra! Recuperare uşoară! Bianca, cam la o luna se vede ca s-au dezumflat mai mult. Mariana cred ca la Zetta găseşti cele mai mici preţuri si o calitate mai buna decât la cele mai scumpe! Dr Cristian a zis ca imi pune 300cc maxim, iar dr Caraban a îndesat 400 si sunt f fericita!
La Zetta dl dr Popescu am vazut ca e cel mai ok raport calitate pret...ai putea incerca o consultatie la el..
Din pacate dr Popescu de la clinica zetta mi-a spus sa revin dupa data de 5 ianuarie :( vroiam anul acesta.Daca nu voi gasi am sa revin atunci... probabil ca avea deja operatiile planificate.Va multumesc fetelor
@chanell, da, stiu ca pot sa spun medicul fara probleme, nu am facut-o doar din motivul ca nu as lauda pe cineva decat daca as avea argumente. cand am scris mesajul ma gandeam la diferite exemple de cazuri de pe forum, fete care fie s-au informat aici inainte sa faca o alegere si care au fost mult influentate de rezultatele voastre, fie fete care au intrat dupa operatie sau ca mine, care am descoperit forumul la scurt timp dupa ce ma hotarasem unde sa fac interventia dar inainte sa ma operez. De aceea am vrut sa subliniez faptul ca, asa cum ziceai si tu, cand cineva aduce laude unui medic ar trebui sa ne arate rezultatul, sa ne dea mai multe informatii, sa argumenteze. altfel, suna exact ca un mesaj publicitar nereusit:))). Sa stiti ca si eu am avut temerile mele si inca ma mai apuca uneori diverse ganduri. Nu sa-mi schimb alegerea medicului ci alegerea marimii sau chiar sa renunt. Sa astepti prea mult iar nu e bine, mai am doar o luna si parca si asta trece si mai greu decat restul timpului. Dar voi, m-ati ajutat cel mai mult. Cred ca renuntam de 100 de ori pana acum daca nu eram pe forumul asta. Daca va zic ca am discutat cu voi mai multe decat cu sotul referitor la implant, desi avem o comunicare foarte buna si nu avem divergente legate de subiect dar cu voi chiar ma simt in familie. Abia astept sa pot spune si eu cum evoluez si daca pot ajuta pe cineva prin cazul meu asa cum faceti voi, altruist, benevol...Gata, ma opresc ca devin sentimentala rau si devin ca gravidele, plang din orice...:* :*
Laura, esti tare dulce...
Si eu iti confirm ca aici se pot naste prietenii frumoase, legaturi speciale. Impartim aceleasi bucurii, aceleasi temeri, aceleasi asteptari, sperante...legate de ceea ce e f important pt noi ca femei, sanii nostri...subiect sensibil. E f important sa ai cu cine sa vorbesti despre asta, si e f frumos sa descoperi ca nu esti singura...capeti curaj...
Si eu iti confirm ca aici se pot naste prietenii frumoase, legaturi speciale. Impartim aceleasi bucurii, aceleasi temeri, aceleasi asteptari, sperante...legate de ceea ce e f important pt noi ca femei, sanii nostri...subiect sensibil. E f important sa ai cu cine sa vorbesti despre asta, si e f frumos sa descoperi ca nu esti singura...capeti curaj...
Mulţumesc Laura pentru cuvintele drăguţe si sensibile! Si eu am căpătat curaj cand prietenii mei imi spuneau ca o sa fiu de plastic si ca o sa atrag bărbaţi nepotriviţi, deja eram convinsă sa renunţ. Dar acest forum mi-a arătat ca nu doar femeile uşoare au grija de aspectul lor si ca nu toate rezultatele sunt ca ale lui Loredana Chivu si ca in primul rând o fac pentru mine si pentru fericirea mea.
Prima săptămana nu eram sigura ca am facut ce trebuia si nu ştiam ca este ok sa te supui unui chin aşa mare pentru aspectul fizic. Astăzi, cand durerile s-au dus si au rămas doar putine inconveniente si restricţii, nu înţeleg de ce am aşteptat atâţia ani sa fac operaţia si singurul lucru care il regret este ca nu am pus sânii la 20 de ani!
Va pup drapele mele si va mulţumesc mult, mult de tot!!!
Prima săptămana nu eram sigura ca am facut ce trebuia si nu ştiam ca este ok sa te supui unui chin aşa mare pentru aspectul fizic. Astăzi, cand durerile s-au dus si au rămas doar putine inconveniente si restricţii, nu înţeleg de ce am aşteptat atâţia ani sa fac operaţia si singurul lucru care il regret este ca nu am pus sânii la 20 de ani!
Va pup drapele mele si va mulţumesc mult, mult de tot!!!
Aici suntem mamici, sau femei responsabile, respectabile, gura lumii.., sloboda si invidioasa, plina de prejudecati...noi insa ne am depasit temerile, prejudecatile, am avut curaj, am riscat, am sacrificat( bani, timp, si altele) pt NOI, ceea ce e f important...
Raluca kiss implantul tau este mentor? Ce pret are dr zamfirescu? Scuze ca va stresez nu scrie pretul la tine. Merci mult
Buna seara!astazi se implinesc 11 zile de la operatia de marire de sani si de 1zi port centura elastica.e mai bine sa folosesc bustiera?si daca, da, cat timp trebuie sa o port?multumesc anticipat
Si este normal sa am un San mai umflat fata de celalalt?am inceput sa fac si Masajul recomandat.multumesc
Alina eu am ţinut-o 50 de zile alte fete o ţin si câteva luni. Si eu am avut un sân mai umflat ca celălat, este normal, nu se vindeca amândoi la fel. Atât timp cat nu e tare, roşu si nu foarte foarte rău totul este ok.
Despre masaj eu am fost sfătuită sa nu fac, dar fiecare medic are propria varianta despre ce ar trebui facut si îţi recomand cel mai bine sa il suni Si sa il intrebi pe el cat timp sa ţii bustiera, cum faci masajul etc.
Ce e aia centura elastică?
Despre masaj eu am fost sfătuită sa nu fac, dar fiecare medic are propria varianta despre ce ar trebui facut si îţi recomand cel mai bine sa il suni Si sa il intrebi pe el cat timp sa ţii bustiera, cum faci masajul etc.
Ce e aia centura elastică?
Centura elastica Pe care o tin deasupra sanilor.acum Sunt in Dubii...la cat am citit, aici Pe forum, majoritatea Ati purtat bustiere
Alina.elena eu am avut banda elastica deasupra sanilor (de obicei se recomanda mai mult la cei anatomici) dar si bustiera. Mie mi-a fost recomandat sa o tin 6 saptamani non stop apoi doar noaptea pana la 3 luni (ma refer la banda elastica)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Cancer de san
- 3Am un san mai mare si unul mai mic
- 2sani - mameloane ombilicate
- 8cresterea sanilor
- 3marirea sanilor
- 76va rog sa imi recomandati un doctor pentru implanturi mamare
- 74cancer de san??
- 1Pastile de marit sanii (help)
- 1Interpretare ecografie san
- 10Silicoane sani, detalii
- 8Vreau mai multe detalii despre implantul mamar, ajutor!
- 3Vreau silicoane, dati-mi sfaturi/recomandari
- 1ruptura implant mamar
- 1Mersul la plaja si implant cu silicon
- 5Oare am cancer mamar?
- 4Ajutați mă - imi simt sanul stang mai sensibil si parca mai mare decat dreptul
- 1Mastopexie cu implant mamar
- 0Implant mamar Dr Ion Zegrea
- 0S-a mai operat cineva la Dr. Alex Costeschi?
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: