Implant silicon sani
Sandra stai liniştita, cum a sous si Lotusflower fac zilnic Operaţii, trebuie sa scapi de fobia asta, e partea cea mai uşoară, eu aveam frica de brAnula, muream de frica si fobie de ace, a fost asa de uşor, si totul parca a durat 2 min, nu te împacienta, încearcă sa fii calma, voi aţi trecut prin nAsteri, operatia pt voi e mult mai uşoară, curaj! Părerile cu tutunul sunt Împărţiţe dar toţi medicii recomanda măcar sa se răreasca, dăunează la coagularea sângelui si vindecare la cicatrici. Dar, nu e o regula. Sunt fete care au fumat pana înainte de operatie si după si sunt ok. Daca poţi fum totuşi mai puţin e spre binele tAu. Succes fetele!
Anamaria, pijama deschisă in fata, deşi cred ca bluza nici o vei folosi, majoritatea fetelor ramân doar cu bustiera, papuciei, servere umede pt orice nevoie, , , , cam atât!
Sweet_Angel imi pare rau daca mama nu te sustine, dar probabil ca a auzit si multe aiureli despre operatia asta, pana la urma gandeste-te ca sunt probabil in lumea asta zeci de milioane de fete operate, ca se practica operatia asta de zeci de ani, cred ca daca exista o problema serioasa ar fi fost descoperita sau ar fi fost interzisa. Pana la urma operatia nu o faci nici pentru sotul nici pentru mama, o faci pentru tine, ca tu sa fii multumita cu tine. Eu cel putin nu regret nici un moment, parca ar fi ai mei din totdeauna.
Cu anestezia cred ca a fost partea cea mai usoara, desi mi-a fost si mie frica inainte. Dar de fapt adormi in cateva secunde si te trezesti cand operatia s-a terminat, mult mai usor decat mi-as fi inchipuit.
Fetelor am
4 zile de la
Operatie si azi am avut oameni amuzaţi in jur si nu am
Putut sa ma abţin din ras... Ma durut tare:( pana cand? Se poate desface operaţia?
4 zile de la
Operatie si azi am avut oameni amuzaţi in jur si nu am
Putut sa ma abţin din ras... Ma durut tare:( pana cand? Se poate desface operaţia?
Nu se desface stai linistita!!! Si pe mine ma doare de ma rog de oamenii din jur sa nu ma faca sa rad tare:))))) Si am 3 saptamani jumate deja.
Fetelor uneori s a intamplat sa imi curga o picatura de sange de la cicatrice, este normal ??? Vi s a intamplat si voua ?
Hellen vorbeste cu doctorul cel mai bine! Incizia e cusuta si pansata...nu cred ca e normal sa curga picaturi de sange.
Multumesc foarte mult fetelor pt incurajari, deja sunt mai bine...incerc sa nu ma gandesc prea mult, mai am 3sapt pana la operatie..S a operat cineva la dr totir?mie mi s a parut f ok, mi a recomandat 450 anatomice, eu prefer400 rotunde...profil inalt.la cat timp fupa operatie pot revenii la treburile casnice?o sa o am pe mama si o prietena langa mn sa ma ajute si cu piticul, doar pt 2 sapt..dupa bnuiesc cA voi fi cat de cat ok..
Buna fetelor!
Am fost la consultatie la dr Grecu si la Dr Nae Sorin in vederea unui lifting de sani cu implant.
Cu dr grecu, sincer, la consultatie nu s-a creat o legatura, ceea ce cu dr Nae din prima am simtit ca pot sa il intreb orice, m-a lamurit cu multe. Plus ca la dr Grecu a fost mai mult monolog, a vb doua ore despre complicatiile operatiei, abia dupa m-am dezbracat si cand a venit vorba de marimea implantului m-a pus pe mine sa aleg, nu si-a dat deloc cu parerea, ce-i drept se adunasera multe fete pe hol la consultatie si intrase in criza de timp probabil. Dar pe site-ul dr grecu toti sanii arata impecabil.
Nu stiu ce sa fac, e diferenta mare si de bani. Dr grecu 5500€, dr nae 3500€.
Sunt programata si pe 9.03 la o consultatie la dr Zegrea. La dr zegrea la ce interval te poate opera dupa consultatie? Nu prea am vazut pe site-ul lui poze cu lifting, sa-mi fac o idee de cum ar putea arata.
Am fost la consultatie la dr Grecu si la Dr Nae Sorin in vederea unui lifting de sani cu implant.
Cu dr grecu, sincer, la consultatie nu s-a creat o legatura, ceea ce cu dr Nae din prima am simtit ca pot sa il intreb orice, m-a lamurit cu multe. Plus ca la dr Grecu a fost mai mult monolog, a vb doua ore despre complicatiile operatiei, abia dupa m-am dezbracat si cand a venit vorba de marimea implantului m-a pus pe mine sa aleg, nu si-a dat deloc cu parerea, ce-i drept se adunasera multe fete pe hol la consultatie si intrase in criza de timp probabil. Dar pe site-ul dr grecu toti sanii arata impecabil.
Nu stiu ce sa fac, e diferenta mare si de bani. Dr grecu 5500€, dr nae 3500€.
Sunt programata si pe 9.03 la o consultatie la dr Zegrea. La dr zegrea la ce interval te poate opera dupa consultatie? Nu prea am vazut pe site-ul lui poze cu lifting, sa-mi fac o idee de cum ar putea arata.
Scuze ca am scris atat, dar chiar astept un sfat.
De 2 ani ma tot gandesc la operatia asta si anul acesta mi-am facut curaj. Mai ales dupa ce v-am citit pe voi, majoritatea sunteti foarte bucuroase, incantate de rezultat.
De 2 ani ma tot gandesc la operatia asta si anul acesta mi-am facut curaj. Mai ales dupa ce v-am citit pe voi, majoritatea sunteti foarte bucuroase, incantate de rezultat.
Eu mam operat la dr nae Sorin vineri, lifting cu implant pana acum totul ok de rezultat nu pot inca sa ma
Pronunţ dar ce pot sa zic este ca a ţinut cont de dorinţele mele
Pronunţ dar ce pot sa zic este ca a ţinut cont de dorinţele mele
Fetelor voi cum aţi dormit in prima săptămana? Eu miam pus 2 perne si dorm pe spate la 30 de grade. Gatul spatele ma
Omoară de durere si simt o presiune mare dimineata cand mamtrezesc la sâni e normal?
Omoară de durere si simt o presiune mare dimineata cand mamtrezesc la sâni e normal?
Cristina B ai avut tuburi de dren, cat timp ?
Da am avut prima zi si a doua zi cand mia schimbat bandajele mi lea scos
Eu pentru constipaţie am luat niste microclisme evacuatoare cu Glicerol muşeţel si nalba...
Am sa incerc pt ca am luat pastile senna lafativ cate 2 si nimic.merci cristina b..bustiera se poarta non stop 2 luni ?
Microclisma dupa ce o foloseşti, imediat ieşi la toaleta
Bustiera mia spus sa o port 2 luni iar cand vei putea sa faci baie o scoţi
Bustiera mia spus sa o port 2 luni iar cand vei putea sa faci baie o scoţi
Buna fetelor...vroiam sa stiu daca vreo una din voi s-a operato la arca life.daca da.cam in cat timp se programeaza consultatia si dupa cate zile operatia.fac aceasta intrebare pt ca as veni in Romania de pe 24 martie pana pe 5 aprilie...si vroiam sa stiu daca 12 zile sunt suficiente pt toate procedurile (analize ecografie consultatie control post operatoriu) va multumesc anticipat
Firele se scot la 14 zile dupa interventie deci din start nu cred ca iti sunt suficiente 12 zile.
Papera, pot sa fie de ajuns, depinde de dr. Eu am avut fire resorbabile deci nu necesita scoatere.
Buna fetelor am o intrebare...am o luna jumate de cand m-am operat si simt k mis f sensibile sfarcurile...la inceput nu le simteam deloc..oare dc?
E normal sa ai o sensibilitate acolo...din ce am inteles aceasta poate trece in cateva luni, sau nu.
Eu nu imi simt partea de jos a sanilor inca...dar in rest sunt foarte sensibili.
Aceeasi problema o am si eu:partea de jos a sanilor nu i simt, parca sunt amortita si sfarcurile sunt foarte sensibili. Sensibilitatea asta la sfarcuri a aparut dupa o saptamana d la operatie. Sper sa treaca cat mai repede.
Buna. I s-a intamplat vreuneia dintre voi sa faceti puroi la operatie? Am observat de vreo cateva zile niste bulinute micute umplute cu ceva alb pe operatie.. nush exact cum sa explic. A avut careva asa ceva? Ca m -am cam speriat putin.
Eu cred ca 12 zile sunt suficiente pentru recuperare, dar depinde si de ce dr alegi si ce tehnica. Eu am avut fire care se topesc singure si nu au necesitat scoatere, deci si asta mi se pare un avantaj. Sensibilitatea la sfarcuri de obicei se normalizeaza in cateva saptamani sau cel mult sa zicem cateva luni.
Lili mergi repede la doctor si rezolva problema! Nu mai cauta raspunsuri niciunde ca le cauti degeaba!
Sanziana, mai speriat si mai tare. Maine dimineata il sun pe dl doctor.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5De la varsta cam de 9-10 ani am observat ca sanul meu drept s-a atrofiat complet
- 7durere persistenta la sani
- 19De un an imi curge un san
- 13Sani mici
- 14sani mariti natural
- 4Sani umflati la copil de 1 an si 8 luni
- 1Dr. Cristian Nitescu vs Dr. Carmen Giuglea (implant mamar)
- 9Vreau sani mari
- 2Mastoza chistica
- 4Este posibil sa fie cancer de san?
- 2Implant mamar
- 1Sani asimetrici dupa operatia de lifting si implant. Ce e de facut?
- 0Schimbare implanturi silicon si vaginoplastie
- 1Implat mamar dupa 3 saptamani
- 0Probleme dupa implantul mamar sau nu
- 0Implant silicon mamar dr Susanu Sidonia Iasi
- 4Recomandare Dr. - implanturi mamare prin axila
- 0Va rog, putin ajutor! mare diferenta intre sani dupa operatie
- 0Implant mamar salin
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: