Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 200220032004 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
13-03-2016, ora 14:51
kalista
Nu este medic/terapeut
kalista
Sunt mai bine cu spatele, a venit mama si mi-a facut un masaj zdravan cu gelul si astazi m-am miscat mai mult prin casa, cred ca incet incet imi revin. Cum ma simt mai binisor am sa pun si poza. Acum ma lupt cu constipatia, am luat ciocolax dar deocamdata nimic.
0
13-03-2016, ora 14:53
kalista
Nu este medic/terapeut
kalista
Sa ii spui doctorului ca tusesti lavichiriac. Nu cred ca e ok. Eu am avut o tentativa de stranutat dar mi-am tinut respiratia sa evit. Vbeste neaparat cu doctorul daca tusesti.
0
13-03-2016, ora 15:05
Sanziana88
Nu este medic/terapeut
Sanziana88
Da spune-i...ca nu iti doresti sa tusesti dupa operatie, eu am tusit putin la cateva zile de la operatie si e horror, ma tineam de sani ca aveam impresia ca o sa cada:)) Pana maine bea un sirop sau ceva de tuse cu conditia sa nu iei aspirina si ce mai e interzis.
0
13-03-2016, ora 15:07
Sanziana88
Nu este medic/terapeut
Sanziana88
Andreea Bubu ai primit mesajul de la mine? Ca am vazut ca mi-ai retrimis azi acelasi mesaj de ieri.
0
13-03-2016, ora 15:33
Sweet_Angel
Nu este medic/terapeut
Sweet_Angel
Panda multumesc mult de explicatie. Sunt f nerabdatoare sa merg la consult si sa aflu ce mi s-ar potrivi. Stiu ca doctorul e cel mai in masura sa aleagă, dar vreau sa merg cu lecţiile făcute sa nu imi para rau ulterior ☺
0
13-03-2016, ora 15:40
Sweet_Angel
Nu este medic/terapeut
Sweet_Angel
Lavichiriac sa ai grija, ca e ingrozitor sa te apuce chiar si un stanut darmite o tuse supărătoare. Eu am păţit in urma cu ani de zile după operaţia de reconstrucţie abdominala: am tusit de cateva ori si pe langa durerile groaznice am facut si un atac de panica de am ramas fara aer, si au sărit si asistente si doctori sa ma puna la oxigen si sa ma stabilizeze...
0
13-03-2016, ora 16:25
lavi_c
Nu este medic/terapeut
lavi_c
Multumewc fetelor! O sa dau o fuga la un plafar poate gasesc un sirop de tuse ceva care sa ma mai linisteasca. Sunt si fumatoare si asta e un dezavantaj, poate ma domoleste putin vreun sirop din plante, desi slabe sanse. Sweet_ Angel asta e cea mai mare teama sa nu fac vreun atac de panica. O sa incerc sa ma relaxez si sa ma controlez cat de cat!
0
13-03-2016, ora 16:48
Andreea bubu
Nu este medic/terapeut
Andreea bubu
Da Sanziana, am primit mesajul tau...poate di greseala l-am retrimis😁☺️...cred k am ajuns sa intru mai des pe forum decat pe facebook!!!iar la tv ma uit din ce in ce mai putin...astept cu nerabdare sa vad cum evoluati!!!am sunat sambata la clinica dr Totir si a dr Porumb, apoi am trm pe mail pozele fata-profil...astept k de maine sa primesc raspuns...mi s-a spus k putem face o consultatie via skipe, si dr kre imi inspira mai multa incredere, acela va fi alesul!urmand k la sf lu aug sa facem operatia!!!dar moooor de frica!!!
0
13-03-2016, ora 16:52
Andreea bubu
Nu este medic/terapeut
Andreea bubu
Nu stiu dak v-am spus, dar am av un vis fff ciudat acum ctv nopti, m-am visat cu tzitzi puse, erau superbe, dar ce ma dureau!!!parca ma tinea cv in piept!!!vroiam sa le scot cat mai rpd😔😔😔!Sper sa iasa totul bine la operatie...
0
13-03-2016, ora 17:08
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Ele Elena pune maxim recomandat, asa nu vei fi dezamagita!
0
13-03-2016, ora 17:19
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Lavichiriac fa'ti si limonada calda, ajuta si e foarte buna! Eu vreau sa va susţin sufleteste, trebuie sa gândiţi pozitiv, aceasta interventie o doriti, aveţi motivaţia, frica trebuie sa fie constructiva, intraţi in operatie pozitive, tot personal e pregătit sa va ofere tot confortul si suportul. Va rog fetelor nu va induceţi stări de panica, totul o sa fie bine cu un grad mai scăzut sau ridicat de durere important e ca vor trece, suntem femei, noua ne au fost date sa suportam cele mai mari dureri pentru ca putem si avem organisme puternice care se regenerează miraculos. Curaj !!!!!
0
13-03-2016, ora 17:28
Simona555
Nu este medic/terapeut
Simona555
Andreea Bubu. Scrie lui Dr Calin Dobos in privat pe pagina lui de Facebook. Cunosc o doamna care face Bodybuilding de performanţa, ia pus implant siliconic.
Ea e foarte multumita de rezultat.
Recomand - Calin Dobos
0
13-03-2016, ora 17:59
Ara-Anemona
Nu este medic/terapeut
Ara-Anemona
Simona 555 care treaba cu publicitatea asta cu Dobos? De ce insisti asa? Lavichiriac nu vreau sa te sperii sau ceva dar mie mi s-a spus ca daca dau si cele mai mici semne de raceala se va amana operatie, raceala inseamna sistem imunitar scazut deci automat un risc la infectie.
0
13-03-2016, ora 18:01
6r2j-4fd1-ent4
Nu este medic/terapeut
6r2j-4fd1-ent4
Simona555 -Recomanda dar nu insista de 7 ori. Atata din partea mea cat si a multoara de aici Doboş NU e cel mai bun exemplu...Dac citesti forumu macare pe ultimele 6 luni nu ai sa gasesti niciuna operata la el, aşa ca laso moale...El are mai multe reclamatii decat operatii 😂😂😂 Retine un aspect cunosc din cazurile lui esuate nu vorbesc din auzite.
0
13-03-2016, ora 18:09
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Fetelor
La 14 am iesit din clinica si de la 15 pana acum la 18 am dormit iar când mam trezit simt sani foarte foarte imflamati si foarte tari si senzatia de măriţi, este normal ? In spital nu am simtit chiar asa
Nu am luat deloc meditaţia data de dr abea de la 18 mia zis sa iau antibioticul si am luat si anti inflamatorul acum si ketonalul
0
13-03-2016, ora 18:14
Newme2
Nu este medic/terapeut
Newme2
Aspassia, iti doresc sa scapi cat msi repede de dureri, eu nu stiu cum as fi rezistat. Mie nu mi-au dat calmante in clinica, am luat de a doua zi panadol si algocalmin 2-3 zile si a fost suficient.. Iti tin pumnii, sigur dupa cateva zile vei fi mult mai bine
0
13-03-2016, ora 18:19
Ara-Anemona
Nu este medic/terapeut
Ara-Anemona
Aspassia exact asa ii simteam si eu, parca explodau, azi am facut 6 zile si s-au mai inmuiat cat de cat dar de dureri nu am scapat complet, ma mai furica imi mai amortesc ma mai tin carcei dar am inteles ca totul e normal, eu una ma vindec mai greut:( Recuperare usoara iti doresc:****
0
13-03-2016, ora 18:24
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Ideea e ca la spital nu i am simtit asa de ţări si imflamati.
Am vb cu dr, i am trimis o poza si mia zis ca e ok sa pun ghiaţă si sa iau ar arnigel. Vouă va recomandat ? E mai buna gheaţă sau arnigel ?
0
13-03-2016, ora 18:24
kalista
Nu este medic/terapeut
kalista
Despre Dobos am citit numai de rau, are o pacienta moarta pe masa de operatii, asa ca Simonica canta pe la alte mese. Cand exista atatia medici buni si atatea rezultate extraordinare, DE CE sa te operezi la Dobos?! Nici sa-mi epileze parul de pe picioare nu l-as lasa pe doctorul ala!
0
13-03-2016, ora 18:27
kalista
Nu este medic/terapeut
kalista
Dar tu nu il recomanzi, recomandarea de face o data, tu deja ai spamu-uit tot forumul cu Dobosul tau. Du-te tu si cunostintele tale la el si operati-va, faceti ce vreti.Nici 1000 de operatii reusite nu il pot spala pe Dobosul tau.
0
13-03-2016, ora 18:28
Simona555
Nu este medic/terapeut
Simona555
Pacienta a murit pe patul spitalul judeţean Galti, la 3 saptamâni dupa ce a fost operata.A prins si germeni de pital. Ia ascuns doctorului si toate bolile de care a suferit de-a lungul vietii(Ex: tumoare de perete abdominal)Daca stai sa alegi nu sa culegi din toate falsurile ce sunt scrise in media. Reuşeşti sa dai si de informaţia adevarata. Garantat. Voinţa sa ai. Inainte de a arunca cu pietre.
0
13-03-2016, ora 18:33
kalista
Nu este medic/terapeut
kalista
Nu ma intereseaza cand a murit, ci de mana cui a murit! Si ca sa inchei discutia, cum tu o sfatuiesti pe fata aia asa insistent sa se duca la consultatie GRATIS la Dobos, eu o sfatuiesc nici prin gand sa-i treaca! Pa, la revedere!
0
13-03-2016, ora 18:36
Simona555
Nu este medic/terapeut
Simona555
Exact. Nici nu stii din cauza cui a murit pacienta, dar deja ti-ai luat avânt sa-l învinovăţeşti.
0
13-03-2016, ora 18:41
kalista
Nu este medic/terapeut
kalista
Aspassia pune gheata, dar nu direct pe ei, pe piele. Infasoar-o intr-o carpa. Pe mine m-a ajutat.
1
13-03-2016, ora 18:42
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Fetelor va rog răspunde ti sunt panicată rau 😢
e bine sa pun gheaţă sau e mai ok arnigel?
Se vede poza ?
0
13-03-2016, ora 18:46
kalista
Nu este medic/terapeut
kalista
Nu te panica, ti-am zis, infasoara gheata si tine-o usor pe sani. Mut-o de colo colo, o sa te mai ajute. Insa dureaza cateva zile pana se mai duce inflamatia. E normal.
1
13-03-2016, ora 18:46
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Multumesc alexa.
se vede poza de profil ?
1
13-03-2016, ora 18:50
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Multumesc fetelor. Asemenea va doresc la toate 😘😘😘
pana la urma de frica durerilor si complicatilor am ales 375, i am vazut doar prin bustiera, mi se par mici dar dr mi a zis ca se vor aseza si prinde contur si volum
0
13-03-2016, ora 18:51
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Aspassia asa reActioneaza sânii se umfla mult, sunt f tari, poţi încerca cu gheata daca nu te deranjează, medicul meu nu mi a recomandat gheata, trebuie sa iei tratamentul dat de medicul tau, si suportat careva zile, toate am trecut prin asa ceva. Ai grija de tine!este normal sa se umfle, sânii in prima zi nu sunt umflaţi, abia de a 2 a zi, tocmai de aceea sunt medici care te lăsa sa ii vezi in prima zi, si bustiera o pune ziua următoare.
1
13-03-2016, ora 19:05
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Multumesc chanel, de asta m am si speriat ca la spital nu i am simtit asa imflamati, avand in vedere ca eu m am operat seara la 18, cam de azi dupa 18 e a doua zi la mine
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 200220032004 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •