Implant silicon sani
Hello tatoaselor si viitoarelor tatoase! Nu prea am mai fost activa pe aici pentru ca am fost plecata. Am pus poza cu felul in care arata sanii la 2 sapt dupa operatie. Sfarcurile desi arata ranite, acum sunt mult mai ok fata d cum erau pana sa scoata firele. abia astept sa se aseze. Doctorul mi-a zis ca abia dupa o luna pot sa inteleg ceva din forma lor pana atunci sa nu ma sperii ca oricum inca este edemul prezent iar siliconul nu a coborat inca. In momentul i care va cobori, mi-a spus ca va ridica glanda care intr-un fel e impinsa in partea de jos a sanului in acest moemnt.
Sper ca sunteti bine. Fetelor care aveti peste 2 sapt de la operatie, v-a recomandat doctorul sa masati sanii inspre interior pentru apropiere? Mie asa mi-a spus insa ma cam doare la dreptul intr-o partea din cauza edemului. e mai mare la dreptul acum. Inainte era stangul mai inflamat, insa acum s-a schimbat situatia. Imi e cam teama sa imping inspre interior daca doare.. Fac dar f usor. Pe voi va doare ?
Sper ca sunteti bine. Fetelor care aveti peste 2 sapt de la operatie, v-a recomandat doctorul sa masati sanii inspre interior pentru apropiere? Mie asa mi-a spus insa ma cam doare la dreptul intr-o partea din cauza edemului. e mai mare la dreptul acum. Inainte era stangul mai inflamat, insa acum s-a schimbat situatia. Imi e cam teama sa imping inspre interior daca doare.. Fac dar f usor. Pe voi va doare ?
Alisuk, eu sâmbătă îmi scot firele, nu am dat bustiera jos pana acum, Nu mi-a dat voie dr ( vad ca suntem operate la aceeasi clinică ), insa am fost f inflamata intre sânii, mai mult sper stângul, si dr meu mi-a zis sa ma dau cu Arnica dar eu făceam un usor masaj si ma durea când apasam dar vreau sa spun ca mi a prins f bine, azi am 11 zile de la op iar inflamatia sa dus ( cel putin in partea de sus si intre sani) si nici nu ma mai dor. Nu aveam dureri f mari când masam, era o durere suportabilă.
Buna fetelor! Va felicit pe toate pt sanii vostri frumosi!
Nu am mai rezistat si mi am facut cont :)) va citesc de la inceput am citit toate cele 2019 pagini :))
Eu sunt operata la dr Hassan Rachad pe 28 dec (in curand fac 3 luni) si sunt foooarte multumita.
Am implant mentor rotund de 375. Initial dl dr a zis ca merge si 400 pt k aveam si san si piele dupa nastere(am un baietel de 4 anisori) dar avand in vedere ca am 1, 61 cm si 47 kg mi se pareau exagerat de mari.
Acum incep sa se aseze sau m am obisnuit eu cu ele..ca regret ca nu mi am pus 400 :))
In rest sunt fff multumita de dl dr si de personal
Va pup o zi buna!
Nu am mai rezistat si mi am facut cont :)) va citesc de la inceput am citit toate cele 2019 pagini :))
Eu sunt operata la dr Hassan Rachad pe 28 dec (in curand fac 3 luni) si sunt foooarte multumita.
Am implant mentor rotund de 375. Initial dl dr a zis ca merge si 400 pt k aveam si san si piele dupa nastere(am un baietel de 4 anisori) dar avand in vedere ca am 1, 61 cm si 47 kg mi se pareau exagerat de mari.
Acum incep sa se aseze sau m am obisnuit eu cu ele..ca regret ca nu mi am pus 400 :))
In rest sunt fff multumita de dl dr si de personal
Va pup o zi buna!
:)) Raysa new, suntem operate la acelas medic, acelas implant si aceeias situație, mi a spus ca îmi poate pune 400 si nu am vrut din aceeias cauza am ales 375..
ma bucur tare mult ca esti bine , important e ca suntem sănătoase si mulțumite de ceea ce a facut dl dr
Dupa ce ti-a scos firele ai avut voie sa faci dush ? Ti a mai pus plasturi sau pansament la incizii ? Ti ai mai dat cu betadina sau alt ceva?
ma bucur tare mult ca esti bine , important e ca suntem sănătoase si mulțumite de ceea ce a facut dl dr
Dupa ce ti-a scos firele ai avut voie sa faci dush ? Ti a mai pus plasturi sau pansament la incizii ? Ti ai mai dat cu betadina sau alt ceva?
fetelor nu stiu ce au facut astia la site, dar nu ma mai pot loga deloc de pe telefon:(( astazi parca m-au mai lasat si pe mine carceii.ab astept sa ajung vineri la controlul de 2 saptamani
Da Aspassia sunt tare multumita. Prietena mea se operase la dansul si cand am vazut ce frumosi i au iesit, mi am facut programare :))
Eu am fost la o sapt la control si mi am mai cump o bustiera neagra iar la scos fire la 2 sapt dupa care seara am putut in sfarsit sa fac dus k nu ma mai suportam :))
Racisem rau tuseam si simteam k imi cad sanii la propriu. dupa a 7 zi am inceput sa ma simt mai ok.sotul m a ajutat sa ma spal si pe par la fel.
La incizii n am mai pus nimik...dar dupa 1 luna unde aveam un fir mai iesit a inceput sa supureze...m am speriat groaznic l am sunat pe dl dr si mi a zis sa ma sterg cu betadina si sa dau cu baneocin.
Ca si crema folosesc contratubex.am avt si stratamed dar mi s a parut prima mai ok.
La 2 luni l am intrebat pe dl dr daca pot face solar a zis da dar rarut :d
Asa ca fac o data pe sapt :)) mi am acoperit cicatricile cu plasturi.stiu ca nu e tocmai ok dar nu imi place sa fiu alba.
In rest totul ok, astazi am inceput si exercitiile de intretinere...picioare, fese si cateva abdo dar o iau mai usor.
Daca mai ai intrebari Aspassia, cu mare drag sunt aici.
Chanell, panda si fetele mai vechi, multumesc pentru toate informatiile pe care le ati oferit. De 2 ani tot imi fac curaj sa mi pun :))
Pupici
Eu am fost la o sapt la control si mi am mai cump o bustiera neagra iar la scos fire la 2 sapt dupa care seara am putut in sfarsit sa fac dus k nu ma mai suportam :))
Racisem rau tuseam si simteam k imi cad sanii la propriu. dupa a 7 zi am inceput sa ma simt mai ok.sotul m a ajutat sa ma spal si pe par la fel.
La incizii n am mai pus nimik...dar dupa 1 luna unde aveam un fir mai iesit a inceput sa supureze...m am speriat groaznic l am sunat pe dl dr si mi a zis sa ma sterg cu betadina si sa dau cu baneocin.
Ca si crema folosesc contratubex.am avt si stratamed dar mi s a parut prima mai ok.
La 2 luni l am intrebat pe dl dr daca pot face solar a zis da dar rarut :d
Asa ca fac o data pe sapt :)) mi am acoperit cicatricile cu plasturi.stiu ca nu e tocmai ok dar nu imi place sa fiu alba.
In rest totul ok, astazi am inceput si exercitiile de intretinere...picioare, fese si cateva abdo dar o iau mai usor.
Daca mai ai intrebari Aspassia, cu mare drag sunt aici.
Chanell, panda si fetele mai vechi, multumesc pentru toate informatiile pe care le ati oferit. De 2 ani tot imi fac curaj sa mi pun :))
Pupici
Pai de ce dupa 1 luna mai aveai un fir, daca le a scos dupa doua săptămâni? Dupa cat timp ti a trecut acea supurare? Dupa cat timp ai inceput sa folosesti contrubex ?
Scuze pt atâtea intrebari, sâmbătă îmi scoate firele si cred ca daca nu sunt închise incizie sau supureaza cred ca lesin
Scuze pt atâtea intrebari, sâmbătă îmi scoate firele si cred ca daca nu sunt închise incizie sau supureaza cred ca lesin
Mary, inainte te logai cu numele de utilizator si parola, eu astazi când m am logat au cerut mailul dupa care e facut contul si parola.
La 2 sapt mi le a scos...dar urma firului. Il avusesem iesit in afara si probabil unde mi s a ridicat bustiera in somn m a frecat acolo fix pe rana. Stai linistita ca n ai de ce sa te sperii. Cateva zile m am dat cu betadina si baneocin si gata.
Contratubexul dupa dus seara il aplicam..deci dupa ce mi a scos firele.normal mi a zis sa ma dau de 2 x pe zi...dar n am un program tocmai flexibil plus ca trebuie sa stau fara bustiera sa se usuce crema si ma vede baiatul :d asa ca ma dau seara inainte de culcare, o data pe zi
Contratubexul dupa dus seara il aplicam..deci dupa ce mi a scos firele.normal mi a zis sa ma dau de 2 x pe zi...dar n am un program tocmai flexibil plus ca trebuie sa stau fara bustiera sa se usuce crema si ma vede baiatul :d asa ca ma dau seara inainte de culcare, o data pe zi
Buna fetelor:*** Au schimbat astia forumul si acum nu mai gaseam eu mesajele si tot ce-mi trebuia:))) Am fost astazi la control, controlul de doua saptamani pe care le-am facut luni dar nu stiu de m-a chemat abia azi, in fine si dat si mie contractubex si mi-a aratat cum sa-mi fac masaj, am crezut ca o sa scap de masaj dar din pacate trebuie sa-mi chinui mititelele cu masajul de doua pe zi:( e dureros si plus de asta am si uitat cum sa-l fac:))) in rest totul e foarte bine:)
Multumesc mult Raysa. Nu m am speriat, am mai auzit fete care au vb despre asta si stiam ca nu e ceva grav doar ca nu îmi place sa vad
FETELOR, cum se măsoară mărimea la sutien? Eu inainte aveam 2, 3 sutiene si luam cel mai mic care il găseam in magazin. Zilele trecute am fost prin auchan si nu am rezistat mi am luat un sutien si 2 bustiere dupa ochi asa dar habar nu am ce mărime port
Au stricat forumul de tot, nu posteaza tot ce scriu
Aspasia A B C D sunt cupele iar 70 75 80 etc e circumferinta de sub sani.
M ai luminat Sanziana, eram debusolata total de litere si nr dupa etichete.
Intreb ca eu l-am intrebat pe doctor de masaj si a sarit ca ars, ca sper ca nu ti-ai facut masaj, masaj doar la cele rotunde se face. Ooook:)) Just asking:))
Asa stiam si eu, dar daca el asa mi-a zis acum ce pot face:)) ideea e ca am uitat cum mi-a aratat el, e cineva operata la Totir cu anatomic care si-a facut masaj? eu caut pe youtube dar nu seamana cu ce mi-a arat el:D
Ce faceti fetelor? Azi am fost la controlul de o saptamana, mi a dat in sfarsit bandajele jos ca ma manca pielea de numai suportam. Mi a dat si sa imi iau bustiera de la triumph, acum imi puteti spune voi cum faceti? Le aternati bustierele sau ziua cu triumph si noaptea cu marena? Cand am pus bustiera asta pe mine am zis ca e raiul pe pamant e mult mai lejera si comoda fata de cea de la marena, dar ma gandesc ca totusi noaptea mai buna e aia medicinala? Ce parere aveti?
Fetelor, chiar, cum este cu masajul? Trebuie neaparat facut? Daca am implant rotund, trebuie neaparat sa l fac? Dl dr a spus ca vorbim pe la 5-6 luni...dar nu mi a zis nimic concret.
Eu am bustiera de la Marena este super si ma simt ff bn cu ea. In prima luna am purtat o non stop a doua luna mi a zis k pot 12 ore fara dar sa dorm cu ea pana la 6-8 luni. Si oricum dorm cu ea ca m am obisnuit.
Dorm si acum rar pe parti, de frica, foarte mult pe spate si nu prea ma odihnesc.
Sutiene n am cumparat pana acum...cred ca noi am avea 75 C Aspassia la 375 c. Si oricum daca cumpar, le scot sarmele si foarte finute fara mult material.
In rest..mai aveam nelamuri, dar nu mi amintesc acum.
Eu am bustiera de la Marena este super si ma simt ff bn cu ea. In prima luna am purtat o non stop a doua luna mi a zis k pot 12 ore fara dar sa dorm cu ea pana la 6-8 luni. Si oricum dorm cu ea ca m am obisnuit.
Dorm si acum rar pe parti, de frica, foarte mult pe spate si nu prea ma odihnesc.
Sutiene n am cumparat pana acum...cred ca noi am avea 75 C Aspassia la 375 c. Si oricum daca cumpar, le scot sarmele si foarte finute fara mult material.
In rest..mai aveam nelamuri, dar nu mi amintesc acum.
Lavi C mie mi-a spus ca si aia e testata si e perfecta pentru treaba asta, eu i-am spus azi ca nu simt ca aia are sustinere, nu simt ca mi-i strange cum face marena, el a spus sa am incredere in ea ca e foarte buna. Eu o port pe aia doar cand o spal pe marena:)) Deocamdata ma simt in siguranta cu marena:) plus de asta mie mi-a spus ca nu e nevoie sa sustina pentru ca implantul trebuie sa coboare, asta in cazul meu, eu avand un spatiu cam mic de la sani la clavicule de cand nu aveam silicoane si acum cu silicoane sunt si mai sus...fetelor nu stiu ce sa zic de masajul asta, mi-e frica sa-l fac, cred ca o sa-l sun pe domnul doctor sa-i reamintesc ca am anatomice si ca sunt terifiata de gandul ca se vor intoarce.
Lavi, cat a durat consultatia? Eu am fost la consultatia de 4 zile de la operatie(dl. Doctor a hotarat sa ma cheme mai devreme, nu la o sapt.) si a durat maxim 5 minute, ma asteptam sa ma tina mai mult. Mi-am luat si eu bustiera de la triumph, dar mi se pare ca nu are destula sustinere.A mea are bretelele parca prea largi.
Acum am vazut ce a spus Anemona in legatura cu bustiera. Atunci o sa am incredere.
Am o intrebare pentru fetele operate mai demult:Dupa cat timp ati simtiti ca implanturile nu mai sunt niste corpuri straine, ci le-ati simtit ca si cum ar fi fost acolo dintotdeauna?
Am o intrebare pentru fetele operate mai demult:Dupa cat timp ati simtiti ca implanturile nu mai sunt niste corpuri straine, ci le-ati simtit ca si cum ar fi fost acolo dintotdeauna?
Raysa daca doctorul nu ti-a spus nimic sa nu faci de capul tau, tu trebuie sa faci doar ce-ti spune doctorul tau si nimic mai mult, e foarte important, fiecare are metodele lui si daca tie nu ti-a spus insemna ca nu ai nevoie:)
Buna fetelor! Am scris si aseara dar nu stiu ce s-a intamplat. Faceau cei de pe site update-uri si vad ca nu a aparut mesajul meu. Ceea ce am scris in commentul care nu apare e ca si eu sunt interesata la dr. Porumb pentru axila. Am scris acum vreo doua saptamani dupa ce am vazut rezultatul superb al lui Newme2 si m-am decis sa ma las pe mana lui. Am fost plecata din tara si nu am mai scris, iar intamplarea a facut sa vad in revista de la wizz reclama la clinica domnului Porumb. Probabil de aici se explica si preturile mai mari. Probabil incep sa vina si din afara tari sa se opereze la noi... Pana una alta, strang banutii la pusculita!
Felicitari fetelor pentru rezultatele frumoase! O seara placuta!
Felicitari fetelor pentru rezultatele frumoase! O seara placuta!
Mihaela, eu dupa 3-4 sapt nu le am mai simtit ca pe un corp strain, m am obisnuit asa de bine incat uit ca am sani mai mari si uneori la sala ma trezesc ca fac exercitii iar sanii ma incomodeaza putin
Mihaela eu am o luna si 3 sapt si ii simt ca pe ai mei de ceva vreme, dar nu pot sa iti spun de cand exact.
Eu nu mi-am cumparat bustiera de la Triumph exact din cauza a ce spuneti si voi, nu mi se pare ca are sustinere si e si urata! Sincer:)) Am 2 de la Marena si mai doua din bumbac care iau forma sanului si nu au cusaturi (i le-am aratat doctorului si a zis ca sunt ok).
Eu nu mi-am cumparat bustiera de la Triumph exact din cauza a ce spuneti si voi, nu mi se pare ca are sustinere si e si urata! Sincer:)) Am 2 de la Marena si mai doua din bumbac care iau forma sanului si nu au cusaturi (i le-am aratat doctorului si a zis ca sunt ok).
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce stiti despre medicamentele pentru cresterea sanilor?
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 30Implantul mamar
- 51Despre marirea de sani
- 3Probleme la san!
- 36chirurg bun timisoara pt. san
- 9Noduli la sani
- 7dureri de san - ce trebuie sa fac?
- 0durere subrat si deasupra sanului drept, duce la cancer?
- 63Micsorare de sani
- 6virgina-scurgere lichid sani
- 39Este la a cincea chimio cu farmorubicin si ciclofosfamid
- 0Operatie de augmentare mamara cu mastopexie, efectuata pe 13 august 2016!
- 2Implant mamar.
- 79Ce implanturi mamare alegem? Ce stiti despre Motiva?
- 1Implat mamar dupa 3 saptamani
- 1Mastopexie cu implant mamar
- 0Schimbare Implanturi
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: