Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 197819791980 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
25-02-2016, ora 23:33
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Lotusflower are dreptate, la 2 saptamâni rana e închisă, de fapt rana e închisă imediat după operatie, daca supureaza nu e ok, Nu stiu ce e cu schimbarea asta asa deasa de pansamente, A 2 a zi se poate face dus cu ajutor, rămânând doar plasturii mici speciali care nu permit intrarea apei la incizie. La 2 saptamâni se face primul control post operatoriu unde se inalatura plasturii, se dezinfecteaza si asta e tot. Sunt medici care cheamă aproape zilnic la schimbarea pansamentului si chiar nu înţeleg de ce. La 2 saptamâni e normal ca sânii sa fie încă tari, abia după 3 luni încep uşor sa se înmoaie, procesul de asezare durând 6 luni in câte pot apărea diferite senzatii. # Sânziana daca te păTezi atât de mult este din cauza risipei de gel. Fetelor, pe cicatrici se pune ff putin gel masate uşor pana se absoarbe, e concentrat si e suficient cât un bob de mazare. Un tub mic ar trebui sa ajungă pana la 2 luni, iar noi exagerand intr o luna il terminam, aşteptăm mult sa se usuce si pata, de fiecare data bustiera. Lotusflower, te ador!!!!!
0
25-02-2016, ora 23:35
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Esdi, eu am văzut reZultatete foarte frumoase la Dr Popescu si Dr Zamfirescu. Poţi încerca o consultatie!
0
25-02-2016, ora 23:41
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Exact cum am mai spus si mA repet, este normal ca fiecare sa recomande medicul si clinica unde a fost operata, dar fetelor, nu se intra buzna dam un mesaj postat de n ori fara sa vedem măcar un rezultat. Fiecare avem poza la avatar, evoluţia de alungul timpului, si cele care urmăresc forumul de mult timp stiu la ce ma refer, fiecare am schimbat poza cu evoluţia la 1, 2, 4 luni, tocmai pentru a se vedea rezultatul final. Fiecare face acest lucru din respect si pentru a ajuta!
0
25-02-2016, ora 23:44
Sanziana88
Nu este medic/terapeut
Sanziana88
Nu fac risipa deloc...pun f putin, e din cauza texturii, fiind cu silicon se usuca foarte greu. AMR 3 4 zile si pot sa dorm si eu pe o parte!!! Yeeeey!😀😀😀
0
25-02-2016, ora 23:46
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Lavichiriac, cazurile diferă de la un organism la altul. Au fost cazuri de fete care au rămas însărcinate, sânii si au revenit cât mai aproape de forma initiala sau cazuri unde s au lăsat. Nu este o regula, dar, in general medicii recomanda intervenţia de augmentare mamara după naştere.
0
26-02-2016, ora 00:34
kikino
Nu este medic/terapeut
kikino
Buna fetelor... Am revenit KIKINO sunt... Am uitat parola de la cont si nu mai puteam sa intru...
Fetelor am si eu o intrebare... Bustiera noaptea pana cand se poarta? Eu am deja 6 luni de cand sunt operata...:)

Fetele mai vechi cum va simtiti? Panda Aniela? Etc
0
26-02-2016, ora 10:30
Crina01
Nu este medic/terapeut
Crina01
Buna fetele Chanell te pup
0
26-02-2016, ora 11:08
marianagripani
Nu este medic/terapeut
marianagripani
Chanell, de ce nu spui mai bine ca lucrezi la clinica zetta ? Am primit mailul tau de la o fata in legătură cu dr Popescu si asa am vazut si fb tau si poza cu tine si intreaga echipa zetta. Nu am nimic personal cu nimeni ! Dar lasa reclama si fetele sa aleagă sa se duca unde isi permit si unde au vazut rezultate reale! Si cine nu crede sa intre pe fb clinica zetta si sa vadă echipa ultima fotografie !
0
26-02-2016, ora 11:21
blaura
Nu este medic/terapeut
blaura
Pai, in cazul asta, si eu lucrez la Zetta...m-am operat acolo si recomand numai Zetta de cand sunt aici... Chanell ne-a aratat sanii ei, nu ai altcuiva. Eu nu inteleg comentariul asta si cine pe cine nu lasa sa aleaga???? Si ce sa vad in poza aia? O echipa pe care o cunosc deja dar sa fiu sincera, nu recunosc nicio fata dupa sani.
0
26-02-2016, ora 11:22
marianagripani
Nu este medic/terapeut
marianagripani
Nu vreau sa intru in polemici cu nimeni.. dar e ciudat sa spui cine si cum sa intre pe acest forum si ce sa scrie. Daca o persoana intra si intreaba... 'Da buzana' e pentru ca nu stie cum sta treaba pe acest site, nu? Face cineva legea aici? A jignit sau a deranjat pe cineva? Nu este normal sa intre fete noi? Normal ca tu postezi constat ca doar vrei sa faci reclama clinicii dar măcar nu te lua de fete care vor doar sa se opereze!
0
26-02-2016, ora 11:26
blaura
Nu este medic/terapeut
blaura
cine eu? tu chiar nu ai inteles gluma?
0
26-02-2016, ora 11:27
marianagripani
Nu este medic/terapeut
marianagripani
@blaura nu este cazul sa fim ironice, ea stie fb ca spun adevarul si ca este in aceea fotografie, pot da detalii cum sa o recunosti dar nu vreau sa fiu nesimtita, poate nu isi doreste sa fie public numele ei aici si eu respect oamenii!
0
26-02-2016, ora 11:29
marianagripani
Nu este medic/terapeut
marianagripani
Nu, postasem inainte sa vad comentariul tau. Era vb tot de chanell
0
26-02-2016, ora 11:31
talaC
Nu este medic/terapeut
talaC
fetelor dupa cat timp va ti dat cu deodorant? mie mi a spus sa nu beau cafea am uitat sa intreb cate zile voi cand a ti baut ?...si apropo eu cred ca fiecare dintre noi decide singura unde alege sa se opereze eu am incercat 3 doctori panam am decis..cred ca conteaza mai mult doctorul decat clinica sincer...
0
26-02-2016, ora 11:34
blaura
Nu este medic/terapeut
blaura
mariana, eu am transmis altceva, indiferent de unde lucreaza, si nu ma intereseaza, ea ne-a aratat sanii ei si a sfatuit de bine pe toaaaaata lumea, nu cred ca mi-a dat vreodata impresia ca ma convinge sa merg acolo. In plus, eu am ales medicul inainte sa intru pe forum, am spus si se stie. Pe cine a influentat ea? Aici nu am prins ideea? si daca lucra la Zetta, te intreb eu, nu stia ca paracetamolul e permis inainte de operatie, ca toata Zetta are lista cu indicatiile? Scuze, Chanell, nu zic ca esti neinformata dar pentru mine, detaliile conteaza. Atunci ai spus nu si apoi te-ai interesat si ti-ai facut "mea culpa" Jos palaria! Deci mariana, cred ca e o confuzie si chiar daca nu e, nu vad influentele.
0
26-02-2016, ora 11:39
Sanziana88
Nu este medic/terapeut
Sanziana88
Imi place forumul asta, intrebi ceva, in general ti se raspunde, mai vezi si alte pareri, alte abordari etc. De ce tot timpul trebuie sa se trezeasca cineva sa comenteze? Nu e nimeni batut in cap pe aici (sper). Nu m-as opera la Zetta ca asa spune Chamell, aici vezi recomandari, iti faci o idee cam ce e pe piata ca in final tot singura sa alegi. Si eu mi-as recomanda doctorul, logic...dar pentru asta nu cred ca s-ar duce nimeni orbeste la el, doar ca asa zic eu! Ar fi fain ca cine nu s-a operat, nici nu are de gand sa o faca sau e pe aici doar sa comenteze cine la ce face reclama sa dispara.
0
26-02-2016, ora 11:42
marianagripani
Nu este medic/terapeut
marianagripani
@blaura si eu am urmarit aici pe forum sfaturile ei si la fel ca tine am tras concluzia ca este un om de nota 10! Tocmai deaceea am vrut sa iau legătură cu ea si am rămas gura casca când am vazut poza clinicii, pentru ca are numele pe fb identic cu mailul ! Mie îmi este clar ca are o legătură cu aceea echipa si clinica! Eu nu am spus ca nu sa operat, Doamne fereste! Si nici la comentariile astea nu ajungeam dar ma iritat putin ce e drept... comentariul in care a zis de cineva ca da buzna aici. Nu e drept, oricine poate sa întrebe ceva aici..indiferent daca este noua sau nu pe forum.
0
26-02-2016, ora 11:45
Sanziana88
Nu este medic/terapeut
Sanziana88
Talac poti sa te dai cu deodorant cand vrei tu iar cafea eu am baut in a3a zi cand am ajuns acasa.
0
26-02-2016, ora 11:47
blaura
Nu este medic/terapeut
blaura
cred ca nu numai ea a zis ca sunt unii care "dau buzna". Daca te uiti cu atentie, si eu m-am luat de Dobos si cum il prind, cum il demasc. E vorba despre cele care intra sa creeze panica si dispar. Da, dau buzna, asa e, fac valuri si apoi dispar...tu cum numesti asta? Cand esti de multa vreme pe aici, te cam prinzi, se cheama fler. :)
0
26-02-2016, ora 11:49
marianagripani
Nu este medic/terapeut
marianagripani
Ok ! Am inteles mesajul vostru ! Daca parerile sincere si reale nu sunt bine venite eu ma retrag !
Nu vreau sa incurc si sa deviez subiectele...
Îmi pare rău ca priviti reticente adevarul..
0
26-02-2016, ora 11:55
blaura
Nu este medic/terapeut
blaura
Imi cer eu iertare dar, vorbind cu tine, nu ma poti ajuta, nu vad ce poza ai, ce rezultat ai, unde te-ai operat...s.a.m.d. Eu acum sunt operata dar fetele noi, cum sa gaseasca parere sincera si "adevarul" cand tu esti o enigma. Serios mariana, nu se supara nimeni dar fata asta macar si-a aratat evolutia. Tu cu ce ajuti fetele care "nu dau buzna" ?:)
0
26-02-2016, ora 12:00
Ammna
Nu este medic/terapeut
Ammna
Eu am stat ceva fara deodorant, o sapt dar ma stergeam cu servetele umede, cafea a doua, a treia zi am băut nu mi-a dat nici-o indicaţie referitor la aceste lucruri!
0
26-02-2016, ora 12:05
marianagripani
Nu este medic/terapeut
marianagripani
Sunt programată pe 14 martie. Nu am spus ca sunt operată Nu sunt in masura sa dau sfaturii.
Ok blaura, am inteles te deranjează fiind ca esti operată acolo..
Nu cred ca este cazul sa încerci sa ma convingi de ceea ce am vazut cu ochii mei !
Eu nu am spus ca cineva se duce la o clinică sau un doctor ca asa spune chanell sau altcineva, ci ca influenţează, ceea ce nu e neaparat de condamnat dar măcar sa spună adevarul !
0
26-02-2016, ora 12:08
Aniela015
Nu este medic/terapeut
Aniela015
Kikino bine ai revenit! Cum mai sunt sânii? Bustiera din ce spuneau multe fete o poţi purta când vrei, adică nu îţi va face nici un rău dacă o porţi mai mult.

marianagripani nu este cazul să părăseşti forumul, ti-ai spus părerea dar mai bine s-ar opri aici discuţia pe acel subiect pt că iar va fi umplut forumul cu ceartă. Sunt sigură că şi tu poţi ajuta fetele cu experienţa ta.
0
26-02-2016, ora 12:13
Ammna
Nu este medic/terapeut
Ammna
Fetelor mi se vede noua poza???
0
26-02-2016, ora 12:16
blaura
Nu este medic/terapeut
blaura
ok! Si eu inchei aici. E ultima postare off-subject. Da, m-am operat acolo si as mai face-o de 100 de ori daca ar fi cazul. Imi cer scuze tuturor ca nu spun unde lucrez dar stiti, prefer anonimatul, de aceea stau inca pe acest forum, altfel, imi puneam o poza cu fata mea si stia toata Romania ca mi-am pus silicoane.

Am deja o luna, cicatricile abia se vad, fetele mai vechi, dupa cat timp se duce senzatia aia de 3D, cand le ating? Deja s-au atenuat dar ma intrebam daca voi stiti? Folosesc Contractubex, nu pateaza si se absoarbe repede.
0
26-02-2016, ora 12:17
marianagripani
Nu este medic/terapeut
marianagripani
@Aniela... tocmai de aceea daca nu pot ajuta momentan, nu vreau sa incurc, chiar ma simt penibil ca noi 'aberam' Si o fata întreba printre comentariile noastre ceva ce o interesa in legătură cu operatia.
Am facut o remarcă cine vrea sa înţeleagă bine, cine nu, nu !
Te rog si pe tine Blaura sa închidem subiectul, daca chanell are ceva de zis poate sa spună... desi.. Nu mai contează !
O zi frumoasa
0
26-02-2016, ora 12:20
blaura
Nu este medic/terapeut
blaura
Amna, se vede poza! S-au schimbat mult, bravo!!!
0
26-02-2016, ora 12:24
Ammna
Nu este medic/terapeut
Ammna
Multumesc blaura! Mi-ai fost alături toată perioada înainte si dupa! Te pup!
0
26-02-2016, ora 12:57
Mamy3
Nu este medic/terapeut
Mamy3
Ammna ai niste sani superbi!
Majoritatea fetelor au sani foarte frumosi, va admir pozele si parca nu mai am rabdare, dar trebuie sa astept pana pe la mijlocul lui aprilie.
Mi se pare normal ca fiecare fata multumita de rezultatul operatiei sa laude medicul si clinica unde s-a operat, dar fiecare avem discernamant sa alegem ce ni se potriveste mai bine. Eu nu am simtit ca Channel a facut reclama, nu mai mult decat alte fete. Eu am citit multe sfaturi de la ea si de la alte fete care au facut operatia de ceva timp si ma bucur ca isi fac timp sa intre si sa raspunda celor noi, printre care ma numar si eu.
Blaura, indraznesc sa-ti trimit un mesaj.
Sa aveti un weekend frumos!
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 197819791980 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •