Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 195419551956 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
04-02-2016, ora 12:06
onutza2015
Nu este medic/terapeut
onutza2015
Realfeel mersi mult, eu vreau la vara sa ma duc in ţara pentru a face operaţia. Eu locuiesc in Germania si aici la clinica la care am fost mi se pare destul de scump in jur de 7000 de euro. Eu astăzi mi-am facut cont aici si nu stiu încă unde trebuie sa intru pentru a vorbi in privat cu cineva. Poti sa imi spui cu aproximaţie un preţ la domul Porumb? Mersi încă o data
0
04-02-2016, ora 15:04
LexTeodora
Nu este medic/terapeut
LexTeodora
Era o fata care vroia sa vada cum arata un 390 anatomic, operat la dl Totir :) astept mesaj privat daca vrea poze. Felicitari noilor operate si succes viitoarelor "tatoase" :*
0
04-02-2016, ora 15:48
Denisa1
Nu este medic/terapeut
Denisa1
Alexandra88 nu stiu dupa cat timp poti zbura, dar sanii o sa se mai aseze si o sa mai coboare.Si eu ii aveam inca inflamati si ridicati la 2 saptamani.
0
04-02-2016, ora 16:07
Crinush27
Nu este medic/terapeut
Crinush27
In 9 am operatia si acum ca mai sunt cateva zile toata lumea ma sperie ca o sa imi fie foarte rau..e chiar asa rau dupa operatie?:-(
0
04-02-2016, ora 16:22
Crina01
Nu este medic/terapeut
Crina01
Crinush27 stai linistita ca nu o sati fie rau deloc eu mam trezit foarte bine. Nu am avut dureri. La cine te operezi?
0
04-02-2016, ora 16:33
Crinush27
Nu este medic/terapeut
Crinush27
La dr.Ivan in Cluj..
0
04-02-2016, ora 16:39
Crinush27
Nu este medic/terapeut
Crinush27
Sper sa nu imi fie nici mie rau:-( nu sunt ceva medicamente sa iau inainte sa ajung sa nu lesin pe acolo de frica?
0
04-02-2016, ora 16:42
en_vogue
Nu este medic/terapeut
en_vogue
Crinush27 nu te speria! Nu inteleg de ce unele persoane baga frica in noi..fara macar sa stie 1% din ce inseamna operatia in sine! M.am confruntat si eu cu ceva de genul..din partea unor "prietene"! Ca nu e bine..ca o sa fiu "pitipoanca"..etc..
Mergem m departe! Facem asta pt noi!!!
0
04-02-2016, ora 16:48
blaura
Nu este medic/terapeut
blaura
Fetelor, asta cu "pitipoancele" se cheama invidie. O sa mai starniti multa de acum incolo... Nu va opriti din visul vostru de a arata bine! In fond, orice femeie poate fi pitipoanca prin atitudine, fie ca are silicoane sau nu.
0
04-02-2016, ora 16:49
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Alexandra atât timp cât te simţi bine, nu ai nicio problema cu zburatul. Medicii cand aud se amuza, poţi zbura nu ai ce sa păţeşti, stiu fete au zburat la nici 2 sapt, iar faza cu dormitul in fund? Nu înţeleg, eu cred ca asa va chinuiţi mai rău. Eu am dormit normal. Ca si înainte doar ca pe spate, nici măcar perne sub mine nu am pus decât 2 sub cap, se recomanda dormitul puţin mai sus, oricum indiferent cum se doarme la începuturi in fiecare zi ne trezim amortite. Dar toate trec. Încearcă sa dormi normal, sau pune o perna moale sub fund... Dormiţi la marginea patului ca sa va fie uşor ridicatul, puneti piciorul drept jos, impingeti in el si din bazin si asa va ridicări. Succes fetelor care urmează sa se opereze!
0
04-02-2016, ora 16:50
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Alexandra, am o rugăminte, completează ti profilul, sunt fete care vor sa stie ce tip de implant ai, ce gramaj, profil.
0
04-02-2016, ora 16:51
LexTeodora
Nu este medic/terapeut
LexTeodora
Fetelor nu plecati urechea la toate invidioasele care nu si'ar permite in veci o asemea operatie... Mai bine pitipoanca decat sa nu ma simt bine in pielea mea, sa am sanii lesinati, sa nu pot purta orice imi doresc... Operatia asta se face pentru tine ca femeie, nu pentru barbati, nu pentru prieteni, nu sa vada lumea ca ai tu sani...
0
04-02-2016, ora 17:06
en_vogue
Nu este medic/terapeut
en_vogue
Foarte adevarat Blaura si LexTeodora!!
0
04-02-2016, ora 17:11
AlexandraAlex
Nu este medic/terapeut
AlexandraAlex
Crinush, nu o sa fie deloc rau, te sperii degeaba.
O sa simti o presiune puternica pe piept, ca si cum ai avea o sticla de 2l cu apa pe tine.
In rest, mari dureri nu sunt, nimic insuportabil.
Curaj, si nu mai asculta gurile rele!
0
04-02-2016, ora 17:16
panda.
Nu este medic/terapeut
panda.
crinush, inainte de ziua operatiei nu ai voie sa iei nimic, nici macar un pahar cu apa nu ai voie sa bei. Daca ti-a bagat frica asta cineva care s-a operat inteleg sa fii speriata, dar daca ti-a zis cineva care habar n-are despre ce e vb, nu inteleg de ce sa te sperii. Daca ai timp şi chef sa mai citesti cu cateva pagini in urma ai sa vezi ca toate fetele care s-au operat au fost super multumite şi incantate şi niciuna nu a avut dureri asa grave dupa operatie sau sa li se faca rau. Depinde oricum şi de organism şi mai ales cu atitudinea cu care pleci la operatie..daca iti induci ca vaaai ce frica imi e, mai bine plec acasa şi raman cu sanii astia care nu imi plac toata viata..nu cred ca o sa iti fie prea usor nici dupa operatie.

multumesc chanel de raspuns..am incercat aseara sa dorm, da ma simteam ciudat şi mi-am pus-o repede la loc şi am adormit instant :))
0
04-02-2016, ora 17:16
Crinush27
Nu este medic/terapeut
Crinush27
Multumesc fetelor de raspuns..asa este, ele nu au trecut prin astfel de operatie ci doar au auzit sau ca ele au vazut la tv cazuri ca se simpteau f rau dupa operatie si abia se miscau.. Suficient ca acum asa tare imi este frica ca mi se face rau doar cand ma gandesc si imi vine sa renunt :-(
0
04-02-2016, ora 17:28
Sanziana88
Nu este medic/terapeut
Sanziana88
Am exact o saptamana de la operatie si ma simt f bine! Singura mea problema de dupa operatie a fost durerea de spate ca nu sunt obisnuita sa dorm pe spate deloc, nu m-au durut sanii/operatia absolut deloc!!!
0
04-02-2016, ora 17:45
happy79
Nu este medic/terapeut
happy79
Newmee buna alegere dr. Porumb. Eu tocmai m-am operat la el luna trecuta.
Apropo sunt noua pe aici, desi va urmaresc de ceva timp.
0
04-02-2016, ora 17:53
Sanziana88
Nu este medic/terapeut
Sanziana88
SFAT! Nu va luati dupa marimile altor fete! Difera f mult tipul de proteza si chiar daca e acelasi tip poate fii alt cod, alta proiectie! Ascultati doctorul...ca nu cred ca va doriti sa va iasa prin parti sa va loviti cu mainile de ei.
0
04-02-2016, ora 18:07
Alexxandra88
Nu este medic/terapeut
Alexxandra88
Multumesc tare mult Chanell esti foarte dragutza, eu am completat profilul dar nu stiu de ce nu se vede. Oare am completat gresit? In spatiul de deasupra pozei
0
04-02-2016, ora 18:12
Alexxandra88
Nu este medic/terapeut
Alexxandra88
Crina 01 acum am vazut mesajul, iti multumesc pentru raspunsuri dar nu stiu cum sa ti raspund p priv. Mi am cumparat fasa elastica sa mi pun deasupra sanilor si am sa schimb bustiera pt ca eu cred ca ai mare dreptate, sanii mei sunt cam sugrumati de bustiera asta :( m am operat in Columbia si am proteze rotunde Sima 400cc proiectie 6.2
0
04-02-2016, ora 18:22
Alexxandra88
Nu este medic/terapeut
Alexxandra88
Am schimbat si poza sper sa se vada inca am cojitele abia acum incep sa cada la 2 sapt
0
04-02-2016, ora 18:34
Alcs
Nu este medic/terapeut
Alcs
Buna fetelor, am intrat si eu in grup:))Ieri m-am operat si totul a fost ok.Nu pot spune insa k e o sezatie foarte placuta...momentan am dureri si nu ma pot misca singura insa deabea astept sa imi revin si sa vad rezultatul final.Bafta celor care urmeaza sa se opere si fiti fara frica, chiar merita.
0
04-02-2016, ora 19:13
oanapaula90
Nu este medic/terapeut
oanapaula90
Alexxandra 88 imi poti spune cate ceva despre plasarea implantului prin areola? Am vazut ca asa ai si tu si sunt tare curioasa daca ai avut dureri mari sau ti se pare ceva ciudat. Multumesc :)
0
04-02-2016, ora 19:33
Alexxandra88
Nu este medic/terapeut
Alexxandra88
Buna Oanapaula, vreau sa ti spun ca eu am fost in romania la dr Totir, si la Ovidoiu Grecu si m am convins ca vroiam operatia prin santul de sub san. In schimb din cauza muncii nu am rausit sa mi iau liber timpul necesae operatiei. Am profitat de o vacanta in columbia de o luna iar de asta m am operat aici. In schimb aici majoritatea opereaza prin aureola maara deoarece cicatrice este fff bine camuflata din cauza culorii sfarcului asa ca m au convins, m am operat, am doua sapt iar acum incep sa mi cada cojitele. Arata fff bine momentan unde au inceput sa cada iar cei ce spun ca pierzi sensibilitate nu este adevarat in toate cazurile asta depinde de organism. Eu ma simt fff bine nu am avut dureri doar presiune, nu m am dat cu creme pt ca doctorul a zis doar apa si sapun fara creme. Am pus poza noua ca sa ti arat dar nu stiu de ce nu se incarca. Am sa mai incerc oricum te mai tin la curent. Iar sfarcurile mi le simt perfect :)
0
04-02-2016, ora 20:24
Newme2
Nu este medic/terapeut
Newme2
Ammna, asteptam sa ne dai vesti bune!
0
04-02-2016, ora 20:34
Ammna
Nu este medic/terapeut
Ammna
Am nişte emoţii fetelor, va ţin la curent va pup!!
0
04-02-2016, ora 20:37
Newme2
Nu este medic/terapeut
Newme2
Happy79 dupa cum ti-ai dat username-ul se vede ca esti fericita si inteleg ca suntem de aceeasi varsta :)
0
04-02-2016, ora 20:40
Newme2
Nu este medic/terapeut
Newme2
Happy79 poti pune poze? Ce implant ti-a pus dr? In ce proportie ti-a influentat el decizia legata de marime si forma? Daca e mai ok pt tine, poti sa imi raspunzi prin mesaj privat
0
04-02-2016, ora 20:44
Newme2
Nu este medic/terapeut
Newme2
Fetele, eu mai am o dilema legata de ce sa le spun colegilor de la serviciu, cunostintelor etc daca ma intreaba daca mi-am pus. Nu imi dau seama daca va fi foarte vizibil, pt ca acum port sutiene cu bureti si nu se vede ca sunt chiar asa mici.. Celor apropiati sigur le spun, dar la serviciu suntem f multi si daca spun cuiva sigur o sa imi fac de lucru..
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 195419551956 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •