Implant silicon sani
Best mie doctorul mi-a zis să mă dau cu cicatrizant la două săptămâni, cu Contractubex, dimineaţa şi seara dar să îţi întrebi doctorul mâine pentru că poate el are altă metodă. Bustiera am primit de la clinică, de la Marena şi din ce am citit pe forum, e cea mai bună.
@valentina- comprese reci- sau ceva inghetat introdus intr- un prosop impaturit. Nu direct pe operatie. vei fi bine. sa nu faci efort.
Best, fiecare medic are metodele lui. Cel mai bine e sa vb cu el. Eu personal nu l am sunat niciodata, am mers doar la consultatiile post operator si atunci am pus tot felu de intrebari. In rest, nu m am stresat niciodata ca am simtit un junghi sau am avut o vanataie sau mai stiu eu ce.sunt lucruri normale si asta am aflat o tot de la medic. Nu inteleg de ce se cearta lumea pe aici cand viata e frumoasa iar noi suntem norocoase ca ne am permis/am vrut/am avut nevoie etc etc sa ne punem implanturi.
Steviutza- felicitari. operatie superba - sa te bucuri de ei atit tu cit si restul fetelor.
certuri? NU. Dor ca trebuia lamurita o problema
hai sa ne axam pe op.de implanturi etc ce tine de visul multor fete. din experientele tuturor sa ajutam si viitoarele fete.
seara frumoasa
certuri? NU. Dor ca trebuia lamurita o problema
hai sa ne axam pe op.de implanturi etc ce tine de visul multor fete. din experientele tuturor sa ajutam si viitoarele fete.
seara frumoasa
Buna fetele gata dupa luni de zile de stres azi m am enervat si am sunat la dr Totir, yuhuuuu am programare pe 30 martie si pe 31 ma operez..va spusesem eu ca sunt din Bacau si voiam sa ma operez la Iasi am tot vb cu dr Popa, dr Motruc am insepectat forum-urile lor nu ma simteam multumita, azi dupa ce al mai citit din mesajele voastre pe aici m-am decis la urma urmei este o interventie pe care o facem si ne dorim sa fie ok, vreau sa va rog care a-ti mai fost si v ati cazat la hotel care este cel mai aproape de Clinica, sunt conditiile OK, mersi o seara buna akm sunt sigura ca v oi fi multumita da rezultat
Best si eu am avut bustiera larga si nu am avut nici o problema. Doar cand o spalam era putin strâmtă
De acord, Bella.
Si eu va citesc zilnic, va salut si va transmit tuturor gandurile mele bune si multa bafta pentru fetele care se vor opera.
Am 7 luni si ma simt minunat, fac foarte mult sport, sanii s-au asezat, definitiv cred, totul este in regula.
Va pup si o seara frumoasa!
Si eu va citesc zilnic, va salut si va transmit tuturor gandurile mele bune si multa bafta pentru fetele care se vor opera.
Am 7 luni si ma simt minunat, fac foarte mult sport, sanii s-au asezat, definitiv cred, totul este in regula.
Va pup si o seara frumoasa!
Sper ca noaptea sa fie un sfatuitor bun, sa lăsam discuţiile, e clar ca nu putem fi toate lafel, avem caractere diferite, dar aici scopul nostru este de a ne informa, de a ne ajuta pe sine si pe cele care au nevoie de sprijin medical si sufletesc. Noapte buna, ne aşteaptă o noua zi de primăvara, sper sa nu o mai pierdem, fiecare zi e un dar de la Dumnezeu.
Annab, daca crezi ca poti face fata, poti pleca acasa a doua zi. Este o fata din Bacau, Andreea, operata de catre dr Totir si ea a plecat acasa a doua zi, deci nu e nevoie sa ramai prea mult in Bucuresti.
Hoteluri gasesti pe booking.com
Hoteluri gasesti pe booking.com
Bela25 superbi sanii! Tot la dr Totir ma voi opera si eu, numai ca dr mi a prezentat marimea ca fiind 390, cum de ti a pus 395?
Buna fetelor! De foarte mult timp citesc discutiile de pe forum, m-am hotarat sa imi fac si eu cont intr-un final:) Pe data de 16 martie ma voi opera la domnul dr.Totir, sunt foarte nerabdatoare! O primavara frumoasa va doresc tuturor!
Multumesc mult pt raspunsuri nu sunt exagerat de umflati zic eu deci o sa incerc sa nu ma mai alarmez la fiecare durere! Dimineata simt cele mai mari dureri doar la sanul drept desi culmea cel mai umflat e stangul dreptul e mai dureros..am fost si eu azi in triumph si am probat mai multe bustiere au adus un model nou insa dna de acolo mi a zis ca cea recomandata de medici e cea din bumbac cu inchidere la spate am ales o pe aceasta nu mi se pare ca strange atat de tare pe voi v a ajutat?
Buna fetelor, am si eu o intrebare pt voi... am 4 luni de cand sunt operata am implant anatomic 440 si de cateva zile simt la sanul stang inspre interior ca niste ' valuri' nu am absolut nici o durere, iar sanul nu si a schimbat forma deloc.Ideea este ca nu simt asta tot timpul daca masez locul putin imi trece.Pe dl doctor nu l am contactat inca (nici nu ma aflu in tara) si sunt curioasa daca a mai trecut cineva prin asta.Multumesc
Buna fetelor! Sunt operata de aproape 8 saptamani. De ieri simt o durere cand ma ridic din pat, cand inspir aer mai mult... In partea de sus a sânului stang. Pana acum nu am dormit deloc pe parti dar ieri m-am intors in somn pe partea stanga. Oare de la asta sa fie??? Va multumesc frumos !
Buna fetelor Am 1, 65 si 60 kg am ales bine 375 implant rotund ??? Aveam posibilitate 395 a anatomic si nu am vrut.Ca idee va intreb...mai sunteti asa ca mine ??? Aseara la 7 am esit din operatie, si acum dimineata mam dat singuric jos la bae
Neata fetelor! Azi la 11 am consultatia pt a stabili tipul de implant si maine interventia! De data asta chiar se intampla! Inca nu stiu daca sa optez pt anatomice sau rotunde! Sa vad ce imi recomanda!
Chivu ana, mie dr mi-a zis sa aleg intre 350 si 420, eu am zis sa fie la mijloc iar el a zis 395. Inca nu am vazut marimea asta la nimeni :)
Criss2015, dupa 6 saptamani poti sa dormi linistita pe parti fara sa se intample nimic. Ceea ce descrii tu pare o nevralgie intercostala, e perfect normal. La 8 sapt inca mai apar dureri, chiar in zona respectiva m-a durut si pe mine, in interior spre piept, dr mi-a zis ca e un nerv prins in capsula si sa masez zona cu diclofenac. Mi-a trecut complet in 2 sapt.
Succes tuturor fetelor care urmeaza sa se opereze, vad ca luna asta este plina :)
Criss2015, dupa 6 saptamani poti sa dormi linistita pe parti fara sa se intample nimic. Ceea ce descrii tu pare o nevralgie intercostala, e perfect normal. La 8 sapt inca mai apar dureri, chiar in zona respectiva m-a durut si pe mine, in interior spre piept, dr mi-a zis ca e un nerv prins in capsula si sa masez zona cu diclofenac. Mi-a trecut complet in 2 sapt.
Succes tuturor fetelor care urmeaza sa se opereze, vad ca luna asta este plina :)
elena2828, ma bucur ca ai scris, chiar voiam sa te intreb, pt ca stiu ca faci sport. Eu am 6 saptamani si ieri am fost la sala unde faceam doar banda de cam 2 saptamani dar acum am facut o ora de cycling, este singura la care folosesc cel mai putin partea de sus, exceptand ridicarile in picioare cand ma sprijin in mani. Oare este ok ? nu am simtit deloc ca pun presiune pe muschii pectorali, sa mai astept? a mai facut cineva la 6 saptamani bicicleta?
cine a folosit stratamed ? sa iau albastru sau profesional bej sunt de 2 feluri, cele mai ieftine sunt la farmacia tei
am avut asimetrie mare inainte de operatie, acum dupa operatie am asimetrie mai mica dar inversa sanilor sunt cam trista, merg azi la scos plasturii sa vad ce imi zice daca se mai poate face ceva
am avut asimetrie mare inainte de operatie, acum dupa operatie am asimetrie mai mica dar inversa sanilor sunt cam trista, merg azi la scos plasturii sa vad ce imi zice daca se mai poate face ceva
Eu folosesc stratamed e alb cu scris albastru. Mi se pare foarte bun ! E scump dar merita banii
Fetelor dupa cat timp as putea sa ridic? Adica cate kg sa aibe un bagaj ? Va mulţumesc
Va scrisesem mai devreme k am ales 375 dar nu mi'a bagat atat chipurile nu dadea bine si a ales el 400 rotund... Si chiar a facut bine 😂😂😂 Dar simnt presiunea aia pe ei sper sa treaca repede Va pup Simona
Cristina B...un bagaj poate sa aibe si 10, 15 kg...depinde. Nu iti recomand...cel putin nu in primele 6 luni. Daca nu ai incotro roaga pe cineva sa te ajute. In primele 6 luni nu ai voie mai mult de 5 kg, cel putin mie asa mi-a zis doctorul.
Talac, si eu am avut asimetrie mare, dar acum sunt perfecti ðŸ˜. Medicu zice ca nu is chiar identici dar eu sincer nu mai vad nici o asimetrie. Eu pe cicatrici m am dat cu stratamed de la 10 zile si pana la 7 saptamani cand s a terminat tubul si mi am luat contratubex la indicatiile medicului ca e bun si muuuult mai ieftin.
Buna ! 6r2 j si eu am 1, 65, 55 kg si am mentor 375cc rotund, mâine fac o luna de la op. Deci stai linistita ca este f buna mărimea ta! Însănătoşire uşoară!
Bela25 multumesc frumos pentru raspuns... Azi merg la control pt ca imi este frica. Ma doare si daca ridic o perna. Nu prea inteleg de ce, nu am avut absolut nici o problema pana acum. Voi vedea ce spune doctorul. Pupici
steviutza, eu am mentor rotund 175 cc si 345 cc asimetrie mare, acum se vede mai putin dar se vede e unul mai sus si unul mai jos putin dar se observa, am doar 14 zile de la operatie, va dau vesti diseara dupa ce mi scoate plasturii am emotii
Buna fetelor!am 4 zile de la operaţie. Ma simt cam nasol cu ele având in vedere ca este ceva ce ma Apasă plus durerea care nu ma lasă deloc. Mai este cineva in situaţia meaðŸ˜?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15cancer de san
- 15sanii mici cum ii pot marii?
- 4sanii umflati si frica de sarcina
- 7sani mici - tratamente hormonale
- 4Implant mamar la 18 ani
- 12Cancer la san
- 2Mastoza chistica
- 10Silicoane sani, detalii
- 11Implant mamar - reactii adverse?
- 1ruptura implant mamar
- 1Mersul la plaja si implant cu silicon
- 1Marire si ridicare de sani
- 0Dr Grecu sau E. Turcu ?
- 2Implant silicon la 42 ani
- 1Implant mamar
- 1Implant mamar
- 1Mastopexie cu implant
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: