Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 199219931994 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
05-03-2016, ora 20:37
Sanziana88
Nu este medic/terapeut
Sanziana88
Babe e normal...nu se lasa amandoi o data. Si eu am o luna si o saptamana si unul e mai sus, mai umflat si mai tare ca celalalt.
0
06-03-2016, ora 00:56
Anamaria547
Nu este medic/terapeut
Anamaria547
Buna fetelor.faceti parte din viata mea de ceva timp, ca multe dintre voi v am urmarit din umbra si sunteti de apreciat ca ne impartasiti experientele voastre de inainte si dupa.am programare pt implant mamar pe data de 20 aprilie, am fost la consultatie in mare am stabilit dar am o nelamurire nu stiu sigur intre ce sa aleg uhp 375 sau hp 375..despre uhp nu am vb inca cu medicul si nici nu cunosc foarte multe detalii, dar am vazut fete care au optat pt asa ceva (asta pe la inceputul paginilor) nu stiu daca mai " activeaza" pe aici si as fi curioasa sa le vad sau poate are careva dintre voi si nu ati specificat...nu pun poza la profil inca dar promit ca voi pune "inainte" si" dupa" va multumesc si sper sa vad rezultate cu uhp. Chanell multumesc😉
0
06-03-2016, ora 08:47
6r2j-4fd1-ent4
Nu este medic/terapeut
6r2j-4fd1-ent4
Anamaria toate trec cu multa rabdare acelasi tremurat si stare de ansietate am avut si eu lucru care ma impacienta si eseam un pik afara la miscare...eu am pus starea asta pe seama reactiilor adverse a unor pastile din cele pe care mi le'a recomandat doctoru Totir dupa operatie...
0
06-03-2016, ora 08:49
6r2j-4fd1-ent4
Nu este medic/terapeut
6r2j-4fd1-ent4
Newme... Sa le porti sanatoasa si fii puternica primele cateva zile.
0
06-03-2016, ora 10:16
kalista
Nu este medic/terapeut
kalista
Anamaria, durerea de cap este posibila si din cauza anesteziei. Dupa operatia de cezariana am patit-o si eu foarte rau. M-a durut capul vreo 4-5 zile, dr o durere atat de insuportabila ca imi venea sa si vomit.Atunci anestezista care se ocupase de mine mi-a recomandat sa beau cat de multa apa pot si cate o cafeluta mai taricica(daca nu ai probleme cu tensiunea).Imi aduc aminte ca luam pastile cu pumnul si drerea de cap nu ceda insa treaba asta cu apa si cafeaua m-au ajutat.
0
06-03-2016, ora 12:22
Babe
Nu este medic/terapeut
Babe
buna stiti cumva fetele mai vechi cat dureaza pana arata iar la fel (dreptu a cuzut un pit, stang inca sus si umflat )am o luna de la operati stiu ca nu se aseaja de tot decat dupa 6 luni dar senzati si cum arata acum e foarte ciudata. multumesc
0
06-03-2016, ora 13:21
Bubulina222
Nu este medic/terapeut
Bubulina222
Bună fetelor. N am mai intrat de ceva vreme pe forum. Ma simt foarte bine. Sanii s au aşezat frumos. Am început sala, dar lucrez mai mult partea de jos a corpului. Vroiam sa întreb fetele mai vechi operate, după cata vreme încep sa simt partea de jos a sânului, precizez ca fac 4 luni de la operatie. Şi o alta problema care ma stresează este ca menstruaţia nu îmi este regulata de când am făcut operatia. Adică eu la 2 saptamani îmi vine menstruaţia. Sa mai aştept poate se reglează sau sa merg la medic?
Aaa şi fetele care urmează sa se opereze mergeţi pe MAXIM. Eu am 370 cc mentor medium high profile si Acum după 4 luni de la operatie, cand ii vad aşezaţi, parca as fi pus mai mult. Nu mi se par mari deloc.
Va pup şi însănătoşire grabnica fetelor noi operate.
0
06-03-2016, ora 15:43
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Bubulina eu am simţit sanul ok la 2 luni, nu am avut nicio sensibilitate nici la sfârcuri, la 4, 5 luni ar trebui sa ii simţi ai tai! Cu menstruaţia in luna cu operaţia mi a venit de 2 ori apoi s a reglat. Cel mai bine te duci la control ginecologic sa afli cauzele. Dupa 1 luna ciclul menstrual ar trebui sa se regleze.
0
06-03-2016, ora 15:48
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Babe e prea curand sa te pronunţi la 1 luna, sunt putine cazurile cand sanii coboara si se aseza in acelaşi timp. Asteapta pana la 3, 4 luni cand începsa capete un contur mai clar. Daca nu ajung la o forma simetrică vorbeşte cu medicul la controlul de 3 luni. Duminica frumoasa tuturor!
0
06-03-2016, ora 16:51
onutza2015
Nu este medic/terapeut
onutza2015
Buna fetelor!! Am o întrebare la voi. Eu in Iunie o sa ma operez, vreau sa stiu dupa cât timp am voie sa ramân însărcinată? Va mulţumesc frumos si vreau sa va spun ca de abia aştept sa devin o ( siliconata) vorba lui sora-mea :)))
0
06-03-2016, ora 17:01
panda.
Nu este medic/terapeut
panda.
Buna, oana! Din cate stiu eu, cam dupa 6 luni ar fi cel mai indicat sa ramai insarcinata. La 6 luni sanii capata forma lor definitiva şi se asaza de tot. Mie dr mi-a zis asa ca chestie ca el recomanda cam la 1 an dupa operatie..sau daca cineva e ft nerabdatoare, dupa 6-7-8 luni. Cel mai bine mai intrebi dr tau ce parere are..
0
06-03-2016, ora 17:05
onutza2015
Nu este medic/terapeut
onutza2015
Mersi mult Panda, deci in principiu cam un an de zile, sinceră eu sunt foarte nerăbdătoare sa am un bebelas de aia am si întrebat sa stiu cu aproximaţie. O sa i-l întreb si pe Dr sa vad ce spune. Mulţumesc si va doresc o zi plăcuta in continuare!☺️
0
06-03-2016, ora 17:33
Newme2
Nu este medic/terapeut
Newme2
Buna fetele! Am fost azi la consultatie, totul e in regula, maine dimineata mai merg o data si probabil ca mergem spre bv. Azi am 2 zile de la operatie si fata de ieri ma simt mult msi bine, respir mai bine, dureri mai mici, sunt f optimista. Cand mi-am vazut sanii azi nu imi venea sa cred, parca nu realizez ca am reusit sa imi implinesc visul. Multumesc tuturor pt incurajari si pt recomandarea de a merge pe high projection. Nu sunt exagerati, arata minunat!
0
06-03-2016, ora 17:43
Newme2
Nu este medic/terapeut
Newme2
Onuta, eu ti-as recomanda sa ramai intai insarcinata si sa faci un bebelus, daca iti doresti asta in viitorul apropiat. Sanii se maresc de obicei mult in sarcina, cel putin la mine asa a fost la ambii copii. Apoi daca alaptezi sanii vor suferi cresteri in volum f mari si apoi descresteri succesive. Pielea sanilor se va modifica, chiar si consistenta. S-ar putea deci sa iti modifice rezultatul operatiei. Eu asa as face, bineinteles e o parere. Ma si gandesc la faptul ca nu stiu cum ar suporta sanii mei operati si cu un volum la max acum inca un volum cam la fel de mare. Depinde totusi si de sanii fiecareia si de dorinta de a alapta sau nu.
0
06-03-2016, ora 17:52
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Cel mai indicat Oana daca vrei rapid un bebe orice medic iti va recomanda sa pui
implanturi dupa ce naşti. Sanii se pot modifica, lasă. Nu in toate cazurile dar exista şansele poti ajunge iar la operatie... Sint si cazuri cand sanii si au recăpătat forma. Exista un risc pe care doar tu ti'l poti asuma. Da, in jur de 1 an e cel mai ok!
0
06-03-2016, ora 18:47
Cristina B
Nu este medic/terapeut
Cristina B
Fetelor am 16 zile de la operatie, am incizia facuta doar la areola si mia zis domnul doctor sa ma spal pe sâni ca sa cada cojile si imi este foarte frica... Voi cu ce vati splat? Aseara aveam o compresa si am dato jos si se lipise am tras încet dar mia curs un lichid ( mam îngălbenit la fata si era sa leşin, mam pus in lat mam linistit pana la urma) a fost oribila senzaţia
0
06-03-2016, ora 18:55
onutza2015
Nu este medic/terapeut
onutza2015
Aveti dreptate fetelor, nici nu stiu ce sa spun. Planul meu a fost sa imi pun silicoane acum in Iunie si dupaia sa fac un bebe, bineînţeles ca asta nu pot decide eu cand sa ramân, dar nici nu as vrea sa mai aştept mult. Eu cu medicul meu nu pot sa vorbesc ca eu am sunat la clinica si o spus sa mai sun cu o luna înainte de operaţie pentru ca eu vin din Germania in România sa imi pun silicoanele. Asa ca eu corespondez cu iei doar prin email. Va mulţumesc pentru răspunsuri mi-aţi fost de mare ajutor, va doresc multă sănătate la toate!!
0
06-03-2016, ora 19:05
Alexxandra88
Nu este medic/terapeut
Alexxandra88
Bubulina ai implanturi anatomice sau rotunde? 😊
0
06-03-2016, ora 21:03
alisuk
Nu este medic/terapeut
alisuk
Ara-Anemona, stiu ca si tu ai interventie maine, asa ca...sa avem bafta maine la interventii!:D Mai este cineva care se opereaza maine?:D Daca da MULT SUCCES va doresc si recuperare usoara!
Sa ne scriem sanatoase si mandre de tatoaiele noastre:D:))
YUHUUUU! pupici!
0
06-03-2016, ora 21:33
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Alisuk, saptamana care vine ma operez si eu la arcalife.
Baftă iti doresc !
0
06-03-2016, ora 22:02
Ara-Anemona
Nu este medic/terapeut
Ara-Anemona
Abia acum am reusit sa intru si eu:) Doamne când ma gândesc ca mâine la 3 am operaţia ma apuca cu frisoane:)) mulţumesc pentru urari:*** revin cu poze noi si vesti cat mai curând după operaţie:*** numai bine fetelor care se operează mâine sau in curand si curaj!!:*****
0
06-03-2016, ora 22:04
Ara-Anemona
Nu este medic/terapeut
Ara-Anemona
Alisuk mult succes si recuperare uşoară:***
0
07-03-2016, ora 01:18
Bubulina222
Nu este medic/terapeut
Bubulina222
Alexxandra88 sunt anatomice. 370 cc mentor medium high profile.
Mulţumesc Chanell pt sfat. Te pup
0
07-03-2016, ora 01:40
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Am o curiozitate: in urma operaţiei, mameloane isi pierd sensibilitatea? Sau aţi simtit alta schimbare?
0
07-03-2016, ora 07:10
Newme2
Nu este medic/terapeut
Newme2
Alisuk, Ara-anemona, bafta azi, sa scapati cat mai usor, va tinem pumnii!
0
07-03-2016, ora 07:30
Newme2
Nu este medic/terapeut
Newme2
Aspassia, eu sunt oprata prin axila, simt sanii de jur imprejur, cu exceptia sfarculrilor. Nu imi dau seama daca nu le simt deloc, ca am bustiera, dar e o senzatie ciudata. Am doar 2 zile de la operatie. Mie mi- a zis dr ca pote varia foarte mult de la o pacienta la alta revenirea simtului. Sper sa nu fiu la extreme
0
07-03-2016, ora 07:35
Newme2
Nu este medic/terapeut
Newme2
Fetelor, eu zic sa ignorati comentariile care pot strica atmosfera. In felul acesta nu se mai alimenteaza nimic. Eu m-am operat la Oradea, dr Porumb si am primit informatii atat de la fete care s-au operat la el cat si de la celelalte active in momentele respective si care aveau sa imi dea un raspuns. Va salut pe toate! Azi la 9, 30 merg la consult si apoi 6-7 ore cu masina spre casa. Sper sa fie ok un drum asa lung, nu stiu cu ce sa imbunatatesc confortul.
0
07-03-2016, ora 09:34
onutza2015
Nu este medic/terapeut
onutza2015
Bună Newme2, am înţeles ca la Oradea te-ai operat, si eu tot la domnul Porumb o sa ma operez. Tu ai siliconul băgat prin axila sau sub sân?? Poti sa imi spui si cât ai plătit pentru operaţie? Mersi mult☺️
0
07-03-2016, ora 10:03
Sweet_Angel
Nu este medic/terapeut
Sweet_Angel
Off... Am scris un mesaj kilometric si mi s-a sters...

Newme2 felicitări. Asteptam cu sufletul la gura vesti de la tine.

Pt ca si eu am ales acelasi doctor, te voi bombarda cu o avalansă de intrebari😆

1 analizele, ivestigatiile le-ai facut acasa sau in Oradea? Care au fost acestea?
2 daca le-ai facut in Oradea, cât te-au costat?
3 in cele din urma cat a costat operatia? (Am vazut ca s-a tot modificat pretul 4000- 4200- 4500)
4 bustiera a fost inclusa?
5 pana seara când te-ai operat nu ai mâncat nimic? ( scuze ca pun si intrebari prostesti...)
6 ce tratament ai primit după operatie? Pastile...creme...
7 cred ca avem corpurile cam la fel ( din cate am putut sa-mi dau seama din poze)... Eu am 158 cm înălţime si 43 kg... Tu cat ai? Si daca tii si dimensiunile iniţiale ale sanilor, sub sani, etc...
8 cum e cu riddicatul din pat? Te descurci?
9 cum a fost drumul pana la Bv?

Cu siguranta am sa te mai întreb cate-n luna si in stele, dar sa nu te superi... esti ca un mentor pentru mine 😊

Multumesc si recuperate usoara
😙
0
07-03-2016, ora 15:08
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Fetelor eu nu am simţit niciodata nicio sensibilitate la sfarcuri, ce ma "deranja" era faptul ca ieşeam mult in relief, asta oana s au Aşezat Implanturile. Sensibilitate exista, am citit aici au fost fete care si au revenit după câteva luni, altele simţeau si la 1 an, nimeni nu poate stii exact reacţia organismului, sper ca toate sa va recapatati toate simturile, cu sâni frumosi ! Succes fetele care se operează azi, ne gândim la voi!
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 199219931994 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •