Implant silicon sani
Buna fetelor!
Izandra, sper sa ajung si eu la Medsport sa te vad maine dupa operatie.Bafta multa si curaj!N-ai de ce sa-ti faci probleme, esti pe maini f bune:)
Nyko, Ioana, bafta si voua la consultatii si in alegerea medicului potrivit!
Capri sper sa te prind si pe tine in vizita la Izandra maine:)
Myx ce zice baietelul tau de scoala?...i-au trecut emotiile?
Joy tu ce mai zici?
O seara buna tuturor!
Izandra, sper sa ajung si eu la Medsport sa te vad maine dupa operatie.Bafta multa si curaj!N-ai de ce sa-ti faci probleme, esti pe maini f bune:)
Nyko, Ioana, bafta si voua la consultatii si in alegerea medicului potrivit!
Capri sper sa te prind si pe tine in vizita la Izandra maine:)
Myx ce zice baietelul tau de scoala?...i-au trecut emotiile?
Joy tu ce mai zici?
O seara buna tuturor!
izandra, am intrat sa=ti spun bafta pt maine si sa ne auzim cu bine.Sa fi foarte multumita.BAFTA MARE
Izandra, bafta multa, desi noi o sa ne vedem imediat dupa. Fetelor, sper sa pot sa fur eu niste poze sa pun pentru ea :))))
Irinico, imi dai si mie un autograf ??:)))) sigur ne vedem... abia astept. Voi avea si eu parte de controlul de 3 luni.
Irinico, imi dai si mie un autograf ??:)))) sigur ne vedem... abia astept. Voi avea si eu parte de controlul de 3 luni.
Nyko, Ioana, bafta la consultatii.
Ioana, in fct de tipul implantului, difera si preturile. De obicei implantele rotunde sunt putin mai ieftine decat cele cu forma anatomica.
Ioana, in fct de tipul implantului, difera si preturile. De obicei implantele rotunde sunt putin mai ieftine decat cele cu forma anatomica.
buna fetelor.izandra bafta multa maine, sper sa treci rapid peste primele dureri.
nyko, ioana, bafta si voua va asteptam acum cu poze before apoi cele after;)
irinico cel mic e fericit la scoala ca este coleg de clasa cu 2 prieteni din bloc si acum sunt toti 3 in aceiasi banca :).Cel mai nasol este cu trezitul de dimineata pt toti;((( la 6.30 up, noi eram invatati sa ne trezim la 9, pff sper sa ma obisnuiesc.
nyko, ioana, bafta si voua va asteptam acum cu poze before apoi cele after;)
irinico cel mic e fericit la scoala ca este coleg de clasa cu 2 prieteni din bloc si acum sunt toti 3 in aceiasi banca :).Cel mai nasol este cu trezitul de dimineata pt toti;((( la 6.30 up, noi eram invatati sa ne trezim la 9, pff sper sa ma obisnuiesc.
Buna fetelor si multumesc mult celor care mi-ati raspuns. Nu am mai avut timp sa intru. Capri multumesc pentru explicatii. Stiu ca sunt diferite modele, pentru ca la consultatie mi le-a aratat d-na dr pe toate, sa-mi fac o idee cam cum arata fiecare in parte dar dilema mea era cu marimea pentru ca cele recomandate de dansa au acelasi model, adica anatomice cu proiectie mare.si inalte. Diferenta intre ele este mica dar ma gandeam ca daca le pun pa cele mai mari sa nu se lase mai mult in timp, fiind mai grele. Pana la urma m-am decis sa merg varianta propusa de d-na dr. Va multumesc inca odata pentru sustinere si sfaturi. Sunteti niste dragute. Acum nici nu imi mai este frica. Abia astept sa fac operatia!
Izandra, multa bafta maine, Te asteptam cu vesti bune.
Izandra, multa bafta maine, Te asteptam cu vesti bune.
Fallen, Irinico, Anca, Myx, Capri si Katte, multumesc pentru incurjari. Capri si Irinico va astept diseara. :P
Ma duc sa-mi fac poze before.
Ma duc sa-mi fac poze before.
izandra, ne gandim la tine :)))))
Capri si irinico, sunteti mortale, ce bune ca puteti fi aproape una de alta si va puteti intalni.Chiar ar fi frumos daca ne=am putea intalni toate, cred c=am rade cu lacrimi si ne=am simti excelent.Uite asa se fac prietenii adevarati, la suferinta:))))))))))
Myx, cam nasol cu trezitul dimineata mai ales pt cei mici, dar va obisnuiti fara probleme, sa vezi cand duminica as dormi ma trezesc pe la 6.30 cu piticul cu perna in brate la mine in pat si zice ca=i e foame, imi vine sa ma ascund cu capul in nisip sa nu=l aud:)))))))))
Bafta pt fetele care urmeaza la infrumusetare, sa luati decizia cea mai buna.
Capri si irinico, sunteti mortale, ce bune ca puteti fi aproape una de alta si va puteti intalni.Chiar ar fi frumos daca ne=am putea intalni toate, cred c=am rade cu lacrimi si ne=am simti excelent.Uite asa se fac prietenii adevarati, la suferinta:))))))))))
Myx, cam nasol cu trezitul dimineata mai ales pt cei mici, dar va obisnuiti fara probleme, sa vezi cand duminica as dormi ma trezesc pe la 6.30 cu piticul cu perna in brate la mine in pat si zice ca=i e foame, imi vine sa ma ascund cu capul in nisip sa nu=l aud:)))))))))
Bafta pt fetele care urmeaza la infrumusetare, sa luati decizia cea mai buna.
Anca, da, sper sa ne vedem toate la clinica. Irinico e foarte aproape. Hai, fa un drum pana in bucuresti si ne vedem... :)) O sa revin diseara cu detalii despre operatie
Buna fetelor! nu am mai apucat sa intru, dar am recuperat tot ce ati scris. Ma primiti si pe mine la discutii cu voi la medsport? Pe la ce ora mergeti? Eu stau la doi pasi de clinica si mi-ar prinde bine o discutie cu voi, mai ales ca mai am 2 sapt si un pic pana la taiere si deja visez noaptea...va pup
Buna fetelor!
Izandra tin pumnii! in sf a venit ziua cea mare! Abia astept primele impresii.
O zi frumoasa tuturor!
Izandra tin pumnii! in sf a venit ziua cea mare! Abia astept primele impresii.
O zi frumoasa tuturor!
Izandra, multa, multa bafta! sa iasa ceea ce iti doresti tu si sa ai parte de o recuperare cat mai usoara!
claudia eu ajung in jurul orei 20, capri pe la 18, dar ma asteapta si pe mine.Tu poti veni cind doresti, dar dupa 18 cred ca v-a iesi din operatie Izandra.
myx, va veti obisnui, ca n-aveti incotro:)..e bine ca-i place si vrea sa mearga la scoala.
O zi buna tuturor!
myx, va veti obisnui, ca n-aveti incotro:)..e bine ca-i place si vrea sa mearga la scoala.
O zi buna tuturor!
super, plec si eu curand de la serviciu, asa ca voi veni aproape de ora 20.
Izandra, te asteptam cat mai repede inapoi cu impresii :) recuperare usoara!
Izandra ma alatur si eu celorlalte fete si iti doresc recuperare usoara si sa iasa asa cum iti doresti.
Nyko, Ioana, Katte mult succes.
Tuturor fetelor care au scolari va doresc numai rezultate bune si spor la invatatura!!!
Nyko, Ioana, Katte mult succes.
Tuturor fetelor care au scolari va doresc numai rezultate bune si spor la invatatura!!!
Buna, fetelor!
Succes, Izandra!!Abia astept sa vedem poze cu" inainte" si "dupa"..
Ce bine ca va puteti intalni :Myx, Irinuco, Capri si Izandra!Va invidiez!Poate faceti o poza de "grup"..
Irinuco, eu fac bine!Obosita peste masura..Nu mai reusesc sa ma odihnesc si asta nu e bine ca ma simt uneori pur si simplu sleita de puteri!
In plus o am pe mama in vizita 3 saptamani, dupa care se intoarce in Israel si cine stie cand ne vom revedea(am revazut-o dupa 2 ani!)...asa ca petrec cat mai mult timp si cu ea dupa ce vin de la serviciu..
Cu sportul nu pot sa ma laud pentru ca in afara de sportul"carat sacose" nu am practicat altceva in ultima vreme!Asa ca Irinuco, iti dau voie sa imi aplici corectie...ce pedeapsa vrei tu!!!
Poze nu am mai facut, desi am primit cadou 2 sutiene din Israel, simple, fara cusaturi(asa cum cerusem de fapt).Sunt marimea 75/D!Imi vin perfect!Eu cred ca marimile europene si cu cele de acolo sunt diferite...pentru ca de fapt acest Dare doar o idee mai adanca cupa decat C-ul nostru si parca mi se pare mica diferenta.dar eu asa cum am mai zis, tot ce am de acolo am pe cupa D.
Celor care urmeaza sa se opereze luna asta sau in octombrie le urez si eu mult succes!
Anca, tu cand te programezi?Sau am pierdut eu sirul evenimentelor?
Va pup si o zi minunata!
Succes, Izandra!!Abia astept sa vedem poze cu" inainte" si "dupa"..
Ce bine ca va puteti intalni :Myx, Irinuco, Capri si Izandra!Va invidiez!Poate faceti o poza de "grup"..
Irinuco, eu fac bine!Obosita peste masura..Nu mai reusesc sa ma odihnesc si asta nu e bine ca ma simt uneori pur si simplu sleita de puteri!
In plus o am pe mama in vizita 3 saptamani, dupa care se intoarce in Israel si cine stie cand ne vom revedea(am revazut-o dupa 2 ani!)...asa ca petrec cat mai mult timp si cu ea dupa ce vin de la serviciu..
Cu sportul nu pot sa ma laud pentru ca in afara de sportul"carat sacose" nu am practicat altceva in ultima vreme!Asa ca Irinuco, iti dau voie sa imi aplici corectie...ce pedeapsa vrei tu!!!
Poze nu am mai facut, desi am primit cadou 2 sutiene din Israel, simple, fara cusaturi(asa cum cerusem de fapt).Sunt marimea 75/D!Imi vin perfect!Eu cred ca marimile europene si cu cele de acolo sunt diferite...pentru ca de fapt acest Dare doar o idee mai adanca cupa decat C-ul nostru si parca mi se pare mica diferenta.dar eu asa cum am mai zis, tot ce am de acolo am pe cupa D.
Celor care urmeaza sa se opereze luna asta sau in octombrie le urez si eu mult succes!
Anca, tu cand te programezi?Sau am pierdut eu sirul evenimentelor?
Va pup si o zi minunata!
joy41 m-ai ametit cu marimile si modelele sutienelor! Eu stiu sa cer cand intru in magazin un sutien cu fff mult burete. Dar scap eu si o sa umblu fara
Nyko, inainte nu gaseam sutien care sa imi vina cat de cat!Chiar si cu pernute de silicon sau cu bureti(mormane) si tot nu aveam aspectul unei femei cu sani cat de cat...Te inteleg!
Dar ai sa vezi ce satisfactie vei avea cand vei intra in magazin si vei cauta sutiene care sa iti placa si la care ai sa alegi nu cea mai mica marime, ci una dintre cele mari!!!E o senzatie super sa te uiti in oglinda si sa vezi ca nu iti lipseste nimic sa te simti femeie din cap pana in picioare!Si sexy pe deasupra, pentru ca trebuie sa recunoastem ca nu numai ca noi, cele operate, avem sani, ci avem sani FRUMOSI si sexy!!!Si vei avea si tu !!!Urmeaza-ti visul si ai sa vezi ce bine te vei simti in pielea ta!
Dar ai sa vezi ce satisfactie vei avea cand vei intra in magazin si vei cauta sutiene care sa iti placa si la care ai sa alegi nu cea mai mica marime, ci una dintre cele mari!!!E o senzatie super sa te uiti in oglinda si sa vezi ca nu iti lipseste nimic sa te simti femeie din cap pana in picioare!Si sexy pe deasupra, pentru ca trebuie sa recunoastem ca nu numai ca noi, cele operate, avem sani, ci avem sani FRUMOSI si sexy!!!Si vei avea si tu !!!Urmeaza-ti visul si ai sa vezi ce bine te vei simti in pielea ta!
asa am sa fac Joy. imi pare rau ca n-am facut-o in urma cu 10 ani.Acum la 40.dar o sa ma bucur de ei si acum si o sa fiu mandra de mine. Tocmai de aia o s-o sustin pe fiica mea, moral si financiar atunci cand se va hotari
Si eu am facut-o destul de tarziu:am 41 de ani si 4 ani si cateva luni de la operatie..Dar mai bine mai tarziu decat niciodata!
Fata ta cati ani are?Poate ca nu va fi nevoie la ea!Dar daca da, foarte bine ca o poti ajuta sa isi rezolve o problema care i-ar da o multime de complexe!Conteaza tare mult sa ai pe cineva din familie care sa te inteleaga si sa te sustina!
Fata ta cati ani are?Poate ca nu va fi nevoie la ea!Dar daca da, foarte bine ca o poti ajuta sa isi rezolve o problema care i-ar da o multime de complexe!Conteaza tare mult sa ai pe cineva din familie care sa te inteleaga si sa te sustina!
nyko. esti mortala, lasa ca scapi de buretei curand.Asa eram si eu si din pacate nici acum n=am scapat de ei ca n=am fost suficient de desteapta cas as nu mai tredc inca o data prin aceesi operatie doar ca de reperatie sau de marire.Reparatia nu costa dar e neplacut si o iau de la capat cu recuperarea, iar schimbarea implantelor costa si nu sunt bani.
wow, ce greseli am facut...vroiam sa spun ca n=am fost destul de desteapta incat sa nu mai fiu nevoita sa trec inca o data prin acelasi chin.Asa ca alege ceva mai mare ca sa nu te gandesti si tu ca majoritatea ca nu sunt destul de vizibili:))))))))
fata mea a implinit 18 luna trecuta si nu e f dotata dar mai asteptam macar 1 an pt ca asa am citit pe un site ca cel putin 19 ani trebuie sa ai ca sa te dezvolti si sa se opreasca cresterea. In privinta marimii am inteles citindu-va pe voi ca trebuie sa fie mai mari ca sa nu raman cu mai nimic. O sa-i zic sa-mi bage MAXIM(ca in reclama aia "maxim am zis"
asa e Anca niciodata nu sunt bani, dar si cand ii avem mai schimbam o mobila, mai luam un covor stai are copilul capacitatea etc si noi...mai tarziu sau niciodata
Buna fetele, am ajuns si eu acasa, am fost la clinica la Izandra. Operatia a decurs bine, are un frumos implant anatomic de 345 cc, model 323, latime 11.5, inaltime 10.8, proiectie 5.8. Nu are tuburi de dren. Si-a revenit destul de bine dupa, sper sa aiba o noapte usoara
Claudia, mi-a parut bine de cunostinta, mai vb dc mai vrei detalii :)
Irinico, pupici
Claudia, mi-a parut bine de cunostinta, mai vb dc mai vrei detalii :)
Irinico, pupici
capri, multumim pt noutati, adevarul e ca m=am grabit sa deschid net=ul stiind ca tu vei fi purtatorul de cuvant.Foarte frumos din partea ta, multumim si sper sa treaca usor izandra peste primele zile, ca doar stim cu toate, nu e chiar asa simplu...
O zi frumoasa sa aveti fetelor si bafta tuturor.
Lasa nyko. cuumva, candva ne vine si noua randul:))))))
O zi frumoasa sa aveti fetelor si bafta tuturor.
Lasa nyko. cuumva, candva ne vine si noua randul:))))))
Am reusit sa schimb cateva sms-uri si in dimineata asta cu ea. A trecut cu bine noaptea, i-a administrat asistenta un cocktail cu mai multe calmante, antibiotice si ceva de nani, probabil. Am inteles ca s-a ridicat aseara sa mearga la baie, insa de dimineata incepusera cutitele :)) Cred ca ajunge Irinico in jurul pranzului, sa mai stea cu ea si sa-i faca si cateva poze :))
neata fetelor... felicitari izandrei, gata a scapat de acum mai are de indurat cutitele si intr-o sapt o sa fie fresh. Eu maine merg la clinica sa-mi fac endoscopie gastrica, ma supara de mult stomacul si am zis caci daca am indurat o operatie, atunci indur si tubul ala pe gat cateva minute ;((( mi-e frica dar nu am ce face, sper sa nu fie ceva grav, din pacate o prietena a decedat acum 3 ani la varsta de 35 ani, cancer la stomac, si cand facea chimioterapie spunea ce rau ii pare ca nu s-a dus sa faca endoscopia de frica tubului, acum ar fi facut si 30 numai sa scape. PFF sper sa nu fie nimic grav, desi cred ca am ulcer, acum 2 zile am avut dureri groaznice. :(
Cred ca Izandra o sa bata recordul la sex =)). Tocmai m-a sunat, asta inseamna ca a putut sa ridice mana cu telefonul :))) a zis ca si-a aranjat si parul putin. Ma bucur ca o sa-si revina repede, desi este sub efectul calmantelor inca.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6novynette-sani
- 50Nodul la san
- 33marire sani - recomandari
- 2sani - mameloane ombilicate
- 13Sani mici
- 3anticonceptionale ajuta la dezvoltarea sanilor?
- 3Sensibilitate a sanilor
- 11In urma operatiei de sani, am ramas cu cicatrici
- 23Imi doresc sa-mi pun silicoane!! va rog ajutati-ma!
- 48cancer de san?
- 0pastile de marire a sanilor (help)
- 77Carcinom lobular invaziv - rugaminte pentru dl. doctor Raul Duke
- 1Interpretare ecografie san
- 7mercur in sani?
- 7Rog interpretare analiza imunohistochimie
- 2sini prea mari
- 11Implant cu silicon
- 1Mastopexie cu implant mamar
- 0Va rog, putin ajutor! mare diferenta intre sani dupa operatie
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: