Implant silicon sani
Ma gandeam la un aspect dupa op.: in prezent nu sunt intr-o rel., insa cand voi fi... oare sa spun dinainte de silicoane, sa nu zic nimic, sa las sa intrebe... Ma gandesc: cum ati proceda (t) voi?
Încă o data va multumesc tuturor, va respect si va indragesc. Eu in persoana, ii voi răspunde chiar si Marianei, lafel cum am făcut o pentru fiecare fata care mi a cerut ajutorul. Sa fiti sănătoase si o noapte liniştita va doresc. Noapte buna oameni frumosi si buni!
Mirenka...nu cred ca e cazul sa specifici. O sa isi dea seama oricum, si daca intreaba ii confirmi, dar mai degraba o sa ii laude in loc sa intrebe de care sunt:)))). Nu e nicio rusine, ar trebui sa se bucure ca are pe ce pune mana. E ceva frumos al nostru, nu e ceva care trebuie justificat.
Buna seara Marianagripani!!! Daca esti chiar atat de curioasa ce e cu Chanell si cu clinica Zetta tin sa ti precizez ca ea s a operat la dl Popescu dinainte sa ma cunosc eu personal cu ea...dar o sa ti spun o poveste...eu am cunoscut aceasta fata minunata care m a ajutat fff mult in luarea deciziei cu privire la marimea si forma sanilor...pe langa asta eu am fost persoana care ia spus lui Chanell despre dl Dragos Zamfirescu ce om extraordinar si ce
Medic perfect este...ea a venit cu mine la absoult toate consult, la operatie, dupa operatie desi ma cunoscuse doar de cateva luni pe un forum...ea si cu mine am mentinut o legatura frumoasa cu clinica Zetta si asa cum scria si in comm celor de la clinica Zetta ca ei sunt recunoscatori clientilor lor care sunt multumiti de rezultatele din clinica lor...asa a draga Marina citeste mai intai ce scrie la clinica si dupa sa ti dai cu presupusul...Chanell le a facut o surpriza dulce celor de la Zetta in semn de recunostiinta fata de ajutorul si efortul depus in operatia ei a mea si a inca 2 prietene de ale noastre operate tot acolo...noi sintem extrem de multumite de clinica zetta si da daca sa recomand clinica inseamna ca muncesc la zetta atunci si eu ca si blaura si ca si chanell muncesc la Zetta...nu o sa permit nimanui sa i pateze imaginea celei mai implicate persoane de pe acest forum!!! Chamell iti multumim ca existi si te iubesc!!
Medic perfect este...ea a venit cu mine la absoult toate consult, la operatie, dupa operatie desi ma cunoscuse doar de cateva luni pe un forum...ea si cu mine am mentinut o legatura frumoasa cu clinica Zetta si asa cum scria si in comm celor de la clinica Zetta ca ei sunt recunoscatori clientilor lor care sunt multumiti de rezultatele din clinica lor...asa a draga Marina citeste mai intai ce scrie la clinica si dupa sa ti dai cu presupusul...Chanell le a facut o surpriza dulce celor de la Zetta in semn de recunostiinta fata de ajutorul si efortul depus in operatia ei a mea si a inca 2 prietene de ale noastre operate tot acolo...noi sintem extrem de multumite de clinica zetta si da daca sa recomand clinica inseamna ca muncesc la zetta atunci si eu ca si blaura si ca si chanell muncesc la Zetta...nu o sa permit nimanui sa i pateze imaginea celei mai implicate persoane de pe acest forum!!! Chamell iti multumim ca existi si te iubesc!!
Si apropo abia te astept pe 14 martie sa ti vedem poza ca mi se pare tare mult ca si tu semeni cu o fosta de pe aici care facea la fel doar zazanie...daca nu cumva chiar esti una si aceiasi...asa ca draga mariana cand vedem si noi poze si ceva explicatii paluzibile poate o sa te credem ca te operezi...pana atunci cauta ti un doctor bun, dar oricum mai bun ca la ZETTA sigur nu gasesti
Blaura se mai simt asa pana pe la 3 luni mi a zis dl dr...eu acu la 10 sapt inca le mai simt ffff putin...pana la vara sigur trec...in 6 luni totul e normal...apropo eu acu dorm si pr sani, fac absolut orice treaba, ridic proce ii simt ca si um sunt ai mei
Ralukiss am fost transparenta precum Cristalul in cele 9 luni, activitatea mea aici, voluntara, sa fie foarte clar mi a adus satisfacţie sufleteasca ca om, si m a îmbogăţiţ sufleteste. Crina, Sânziana, Ralukiss, Lotusflower, Alexandra, blaura tuturor multumesc. Pupici, voi toate imi daţi putere sa continui! Respect si admiratie pentru voi !
Buna fetelor! V-am urmarit zilnic dar nu am postat nimic pt ca nu am ce, dar acum am ramas masca sa vad "mica voastra cearta". In fond, asta e un forum unde fiecare isi spune impresiile si prin ce a trecut ( ma refer la cele operate), aspirantele intra sa se documenteze( cum e cazul meu) dar la final alegerea dr e optiunea fiecareia. Sunt cazuri in care o persoana s-a dus la un dr laudat d alta dar cand a ajuns si a vb cu el a constatat ca nu ii ofera acea incredere incat sa se lase pe mana lui. Fiecare e libera sa aleaga unde sa mearga. Din ce am vazut p forum chanell nu a zis nimanui mergi la dr X ca uite ce sani mi-a facut mie! Si cu atat mai bine, daca ar lucra cineva de pe acest forum la vreo clinica de estetica, Pt ca at am avea niste raspunsuri super bune atunci. Si eu cand ma voi opera voi pune poza si la fel ca toate fetele imi voi lauda dr, mi se pare ceva normal. E ca at cand am nascut, am laudat dr si clinica la toata lumea😠Nu va mai certati ca viata-i scurta si faceti riduri. Ati auzit de "postaci"? Sunt acele persoane care sunt platite sa faca reclama sau antireclama pt cineva. Intra, scrie 1, 2 comentarii si uite cum baga zâzanie. E bine sa tratezi cu indiferenta. Va pup si va urmaresc in continuare. Chiar ma intrebam: oare dupa ce ma voi opera, voi mai intra zilnic sa vad ce se scrie?sau sa dau sfaturi? SUNTETI DE ADMIRAT fetele care in continuare intrati si mentineti viu acest forum. Bravo, chanell, blaura, lotusflower si toate celelalte. Noapte buna!
Foarte Frumoşi Anamaria00 sa-i stapanesti sănătoasă ! Asa eram si eu ca tine acum 3 sapt!
@ Aniela.sanii mei au evoluat foarte bine.super super naturali...cine nu stie nu isi poate da seama.super moi si ma simt exact ca si inainte sa am boobies.
Singura mea gresala...faptul ca nu am respectat cu sfintenie un lucru...sa ma dau cu crema si ar fi trebuit sa treaca cicatricile pana acum dar...:) asta e.oricum probabil sa mai fac un copil si atunci o sa ii fac din nou...si imi pun garantat 400 fara discutii...:))
Singura mea gresala...faptul ca nu am respectat cu sfintenie un lucru...sa ma dau cu crema si ar fi trebuit sa treaca cicatricile pana acum dar...:) asta e.oricum probabil sa mai fac un copil si atunci o sa ii fac din nou...si imi pun garantat 400 fara discutii...:))
fetelor, nu are rost sa va certati, mai bine v-ati bucura de comorile din bustiera, sutien etc:)))))Life is goooooooood now!!!
Buna fetelor! Va pup pe toate si va admir pentru sprijinul pe care il acordati fetelor ce urmeaza sa se opereze sau celor care deja s-au operat! Chanell, draguta, nu tine cont de rautatile altora... sunt atat de multe caractere pe lumea asta.. nu se merita sa iti bati capul sau sa te lasi afectata pentru absolut nimeni si nimic. Tu stii cel mai bine cate ai facut pentru fete si cate probabil vei mai face. Nu renunta la noi! Avem nevoie de oameni ca tine. De aia se duce lumea asta de rapa... de la atata rautate. Bafta gagicilor care urmeaza sa se opereze in perioada urmatoare:D
Ma operez si eu pe 7 martie la Dl Dr Chawi Youssef de la clinica Arca Life. Blefaroplastie si augmentare mamara cu lifting. Abia astept! Va pup si va doresc un weekend minunat!
Ma operez si eu pe 7 martie la Dl Dr Chawi Youssef de la clinica Arca Life. Blefaroplastie si augmentare mamara cu lifting. Abia astept! Va pup si va doresc un weekend minunat!
Nu pot sa cred ca ti se poate intampla asta aici, Chanell..tu care ne.ai ajutat de.a lungul timpului cu atatea sfaturi! Eu ti.am m spus tie..esti o persoana cu un suflet f mare! Eu t iubesc ca ai fost aproape de mine de cand snt p forum!
In alta ordine de idei..sunt operata de 2 zile..si in astea 2 zile am simtit ca sta un tren pe mine..asa presiune mare am simtit pe torace! Ridicarea din pat e o corvoada! Am dureri..dar sper sa treaca cat m repede!
In alta ordine de idei..sunt operata de 2 zile..si in astea 2 zile am simtit ca sta un tren pe mine..asa presiune mare am simtit pe torace! Ridicarea din pat e o corvoada! Am dureri..dar sper sa treaca cat m repede!
Imi pare rau, dar vad ca s-a starnit aceasta cearta pe forum, in aceste conditii ma retrag, cel putin pentru o vreme, intrucat nu doresc sa intru in acest gen de discutii. Multa bafta celor care doresc sa faca aceasta interventie!
Fetelor nu imi vine sa cred ce rautacioase sunteţi unele si cat venin aveti. daca va cunoasteti asa bine personal una cu cealalta de ce nu vorbiti voi lucrurile astea in privat
Chiar trebuie sa fiti in haita. chiar era nevoie de atatea rauati
Parca sunteţi la scoala intr o gasca.suntem femei sau copii? chanell esti o super femeie nu e nevoie de toata gasca si tot tam tamul asta pentru nimic. o sa caut alt forum pe asta de cand am intrat numai certuri si intepaturi aiurea. imi face placere sa citesc paginile din urma fetele erau mai dragute si fiecare pentru ea nu in gasca. ziua bună
Chiar trebuie sa fiti in haita. chiar era nevoie de atatea rauati
Parca sunteţi la scoala intr o gasca.suntem femei sau copii? chanell esti o super femeie nu e nevoie de toata gasca si tot tam tamul asta pentru nimic. o sa caut alt forum pe asta de cand am intrat numai certuri si intepaturi aiurea. imi face placere sa citesc paginile din urma fetele erau mai dragute si fiecare pentru ea nu in gasca. ziua bună
Au ajuns fetele să părăsească forumul din cauza unor discuţii fără sens. A spus cineva că doctori mai buni decât la Zetta nu va găsi mariana, implicit şi celelalte fete care se vor opera. Mi se pare urâtă această remarcă, şi eu sunt foarte mulţumită de rezultatul meu dar nu am zis nimănui că doctori mai buni decât la Medlife nu va găsi. România are doctori foarte buni, sunt cu zecile.
Kikino, credeam că sunt singura care a 'uitat' să se dea cu cicatrizant :))). Eu m-am dat doar o lună...după a intervenit lenea :)))). Dar cum arată cicatricile tale? Ale mele sunt nişte linii roz. Si pune şi tu o poză că tare sunt curioasă cum arată după jumătate de an. Îmi amintesc nişte sani foarte frumoşi şi naturali.
Kikino, credeam că sunt singura care a 'uitat' să se dea cu cicatrizant :))). Eu m-am dat doar o lună...după a intervenit lenea :)))). Dar cum arată cicatricile tale? Ale mele sunt nişte linii roz. Si pune şi tu o poză că tare sunt curioasă cum arată după jumătate de an. Îmi amintesc nişte sani foarte frumoşi şi naturali.
Steviutza, nice boobs ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜!! Wow...ce de rezultate bune! Fetelor, am produs-o si eu! M-am trezit de dimineata ca dormeam asa bine pe un san, nu chiar pe burta dar aproape ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜. Asta e, m-am uitat repede in oglinda, totul e la locul lui. Am si uitat cand am voie sa dorm pe parti dar deja am 5 saptamani si cred ca nu mai am mult. La sala deja merg pentru banda si ma simt minunat.
Mersi. Eu de la 3 sapt am primit acordul sa dorm pe parti. La sala merg de la o luna pt banda si stepper inca o luna. Totul e perfect, sutienele nu prea le nimeresc cand le aleg, tind sa ma uit la cupe mai mici decat am nevoie 😂.
Fetelor acum o săptămana mam operat, am avut sâni lasati si depărtaţi. Mia facut ridicare prin areola si siliconul introdus la fel prin areola. Am 350cc mentor rotund profil înalt. Mi se pare ca sunt umflaţi sus si in jos nu prea...adica au o forma ciudata nu sunt rotunzi:((( probabil trebuia sa imi pun implant anatomic? Mie frica ca o sa ramana asa... Si la un sân am o mică denivelare ca acolo trebuia sa imi faca incizie verticala sa elimine putin ca era sânul mai mare si nu am vrut. Oare se aseaza sau o sa ramana asa bombati sus si deodata in jos lasati (sper ca înţelegeţi la ce ma refer ) va mulţumesc
Cristina B, ai doar o saptamana. Se vor modifica mult. La urmatorul control intreaba medicul ORICE. E dreptul tau si sigur va explica. Oricum, e prea devreme. Mai coboară, mai schimba aspectul.
Blaura, dl doctor a spus ca dupa 2-3 saptamani pot sa dorm pe o parte, asta pt ca i-am spus ca eu acum dorm numai pe burta, dar a spus ca trebuie sa am grija cand ma asez pe o parte cum sunt sanii, adica sa fie fix pe lateral, fara sa stea sanul sub corp sau intr o pozitie aiurea. Dar asta cred ca noaptea cand dormi e cam greu de respectat...
Te pup si ti-am trimis un mesaj.
Te pup si ti-am trimis un mesaj.
Cristina B si eu am implant rotund. In primele 2 saptamani au fost umflati si foarte sus, dar acum s-au inmuiat si s-au asezat super bine.
Mulţumesc oricum intr-o săptămana ma duc sa imi scoată firele si o sa intreb
Am un edem ma dau cu lioton a mai avut cineva cand trece ?
Buna lotusflower. Vreau sa intreb su eu ceva. Imi tot ies capete de fire de l noduri. Oare cand vor inceta sa mai apara?? Va pup fetelor💋
Crisstina cat timp ai de la operatie? Eu fac o luna maine dar nu am vazut nici urma de fir pana acuma...
Arata super bine sanii tai😠De cicatrice nu stiu ce sa-ti spun...la mine e o dunga rozalie fara nicio urma de fir sau ceva, e ca o dunga desenata. Ai fost la controlul de 3 luni?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6novynette-sani
- 50Nodul la san
- 7Gustul sfarcurilor
- 33marire sani - recomandari
- 8cresterea sanilor
- 14implant silicoane
- 9Ajutati-ma va rog. implant mamar, operatia s-a desfacut dupa 2 sapt
- 9Vreau sani mari
- 20Cancer la san
- 4durere de sani de trei saptamani
- 7Ambii sani prezinta structura de tip dens heterogen
- 1ruptura implant mamar
- 1Sani asimetrici dupa operatia de lifting si implant. Ce e de facut?
- 2Implant mamar
- 0Cu ce va acoperiti sfarcurile(exclus sutienul)
- 0Durere dedesubtul sânului stâng groaznica
- 0Implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: