Implant silicon sani
Ela 34..o sa.ti scoata nodulul daca vrei! Daca e mic si nu vrei sa stii ca nu.i nici o problema..mai sunt fete aici care au noduli micuti si sunt ok cu implantul! Eu am incizia pe langa areola si una jos sub san..pt ca mie nu a putut sa.mi scoata nodulul prin cea de sub san si mi.a facut 2.. depinde f mult de pozitioanarea nodulului.
Sandra8891 si eu am doi noduli si tot la domnul dr Totir ma voi opera si mi-i va scoate inainte sa puna implanul iar incizia va fi in jurul areolei. Sunt programata pe 24 martie. Nu stiu sa iti spun foarte multe, dar din cate imi zicea mie endocrinologul meu, orice nodul peste 1 cm ar cam trebui scos, dar sunt si medici care nu recomanda asta. Nu stiu...daca te pot ajuta si cu altceva, scrie-mi linistita. Iar pt celelalte fete... Va urmaresc toata ziua si sunt foarte utile staturile si informatiile voastre. Sper sa fiu si eu de folos la fel ca voi, dupa ce trec de operatie. O seara frumoasa va doresc
Imi pare rau pentru tine Sandra, sper sa te faci bine curand si sa-ti faci operatia mult dorita:* multumesc tuturor pentru incurajari. Abia astept sa dau si eu sfaturi si sa-mi impartasesc experienta cu noile adepte ale silicoanelor:D sunteti toate minunate, nu a trecut o zi sa nu intru pe forum si sa citesc:**
Fetelor eu m-am operat de o luna si am scos si 2 noduli. Daca aveti intrebari puteti sa imi scrieti. Am vazut la cineva ca va avea 3 incizii, eu am 2...esti sigura ca nu se poate sa scapi doar cu 2? Ca si mie un alt doctor mi-a zis ca imi va face 3 incizii asa ca am mai apelat la o alta parere.
Buna seara la toate!sunteti foarte scumpe.si va multumesc la toate ptr raspunsurile voastre!
EN_VOGUE nodulul este de 2 cm mai mult sau mai putin cam asa e, de recomandat ar fi scos, asa spune
SANDRA8891 asa cum spune si oana paula ce este peste 1 cm ar trebuie scos mai bine, nu este ceva de ingijorat dar mai bine ai mai consulta un doctor inca o opinie, zic si eu.dar totul va fi bine ai sa vezi.
SANZIANAä88 chiar azi am fost la control si mia zis ca textura pielii este subtire si ca, cu timpul implantul cade si ca trebuie sa imi faca 3 incizii mastopexie cu implant..de aceea va intreb si pe voi cum a fost la voi si unde sa ma duc.eu vin in tara in martie
incizia care este pe langa areola se cunoaste tare?
va pupacesc dragutelor!
EN_VOGUE nodulul este de 2 cm mai mult sau mai putin cam asa e, de recomandat ar fi scos, asa spune
SANDRA8891 asa cum spune si oana paula ce este peste 1 cm ar trebuie scos mai bine, nu este ceva de ingijorat dar mai bine ai mai consulta un doctor inca o opinie, zic si eu.dar totul va fi bine ai sa vezi.
SANZIANAä88 chiar azi am fost la control si mia zis ca textura pielii este subtire si ca, cu timpul implantul cade si ca trebuie sa imi faca 3 incizii mastopexie cu implant..de aceea va intreb si pe voi cum a fost la voi si unde sa ma duc.eu vin in tara in martie
incizia care este pe langa areola se cunoaste tare?
va pupacesc dragutelor!
Am crezut ca a3a incizie e pentru noduli, la mastopexie nu ma pricep. Eu am fost la 3 ecografii+elastografii. Prima a zis operatie clar sa ii scot ca e cel mai bine, al 2 lea a zis nici vorba de operatie, sa ma dau cu nu stiu ce crema si sa vin la control peste 6 luni...si aici am intrat in ceata total si am apelat si la a3a care a coincis cu prima. Pentru operatie am fost la o consultatie si mi-a zis de 3 incizii si nici doctorul nu mi-a inspirat nimic mai ales ca a zis ca trebuie facute 2 operatii, ca nu e ok amandoua deodata, asa ca am mers la altul cel care m-a operat in final si care nici nu a mentionat de 3 incizii.
Sanziana88 ii am cam lasati si trebuie lifting cu implant. este cel mai bine sa consultam mai mult de un 1 dr si care ne inspira incredere.
fetelor aveti idee daca conteaza ca am gene fir cu fir sau unghii cu gel? stiu ca la o operatie iti trebuie parca macar o unghie fara gel pentru puls si tinand cont ca-ti pun un fel de gel in ochi in timpul operatie ma gandesc sa nu incurce cumva genele...
Qeen, Vogue, multumesc pentru cuvintele frumoase, ma ung la suflet, cum sa nu ramân aici cand face parte din viaţa mea! Multă sănătate tuturor, si sâni asa cum ii doriţi! Va pup pe toate, noapte buna!
Ara Anemona eu am avut unghii cu gel si nu a fost problema atata timp cat am avut un model cu gel clear, iar cu genele parerea mea este sa ti le dai jos, pentru ca dupa operatie se intampla sa te usture ochi uneori timp de cateva zile, am patit o si eu si au mai spus si alte fete de pe forum chestia asta.
Un pic off-topic insa sunt curioasa: voua nu v-au picat genele dupa ce le-ati scos pe cele false? Eu am avut pe 50% din gene si tot au fost afectate cele naturale... Si puse la un salon ok
Mirenka eu nu am avut probleme, dar imi pun gene doar cand merg la machiaj profi si atunci abia astept sa le dau jos. Mi se par super enervante:))
Mirenka -eu am avut de cateva ori gene fir cu fir, intr-adevar cand imi cadea cea falsa imi cadea si cu a mea cea naturala dar crestea imediat repede nici nu se baga de seama..uleiul de ricin e bun cica ajuta sa creasca repede si dese
Iasminamm ti am raspuns in privat acum am vazut mesajul tau :) te pup
Fetelor, fibroadenomul meu este f mic, o sa ma uit pe raportul medical si va spun exact, din ce imi amintesc eu era vb de mm. Fiind prea mic probabil dasta a spus dr ca nu necesita scos.
cine a mai avut o retusare dupa 3 luni ? mi a spus dr ca o sa trebuiasca sa mi faca un mic retus ca sa fie exact la fel sanii, cine a patit o si in ce consta oare?
Ma gasesc si eu cu cineva de aici maine 2 martie la domnu Totir la MedLife ??? Sa ne plangem amaru impreuna ???😂😂😂
Chanell - Scumpa mea nu te cunosc dar sincera sa fiu emani atata liniste sufleteasca de am impresia ca te stiu, si un curaj desavarsit, cu drag iti citesc raspunsurile pe care le dai... Sa ai parte de o primavara frumoasa asa ca sufletu tau... Simona...Br...
Chanell - Scumpa mea nu te cunosc dar sincera sa fiu emani atata liniste sufleteasca de am impresia ca te stiu, si un curaj desavarsit, cu drag iti citesc raspunsurile pe care le dai... Sa ai parte de o primavara frumoasa asa ca sufletu tau... Simona...Br...
La multi ani, fetelor, sa aveti o primavara frumoasa!
Incerc sa pun si eu poza. Sa vedeti de la ce plec...
Cred ca am reusit
Am facut poza in asa fel încât sa se vadă si abdomenul. Am 7 ani de la operaţia de reconstrucţie abdominala efectuată ca urmare a sarcinii multiple. Din păcate ombilicul nu arata f bine, dar urmează sa mi-l rearanjeze.
Ulterior (in functie de vindecare si indicatii) voi face si marirea de sani mult dorita-- la oradea, caci deja sunt plina de cicatrice la vedere si nu mai doresc altele. 😊
Cred ca am reusit
Am facut poza in asa fel încât sa se vadă si abdomenul. Am 7 ani de la operaţia de reconstrucţie abdominala efectuată ca urmare a sarcinii multiple. Din păcate ombilicul nu arata f bine, dar urmează sa mi-l rearanjeze.
Ulterior (in functie de vindecare si indicatii) voi face si marirea de sani mult dorita-- la oradea, caci deja sunt plina de cicatrice la vedere si nu mai doresc altele. 😊
Ara-Anemona! Multa bafta scumpo! Si eu ma operez tot pe 7 martie dar la clinica Arcalife, la dr Chawi Youseff! :D yuhuuuuu AMR 5 zileeeeee
Ziua in care Dumnezeu a creat speranţa fost probabil aceeaşi in care a creat primăvara! Dragele mele fete curajoase si frumoase va doresc o primăvara cu multe zâmbete, florile sa va zâmbească azi, sa aveţi toate primaverile pline de bucurie sufleteaca! Imi sunteţi dragi toate si imi umpleti sufletul de bucurie !
Simona multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase! Poate totuşi intr o zi voi organiza ieşirea pentru voi fetele care meritaţi !
la multi ani !
sweet angel sa stii ca ai un corp frumos. poate nu e clara poza dar nu vad de cat un corp de invidiat
sweet angel sa stii ca ai un corp frumos. poate nu e clara poza dar nu vad de cat un corp de invidiat
La multi si voua! Frumoase cuvinte...va transmit si eu toate urarile mele de fericire, caldura, soare si muuuulte flori, asa cum sunteti voi!!!!
fetele cum fac sa scriu cum aveti voi descriere lana poza?
Chanell -Ma's bucura de o asa esire 😙😘😚
Debear astept maine operatia mai am un pic de tuse dar sper sa fie bine "ma refer la apasarea aceea pe piept despre care mai toate spuneti...durere 'tuse 'apasare = Vai mama mea 😂😂😂
Debear astept maine operatia mai am un pic de tuse dar sper sa fie bine "ma refer la apasarea aceea pe piept despre care mai toate spuneti...durere 'tuse 'apasare = Vai mama mea 😂😂😂
Melcutz, multumesc pt cuvintele tale bune. Si sanii tai arata super.
Pt a scrie o descriere langa poza, intri pe profilul tau si in loc sa modifici poza, chiar deasupra ai un chenar in care poti completa.
Chanell ai niste sani superbi. 😉
Pt a scrie o descriere langa poza, intri pe profilul tau si in loc sa modifici poza, chiar deasupra ai un chenar in care poti completa.
Chanell ai niste sani superbi. 😉
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Pieptul putin dezvoltat
- 4Sani moi, lasati si plini de vergeturi...
- 33marire sani - recomandari
- 7sensibilitatea sanilor... oare este vb de o sarcina ascunsa?
- 4dureri de sani - mastoza cu mastodinie, rog un tratament
- 4Distorsiune arhitecturala san
- 25problema la un san, un fel de biluta
- 10cancer san - sfaturi
- 12implantul mamar - va rog opinii, sfaturi
- 3Durere la sâni, help
- 7cine a facut operatie marire sani in IASI?
- 4Un san e mai mare - mi-am pus implanturi de 4 saptamani
- 2Implant silicon
- 1Scoaterea implanturilor mamare
- 0Implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: