Implant silicon sani
mai am o intrebare: scad mult sanii? si cat dureaza "scaderea"asta? dup cat timp ai rezultatul final al dimensiunii lor?
Multumesc Sweet_Angel:*** la mine a fost maximul 345 si asa mi-a zis doctorul ca sunt cam mari pentru corpul meu dar eu zic ca mergeau mai mari:D
Ara- Anemona, de ce a fost maximul 345, din cauza lăţimi si înălţimi sanului sau altceva? Mai sti dimensiunile sanului? Lăţime, înălţime? Merci😘
nu mai tin minte exact marimile, imi amintesc ca latimea sanilor era de 12 cm si putin, erau ambii la fel de 12...eu sunt micuta in torace si cu o marimea mai mare deja erau prea mari in lateral si prea sus, eu nu am am mult spatiu de la clavicula la san si cu implante mai mari deja ma apropiam prea mult de clavicula. toate asistentele aveau impresia ca aveam 18 ani:))) initial se gandeau la 17 ani dar nu avea cum sa-mi fac operatie la 17 ani asa ca imi dadeau 18, asa de mica sunt:))) sunt si mica de statura si slabuta si doar cu machiaj imi dai 21:)))
Cristina27 am simtit si eu ieri ceva de genul..si tot la sanul stang..nu stiu de ce..eu fac 2 saptamani joi..sincer si eu mi.am facut griji..azi nu am mai simtit nimic ! Poate se intampla asta pana se aseaza sanul!
Buna fetelor,
Ieri am avut si eu operaţia de implant mamar, nu este o mărime mare e 265cc, cea mai mare mărime a zis doctorul pentru talia mea si din cauza ca nu am mult ţesut adipos. Dureri prea mari dupa nu am avut, doar sânul stâng ma doare si m-a durut imediat dupa operaţie, cel drept nu prea tare. Noaptea a trecut cum a trecut mai greu asa. Dar azi am observat uitându-ma in oglinda ca sânul drept parca e putin putin mai umflat si parca mai jos sau implantul a coborât mai jos ca cel stâng.
O fi normal? E asta începutul unei complicatii? 😨
Voi ce credeţi? Mai este cineva care a patit asa?
Multumesc mult pentru raspuns.
Ieri am avut si eu operaţia de implant mamar, nu este o mărime mare e 265cc, cea mai mare mărime a zis doctorul pentru talia mea si din cauza ca nu am mult ţesut adipos. Dureri prea mari dupa nu am avut, doar sânul stâng ma doare si m-a durut imediat dupa operaţie, cel drept nu prea tare. Noaptea a trecut cum a trecut mai greu asa. Dar azi am observat uitându-ma in oglinda ca sânul drept parca e putin putin mai umflat si parca mai jos sau implantul a coborât mai jos ca cel stâng.
O fi normal? E asta începutul unei complicatii? 😨
Voi ce credeţi? Mai este cineva care a patit asa?
Multumesc mult pentru raspuns.
mersi en_vogue..eu nu sunt in romania nu pot sa merg la consult sper sa fie bine.
Marii cel mai bine e sa-ti suni doctorul daca ai o ingrijorare de genul asta, pentru orice problema sau dubii ai e bine sa-l suni, e dreptul tau sa-i pui o mie de intrebari. Doctorul meu mi-a dat numarul lui personal si mi-a spus ca pot sa sun la orice ora zi sau noapte pentru orice ingrijorare si mi se pare si normal asa!
mie mi-a spus inainte sa ma externeze ca e normal daca unul e mai umflat sau mai ridicat sau daca unul ma doare si altul nu, dureaza pana se aseaza ele cum trebuie. Dar pentru linistea mea daca observ ceva ce ma ingrijoreaza cu siguranta il voi suna:) A mai spus ca trebuie sa ma ingrijorez daca cumva unul din ei se v-a umfla mult prea mult fata de celelalt.
Ara-Anemona, multumesc pentru raspuns. Am trimis imediat ce am vazut un email clinicii, mai astept putin pana dupa masa, iar daca nu am niciun raspuns am sa sun medicul sa il întreb. Sper doar sa nu fie nicio complicaţie..
Ara-Anemona, da mi-au zis si mie ca e normal ca unul sa ma doara mai mult decat celalalt si ca sunt complicatii atunci cand unul dintre ei este mai umflat decat celalalt, dar cu o diferenţa mare intre ei. Nu e o diferenţa mare acum dar nu stiu. Am sa il sun sa il întreb macar sa stiu daca am motive reale de îngrijorare.
ma bucur ca pot fi de folos:*** trecem noi si peste asta si vom fi cele mai fericite tatoase:))
Daa :)) :**** la inceput e mai greu, pe urma putem sa profitam din plin! ðŸ˜
Ara anemona, ff frumosi sanii, cum te simiti?
Ara-Anemona m-a sunat medicul meu in urma e-mailului si mi-a zis sa nu imi fac griji ca e normal si ca in 6 luni am sa vad rezultatul final si pana atunci pana se aseaza cum trebuie e normal. Anormal o sa fie daca Doamne fereşte unul din sâni e dublu cat celalalt si curge un lichid pe sub bandaj.
Pff mi-a luat o piatra de pe inima! 😆
Pff mi-a luat o piatra de pe inima! 😆
multumesc Sandra!:*** Ma simt foarte bine, nu mai am dureri decat la ridicare, spre surprinderea mea am dormit foarte bine ieri noapte, fara nici o durere de spate:) Te-ai reprogramat la operatie? Marii ma bucur ca te simti mult mai in siguranta, stai linistita ca totul o sa fie bine si nu o sa avem probleme:*** sa auzim numai de bine si daca vrei sa-ti completezi si profilul sa-ti vedem si rezultatul care sunt sigura ca e superb:***
Ara-Anemona, multumesc mult! Sa dea Domnul sa ne auzim numai de bine! Am sa completez profilul imediat ce am sa imi dau bandajul jos, asta dupa 14 zile doar.. Abia astept sa imi vad simpaticele:))))
Va pup si mult curaj fetelor!
Ma bucur ca esti bn, am tot intrat pe forum zilele astea, sa vad daca ai scris, daca e totul ok, eu abia luni am terminat antibioticul, vineri repet analiza si daca totul e bine il sun pe dr, sa ma reprogrameze. Sunt f speriata, imi este frica dar abia astept si eu momentul ala.
Sa ne tii la curent cum te simti.
Sa ne tii la curent cum te simti.
Ara-Anemona, multumesc mult! Sa dea Domnul sa ne auzim numai de bine! Am sa completez profilul imediat ce am sa imi dau bandajul jos, asta dupa 14 zile doar.. Abia astept sa imi vad simpaticele:))))
Sandra sper sa-ti iasa analizele bune si sa intri cat mai curand in clubul siliconatelor:D Nu ai de ce sa fii speriata, trebuie sa fii cat mai optimista posibil si cat mai linistita si totul v-a fi cum iti doresti o sa vezi:***
Ara-Anemona ai niste sani superbi...pe zi ce trece vad rezulatate frumoase La voi si astfel imi trece teama de operatie :))) abia astept sa treaca Luna sa ma operez akm nu ma Mai sperie durerile de dupa operatie si sunt 100% convinsa ca d nul dr va face treaba buna si frumoasa :)).success la fetele care urmeaza sa fie operate
Fetelor dupa cat timp avem voie sa ne sprijinim in coate/ maini ???
Hellen dupa o luna. Dar doar sa te ajuti...fara exercitii care implica bratele.
Cum va simţi fetele noi operate? Sunteţi bine?
Nu cred ca exista un timp anume, dar cu cât mai tArziu este mai bine, singure veţi simţi cand va puteţi sprijini in mâini, coate in momentul cand o faceţi involuntar si nu simţiti niciun inconvenient! In câteva luni viaţa reintra pe făgasul normal, si veţi fi mirate cum puteţi face totul ca si înainte de operatie.
Buna Chanel, eu una ma simt bine, multumesc, dureri normale suportabile, mai greu doar cu pusul si ridicatul din pat. Tu cum te simti?:**
Buna fetelor! Va urmaresc de ceva timp... Pe 8 martie m-am operat si eu la Brasov, Spitalul Sf. Constantin, dr. Adrian Costenco. Sunt foarte multumita de rezultat, de azi oara 13:00 sunt deja acasa. N-am avut niciun tub de dren, iar rezultatul este peste asteptari. Dureri suportabile, m-am putut ridica singura din pat a doua zi dupa operatie, mai greu este cu dormitul...
O sa completez si eu profilul cu poza si date tehnice. :)
Mi-ati fost de mare ajutor cu toate comentariile si va multumesc!
O sa completez si eu profilul cu poza si date tehnice. :)
Mi-ati fost de mare ajutor cu toate comentariile si va multumesc!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16probleme ale sanilor
- 50Nodul la san
- 7Pastile pentru marirea sanilor?
- 51Despre marirea de sani
- 3Sani foarte mici, si mai mici dupa nastere decat inainte!
- 41tumora la san lamuriti-ma
- 11Cancer la san
- 4sinii prea mari
- 67implant silicon la sani cum sa fac: pe sub brat, pe sub sani sau pe la sfarc?
- 1Marire sani si scolioza?
- 3Silicoane
- 0Nelamuriri dupa augumentarea mamara
- 1Implant mamar!
- 0Mancarime mamelon
- 2Implant cu silicon
- 1Mastopexie și implant mamar
- 1Recuperare implanturi mamare
- 0Implant mamar Dr Ion Zegrea
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: