Implant silicon sani
Andylimone, eu am fost la consultatie la dr Grecu acum 2 saptamani. Operatia de implant mi s-a spus ca e 4700 eur, iar cu implant si lifting, 5700.
Intr-adevar, face sani f frumosi
Intr-adevar, face sani f frumosi
Buna fetelor sunt cam nehotărâtă pe ce doctor sa aleg Stan, Constantin, Ionescu Radu sau Totir la care am vazut ca sau operat multe! Ce păreri avete despre doctori astia? Cineva stie cat costa operaţia la Stan si la Ionescu? Totir am vazut ca costa cam vreo €3400
Flori888 la Ionescu am inteles ca este 4500 sau 4200 nu mai stiu exact, verişoara mea sa operat la el
Eu mam operat la domnul doctor Sorin nae si sunt foarte mulţumită ţinând cont ca eu am avut sâni oribili ( lasati, depărtaţi)
Părerea ţi-o faci singura cand te vei duce la consult
Eu mam operat la domnul doctor Sorin nae si sunt foarte mulţumită ţinând cont ca eu am avut sâni oribili ( lasati, depărtaţi)
Părerea ţi-o faci singura cand te vei duce la consult
Mrs mult Cristina B.
Eu am sani foarte mici si a-şi vrea sa mii fac nu prea mari dar simetrici si sa nu se vadă rau tăieturile de asta am ales doctori astia! Stiu ca Stan e ft bun dar costa cam mult, e destul de bun si Ionescu! Iar de Totir vad ca toate sau operat la el si am vazut ca a facut si sâni frumoşi dar si urâţei! Asa ca o sa ma duc la consult la toti trei si voi alege!
Eu am sani foarte mici si a-şi vrea sa mii fac nu prea mari dar simetrici si sa nu se vadă rau tăieturile de asta am ales doctori astia! Stiu ca Stan e ft bun dar costa cam mult, e destul de bun si Ionescu! Iar de Totir vad ca toate sau operat la el si am vazut ca a facut si sâni frumoşi dar si urâţei! Asa ca o sa ma duc la consult la toti trei si voi alege!
Cel mai bine flori888
eu am incizie pariareolara si mi sa vindecat bine ţinând cont ca am o luna de la intervenţie
eu am incizie pariareolara si mi sa vindecat bine ţinând cont ca am o luna de la intervenţie
Nu prea am vazut sani uratei facuti de dl Totir, si nu prea am vazut sani uratei in ultimul timp pe forum, e bine ca fetele merg la sigur si au rezultatele pe care le doresc (majoritatea). Sunt curioasa si eu sa aflu mai multe despre cauza rupturii de implant despre care am citit nai sus. Pupici
Fetelor, mie mi se pare penibil gestul unor doctori!!!initial ti se spune un pret...discutia decurge si doar pt faptul k esti stabilit inafara tarii, deja pretul a crescut cu cel putin 1000€!!!pana la urma platesc un implant si operatia sau platesc un nume?!?!va spun sincer, am vb cu 4 dr la tel, prin mail dar si mesaje!pt doi dintre ei, jos palaria, dar ceilalti lasa mult de dorit!!!k sa nu mai spun cat de sictiriti au fost in raspunsuri...
Fetele kre fac sport de performanta sau doar de intretinere, va rog sa ma ajutati!!!unde v-a pozitionat implantul, subpectoral sau subglandular, pt k mie mi s-a spus k subpectoral nu o sa mai pot lucra partea partea superioara, tot ce tine de piept, pt k sunt riscuri fff mari, sa se roteasca, risc de contractie capsulara, si multe altele, iar altii au spus k de fapt akolo se pune, sub muschi k sa nu se roteasca si toate cele...cand doi dr st pro si altii doi contra, ce sa fac???sa merg la dr nr 5???dak apoi parerile sunt iar impartite???
Fetelor, oare voi va puneti un semn de intrebare, de ce unii dr cer de ex 4600€ si altii la jumatate??cei kre cer mai putin, oare nu au prea multa experienta?
Nu gandi ca pretul fiind mai mic au si mai putina experienta...E doar pretul fiecaruia...
Eu le simt@foarte sensibile asspasia, mameloanele. Cand iau o bluzita pe mine ii simt fiecare firicel de ata:)) cand ma trezesc dimineata mi-e groaza ca trb sa ma ridic din pat, ma doare spatele, imi simt partea superioara a corpului foarte rigida. Sanii sunt inca foarte tensionat, imi simt aproape muschii inauntru meu cum sunt intinsi. Dupa aproape 2 saptamani, tragand o concluzie, pot spune ca nu este deloc o operatie usoara si ca sper din inima sa fie totul ok si sa nu mai am parte de asa ceva in urmatorii 10-15 ani. Ma simt epuizata de atatea junghiuri, dureri si intepaturi:( plus ca dormitul asta pe spate m-a terminat complet.
Andreea, pretul si-l alege fiecare doctor dupa criteriile proprii. Faptul ca tu vorbesti cu un doctor sau altul prin mesaje, nu o sa te lamureasca niciodata pt ca nu poti sa ai pretentia ca schimbul a catorva mesaje sa tina loc de consultatie. Pana nu stai cu un doctor face to face si vorbesti cu el, il simti daca rezoneaza sau nu cu tine, nu ai cum sa iei o decizie. Exista doctori f buni pe bani mai putini si exista si doctori care pe bani foarte multi isi bat joc de tine.
Fetelor dupa o luna voi ce simptome aţi avut la sâni, inainte de menstruaţie ??
Mie ar trebui sa imi vina vineri si de ieri dimineata ma
Inteapa putin sanul stâng
Mie ar trebui sa imi vina vineri si de ieri dimineata ma
Inteapa putin sanul stâng
De fapt nu stiu de la ce ma inteapa, pana acum nu am avut probleme sau dureri decat dimineata o presiune cand ma trezeam
Va mulţumesc de raspuns, sfaturi
Va mulţumesc de raspuns, sfaturi
Andreea, eu stiu ca la sportive implantul se pune subglandular tocmai pentru a nu sectiona muschiul pieptului.
Poti sa spui linistita numele dr care iti plac si care nu. Pentru asta e discutia aici, ca fiecare fata sa stie ce sa aleaga.
Poti sa spui linistita numele dr care iti plac si care nu. Pentru asta e discutia aici, ca fiecare fata sa stie ce sa aleaga.
Nu cred ca pretul mai mic înseamnă ca medicul nu are experienţa, daca stai sa cauti găsesti pe net CV ul fiecarui medic.
Implantul se pune mai nou submuscular pt ca reprezinta cele mai putine riscuri. Sunt sanse ft mici sa apara efectul de rippling, contractura capsulara, rotirea implantului s.a. Vorba belei, la sportivele de perfomanta se pun subglandular (ganditi-va la cele care isi castiga existenta din sport, de exemplu), dar daca nu faceti sport de performanta, ci doar asa de intretinere, cel mai bine e submuscular plus ca nu o sa se lase sanii daca implantul e submuscular.
Mie dr mi-a spus ca am voie sa fac exercitii şi in partea superioara a corpului şi fac, dar putine şi cu greutati mici, pentru ca am vazut poze cu unele femei cu muschii pectorali foarte foarte dezvoltati (femei care erau bodybuildere) şi se vedeau urat implanturile..oricum pt femei nu prea trebuie dezvoltati muschii pectorali, mai ales dupa implanturi pt ca oricum sanii vor sta ridicati..la brate şi spate nu e problema daca se fac exercitii şi cu greutati mari.
Pretul difera de la doctor la doctor şi nu reprezinta experienta fiecaruia..poate un doctor lucreaza cu mai multi doctori in timpul operatiei şi automat, pretul creste. Plus ca daca are ft multi pacienti e normal sa creasca pretul
Mie dr mi-a spus ca am voie sa fac exercitii şi in partea superioara a corpului şi fac, dar putine şi cu greutati mici, pentru ca am vazut poze cu unele femei cu muschii pectorali foarte foarte dezvoltati (femei care erau bodybuildere) şi se vedeau urat implanturile..oricum pt femei nu prea trebuie dezvoltati muschii pectorali, mai ales dupa implanturi pt ca oricum sanii vor sta ridicati..la brate şi spate nu e problema daca se fac exercitii şi cu greutati mari.
Pretul difera de la doctor la doctor şi nu reprezinta experienta fiecaruia..poate un doctor lucreaza cu mai multi doctori in timpul operatiei şi automat, pretul creste. Plus ca daca are ft multi pacienti e normal sa creasca pretul
Andreea Bubu ti-am zis ca eu fac sport. Implantul e plasat sub muschi iar tipul de implant e de la Polytech, pentru ca sunt mult mai stabile decat restul, unde il pui acolo sta (asa s-a exprimat doctorul meu). Citeste despre ele sa vezi.
Cat despre pret, fiecare isi pune ce pret vrea, dar sincer? 4700? Hai sa fim seriosi ca nu te opereaza batand din degete, mi se pare exagerat si nejustificat. Cand sunt atatia doctori, atatea alegeri, de ce ai da cu 1000, 1500 in plus cand nu e nicio diferenta?
Cat despre pret, fiecare isi pune ce pret vrea, dar sincer? 4700? Hai sa fim seriosi ca nu te opereaza batand din degete, mi se pare exagerat si nejustificat. Cand sunt atatia doctori, atatea alegeri, de ce ai da cu 1000, 1500 in plus cand nu e nicio diferenta?
Ai dreptate Panda. Asa mi-a zis si mie medicul. Atata timp cat nu faci sport de performanta(handbal, culturism etc), recomandar este sub muschi datorita faptului ca scade mult riscul de contr.capsulara. pt simplul fapt ca mergem la sala si facem de intretinere nu este nicio problema. Mie mi-a recomandat sa renunt la sporturi de implica sarituri repetate(kangoo-jumps) deoarece ar fi destul de riscant.
Daca stai sa analizezi putin, dr care au pretul mai mic, nu au analizele incluse si automat cheltui mai mult, eu spre exemplu am plătit operatia 2.500€, plus 250€ analizele le am facut separat la privat.
Nu as plati niciodata 4.700€, in Anglia e 5000 € dar ce salarii sunt acolo si mediul de viaţă f ridicat.
Nu as plati niciodata 4.700€, in Anglia e 5000 € dar ce salarii sunt acolo si mediul de viaţă f ridicat.
Da aspasia dar pana la 4700 e cale lunga. Ce analize ti-ai facut de au fost 250 euro?
Sanziana, am facut de sânge, eko la sânii, radiografie la plămâni, ekg, urină, cropocultura. Si încă 2 care nu au legătură cu operatia neaparat dar am vrut eu preventiv.
Mary Alexa, stiu k noi am vb si in privat si nu doar cu tn, doar k eu am explicat doctorilor cand i-am sunat k nu am cum sa ajung mai devreme de sf lui august, si am vacanta doar max 3 sapt!!!am decis sa vb cu ei inainte pt k as dorii k operatia sa aiba loc imediat cum ajung, k in urm 3 sapt sa ma refac cat de cat!timpul nu imi permite sa vin aksa si sa pierd zile la rand prin cabinete, pt k incep scoala imediat dupa cele 3 sapt!!!dar culmea este k cei doi dr kre au ridicat pretul peste noapte, mi-au vb fff superficial!!!tineti cont de faptul k le-am spus de la bun inceput d c prefer sa vb de acum si daca ma decid sa stabilim data operatiei
Cei de la scoala nu stiu nimic!stie doar sotul meu!!!ei o sa afle cand ma intorc!!!cnv a scris mai sus k se poate pune implant subpectoral si k se pot lucra mainile, spatele...nu se pot lucra mainile sau spatele fara sa implici si muschiul pectoral!!!ce-i drept nu la acesi intensitate k si cum il lucrezi doar pe el, dar se lucreaza!!!si odata sectionat, cele care au o meserie din asta si vor implant, ar trebuii sa isi ia gandu...
Pb este k nu reusesc sa inteleg, cum apare un dr si imi spune k este ok sub muschi si k nu o sa am pb, apoi apare altul si zice contrariul!!!voi in locul meu ce a-ti face???cred k pozitionarea implantului a devenit mai stresanta decat durerile de dupa!
Buna fetelor si eu am trimis un email la Dr Porumb de la Oardea si prețul mi se pare destul de mare a spus ca sub sân costa 3200 si prin axila 4500, eu știam ca sunt mai mici prețurile in Romania dar se pare ca e tot mai apucam pe zi ce trece.
Ce-i drept imi plac doi dr!!rezultatele lor sunt exceptionale!!!st doi dr ffff buni!dar ce sa fac, unul este pro altul contra(referitor la pozitionarea implantului)!!!a-ti avut curajul sa ii puneti intrebarea asta doctorului vostru?:"Domnule dr, stiti, altii dr nu recomanda din diverse motive...etc".mi se pare k i-as jignii dak le-as pune o astfel de intrebare...
Onutzasi mie mi s-a spus la fel pretul!!!nici eu nu am inteles diferenta asa de mare!poate o fi mai complicat prin axila!!!si Dr Porumb este fff bun!!!este o fata aici operat de dansul, sanii ei sunt de revista!!!
E o diferenta intre a pozitiona implantul sub muschi si de a sectiona muschiul! Mi se pare absurd sa spui ca nu vei mai putea face sport de performanta niciodata daca implantul e pozitionat sub muschi. Mie mi-a explicat doctorul chestia asta si a chiar zis ca in cazul sportivelor apeleaza la aceste tipuri de implanturi. Ce e drept mi-a zis de kangoo jumps ca ar fi mai ok de evitat, doar ca nu fac asa ceva. Eu folosesc greutati si fac exercitii la intensitate maxima.
Si mai conteaza si ce abordare ti se potriveste. Nu poti sa mergi sa ii impui doctorului sa te opereze intr-un anume fel. Fiecare doctor alege tipul de abordare in functie de pacienta.
Si da, ii deranjeaza sa le spui ca doctorul x a zis ceva si el altceva, pentru ca fiecare e cu viziunea lui, experienta lui si asa mai departe. Nici eu nu m-am pus sa ii spun doctorului ca am auzit ca bustiera trebuie purtata doar 1 luna, ca asa a zis x sau y. A zis sa o port 3 luni, no comment, atata o port, cu siguranta are un motiv pentru care mi-a zis asa.
Si da, ii deranjeaza sa le spui ca doctorul x a zis ceva si el altceva, pentru ca fiecare e cu viziunea lui, experienta lui si asa mai departe. Nici eu nu m-am pus sa ii spun doctorului ca am auzit ca bustiera trebuie purtata doar 1 luna, ca asa a zis x sau y. A zis sa o port 3 luni, no comment, atata o port, cu siguranta are un motiv pentru care mi-a zis asa.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 65Papilom intraductal
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 7Pastile pentru marirea sanilor?
- 13Sani mici
- 4Sfarcuri mari, sensibile
- 0Implant mamar - recomandare medic
- 5Implant 400 cc-prea mult? Am nevoie de sfaturile voastre.
- 9Depresie dupa operatie estetica
- 23Imi doresc sa-mi pun silicoane!! va rog ajutati-ma!
- 0pastilele push-up influenteaza un test de sarcina?
- 10cancer san - sfaturi
- 2sini prea mari
- 2Recomandati-mi va rog un doctor pt implanturi mamare
- 1Mersul la plaja si implant cu silicon
- 1Marire sani
- 0Capsule marire sani
- 0Ridicarea sanilor "cazuti" - Intrebari si Raspunsuri
- 2Implant mamar
- 0Cu ce va acoperiti sfarcurile(exclus sutienul)
- 1Mastopexie cu implant
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: