Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 195219531954 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
02-02-2016, ora 15:33
Anca2206
Nu este medic/terapeut
Anca2206
Nu mai iau nimic..astept sa treaca saptamana..😄
0
02-02-2016, ora 15:35
Anca2206
Nu este medic/terapeut
Anca2206
Problema mea cea mare este FUMATUL! Voi cum ati procedat?
0
02-02-2016, ora 15:45
DanielaAn
Nu este medic/terapeut
DanielaAn
Va multumesc din suflet pt toate informatiile dar mai ales pt sprijinul moral pe care ni-l oferiti. Chanell, slabuta nu prea sunt :) dar cred ca o sa las doctorul sa decida si forma si marimea implantului. Nu vreau sanii perfecti, oricum vor iesi sunt sigura ca vor fi mai bine ca acum.
0
02-02-2016, ora 16:01
DanielaAn
Nu este medic/terapeut
DanielaAn
Anca2206. Pt problema cu fumatul, eu am o solutie pt termen lung, la mine a mers :) Allen Carr- Easy way to stop smoking. In perioada cand fumam, tin minte ca mi-am facut o albire si m-a rugat dentistul sa nu fumez timp de 3 zile. N-am putut sa rezist nici macar cateva ore. Motivata eram ca se albisera frumos, ma si ruinasem luna aia, ca n-a fost deloc ieftin dar tot am fumat. Cand e vorba de o operatie, poate fi riscant si stiu ca e greu sa te lasi pt o perioada determinata. Poate reusesti sa citesti cartea, eu am gasit-o gratis pe net, a fost prima mea tentativa de a ma lasa dupa 14 ani de fumat si chiar a mers.
0
02-02-2016, ora 16:11
Ella1Ella
Nu este medic/terapeut
Ella1Ella
Anca eu cand mam operat am intrebat doctorul daca trebuie sa le las.. el mia raspuns ca ar fi bn pentru mine sa le las nu neaparat pt operatie dar daca nu pot.. macar sa le raresc.. si mia spus nici sa nu le las dintro data pt ca dupa ce ma voi trezi din operatie risc sa ma ia tusea si nu e prea placut..dupa operatie o saptamana mam chinuit sa nu stranut sau sa tusesc pt ca imi era frica..daca faceam asa aveam impresia ca lipesc silicoanele de tavan:))) mda..eu nu leam lasat.. am fumat mai putin.. si chiar si pe drum spre operatie pt ca am facut vro 3 ore am fumat o tigara atat.. iar dupa ce mam trezit din operatie imi venea sa fumez incontinuu.. numai la tigara imi statea gandul..iar noaptea am iesit de am fumat cateva tigari.. nu zic ca e bine cum am facut eu..dar daca nu te poti lasa de tigari asta e..succes fetelor..va pup..

Te pup chanell esti o scumpa..ma bucur ca esti aici mereu cu sfaturi
0
02-02-2016, ora 16:24
Lotusflower2
Nu este medic/terapeut
Lotusflower2
Daniela, crede ma, asa am zis su eu, ca nu i vreau perfecti, ca nu i vrrau mari, ca nu i vrea asa si pe dincolo...INSA, dupa ce i vezi, chiar dacacesti constienta si realista ca e ceea ce s a putut face pt moment, chiar daca nu exista grad de comparatie intre before si after...INVARIABIL itj vei dori mai mult, mai sus, mai jos, mai rotunzi, mai lacrima...Asa ca, gandeste te foarte bine, si decide.
Eu, intentionez sa mi mai fac o operatie peste un an si ceva, pt ca, acum, dupa experienta asta, STIU EXACT, ce vreau si cum. I as vrea mai mari si cu alta proiectie. La mine nu s a putut din prima, dar daca la tine intra...baga ! :)
0
02-02-2016, ora 16:45
Crina01
Nu este medic/terapeut
Crina01
Chanell mia zis domnu doctor ca este foarte buna crema
0
02-02-2016, ora 16:58
DanielaAn
Nu este medic/terapeut
DanielaAn
Lotusflower2 o sa vad cat poate sa imi puna, cred ca o sa ma simt ca Dolly Parton la in primele zile :)) a propos, ai tai sunt super, nu vad de ce ai vrea sa ii schimbi
0
02-02-2016, ora 20:00
Crinush27
Nu este medic/terapeut
Crinush27
Claudia55 ti-am trimis un mesaj.
Urmaresc acest forum zilnic mai bine de un an si in sfârşit peste cateva zile o sa imi indeplinesc un vis, sa am si eu sâni.:-) Am foarte mari emotii incat mi frica ca nu o sa mai ajung la operatie. :-(
0
02-02-2016, ora 21:45
Newme2
Nu este medic/terapeut
Newme2
Fetele, raspunsurile voastre mi-au ridicat moralul. Chiar face mult sa vorbesti despre ceea ce te ingrijoreaza. Mersi Beautiful, daca poti sa imi trimiti niste poze, m-ar ajuta sa imi fac o idee pt ce si cum as vrea! Mersi Chanell de incurajari, Blaura de informatii!
0
02-02-2016, ora 21:53
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Ma bucur Crina daca doctorul a zis ca e ok foloseşte o, eu stiu ca am întrebat doctorul si contratubex a fost făcută special si pentru cicatricile in urma unui implant. Danielagav sunt de acord cu ce a spus Lotusflower, exact lucrul asta il aveam in minte, nu mergi pe ideea ' oricum o sa fie altceva' nu trebuie sa existe 'oricum ' in vocabular, trebuie sa stii exact ce vrei, sa explici detaliat, nu exista implant prea mare, , , , , trebuie sa fii foarte sigura, sa intrebi toate variantele posibile, daca vrei implant mai maRe, rotund, lacrima, mai plin sus, cum sa fie profilul, daca vrei o proiectie mai mAre si asa vei lua decizia corecta împreuna cu medicul. Si eu ii vreau acum mai mari si mai proiectaţi, nu trebuie sa ajungi la o a doua interventie daca poţi realiza ce ti doresti din prima!
0
02-02-2016, ora 21:53
Newme2
Nu este medic/terapeut
Newme2
Anca, mie mi-a zis dr sa nu iau nimic cu o luna inainte, dar nu cred ca e chiar asa strict, adica o pastila nu poate avea efecte asa mari, nai ales luata cu 10 zile inainte. Succes pe 11! Eu pe 12..
0
02-02-2016, ora 21:57
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Te pup Ella, sunt la datorie:) cu drag si pasiune pentru fete!
0
02-02-2016, ora 22:01
Newme2
Nu este medic/terapeut
Newme2
Ammna, ai fost la dr cu rezultatele de la eco? Iti tin pumnii sa fie bine si sa iti poata face operatia
0
02-02-2016, ora 22:12
Newme2
Nu este medic/terapeut
Newme2
Ma intrebam in cat timp se integreaza implanturile si sa nu le mai simti ca pe ceva strain? Sau nu se intampla asta niciodata? Zilele astea am dormit mult pe burta, sa mai profit de senzatie.. Parca mi-e si mila de sani ca sunt ai mei si nu-i mai doresc dupa cate au facut pt mine si pt copiii mei.. Oare sunt fete care au regretat ca si-au facut operatia, chiar daca a fost fara probleme? Sper sa nu mi se intample..
0
02-02-2016, ora 22:23
Lotusflower2
Nu este medic/terapeut
Lotusflower2
Newme2, nu o sa simti NIMIC strain, sau nu ar trebui:).
Se vor integra din momentul introducerii lor de catre medic. Capsula se formeaza de la 6 sapt, pana la aprox 6 luni. Depinde de fiecare organism, marimea implantului, contexul in care au fost puse.
Cat despre dormitul pe burta, eu cam pe la 5 luni am dormit, fara sa vreau, asa m am trezit. Acum la 6 luni, pot sta, dar nu mult timp, in mod constient, in somn, nu stiu, habar nu am :).
Iar cu regretul de dupa.:))) fii serioasa. Draga newme2, nu trebuie sa te simti vinovata pt ca vrei alti sani mai frumosi. Ii meriti. Bucura te de asta. Mandreste te apoi cu ei. Nu vei regreta nimic. Te vei uita la poze, si vei realiza ca a fost cea mai buna decizie luata PT TINE. Succes!
0
02-02-2016, ora 22:25
Lotusflower2
Nu este medic/terapeut
Lotusflower2
Am pus o poza noua, facut acum 10 min, up date la 6 luni. Scuzati va rog tinuta:)))
0
02-02-2016, ora 22:34
julia22
Nu este medic/terapeut
julia22
Buna fetele! Ce mai faceti? Newme nu cred sa fie cineva sa regrete, atata timp cat totul este ok, nici tu nu cred ca vei regreta. 😉. Eu stau si ma gandesc cum e cu dormitul pe burta?!?!?!? Nu te incomodeaza? Eu acum dorm pe burta, ca tzatze n-am ca sa dorm pe ele si de aia intreb...fetele care aveti, si dormiti pe burta, cum e? Te dor, simti ceva aiurea? Vreo jena? Din ce am citit aici, am ajuns la concluzia ca fiecare organism se obisnuieste mai repede sau mai greu cu ele, dar atunci cand te obisnuiesti chiar zici ca le ai dintotdeauna? E adevarat ca sunt mai reci faţă de restul corpului? Asa am citit aici pe forum. Ma opresc acum ca deja am pus o groaza de intrebari. Va multumesc fetelor, chanel, blaura, ralukis si tuturor veteranelor care ne ajutati si ne raspundeti la intrebari. Va pup si o seara buna!
0
02-02-2016, ora 22:53
Lotusflower2
Nu este medic/terapeut
Lotusflower2
Pe mine ma cam incomodeaza, de asta nu pot sta mult timp. Asa este, ii simt mai reci decat restul corpului:).
0
02-02-2016, ora 23:21
rami25
Nu este medic/terapeut
rami25
Chanel foarte bine gandesti...Felicitari pwntru gandurile pozitive pe care le transmiti fetelor...si eu doar negativ gandeam inainte dar acum m am schimbat..de 5 ani imi doream sa mi pun silicoane dar tot timpul ma oprea frica...Acum sunt foarte bine, fericita si cu mai multa incredere in mine.Va pup si bafta tuturor fetelor.
0
02-02-2016, ora 23:45
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Eu am reci doar mâinile si picioarele, sânii sunt calzi:) suntem toate diferite, eu dorm mult pe părţi, deci automat cand pe un sân, cand pe celălalt, si sunt f ok, pe burta totuşi incomodează dar nici nu a fost vreodată poziţia mea de somn. Nu va faceţi griji fetelor, va obişnuiţii nu o sa duceti dorul la dormitul pe spate, va veţi acomoda cu noile poziţii de somn... Lotusflower, ca întotdeauna pentru mine eşti " the best" mai ales ca OM! Multumesc Rami, si eu va multumesc vouă, ca acordati atenţie sfaturilor mele, nu uitati, sunteţi frumoase, deştepte, cu familii copii, acordati va atenţie si vouă, îndepliniti' va dorintele, meritati! Cu aceasta ocazie admir si prietenii, iubiţii, sotii vostri care va sunt alături si va sprijină, va ajuta ulterior! BRAVO bărbaţi!!!!!!!
0
03-02-2016, ora 00:44
Ammna
Nu este medic/terapeut
Ammna
Da am fost la doctor newmen2, in rest au zis ca sunt bine si vineri urmează operatia cred ca la ora 13, sa va rugati Pt mine si va ţin la curent cu noutati! Va puup!
0
03-02-2016, ora 00:49
Ammna
Nu este medic/terapeut
Ammna
Multumesc newme2!
0
03-02-2016, ora 07:20
blaura
Nu este medic/terapeut
blaura
Bravo Amna!!! Succes!! O sa fie bine!
0
03-02-2016, ora 08:54
realfeel
Nu este medic/terapeut
realfeel
Am si eu 5 luni de la operatie, ma simt minunat, sunt operata de dr Porumb Serban din Oradea prin axila. Cicatricea e sub brat, practic nu se vede, e practic ca o mica liniuta- zgarietura, in rest nu am nici o cicatrice la sani. Sunt super multumita de rezultat si vreau sa multumesc si fetelor de aici care dau sfaturi utile si la randul meu vreau sa ajut alte fete care vor trece prin asta.
0
03-02-2016, ora 10:21
Ammna
Nu este medic/terapeut
Ammna
Multumesc Blaura !
0
03-02-2016, ora 10:23
Anca2206
Nu este medic/terapeut
Anca2206
Buna!! Si eu abia astept..mai am o saptamana de asteptat😄 Problema e ca am racit putin, am sunat dr si mi a spus sa iau coldrex, paracetamol simplu si tantum verde..succes celor ce urmeaza sa se opereze.. Eu vreau MAXIM !! Cat intra 😄😁
0
03-02-2016, ora 10:25
blaura
Nu este medic/terapeut
blaura
buna realfeel, arata senzational. am si eu o intrebare la cele operate pe la axila. daca se doreste schimbarea lor sau se produce contractura capsulara sau...mai stiu eu ce motiv de interventie asupra lor este necesara, tot pe la axila se va realiza? am mai admirat un rezultat prin septembrie dar la asta abia acum m-am gandit.
0
03-02-2016, ora 10:27
Ammna
Nu este medic/terapeut
Ammna
Sunt superbi realfeel!
0
03-02-2016, ora 10:43
realfeel
Nu este medic/terapeut
realfeel
Multumesc! si mie imi plac la nebunie.. Doctorul spune ca nu e nici o problema, la fel cum s-au introdus prima data, la fel se poate schimba implantul prin aceeasi cicatrice din axila, scoate implantul vechi, corecta contractura capsulara etc...Mi se pare logic, la urma urmei daca s-a putut o data, de ce sa nu se poata si a doua oara.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 195219531954 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •