Implant silicon sani
Buna fetelor,
Sa stiti ca a raspuns in extenso la comentarii inainte de a pleca din Bucuresti dar asa cum zic si fetele nu s-a postat ce am scris. Pe scurt, multumesc din nou celor care mi-au raspuns.
Acum cand va citesc mi se pare incantator ca ati mers la spital pentru Izandra. Meritati sustinere dubla!
Sa stiti ca a raspuns in extenso la comentarii inainte de a pleca din Bucuresti dar asa cum zic si fetele nu s-a postat ce am scris. Pe scurt, multumesc din nou celor care mi-au raspuns.
Acum cand va citesc mi se pare incantator ca ati mers la spital pentru Izandra. Meritati sustinere dubla!
Bine ati venit, fetelor!
Bebyta, daca imi permiti o parere, eu zic 360, pentru ca ai specificat ca vrei sa se vada ca ai. Chiar daca esti micuta or sa fie ok la 360.
Bebyta, daca imi permiti o parere, eu zic 360, pentru ca ai specificat ca vrei sa se vada ca ai. Chiar daca esti micuta or sa fie ok la 360.
Buna, ficitari izandra si recuperare usoara, Andrusca eu zic sa mergi pe o mari
e mai mare ca esti inalta si ti-ar veni bine nici pentru simona nu sunt asa mari 360 zic eu, acu
depinde si ce vreti voi.
As vrea si eu sa ma intalnesc cu voi fetelor cat de dragut ca ati fost alaturi de izandra ca v-ati intalnit va pup
e mai mare ca esti inalta si ti-ar veni bine nici pentru simona nu sunt asa mari 360 zic eu, acu
depinde si ce vreti voi.
As vrea si eu sa ma intalnesc cu voi fetelor cat de dragut ca ati fost alaturi de izandra ca v-ati intalnit va pup
buna! S-a lasat linistea pe forum?:) Eu am scapat de esdoscopie a fost groaznicccccccc.dar macar am aflat ca totul e in regula;) Voi ce mai faceti? aly, sunt curioasa cum sunt sanii acum dupa ce ai purtat si bustiera, poate mai pui o poza noua :P)...
Va anunt ca m am decis la 330...sper sa fie cum imi doresc eu
babyta si eu iti doresc sa iasa exact cum visezi si sa nu ai nici un regret dupa. Cand te operezi? emotii ceva?:P)
Buna fetele, tocmai am vb cu Izandra, se simte bine, se recupereaza bine, durerile sunt moderate, e pe drumul cel bun. Doarme noaptea destul de mult, iar cutitele sunt cuminti. Nici elefantii nu sunt prea rai :))), are ceva dureri cand se ridica. Problema ei a fost ca dupa operatie a avut greturi, chiar si a doua zi. Si-a mai revenit dupa ce a mancat. A fost destul de slabita dupa operatie. Sper sa intre zilele astea sa ne povesteasca si sa puna poze... eu am vazut pozele si arata ff bine, mai ales pt a doua zi, dar o las pe ea sa puna.
multumim pt vesti capri arati superb! nu-mi vine sa cred ca implantele sunt doar de 225?!
Nyko, multumesc, da... numai 225 :) Tu ce-ai mai facut cu consultatiile?
miercuri am programare la dr grecu la ora 11 iar pe dr totir il sun luni dimineata(asa am stabilit sapt trecuta) pt programare tot miercuri sper sa ma primeasca dupa amiaza ca sa impusc 2 iepuri pt ca nu sunt din Buc. si mi-ar fi greu sa tot lipsesc de la munca
ralucutz daca mai esti pe fir, la ce ora te operezi? pe la 4 cumva? Am fost azi in sala de operatii si imi aminteam cum a fost :P),
fetelor daca esti programata la operatie dupa pranz ce se intampla stai nemancata, fara cafea, fara tigari? groaznic! nu se poate doar dimineata? plus ca stai cu sufletul la gura pana te ia., stres, emotii. Dimineata nu mai ai timp de ganduri negre mi se pare mai usor
Nyko, mananci usor dimineata, apoi oricum trece timpul imediat. Ca te trezesti, pana iti mai faci o baitza, un bagajel, mai una, alta, imediat a venit pranzul si pleci la clinica. Te internezi, de cazezi :) apoi vine dr, te masoara, te deseneaza si gata... Bafta miercuri, sa fie cum iti doresti.
fetelor ce puteti sa mi spuneti de silicoanele marca Arion?
nyko. capri are dreptate, trece timpul imediat si esti agitata sa nu uiti ceva acasa;))) si eu m-am operat la ora 4 pm..M-am trezit dimineat pe la 7 sa pap mic dejun usor, apa, apoi gata pregatirea pt operatie, nu uita ca numai pe drum faci cateva ore plus ca acolo trebuie sa ajungi cu 2 . 3 ore inainte sa te pregateasca , dar e ok, te uiti la tv intre timp;P)
mersi fetelor. Oricum eu miercuri deabea aflu ce si cum dar ma gandeam asa ca atunci cand ma va programa la op il conving eu s-o faca dimineata(poate)
niko nu depinde de medic ci de anestezist care de regula dimineata este in spital si dupa amiaza apare la clinici private,
babyta eu nu am auzit de ele, oricum se pare ca toti medicii recomanda matrix si mentor.
Buna dragelor, am cam lipsit in ultimele zile... Anca si moonlight2, acum am citit si mesajele voastre. Voi pune din nou o poza in care sa se vada defectul. Oricum esti o scumpa moonlight, ms mult!!!!
buna mihaela am observat ca ai proteze marca arion rotunde ?cantitatea 320...tu ce inaltime si greutate ai...si daca esti multumita de ele
Buna baby, am in cam 1, 64-65... si 52 kg. Nu stiu daca sunt multumita pt ca eu am o alta problema. :D La sanul normal nu se simte nimic, e totul natural si normal, asta e tot ce iti pot spune :)
Asta nu pot sa spun :D pt ca urmeaza sa ma operez din nou luna viitoare
a ok...eu imi pun acum pe 24 tot arion rotunde 330 cc la dr vitalie stan
E bine. Nu e aceeasi persoana :P da tu ai ceva sani oricum, or sa fie mari... :D:D:D, eu eram. barbat :D
Salut!
Mihaela am intrat sa iti spun ca abia acum vad exact despre ce e vb la tine...la sanul mai lasat eu vad un inceput de bottoming out sau double bubble, o complicatie destul de importanta. doctorul tau ce a zis? ca e vb despre asta sau ca nu a coborat celalalt cum trebuie?
"Factors that contribute to "Bottoming Out":
Over-dissection of the implant pockets
Implants are too large and heavy
Placement of the implants is too low on the chest wall
Large weight swings and pregnancy will make your skin stretch, weaken, and become loose
Over dissection of the implant pocket made by the surgeon during the time of surgery usually will see bottoming out start almost immediately from surgery or within a few weeks. Over-dissection of the pocket area is a technical error, where the surgeon lowered the fold too much and the implant has now fallen to a very low position.
The nipple/areola complex appears to move up on the breast mound pointing north, with all the fullness of the breast below the areola. Bottoming out is also caused by having large implants placed, especially above the muscle with inadequate post-operative support. Bottoming out however, can occur with partial under the muscle (sub-muscular) - since with this placement 2/3 of the implant is placed behind the muscular wall - with the bottom 1/3 being supported with breast tissue. Women who do not wear their supportive bras all the time take the risks of this occurring, as the weight of the implants on the tissue will eventually win out.
How "Bottoming Out" is Repaired:
The tissue surrounding the implant (the old existing capsule) is cut and rolled upward to the desired position of the new crease and held in place with internal sutures - also known as a capsulorraphy
Patients who do not have enough breast tissue for supporting the implant, can sometimes use AlloDerm dermis graft, which is rolled and sutured into place.
A surgical method involving a patented mesh sling to support and bear the weight of the implant. "
Sursa: http://www.cosmeticsurgeryforums.com/bottoming_out.htm
Mihaela am intrat sa iti spun ca abia acum vad exact despre ce e vb la tine...la sanul mai lasat eu vad un inceput de bottoming out sau double bubble, o complicatie destul de importanta. doctorul tau ce a zis? ca e vb despre asta sau ca nu a coborat celalalt cum trebuie?
"Factors that contribute to "Bottoming Out":
Over-dissection of the implant pockets
Implants are too large and heavy
Placement of the implants is too low on the chest wall
Large weight swings and pregnancy will make your skin stretch, weaken, and become loose
Over dissection of the implant pocket made by the surgeon during the time of surgery usually will see bottoming out start almost immediately from surgery or within a few weeks. Over-dissection of the pocket area is a technical error, where the surgeon lowered the fold too much and the implant has now fallen to a very low position.
The nipple/areola complex appears to move up on the breast mound pointing north, with all the fullness of the breast below the areola. Bottoming out is also caused by having large implants placed, especially above the muscle with inadequate post-operative support. Bottoming out however, can occur with partial under the muscle (sub-muscular) - since with this placement 2/3 of the implant is placed behind the muscular wall - with the bottom 1/3 being supported with breast tissue. Women who do not wear their supportive bras all the time take the risks of this occurring, as the weight of the implants on the tissue will eventually win out.
How "Bottoming Out" is Repaired:
The tissue surrounding the implant (the old existing capsule) is cut and rolled upward to the desired position of the new crease and held in place with internal sutures - also known as a capsulorraphy
Patients who do not have enough breast tissue for supporting the implant, can sometimes use AlloDerm dermis graft, which is rolled and sutured into place.
A surgical method involving a patented mesh sling to support and bear the weight of the implant. "
Sursa: http://www.cosmeticsurgeryforums.com/bottoming_out.htm
Aoleu Fallen ma sperii :D. :| explicatia a fost ca e vina mea ca sigur am facut eu ceva. si a coborat prea mult. in fine. :| altceva nu stiu.
Am gasit pe site-ul acela o poza in care ma regasesc :|
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 97cancer de san
- 65Papilom intraductal
- 7Pastile pentru marirea sanilor?
- 8cresterea sanilor
- 9ajutor! rani la sani de la alaptare
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 0Implant iesit
- 1Am sanii foarte tari
- 3sani umflati, sensibili si putin durerosi la atingere
- 13cancer la san
- 11Noduli la sani
- 3Tratament LIPOMASTIE
- 8implanturile mamare - recomandari
- 12implantul mamar - va rog opinii, sfaturi
- 67implant silicon la sani cum sa fac: pe sub brat, pe sub sani sau pe la sfarc?
- 3Durere la sâni, help
- 1Mastopexie și implant mamar
- 1Mastopexie cu implant mamar
- 0Stan Vitalie da sau nu?
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: