Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 204205206 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
24-09-2010, ora 12:19
myx
Nu este medic/terapeut
myx
denisa te recuperezi, la mine 3 zile au fost mai grele, apoi inca 2 cu ceva dureri si gata, dupa doar noaptea ma mai suparau. Nu-ti imagina ceva groaznic, sunt dureri ca o febra musculara, si intepaturi in piept cand te ridici din pat, dar mergi, te plimbi inca de a doua zi :P)
0
24-09-2010, ora 12:43
suciugeorgeta
Nu este medic/terapeut
suciugeorgeta
Denisa imi pare bine pentru tine inseamna ca ai un organism bun, deci vei rezista bine si dupa aceasta operatie.
0
24-09-2010, ora 14:11
georgi_27
Nu este medic/terapeut
georgi_27
buna gagici, am intrat in randul siliconatelor, sant asa fericita, haide/ti sa va spun, marti seara m-am operat si miercuri eram acasa, m-am simtit foarte rau, m-am operat la doc.dumitru, 2400 plus analize si medicamente, sant foarte multumuta de rezultat, chiar daca mi-a bagat 300cc, mai mult nu intra, aaaa mie mia aparut o basicuta langa pansament, nu stiu ce este, si imi curge un lichid dintr-o parte de la pansament, o sa intreb doctorul cand merg la consultatie, sper sa nu fie nimic grav, vreau sa va spun ca m-am simtit ca o fata rasfatata la clinica, am fost super incantata, va pup si mai vorbim
0
24-09-2010, ora 16:34
myx
Nu este medic/terapeut
myx
georgi felicitari!!! Stiu ca ai fost rasfatata, si eu povesteam despre rasfatul din clinica: :p Te asteptam cu poza inainte si dupa si cand ai timp poate iti completezi si profilul... Recuperare usoara iti doresc !
0
24-09-2010, ora 18:13
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Buna, fetelor!
Am mai venit si eu pe la voi sa le felicit pe cele care s-au operat de curand, sa le urez bun venit fetelor noi si sa le urez mult succes la operatie. Tinem pumnii ca rezultatul sa fie cel asteptat!
Recuperare usoara convalescentelor si "veteranelor" felicitari pentru evolutie!
Va pup si un week-end cat mai reusit!
0
24-09-2010, ora 18:44
georgi_27
Nu este medic/terapeut
georgi_27
buna-seara, myx iti multumesc mult, am o intrebare pansamentele la cat timp se dau jos?si as vrea sa mai stiu daca sanii raman asa de tari ca la inceput, sa speram ca nu, in rest va pupicesc pe toate fetele curajoase
0
24-09-2010, ora 18:51
georgi_27
Nu este medic/terapeut
georgi_27
da o sa incerc sa pun poze, dar cand ma pot imbraca cu haine normale, adica sa nu aiba nasturi sau fermuar in fata?sper sa-mi raspunda si mie cineva, in rest ma omoara ca nu ma pot juca cu printesa mea de 4 anisori, si ca mai amortesc cand dorm noaptea, oricum ce a fost greu a trecut, si sper sa ma pot bucura de noi sanii
0
24-09-2010, ora 18:55
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Georgi, sanii se inmoaie in timp...daca intrebi in cat timp, e vorba de cateva luni bune pana ce devin cat mai naturali, cat despre forma finala, iti pot spune ca la un an de zile sigur vei vedea forma finala.Despre partea cu imbracatul cu altceva decat cu deschidere in fata...asta depinde de modul in care se recupereaza fiecare.Eu cam o luna am avut dificultati in a ridica mainile perfect in sus sau a le duca la spate(ba, poate chiar mai mult de o luna), dar...difera de la persoana la persoana.
0
24-09-2010, ora 18:56
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Georgi, poate ne pui si niste poze cu "inainte" si "dupa"?
0
24-09-2010, ora 18:56
myx
Nu este medic/terapeut
myx
georgi mie medicul mi-a spus sa vin la 3 zile sa le scoata, ma mir ca nu ati stabilit, poate ai uitat tu din cauza emotiilor, dar suna-l sa intrebi cand sa mergi. SANII NU raman asa tari stai linistita. :P)
0
24-09-2010, ora 18:57
nyko_nkl
Nu este medic/terapeut
nyko_nkl
buna seare. Denisa eu o sa incerc sa ma grabesc cu operatia. Sotul meu niciodata nu s-a plans de felul cum arat sau sa-mi spuna ca si-ar dori mai mari, a fost complexul meu iar el vrea sa ma vada fericita tocmai de aia el a strans bani fara sa stiu si mi i-a dat. Acum s-a schimbat situatia si ma impinge de la spate s-o fac mai repede. cu totir am vb k atunci cand ma decid sa-l sun in a 2 sau a 3 zi de ciclu si sa stabilim data.Mie trebuie sa-mi vina cam pe 6 deci probabil ca pe 16 o sa ma oprez sau pe 9 daca-mi vine mai devreme, vreau sa fie intr-o sambata pt ca asa a zis el k e mai bine ca sa stau mai mult in bucuresti
0
24-09-2010, ora 19:22
myx
Nu este medic/terapeut
myx
niko, daca te opereaza pe 9 te vizitez ca vin la consultatia de 3 luni :P)
0
24-09-2010, ora 19:22
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Miruna, multumesc.:) Si au astept poze "proaspete".
Elsem, la cine te-ai hotarat pana la urma?
Claudia, cu multa placere. Sanii mei mai au o gramada pana se vor desumfla. :(. Ma simt relativ bine. Am destula mobilitate, dar obosesc repede si daca solicit prea mult mainile ma apuca durerile, probabil si pentru ca muschii sunt inca inflamati. Imi simt la fel de ficsi ca la inceput.. Mie mi-a spus dr la control, miercuri, ca am o recuperare mai grea. Insa am vazut fete operate de el care la 2- 3 zile veneau singure la control sau se duceau la serviciu. Deci depinde de organism.
Tu ce dimensiuni ai?
0
24-09-2010, ora 19:28
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Georgi, cel mai bine e sa-ti suni medicul. el e cel mai in masura sa te lamureasca. Si ai grija cu basicuta. Spune-i dr si de ea.
Eu sunt operata pe 15 si inca am pansamente pe care le schimb zilnic, pana luni cand merg sa-mi scoata firele.
0
24-09-2010, ora 19:58
eslem
Nu este medic/terapeut
eslem
Izandra, m-am hotarat sa ma operez la dr grecu. Dar pana atunci se pot schimba multe:)) fetelor, voi despre ce fire vorbiti? mie mi-a spus dr grecu ca sutura se face pe dedesupt si sunt fire care se topesc. lamuriti-ma si pe mine despre ce este vorba:)) " eu sunt distrusa psihologic" :))
0
24-09-2010, ora 20:18
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Eslem, fiecare medic are procedura sa.Eu am avut fire care au fost scoase daca imi amintesc bine, dupa 10 zile, dar sunt si medici care pun fire resorbabile.Nu e litera de lege ca trebuiesc fire x sau y.asa ca daca medicul a zis ca ale tale se vor topi..atunci crede-l!!!
0
24-09-2010, ora 20:21
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Acum am inteles ca te refereai la faptul ca Izandra e operata tot la dr.Grecu unde urmeaza sa te operezi si tu si esti contrariata ca ei ii va scoate firele...Poate a zis despre firele din interior ca se topesc si la exterior pune totusi fire normale?!Poate de emotie nu ai inteles tu exact ce a zis?Oricum, stai linistita ca nu e nicio problema cu scosul firelor, nu simti nimic!
0
24-09-2010, ora 20:24
nyko_nkl
Nu este medic/terapeut
nyko_nkl
Myx o sa ma rog sa-mi vina ciclul mai repede ca sa ma op pe 9 numai pt placerea de a te cunoaste. oricum aici pe forum s-a legat o prietenie, ne uneste suferinta si nestiinta(dinaintea op) pe toate.
0
24-09-2010, ora 20:57
myx
Nu este medic/terapeut
myx
nyko ai dreptate, oricum tinem legatura, nu e regula sa vin pe 9, sa vedem cand te pogrameaza poate ma poate primi in aceiasi zi sa te vad :P Probabil acum la 3 luni imi face si mie pozele sa le puna pe site :P)
0
24-09-2010, ora 21:00
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Eslem, Joy zice bine. In interior sunt fire resorbabile, iar straturile superioare sunt cusute cu fire care se scot dupa cca 14 zile.
0
24-09-2010, ora 22:37
Ioanapis
Nu este medic/terapeut
Ioanapis
Buna fetelor! Mai am Putin si eu! Pe 7 am consultatie la dr grecu si 8 la dr totir!am emotii pt operatie dar in acelasi timp abia astept! Tinand cont de faptul ca o sa fiu singura si no sa fie nimeni sa ma ajute, vroiam sa va intreb daca dr totir opereaza numai in clinica asta de care vorbiti cu conditii super...imi e frica dupa, nu de dureri cat de starea aia de greata dupa anestezie.cand m am operat de apendicita am vomitat 2 zile si am ramas cu frica pt ca eram mica(14ani) nu a venit asistenta toata noaptea, intuneric in salon, iar eu nu reuseam nici sa ma intorc, vomitam si ma tineam de operatie...asta ore dupa ore!mami a dat bani doctorului si anestezistului sa ma trateze bn si nu s a gandit la asistente:(uf!sper sa trec cu bn!:)
0
24-09-2010, ora 22:43
Ioanapis
Nu este medic/terapeut
Ioanapis
Eram in spital nu in clinica privata:)
0
24-09-2010, ora 23:09
myx
Nu este medic/terapeut
myx
buna ioana:P) eu am mai spus pe forum, in clinica unde opereaza dr totir ai asistenta medicala non stop langa tine care te ingrijeste si te resfata cum spunea cineva mai sus. Eu una dupa operatie nu mi-a fost deloc greata ci muream de foame si pt ca nu imi era greata mi-au dat voie sa mamanc, dar nu ma mai saturam))) Deci pana dimineata cand pleci pe picioarele tale acasa ai asistenta non stop la dispozitia ta care iti da apa sa bei, te inveleste, te duce la toaleta sau pune pleosca, iti verifica tot timpul sanii si iti pune perfuziile, etc. Stai calma asta e partea usoara, mai greu e acasa cand nu mai ai perfuziile cu calmante;P)
0
24-09-2010, ora 23:21
Ioanapis
Nu este medic/terapeut
Ioanapis
myx cat ma linistesc sa aud asta:)
0
24-09-2010, ora 23:35
myx
Nu este medic/terapeut
myx
izandra acum ti-am vazut poza la profil cu costumul, foarte frumos felicitari, nu mai par mici;P)
0
24-09-2010, ora 23:46
emilia30
Nu este medic/terapeut
emilia30
buna seara.. sunt noua pe acest site.. citesc de ceva vreme.. nu am indraznit sa intru in vorba cu voi.. vroiam sa o intreb pe capri.. mai multe lucruri legate de dl doctor Ovidiu Grecu.. urmeaza ca pe data de 27.09.2010 sa ma operez la dumnealui.. eu nu reusesc sa vad pozele de dinainte :) astfel sa imi pot da seama ce urmeaza la mine.. :( poate ma ajutati... unele fete pot cu succes sa tina consultatia :) mai ales capri.. pe mine m-a ajutat in luarea deciziei pt dl doctor Ovidiu Grecu.. si am vazut si bijuteriile izandrei.. :) ale lui myx... swetty... etc.. toate sunteti suuuperbe...
0
25-09-2010, ora 08:34
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Neata, frumoaselor!
Izandra, foarte frumoasa poza din profil!Arata deja mult mai bine sanii tai si abia astept sa ii vedem peste vreo luna doua!O s-o concurezi pe Capri la perfectiune!!!Hi, hi, hi!!!
Myx, imi place tare mult poza asta din profil!Ai niste sani foarte naturali.
Dianaaa(sper ca asa e nick-nameul tau), si sanii tai arata foarte naturali si frumosi!
Miruna, ceva poze noi?
Anca, ai stabilit data?Stiu ca esti suparata ca iti cere acei 300 de euro pe care nu cred ca ar fi trebuit sa ti-i ceara, dar...eu cred ca trebuie sa faci corectia aceea sa iti iei o povara de pe suflet!!!
Irinuco, ceva poze noi?
O sambata superba si toate cele bune!!!
0
25-09-2010, ora 10:25
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
Neata fetelor!
Joy.. cam scumpa la vedere si la scris..:) ce mai faci? cum stai cu sportul ?..ai depasit lenea?;))
Emilia30, bine ai venit pe forum si felicitari pt alegerea ta de a te opera la dr Grecu.Pozele dinainte nu ai cum sa le vezi pt ca nu ramin stocate nicaieri, se schimba de fiecare data cind postam o poza noua.
Eu m-am operat tot la dr Grecu, in urma cu 4 ani, si pot sa-ti spun ca ai facut cea mai buna alegere dupa parerea mea.Este un medic de exceptie, intelegator si foarte rabdator, ...un adevarat profesionist...lucru pe care probabil l-ai sesizat atunci cind ai fost la consultatie.Eu as zice sa mergi linistita la operatie, cu toata increderea ca esti pe maini foarte bune si cu siguranta vei fi foarte multumita de rezultatul operatiei.
Conditiile de la Medsport sunt de asemenea foarte bune, si intregul personal medical este de mare profesionalism.Asistentele sunt foarte atente, stai o noapte internata in rezerva de 1 sau 2 paturi, curatenie, ajutor pt mers la toaleta, plosca daca e cazul, medicamentatie, etc.
Ce implante ti-a recomandat tie emilia?..marime, forma, pozitionare. N-ar fi rau ca inainte de operatie sa postezi si tu o poza "before" sa vedem si noi cam de la ce pleci tu..."materialul clientului"
Multa bafta tuturor ce urmeaza sa se oprereze, si refacere usoara celor recent operate!
0
25-09-2010, ora 10:28
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Neatza!
Joy, myx, multumesc. :)
Ioana, si mie mi-a fost rau dupa anestezie pentru ca am probleme cu colecistul si daca am stomacul gol mi se face greata. Deci la mine solutia e sa beau ceai si sa mananc bine dupa (pe cat posibil). Daca stii ca ai probleme in sensul asta vb cu dr inainte si o sa fie mai atent cu tine.
Emilia, bine ai venit!
Poti sa vezi doar pozele care sunt postate acum. O sa pun si poze before. Dar la mine, avand in vedere ca sunt inca unflati, rezulatul nu e final. Capri e plecata in weekendul asta, Dar daca ai intebari iti raspundem cu placere pana vine ea cu completarile. :)
0
25-09-2010, ora 10:34
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Neata, Irinico! Tu cand mai schimbi poza? Sau asteptam sa vii din concediu?
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 204205206 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •