Implant silicon sani
Ilinca cum au spus si fetele, te uiti la rezultate, vorbești cu fetele, alegi câțiva medici, te duci la consultații si ramai la cine iti inspira incredere si profesionalism. E normal ca fiecare dintre noi sa ti recomande medicul si clinica unde a fost operata si nu a avut probleme. Recuperarea nu e asa usoara avans in vedere ca ai 2 copii si vei avea nevoie de ajutor cel putin o săptămana. Mai greu cu luatul in brațe dar medicul iti poate explica si aspectul asta, sunt soluții. Mult succes !
Nu imi vine sa cred ca 20 ore de la operatie, implant mamar plus rinoplastie nu am absolut nicio durere! Zero durere. Doar ca mi se pare ca spatiu dintre ei este cam mare. Am inteles ca se va rezolva cu bustiera dar mi se pare ca nu ii apropie nici bustiera suficient cum as vrea.. ( sper ca imi apar informatiile la cont, am incercat sa le notez si eu doar ca nu am gasit unde si le am pus la " ocupatie")
Tot incerc sa pun si poza si nu imi accepta decat jpeg :( o sa pun cand voi intra de pe laptop.. !
Ana e mult prea devreme sa te pronunti, probabil ca esti f inflamata inca
Nici mie nu mi s-au apropiat de la bustiera, dar nici nu am auzit cum ca bustiera i-ar apropia, stiu doar ca ii tine.
Offf de asta imi era cel mai frica, mai astept si sa vad... O sa pun poza sa vedeti exact despre ce este vorba
Bustiera are rolul de susținere, așezare, apropierea sânilor se face din timpul intervenției, atat cat permite corpul, modul de așezare, introducere a implantului, sunt multi factori, doar medicul poate stii exact!
Mie una doctorul asa mi-a spus si asa s-a intamplat:) Nu stiu daca neaparat bustiera mi i-a apropiat sau doar faptul ca s-a dezumflat zona...dar mi-a spus clar ca bustiera nu trebuie sa aiba rol de sustinere ci doar sa-i tina apropiati. eu aveam tendinta sa ridic bustiera gen sutien sa simt ca ii tine sus dar pentru mine era o greseala teribila pentru ca ai mei trebuie sa coboare pentru ca sunt prea sus, deci eutomat eu nu am nevoie de sustinere ci doar sa-i tina cat mai apropiati...depinde foarte mult si de cum ii aveai inainte Chivu Ana, sanii mei naturali au fost apropiati si acum sunt la fel, nu stiu daca e aceeasi regula pentru toate dar trebuie sa ai si rabdare, ai mei au stat cam departati 2 saptamani.
Fetelor voi mai sunteti umflate la abdomen? Asa, ca o balonare?
Nu, dar de cand m am operat eu trebuie sa am mare grija ce mananc, sa nu ma balonez. Dupa operatie am capatat sensibilitatea aceasta daca pot sa i spun asa, imediat ma balonez daca nu am grija l ceea ce mananc.
Apropiati ii aveam, si forte mici.. Adica nu aveam mai deloc pot spune. Si la fel a spus dr ca se apropie si ca este umflat acolo in mijloc si de aceea se vede asa.
Mai contează si cum avem sânii inainte de operatie, legat de depărtare si eu cred ca bustiera ii apropie, când ma asez in pat fara bustiera simt cum o iau intr o parte si clar fara bustiera se indepartau. Totusi sânii se schimba si tot procesul poate dura si 1 an, din ce am înțeles
Mary, Eu am ajuns sa ma obisnuiesc cu balonarea, cum mănânc o supa + felul 2 clar ma imbalonez.
Mary, Eu am ajuns sa ma obisnuiesc cu balonarea, cum mănânc o supa + felul 2 clar ma imbalonez.
Mai fetelor, voi ati avut probleme cu secretia vaginala dupa op ? Sa nu mai zic ca am niste mancarimi cumplite, sa fie de la antibiotic ? Ce sa iau ca sincer nu am nici un chef de ginecolog acum
Poate ai facut candida de la antibiotic. Trebuia sa iei niste probiotice in paralel cu antibioticul.
Buna fetelor! Astazi dupa ce am fost in oras cu iubitul meu am venit eu frumos acasa, si zic hai sa sar in dush, ma dezbrac, si in afara faptului ca ma mancau sfarcurile si toata pielea de la sani am zis sa ma uit cu oglinda la taieturile de sub sani, asa cum ma uit in fiecare zi. Ma uit la stangul totul ok... in mom in care m-am uitat la dreptul, am observat ca in partea stanga a taieturii fix in capat, cojita care a mai ramas acolo era in conjurata d alb.
Am zis ok.. ceva nu e ok, am apasat cu degetul, si a iesit un pic de puroi. AM incercat sa nu ma panichez si sa ma linistesc, in conditiile in care cojita care ramasese acolo nu era foarte mare. Am facut imediat poza pe care i-am trimis-o instant doctorului pe whatsap. Intre timp pana sa imi raspunda el, am incercat sa vad daca este mai adanca problema.. si am apasat pe taietura, a mai iesit f putin si apoi s-a oprit. de fapt problema a fost doar sub cojita aceea. Intr-un minut maxim mi-am raspuns si doctorul.
I-am zis exact cum am procedat si ce am observat si l-am intrebat daca poate sa fie ceva grav. Mi-a spus sa nu ma panichez, ca este posibil sa fie de la fire. Ca nu are ce sa fie grav dar ca sa merg maine dimineata sa ma vada.
Eu in acest moment sunt calma... adica nu cred ca este nik altceva mai complicat. banuiesc ca daca ar fi fost o infectie mare sau mai adanca de atat, as fii facut febra, as fi avut dureri, cred ca se manifesta intr-un fel anume. In orice caz maine de dimineata sunt la clinica asta e clar. Chit ca sunt 99% ca nu e nik grav, dar am nevoie sa mi-o spuna el!!!
Este vreuna din voi care a patit asta?
Am zis ok.. ceva nu e ok, am apasat cu degetul, si a iesit un pic de puroi. AM incercat sa nu ma panichez si sa ma linistesc, in conditiile in care cojita care ramasese acolo nu era foarte mare. Am facut imediat poza pe care i-am trimis-o instant doctorului pe whatsap. Intre timp pana sa imi raspunda el, am incercat sa vad daca este mai adanca problema.. si am apasat pe taietura, a mai iesit f putin si apoi s-a oprit. de fapt problema a fost doar sub cojita aceea. Intr-un minut maxim mi-am raspuns si doctorul.
I-am zis exact cum am procedat si ce am observat si l-am intrebat daca poate sa fie ceva grav. Mi-a spus sa nu ma panichez, ca este posibil sa fie de la fire. Ca nu are ce sa fie grav dar ca sa merg maine dimineata sa ma vada.
Eu in acest moment sunt calma... adica nu cred ca este nik altceva mai complicat. banuiesc ca daca ar fi fost o infectie mare sau mai adanca de atat, as fii facut febra, as fi avut dureri, cred ca se manifesta intr-un fel anume. In orice caz maine de dimineata sunt la clinica asta e clar. Chit ca sunt 99% ca nu e nik grav, dar am nevoie sa mi-o spuna el!!!
Este vreuna din voi care a patit asta?
Fetelor voi v ati dat cu vreo crema sa nu va apara vergeturi pe sani?
Si daca da de cand din prima zi dupa operatie? Mie mi a dat sa ma dau cu arnica gel si am uitat sa intreb de asta ca am si predispozitie pentru vergeturi si nu as vrea sa imi apara si pe sani
Si daca da de cand din prima zi dupa operatie? Mie mi a dat sa ma dau cu arnica gel si am uitat sa intreb de asta ca am si predispozitie pentru vergeturi si nu as vrea sa imi apara si pe sani
ASPASIA e normal fara bustiera la orizontala sanii se lasa pe lateral, in momentul cand se vor înmuia! Cand ții bustiera sunt apropiați atat timp cat o ai, dupa oricum vor lua distanta lor nirmala, la mine a fost mica, lafel a ramas cat timp am sutienul imediat cand il dau jos sunt mult mai apropiați, apoi revin la firma lor. Eu am 11 luni dorm fara nimic, direct lateral pe ei, nu am nimic, si chiar daca pe spate se lasa spre lateral cand ma ridic revin la firma apropiată. Ai mei sunt moi si sutienul ii unește... Bustiera ii apropie f putin.
Iar cu iritația si secreția sunt șanse mari sa fie candidă cum a spus si Mary Alexa! Ai flora vaginală sensibilă la antibiotice, care va știți mai sensibile, luati odată cu antibiotic si probiotic, medicul mi a spus ca nu e cazul la 5 zile de antibiotic dar pentru siguranța mea eu am luat si probiotic.
V am raspuns fetelor.
Eu citisem undeva ca riscul de infecție e doar in primele 3 săptămânii, o fi adevarat? Voi ce stiti ?
Chanel, tu ai deja experiență, Eu sunt in perioada de descoperiri :))
Eu citisem undeva ca riscul de infecție e doar in primele 3 săptămânii, o fi adevarat? Voi ce stiti ?
Chanel, tu ai deja experiență, Eu sunt in perioada de descoperiri :))
Ce faceti fetelor? Am ramas putin in urma, dar am revenit! Chanell tare mult iti multumim ca esti alaturi de noi, nu e usor sa iti bati capul cu fiecare dintre noi care avem o problema!
Aspassia eu fac des candida si folosesc ovule polyginax. Le am date de ginecolog, nu le iau de capul meu.
Se introduce vaginal un ovul seara timp de cateva zile.
Mie cateodata imi trece dupa 2-3 zile, altadata folosesc 7-10 zile.
Daca mai vrei detalii da-mi mesaj privat
Se introduce vaginal un ovul seara timp de cateva zile.
Mie cateodata imi trece dupa 2-3 zile, altadata folosesc 7-10 zile.
Daca mai vrei detalii da-mi mesaj privat
Mi-am scos si eu ieri firele, m-a dat cu betadina si mi-a zis sa mai tin pana azi pansament dupa care pot face dus. Yeeeey, abia astept.
Mi-a recomandat sa imi mai pun niste fase sterile pe cicatrici( eu am 3 ca am facut si ridicare clasica in T) ca sa nu se frece de bustiera.
A mai recomandat cuiva asa ceva???
Si mi-a prezentat toata gama de creme, stratamed a zis ca ar fi cel mai bun, dar si cel mai scump.
Totodata mi-a zis ca sunt studii care demonstreaza ca ajuta cremele, altele ca nu ar avea efect, conteaza mai mult puterea corpului tau de regenerare.
Mi-a recomandat sa imi mai pun niste fase sterile pe cicatrici( eu am 3 ca am facut si ridicare clasica in T) ca sa nu se frece de bustiera.
A mai recomandat cuiva asa ceva???
Si mi-a prezentat toata gama de creme, stratamed a zis ca ar fi cel mai bun, dar si cel mai scump.
Totodata mi-a zis ca sunt studii care demonstreaza ca ajuta cremele, altele ca nu ar avea efect, conteaza mai mult puterea corpului tau de regenerare.
Stiu ca s-a vb mult de creme, dar nu am retinut un lucru.
Se da cu crema dupa ce a cazut coaja(crusta)?
Pe prospect scrie ca poti da si pe plaga deschisa.
Dati o data sau de doua ori pe zi?
Se da cu crema dupa ce a cazut coaja(crusta)?
Pe prospect scrie ca poti da si pe plaga deschisa.
Dati o data sau de doua ori pe zi?
Multumesc ana.
Mie mi a zis dr sa dau peste coaja cu stratamed. Dupa scoaterea firelor mi a sangerat putin, am tinut comprese si am dat cu betadina 2 zile apoi mi a spus sa dau cu crema si sa nu mai pun nimic peste incizie
Mie mi a zis dr sa dau peste coaja cu stratamed. Dupa scoaterea firelor mi a sangerat putin, am tinut comprese si am dat cu betadina 2 zile apoi mi a spus sa dau cu crema si sa nu mai pun nimic peste incizie
Crema de cicatrici se da dupa ce cad cojile. Eu am vazut o operatie in care crema s-a folosit doar de cateva ori si, dupa 12 ani aproape ca nu se vad deloc cicatricile. Depinde de propriul corp cum se vindeca.
@chanell, vei face 10 luni, nu 11 :) eu sunt operata la scurt timp dupa tine si luna viitoare fac 10 luni :)
@chanell, vei face 10 luni, nu 11 :) eu sunt operata la scurt timp dupa tine si luna viitoare fac 10 luni :)
Multumesc fetelor! Pentru mine e mai mult decat o pasiune! Cu stratamed se da pe plaga deschisă, cu contractubex închisă. Se pot folosi ambele concomitent sau una dintre ele.Deja am spus de câteva ori corpul in sine are puterea de a se regenera, cu sau fara creme. Acum ca s a schimbat putin formatul forumului se poate intra pe commenturile unei persoane si citești mai usor răspunsuri la multe întrebări. Sigur găsiți multe răspunsuri la întrebările voastre in cele peste 450 de răspunsuri ale mele. Cu drag va raspund, singura mea problema este nu mereu reușesc in timp util.
Si eu stiam asa Bela dupa ce cad cojile dar dupa cum vad la mine, cojile nu or sa cadă prea curand deja am 18 zile, cojile sunt tari si ar fi însemnat sa mai astept cel putin 2 săptămânii.
Da Bella pe 4 Aprilie fac 10 luni, mie mi se par ani nu luni de cand sunt pe forum nelipsita, singura mea absenta motivata:) au fost 4 zile de vacanta! Sunt la zi mereu, unde nu raspund sunt strict discuțiile directe intre fete.
Chivu Ana, eu pt vergeturi ma dau cu crema de a doua zi dupa operatie. Cred totusi ca trebuia sa incep mai din timp. Folosesc Bio oil si Mustella maternite. Le alternez. Ambele sunt recomandate de fetele de aici.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 50Nodul la san
- 15sanii mici cum ii pot marii?
- 3este vreo modalitate naturala de crestere a sanilor?
- 51Despre marirea de sani
- 13umflaturi la san
- 10chimioterapie
- 76va rog sa imi recomandati un doctor pentru implanturi mamare
- 4Cancer san
- 2Implanturile mamare inainte sau dupa sarcina?
- 0Dr.Ina Isac, implant mamar?
- 2Recomandati-mi va rog un doctor pt implanturi mamare
- 0micşorare sani
- 1Operatie de augmentare mamara
- 0despre Sani
- 1Rinoplastie+schimb implant mamar
- 0Schimbare Implanturi
- 0Implant mamar Dr Ion Zegrea
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: